به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 02 شهریور 99 [ 21:09]
    سطح
    41
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran1000 Experience Points
    تشکرها
    2

تشکرشده 4 در 4 پست

Array

6 باور کمک کردن(کمک غیرمالی) اما چی به من میرسه؟!

با سلام و خسته نباشبد

یه سوالی داشتم که ذهنمو بدجور درگیر کرده، جایی که کار میکنم بیشتر فضای علمی داره. یه باوری که توی ذهنم است اینه که من نباید به هر کسی کمک کنم(اینجا منظورم کمک غیر مالی، مثلا کمک در مورد نرم افزار و مطالب علمی که خودم تا حدودی سخت بدستشون آوردم).
    روابط همکارانم در محل کارم بیشتر بر مبنای سیاست و دو رویی هست و این هم منو آزار میده درواقع هیچکسی بدون منت کمک نمیکنه و باید در ازای کمکی که میگیریم، کمک هم بدهیم. میخوام بگم که نیت کار برای من خوشایند نیست. و به همین خاطر کسی به راحتی به هم کمک نمیکنه.
    این تازه داخل محل کارم بوده، و جاهای دیگه هم همینه و همیشه توی ذهنم یه مقاومت شدیدی وجود داره که اگه کمک کنم چی به من میرسه؟؟!! اون شخص پیشرفت میکنه ولی چی به من میرسه؟؟؟ و از طرفی بیشتر اوقات توی ذهنم هست که وقتی کمک که میکنم، اون شخص اصلا این کمک ها رو میبینه؟! و اون هم سعی میکنه کمکم کنه در جای دیگه؟! چون توی ذهنم میگم باشه من کمک میکنم ولی حداقل اون شخص در اینده به من هم در مسایل دیگه کمک کنه و من هم با اون شخص در جنبه های دیگه و یا مسایل کاری پیشرفت کنم. (توی ذهم میگم که در عصر حاضر دیگه همه گرگ شدن و نمیشه اعتماد کرد به هر کسی). از طرفی یه طرف دیگه از ذهنم میگه کمک کن تا حس خوبی داشته باشی….و واقعا هم همینطوریه وقتی به افراد کمک میکنم یه حس خیلی خوبی دارم ولی بعدش دوباره چیزی تو ذهنم میگه به من چی میرسه؟! من باعث پیشرفت اون شخص شدم ولی اون شخص هم به من کمک میکنه که پیشرفت کنم؟ من باعث شدم اون شخص پیش مدیرش دیده بشه، ایا اون شخص هم کمک میکنه به من که پیش مدیرم دیده بشم؟!(مدیر های مشترک داریم)
    آیا اصلا به من احترام میزاره؟! چون گاهی من اصلا انتظار ندارم که وقتی کمکی میدم، به من کمک هم بشه، حداقل انتظارم اینه که در کنار هم که هستیم با خوش رویی برخورد بشه و به هم احترام بزاریم، ولی بعضی آدم ها فقط مسخره کردن رو بلدن و اینجا من نمیتونم هیچ حرفی به طرف نزنم و کمی عصبی میشم.
    ممنون میشم که منو راهنمایی کنین

Banned
    آخرین بازدید
    دوشنبه 04 دی 02 [ 13:45]
    سطح
    86
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 484
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteranOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    269

تشکرشده 1,106 در 598 پست

Array
    سلام
    ببینید انسانها محدود هستند یعنی هر چقدرم توقع داشته باشید ممکن بازم یه موضوعی پیش بیاد که شما ناراحت بشوید
    به نظرم با خدا معامله کنید هر وقت هم که کمک کردید
    خداوند بینهایت است برای همین بینهایت خواسته میتونید از خدا داشته باشید
    قال رسول الله ـ صلی الله علیه و آله ـ :

«مَنْ قَضی لِمُؤمنٍ حاجةً‌ قَضی اللهُ لَهُ حوائجَ کثیرةً أَدْناهُنَّ الجنَّةُ»؛

هر کس یک نیاز مؤمنی را روا کند، خداوند حاجت‌های فراوان او را روا کند که کمترین آن بهشت باشد.
    یکی از ارزوهای یه بنده خدا این است و میشه گفت یکی از نذرهاش که اگر خداوند وضع حتی مالیشو بهتر کرد دست چند نفرو بگیره بدون هیچ توقعی
    فرصت خوبیه

3. 3 کاربر از پست مفید خادم رضا تشکرکرده اند .

