با سلام و وقت بخیر.من از حدود 8_9سال پیش تا به الآن هر روز همدردی رو میخونم. آیدی قبلیم رو فراموش کردم.با آیدی جدید عضو شدم.خیلی از اعضای سایت رو میشناسم.پیشاپیش عذر میخوام اگه احیانا پراکنده گویی میکنم.
من خانمی 31 ساله هستم.تحصیلات عالیه دارم و مدرس دانشگاه هستم.دو سالی هست با همسرم که 39 ساله و تحصیلات عالیه داره ازدواج کردم.همسرم تو مجموعه دانشگاهی ما در قسمت اداری کار میکنه و کارمند رسمیه.خودش من رو تو محل کار دید.چندین بار بهش جواب رد دادم ولی گفت من سالهاست عاشق و دلباخته تو بودم و این جور حرفا.تا بالاخره ازدواج کردیم.
از همون لحظه عقد مشکلات ما شروع شد.چشم چرانی ایشون که بارها بهش تذکر دادم.دو هفته بعد از عقدمون تو تلگرامش چت با سه تا خانم رو دیدم که محتواش این بود که خطاب به اونها گفته بود من دیوونه تو بودم تو خوشگل و جذابی و...این چتها از ماهها قبل از آشنایی ما شروع شده بود و تا دو هفته بعد از عقد که من دیدم ادامه داشت.گوشی رو از دستم گرفت و چتهارو پاک کرد.گفت اونا آویزون من بودن الکی گفتم دیوونه تو بودم تا دلشون نشکنه و حرفای بیربط این چنینی.بماند چه عذابی کشیدم من اون روزها و چه دعواهایی بینمون اتفاق افتاد.
یکی از چتها با دخترخاله اش بود که اصلا دختر خوشنامی نیستش و روابط متعدد و نامشروع با مردهای مختلف داره و این دخترخاله به همسرم حرفای خاله زنکی زده بود مثل این که تو از زنت سرتری و...در حالیکه تعریف از خود نباشه من ظاهر زیبایی دارم و همه فامیل همسرم بارها پشت سرم و جاهای مختلف گفتن که یگانه خیلی زیبا و خوش قد و بالاست.حالا کاری به حرفای خاله زنکی دخترخاله اش ندارم خواستم با شخصیت همسرم آشنا بشید که چجوری اجازه میده یه دختر بدنام اونم با کلی عمل و جراحی که روی قیافه اش انجام داده بیاد در مورد خانمش نظر بده.این قضیه با گریه و التماس همسرم مثلا فیصله پیدا کرد و من ازش قول گرفتم دیگه تکرار نشه و خیانت به هر شکلی حتی چت برام غیرقابل قبول هست. به من میگفت من اصلا اونهارو ندیدم و رابطه ای نداشتیم.
حتی ماهها پس از این قضیه چند بار من رو به اشتباه به اسم یکی از اون خانمها صدا کرد. کسی که میگه با اون خانمها رابطه ای نداشته چطور اشتباهی همسرش رو به اون اسم صدا میزنه!!!!!!!!!!.
من ازش خواستم سیمکارتش رو بشکنه و تمام اون شماره هارو خودم پاک کردم ولی بازم بعد از عروسی همون شماره و یه سری شماره های دیگه تو گوشیش بود قسم میخوره میگه نمیدونم این شماره ها از کجا میاد به گوشی من!!!!!!!!!!
شخصیت پارانوئید داره. من حجاب قابل قبولی دارم.چادری نیستم ولی مانتوی بلند و مناسب برای محل کار و بیرون میپوشم.آرایش ملایمی داشتم/من رو همین شکلی دیده بود ولی یکی دو ماه بعد از عقد گفت تو به خاطر دانشجوهای پسر و همکارای آقا آرایش میکنی و کلی توهین و تهمت.منم دیگه این چیزارو بیشتر از قبل رعایت میکنم.
من رو با دوربین تو محل کار چک میکنه دقیقا کجام و زنگ میزنه کجایی.منم همیشه راستشو گفتم.چندین بار پرسیده کدوم کلاسی و اومده درو باز کرده منو چک کرده.من در برخورد با آقایون رفتار متینی دارم ولی برگشت به من گفت اومدم دیدم با پسرا تو کلاس لاس میزدی.کلاسای ما دوربین داره.گفتم ثابت کن من همچین کاری میکردم.این فقط یه مثال از رفتارهای پارانوییدیش بود.
