سلام دوستان..من مدتیه که لرزش دست پیدا کردم و از این موضوع خیلی ناراحتم.به پزشک هم مراجعه کردم..مشکل جسمانی نداشتم..علتشو بیشتر ژنتیکی تشخیص دادن!!.چند تا دارو و.. هم دادن که خیلی روش اثر نداره....متاسفانه تو ی سری روابط و زندگی اجتماعیم تاثیر گذاشته.موقعیکه کسی بهم زل میزنه این لرزش بیشتر میشه!.بطور مثال راحت نمیتونم جلوی ی جمع بخصوص وقتی نگام میکنن غذا بخورم..ترجیح میدم موقع انجام کار دستی تنها باشم.چند نفر هم به این مشکلم اشاره کردن و ناراحتی من بیشتر شده و تو ذهنم مونده...مثلا چند وقت پیش تو ی جایی با ی سری افراد دانشجو تو ی مراسمی سر میزناهار نشسته بودیم..ی دختر بی ادبی جلوی من نشسته بود زل زد به غذا خوردنم..بعد دیگه گیر داد..چیزی تو غذات هس که استرس گرفتی بعد روشو کرد به اطرافیانم برای جلب توجه دستش لرزید از ترس!..چیزی تو غذاش هس نمیخوره و...دیگه استرس من چند برابر شد و حاضر نشدم دیگه تو اون شرایط قاشق بردارم و مجبوری گفتم بله چیزی تو غذام هس نمیخورم!اون لحظه فقط دعا کردم از ته دل خدا چند برابر این مشکلات جسمیو به سر اون دختر بیاره که دیگه مزاحم مردم نشه و میخواستم اون بشقابو پرت کتنم تو صورتش..خلاصه بعد از این قضایا بیشتر ترجیح دادم موقع غذا خوردن و.. تنها باشم!!که درگیر این ادمای مسخره کن و..نباشم..یعنی کلا فوبیا گرفتم..همش میترسم یکی لرزشمو ببینه و بیاد ازم علتشو بپرسه.یا فکر میکنم اگه اطرافیانم بفهمن چه فکری در موردم میکن!.واقعا دیگه اعصابشو ندارم..خسته شدم از این مشکل..دوستان شما ره حلی براش دارین؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)