فرزانه 123 (شنبه 08 شهریور 99), باغبان (دوشنبه 03 شهریور 99), سحر بهاری (سه شنبه 04 شهریور 99)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 خرداد 04 [ 20:05]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 86.0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    7,934

تشکرشده 6,925 در 2,425 پست

Array

با سلام

**تو مسائل علمی یه رازی توش هست و اینکه افرادی که چیزی یاد می گیرند و در این راستا به دیگران یاد می دهند بهتر رشد می کنند و به موضوع تسلط بهتری پیدا می کنند
    شرکت های مانند گوکل بیشترین چیزی که از طرف چک می کنند بحث Community هست ،،
    هر کی بتونه برا خوش شبکه ای از اطلاعات درست کنه در کار علمی ، موفق تر است و بیشتر یاد می گیره ،
    چرا ؟
    چون تو کار علمی که داره انجام بده ، اطلاعات را در جریان می ذاره و قطعا کسانی هستند که تجربیات ارزشمندی دارنند به کمک اون هم خواهند آمد،،
    این تبادل اطلاعات باعث پیشرفت هست ،،این خودش بهترین شیوه گسترش و یاد گیری علم هست .
    مثلا اگه یه شخصی برنامه نویس هست می خواد اطلاعات علمی خودش را به اشتراک بگذره ،این کارش باعث میشه مطالب را مفهومی تر بخونه و تکرار داشته باشه یا باگ ها را شناسایی کنه ،که باعث میشه خودش قوی تر بشه .

** مطلب بعد اینکه در شرکت و کار تیمی ، هدف توسعه شرکت باشه نه فقط هدف شخصی
    اگه اعضایی که در شرکت کار میکنند هدفشون مثل بازیکنی باشه که دوست داره فقط خودش را نشون بده و تماشاچی چیا براش کف بزنند ..اون بازیکن رشد خوبی نخواهد کرد ،،
    ولی بازیکنی که در اختیار تیم باشه ..موفق تره ...محبوب تره ..بیشتر رشد می کنه .
    خوبه که اعضا دایکیومنت نویسی داشته باشند ( مدیران پروژه حرفه ای از کارمندانشون می خوان این مسئله را ) ،،
    از طرفی تبادل اطلاعات در شرکت زیر نظر اسکرام مستر و مدیر پروژه انجام بشه .

** مطلب بعد در شرکت ها و بنگاه های اقتصادی که مهمه ، به نظرم اینکه به کی یاد بدیم در شرکت !
    این وظیفه مدیران و مدیرهای اسکرام هست که چه افرادی را به نام ارشد و چه افرادی را به نام کار آموز انتخاب کنند
    قطعا فردی که اینکاره نباشه ،،مسیر متعالی پیش نمیره .
    مثلا شما می خواید تو شرکت به فردی برنامه نویسی یاد بدید ،،می بینید طرف فقط تو گوشی موبایلش هست و به قول شما در حال تفریح و علاقه ای به تلاش و توسعه نداره .

***یه نکته مهم در کارهای علمی مخصوصا در کارها و پروژه های شخصی :
    برا خودتون یه نقشه راه درست کنید ،اینکه چه اطلاعاتی را به اشتراک بذارید ،،،
    اشتراک ها را به سه مسیر تقسیم کنید :
    -اطلاعات تست شده و موفق سبز
    -اطلاعاتی که تحقیق روش انجام شده ولی بعدا تست و نشر پیدا می کنه
    -اطلاعاتی که د رحال تحقیق هست ،،،

فقط مورد اول را نشر عمومی بدید ،،این کار باعث میشه به مطلب تسلط بیشتری پیدا کنید و بیشتر یاد بگیرید و براتون تکرار بشه .
    دو مورد بعد را آهسته و با توجه به نیاز بازار و آروم و آروم ببرید جلو - البته می تونید از اساتید و خبره های این حوزه و.... مشورت داشته باشید .

موفق باشید.

ویرایش توسط باغبان : دوشنبه 03 شهریور 99 در ساعت 22:23

5. 3 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

saeeded (جمعه 07 شهریور 99), فرزانه 123 (شنبه 08 شهریور 99), سحر بهاری (دوشنبه 03 شهریور 99)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,640 در 1,207 پست

Array
    سلام

بهتر هست ببینیم کمک کردن چه تأثیری بر ما میگذاره و لازمه ابتدا بخاطر بسپارین کمک انواع مختلفی داره و اینجا بحث ما هر نوع کمکی هست.