ما زمان اشنایی در مورد مشارکت مالی زن مثلا با هم به توافق رسیده بودیم و ایشون گفت من مرد ضعیفی نیستم چشمم به پول زنم باشه هزینه های تو با منه و قرار شد من در خریدهای کلان مثل خونه بهتر و...باهاش مشارکت کنم ولی تو این مدت به بهانه های مختلفت هر ماه نصف حقوق من رو گرفته و مدام میگه برو از زنای مردم یاد بگیر به شوهراشون خونه و ماشین میدن،خرج عروسی رو میدن،سرویس طلا نمیخوان ولی تو هم عروسی خواستی هم سرویس طلا،تمام هزینه های من با خودمه از قبیل لباس و لوازم شخصی و لیزر و....ایشون فقط خورد و خوراک رو میخره.این مدت من رو حتی به یه مسافرت یک روزه هم نبرده.
تو بحث هامون بارها منو کتک زده.دو شب پیش مثل دفعات قبلی با دستهای سنگیش منو گرفته بود به کتک، با مشت از فکم میزنه،دستمو میپیچونه،با دستاش گلومو تا حد خفگی فشار میده ...بارها گفته غلط کردم دیگه نمیزنم ولی تکرار کرده.میگه اینا کتک نیس من بخوام کتک بزنم نمیتونی از جات بلند بشی.تو دعوا فحش های خیلی رکیک در حد هرزه و ج...ده بهم میگه.تو دعوای اخیر گفت تو با کسی رابطه داری و ج...ده ای منم تف کردم تو صورتش و سیلی زدم تو صورتش گفتم خجالت بکش بی غیرت.و بدتر منو به باد کتک گرفت.
مدام به من میگه روانی،دیوانه زنجیری،کی تو رو میگرفت من خر شدم گرفتمت.در حالیکه خودش خیلی از خواستگارهامو تو محل کار میشناسه بعضیاش از اساتید همونجا بودن.هم خونواده من هم خونواده ایشون وضع مالی متوسطی داریم و هر دوی ما خودساخته هستیم و هر دو با زحمت خودمون کار کردیم و هر کدوم برای خودمون خونه و ماشین خریدیم.یعنی از نظر اقتصادی شرایط مشابهی داریم ولی بارها به من گفته تو و خونوادت گدا گشنه اید.کی میومد تو رو از اون آپارتمان فسقلی بابات بگیره.همه دنبال دختر پولدارن .منم میگم مگه چشم نداشتی ندیدی؟مگه من همه چیو صادقانه نگفتم؟مگه من اومدم دنبال تو؟مگه تو بارها ازم خواسگاری نکردی؟در جوابم میگه تو منو جادو جنبل کردی وگرنه تو هیچی نیستی و....
دو بار تو ماشینش قرصای اعصاب و روان مثل فلوکستین،ونلافاکسین، رسپریدون و بوپروپیون دیدم.بار اول گفت مال من نیس مال همکارمه مونده تو ماشین من!!!!!!!!!!بار دوم گفت من خیلی گرمم میشه دکتر تجویز کرده.گفتم واسه یه گرم شدن این همه قرص اعصاب و روان؟؟؟؟؟؟؟؟بریم با دکتره من صحبت بکنم قبول نکرد.
بارها ازش خواستم تعهد کتبی بده تا دیگه کتک و فحاشی رو تکرار نکنه ولی قبول نکرد.حتی امروز دوباره ازش خواستم ولی قبول نکرد.گفتم پس میرم و این دفعه مثل دفعات قبل نیس گفت به درک هر کاری میخوای بکن .بهم گفت یک بلایی سرت میارم یک آبرویی از تو و خونوادت میبرم نتونی تو شهر سرتو بلند کنی.
عذر میخوام گزافه گویی کردم.اینا بخشی از مشکلات ما بود.کتک های قبلیشو به خونوادم نگفته بودم.نمیخواستم وجهه ایشون پیش خونوادم خراب بشه. ولی ایشون علی رغم اینکه قول داده بود تکرار نکنه بدتر و شدیدتر کتک زد.بارها ازش خواستم بریم پیش مشاور قبول نکرد.
منم دیروز به پدر و مادرم گفتم.اول نمیخواستم بگم چون به تازگی پدرم دچار سرطان شدن و اوضاع خونه مون خوب نیس ولی دیگه جونم به لبم رسیده بود.امروز طلاها و یه سری از لباسامو برداشتم و قصد دارم بمونم خونه پدرم تا یا بیاد تعهد کتبی بده یا اقدام برای جدایی بکنیم.
اصلا حس و حال خوبی ندارم.میترسم بیاد خونه پدرم داد و هوار بکنه.مخصوصا با مریضی پدرم خیلی نگرانشم.نگرانم بلایی سر خونوادم بیاره.تهمت های زشت بهم بزنه و آبرومو تو محل کار ببره.
ممنون بابت صبر و حوصله و پوزش بابت گزافه گوییم.ممنون میشم راهنماییم بکنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)