[font="]

نوشته اصلی توسط
[/font
شیدا.;446739]سلام
راستش با وضعیت الان ایران (منظورم چند ماه اخیر) می تونم بگم اشکال از شما نیست، یه کم تحمل و صبرتون را ببرید بالا.
خیلی ها در وضعیت کنونی شما هستند.
اما اشتباه قبلیتون این بوده که وقتی با مدرک لیسانس کار پیدا نکردید، رفتید دنبال فوق لیسانس. اون زمان اگه کار را ادامه می دادید، الان در شرایط بهتری بودید.
حالا یه خرج اضافی کردید، چند سال هم از دست دادید و توی نقطه ی قبلی یا حتی عقب تر هستید.
پیشنهاد می کنم تو سایتهای خارجی دنبال کارهای آنلاین باشید.
درآمدش عالی نیست، اما از هیچی بهتره. فعلا برای این که از ناامیدی و فکر خودکشی بیرون بیایید شاید بد نباشه [img]file:///c:\users\aryan\appdata\local\temp\msohtmlclip1\01\ clip_image001.gif[/img]
سلام
بله قبول دارم که موقع لیسانس کار رو ول کردم و صدمه دیدم. تقصیر دایی و پدربزرگمه و در نهایت عدم حمایت خانواده.
باید بیشتر بهم توضیح بدید. نمی دونم دنبال کار آن لاین بودن در سایت های خارجی چی هست؟ و چجوری باید وارد این کار ها شد. یه توضیح مختصر یا کلید واژه هم بدید سرچ می کنم و پیدا می کنم.
تشکر از شما
[font="][quote=[/font]
نارجیس 2;446741]

نوشته اصلی توسط
ali5

نوشته اصلی توسط
ali5
میشه من رو راهنمایی کنید چیکار کنم؟؟؟ واقعا خسته هستم و خیلی نا امید. احساس بیهودگی شدید دارم.
مشکلات دیگه هم دارم ولی در فرصت دیگه می گم. اول خواهش می کنم در این موارد کمکم کنید.[img]file:///c:\users\aryan\appdata\local\temp\msohtmlclip1\01\ clip_image001.gif[/img][img]file:///c:\users\aryan\appdata\local\temp\msohtmlclip1\01\ clip_image001.gif[/img][img]file:///c:\users\aryan\appdata\local\temp\msohtmlclip1\01\ clip_image001.gif[/img]
[/quote
سلام دوست خوب... کاااملا حق داری اینقدر درمونده باشی متاسفانه وضع الان همینه و در مورد فارغ التحصیلان مدرک دکتری هم دقیقا ن وضع و حتی بدتر از شما دارن
چون ایران طبق صحبت های کارشناسان در وضعیت نوعی بن بست اقتصادی به سر میبره و نمیشه صد در صد گفت آیا وضع بهتر میشه یا بدتر
شما برای تحصیل و کار در خارج از کشور هم اقدام کردین؟
چرا به ای گزینه فکر نمیکنی؟
در ضمن از حرفات مشخصه آدم باهاشی هستی... پس مطمئنم برای حل
سلام
برای خارج اقدام کردم و پذیرش و بورسیه هم گرفتم ولی به خاطر پدرم نتونستم برم نیاز به کمک و رسیدگی داره. از طرف دیگه مشکلات مالی خیلی شدیدی دارم و هیچ حامی ندارم. یه طرحی در مورد سیستم سازه ای نوینی ارائه دادم به دانشگاهی در کانادا که خیلی استقبال شد و ..... دعوتم کردن ولی باز هم نشد به خاطر همین مشکلات.
تشکر از شما