در ابتدا باید عرض کنم بسیاری از ترس های ما به جامعه ای برمیگرده که در اون مجبوریم اقدامات پیشگیرانه انجام بدیم تا موقعیت خودمون رو حفظ کنیم، تا ارتقاء بگیریم ، تا مطمئن بشیم رها نمیشیم، تا مطمئن بشیم فراموش نمیشیم...
    در چنین جامعه ای باید بستری فراهم بشه که افراد در جدال با منافع شخصی و منافع دیگری بتونن عملی رو انجام بدن که به اصول انسانی و اخلاقی میل داشته باشه و در عوض بازخورد مثبتی و ارزشمندی رو شاهد باشن و ترس های اونها ارزش خودشو رو از دست بده و اعتماد مبنای روابط انسانی بشه.
    پس تصمیم‌گیری ما نباید انتخاب میان نفع خودمون یا نفع دیگری باشه، بلکه ایده‌آل این هست که با یک عمل صحیح بتونیم هر دو منفعت را برآورده کنیم و هر دو طرف خشنود باشیم و اصول اخلاقی انسانی رو رعایت کنیم.

کمک به دیگران تأثیر زیادی بر روی روان انسان، جسمش و تعاملش با دنیای بیرون خواهد داشت، مثل؛

* حس خوب و خاطرات خوش

کمک به مردم باعث تغییرات مثبتی در مغز انسان میشه و بهمین علت یک حس سرخوشی و آرامش رو برای آدم به ارمغان میاره و در نتیجه به سلامت روانش کمک میکنه. ما میتونیم این احساسات خوب رو در ذهنمون ذخیره کنیم و در روزهایی که نیاز به مرور خاطرات خوب داریم ازشون بهره ببریم.

* بیرون آمدن از پیله خود، ارتقاء زندگی اجتماعی و افزایش صمیمیت

باعث میشه ما وارد اجتماع بشیم و با مردم ارتباط بگیریم، در نتیجه زندگی فعال تری رو تجربه کرده و از انزوا فاصله بگیریم. سبب میشه صمیمیت بین ما و دیگران تقویت بشه و دوستان بیشتری داشته باشیم.

* رها شدن از افکار و احساسات منفی

احساساتی نظیر عصبانیت و ... که شاید بارها تجربه کردید... اینها میتونن تأثیر منفی روی روان، جسم و ارتباطتتون با دنیای بیرون داشته باشن. کمک به دیگران باعث میشه با دید مثبت تری به مسائل مختلف نگاه میکنین و این احساسات رو کمتر و کمتر تجربه کنین.

* شناسایی توانایی ها
    با شرکت در فعالیت های مختلف و کمک به دیگران متوجه میشین شما استعدادهایی دارین، مثلا استعداد رهبری یک تیم برای کمک رسانی، استعداد شرکت در پروژه های مختلف و... و این باعث افزایش اعتماد بنفس _ خودباوری در شما خواهد شد.

* افزایش وسعت دید و تقویت شکرگزاری
    کمک کردن بمردم سبب میشه ما دید بازتری به زندگی پیدا کنیم و مشکلات سایرین رو ببینیم و طرز فکرمون تغییر کنه. بدونیم چه نعمانی داریم و چقدر مشکلات ما کوچکتر هست. سبب میشه شاکر باشیم از موقعیتی که داریم، از دانشی که داریم، از توانایی که داریم.

* رشد معنوی
    کمک به دیگران سبب تعالی روحی انسان میشه و برکات فراوانی داره، از طرفی همدردی و نیکوکاری در فلسفه از فضائل اخلاقی بحساب میاد.

خداوند در قرآن کریم فرمودن؛
    اگر نيكى كنيد به خودتان نيكى كرده‌ايد...( بخشی از آیه ۷ سوره اسراء )

امام حسین(ع) نیز در روایتی فرمودن؛

بدانید که نیازمندی‌های مردم به شما از نعمت‌های الهی بر شماست، پس از این نعمت‌ها خسته نشوید که هر آینه به سوی دیگران سوق یابد.

* کاهش اضطراب و افسردگی، تقویت عزت نفس و تقویت سیستم ایمنی بدن
    دقت کردین وقتی قسمتی سردرد دارین ، انگار تموم بدن شما تحت تأثیر اون درد هست و گاهی همه چی رو تعطیل میکنین تا استراحت کنین و سردرد شما برطرف بشه؟

دنیا هم همین هست، اگر طالب حال خوشیم باید منابعی که میتونن اینو استمرار بدن شناسایی کنیم. یکیش کمک به مردم هست ، کمک به خانوادست ، کمک به دوستان هست و ... شما وقتی حمایتگر و مهربان هستین، محیط شادتر و آرام تری رو در اطرافتون تجربه کنین و بخشی از اون مهربانی های بسمت شما برمیگرده و در نتیجه استرس های ناشی از مسائل مختلف کمتر روتون تأثیر میگذارن. عزت نفس پیدا میکنین. شادی و حال خوش مسری هست.

_ کمک باید از کم شروع بشه تا بتونیم راحت تر با مسائل بزرگتر کنار بیایم .

مثلا تو صف نانوایی اگر کسی ایستاده که مسن هست براش نون رو بخرید ،توی نایلون بذارید و بدین دستش. میتونین جای خودتون رو بهش بدین تا زیاد نایسته...

به این ترتیب بنظر شما اینها منفعت نیستن؟ اینها به خودمون بر نمیگردن؟ اثر گذار تر و ماندگار تر نیستن؟

ویرایش توسط سحر بهاری : سه شنبه 04 شهریور 99 در ساعت 13:15

7. 2 کاربر از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده اند .

saeeded (جمعه 07 شهریور 99), فرزانه 123 (شنبه 08 شهریور 99)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 شهریور 00 [ 12:26]
    سطح
    73
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 122
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    640

تشکرشده 935 در 291 پست

حالت من
    Shad
    Array
    در تایید صحبت های باغبان عزیز
    در محیط اداری که من در اون مشغولم باتوجه به تجربه هایی که از کامپیوتر در دوره جوانی داشتم تسلط بیشتری نسبت به سایر همکاران در این حوزه دارم و خیلی از همکاران درخواست کمک و راهنمایی دارن که بی دریغ هر اطلاعاتی که دارم سعی کردم منتقل کنم.
    خیلی وقت ها برای من ثابت شده که چیزی که به همکارم یاد دادم بعد از مدتی ایشون فراموش کردن ولی از همون یاد دادنه چیز جدیدی به ذهنم رسیده یا حداقل همون دانش در ذهنم رفرش شده.
    اینو مطمئن باش با اشتراک گذاری اطلاعات بیشترین نفع رو خودت می بری. هم از لحاظ فنی و هم روانی با اینکه باور عمومی خلاف این حرف رو میزنه .

9. کاربر روبرو از پست مفید saeeded تشکرکرده است .

فرزانه 123 (شنبه 08 شهریور 99)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,095 در 1,314 پست

Array
    سلام.

کمک کنید. ولی در فضای شغلی، در کمک کردن سیاست به خرج بدید. مثلا میتونید خودتون پیش دستی کنید و به مدیرانتون بگید من تو فلان حوزه ها اطلاعاتی و تجربیاتی دارم و حاضرم اگر کسی در این زمینه ها مشکلی داشت یا راهنمایی خواست، با صلاحدید شما بهش کمک کنم و خوشحال میشم اگر مسایلی از این دست پیش اومد به من ارجاع بدید و در حد توان در خدمت باشم.

اینجوری هم مدیر متوجه توانایی های شما میشه، هم بقیه ارزش کمکی که میگیرن رو بهتر میفهمن، هم خودتون خوشحال میشید.

فقط کلا کمک در هر حد و نوعی، اگر بوی فخر یا منت همراهش باشه، بیشتر دیگران رو از ادم دور میکنه و دل چرک. بنابراین اگر هم کسی ازتون کمکی خواست، با دل و جون کمک کنیدبهش. پاداشش هم برکتی خواهد بود که به زندگیتون خواهد اومد.

11. کاربر روبرو از پست مفید Pooh تشکرکرده است .

فرزانه 123 (شنبه 08 شهریور 99)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 فروردین 02 [ 01:54]
    سطح
    59
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    431

تشکرشده 358 در 165 پست

Array
    سلام
    تجربه من در این زمینه میگه که شما خودتون می تونید با کمک هاتون جو محیط کارتون رو عوض کنید و بقیه هم از شما یاد بگیرن. مطمئن باشید هر کسی اگه لذت کمک به دیگران رو بچشه قطعا تکرارش می کنه.
    شاید بعدها یکی از همکاراتون بهتون بگه که فلانی من از تو یاد گرفتم که بی منت کمک کنم و حس خوبی داشته باشم.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 06 اردیبهشت 04 [ 12:02]
    سطح
    73
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 210
    Overall activity: 40.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    124

تشکرشده 549 در 281 پست

Array
    ما یه همکاریداریم که خیلی به بقیه کک میکنه
    هر کاری از دستش بربیاد
    حداقلش اینه که تو ذهن همه به عنوان همکار خوب مطرح است
    که این مسئله ممکنه تو آینده که هر کدوممون امکان داره رییس اداره کل بشیم تاثیر خوبی برای اون فرد داشته باشه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)