نوشته اصلی توسط
pooh
سلام.
تهران هستید؟
رزومه برای شرکتهای جنوب کشور هم فرستادید؟
شما به دنبال کار مرتبط با رشته باشید، ولی از کارهای غیر مرتبط با رشته فرار نکنید. در حال حاضر کشور، هر جا توانستید مشغول به کار بشید، برد کرده آید. همین که بتوانید برای خودتون بیمه رد کنید و سابقه کار براتون محسوب بشه، در استخدامیها هم امتیاز خواهد داشت.
اون دوستان کارشناسیتون شرکتشان رو راه انداختن؟ میتوانید باهاشون شروع به همکاری کنید؟
در دانشگاه ارشدتون، میتوانید با اساتید پروژه بگیرید؟
مدارکتون رو میتوانید در دانشگاههای دولتی که استادهاتون با اساتید اونجا آشنایی داشته باشن هم ارائه بدید و پروژه بگیرید اونجا.
اصلا ناامید نباشید.
عمران وضعیتش نسبت به بقیه رشته ها بهتره.
سلام
بله تهرانم.
بله برای جنوب فرستادم (البته خودم در جریان نبودم محل شرکت در جنوبه) ولی گفتن که جذب نیرو فعلا ندارن و حتی کار های فعلی هم تعطیل شده.
نه از کار غیرمرتبط فرار نمی کنم ولی موقعیتی پیش نیومده. هیچ جا نتونستم کار بگیرم و استخدام بشم.
اون دوستان کارشناسیتون شرکتشان رو راه انداختن؟ میتوانید باهاشون شروع به همکاری کنید؟
بله راه انداختن. متاسفانه سرمایه اولیه کلانی برای همکاری خواستن (حدود 500 م تومان) که برای من حتی یک صدم این مقدار هم ممکن نیست. یه مقدار دشمنی و .... به وجود آمده ولی من هر کاری می شد برای رفع کدورت ها کردم ولی خب حل نشد.
در دانشگاه ارشدتون، میتوانید با اساتید پروژه بگیرید؟
یه مقدار بیشتر توضیح می فرمایید که پروژه گرفتن چیه؟ و آیا درآمدی هم داره یا نه.
مدارکتون رو میتوانید در دانشگاههای دولتی که استادهاتون با اساتید اونجا آشنایی داشته باشن هم ارائه بدید و پروژه بگیرید اونجا.
پروژه گرفتن نمی دونم منظورتون چیه. ولی برای چند تا از اساتید خوب رشته عمران در دانشگاه های مختلف اون طرح کانادا رو فرستادم ولی گفتن که وقت ندارن و سرشون شلوغه. یکی از اساتید هم برای تکمیل مطالعه حدود 10 م تومان درخواست کرد که من نداشتم.
تشکر از شما

نوشته اصلی توسط
reza.m1986
شما باید با یه کار کوچیک استارت بزنید تا ببینید بعدا چی پیش میاد نه اینکه صرفا دنبال کاری مرتبط با رشته و در شان یه فوق لیسانس باشید حتی اگه شده کارگری. چون با شرایطی که شما دارید با فکر و خیال و تو خونه موندن فقط به روح و روانتون آسیب میزنید. کارهای کوچیک مثل تدریس خصوصی هم میتونه تو این شرایط برای شما گره گشا باشه.
هر کاری باشه انجام میدم. ولی خب کاری نبوده.
روی تدریس خصوصی فکر کردم و قبلا هم انجام دادم ولی بیشتر مواقع امتحانات شغل هست و انتظارات هم خیلی بالا هست. مثال می زنم شاگردی داشتم در درس ریاضی با نمره 4.75 که با تلاش 5 جلسه ای من نمره ش در نهایی سال سوم (در حدود 25 روز) به 13 رسید. ولی خیلی ناراضی بودن و تمام پول رو پرداخت نکردن و دعوا شد و ..... . شاید دوباره همین کار رو شروع کنم.

نوشته اصلی توسط
tannha
متاسفانه این وضعیت اکثر قریب به اتفاق جوانان جامعه هست و فعلا چاره ای نیست جز توکل بر خدا و تن دادن به کارهای با درآمد کم
راستی در آزمون استخدامی اخیر که ۱۵ تیر هست شرکت کردید؟
نه متاسفانه شرکت نکردم. در مورد کار با درآمد کم که می گم حاضر شدم تا 2 سال مجانی برای شرکتی کار کنم ولی قبول نکردن.
تشکر از همه. باز هم نظر بدید لطفا
علاقه مندی ها (Bookmarks)