چه ایرادی داره اینکه دختر خانوم هم در تشکیل و شروع زندگی مشترک سهم داشته باشه؟ دليل اينكه در جامعه اي كه دختر و پسر قابليت كار كردن رو دارند وظيفه شروع زندگي مشترك به روي دوش پسره چيه؟ مردم از بس اين سوالو كردم وهمه طفره رفتند.
تشکرشده 502 در 230 پست
چه ایرادی داره اینکه دختر خانوم هم در تشکیل و شروع زندگی مشترک سهم داشته باشه؟ دليل اينكه در جامعه اي كه دختر و پسر قابليت كار كردن رو دارند وظيفه شروع زندگي مشترك به روي دوش پسره چيه؟ مردم از بس اين سوالو كردم وهمه طفره رفتند.
sorena_arman (شنبه 05 اردیبهشت 88)
تشکرشده 1,247 در 437 پست
هیچ ایرادی نداره . همانطور که هزاران دختر این کار را میکنند .
تشکرشده 502 در 230 پست
در قبل از شروع زندگي مشترك!! ؟
تشکرشده 502 در 230 پست
فكر كنم با مشاورين هم صحبت كنيد مي گن اگر پسري از لحاظ مالي استقلال نداشت . اگر پسري نتونسته بود تا سن 27 سالگي چيزي داشته باشه. چرا كسي نمي گه اگر دختر مهندسي تا سن 27 سالگي نتونسته باشه براي زندگي مشترك آيندش چيزي جمع كنه...
اصولا نقش يك دختر در قبال زندگي مشترك آيندش و قبل از شروع اون چيه؟
تشکرشده 3,145 در 958 پست
ایرادی که نداره هیچ، باعث دوستی و پیوند و درک بیشتر هم میشه. هر دو باید برای زندگی مشترکشون تلاش کنن، زندگی مشترک تماشاگر نمیخواد..
![]()
تشکرشده 502 در 230 پست
ممنونم شاد
نقش يك دختر در قبال زندگي مشترك آينده و همسر آيندش " قبل از شروع زندگي مشترك" چيه؟ خانومها يا آقايون چه وظيفه اي رو از اين بابت " قبل از شروع زندگي مشترك" به عهده دختر مي دونيد؟
تشکرشده 502 در 230 پست
نقش و وظيفه يك دختر در قبال زندگي مشترك آيندش و قبل از شروع اون به نظر شما چيست؟
تشکرشده 3,145 در 958 پست
از دوران قدیم تأمین بخش مادی زندگی به عهده آقایون بوده، و خانمها نقشی در اون نداشتن، معمولا وظیفه خانمها در کار خونه خلاصه میشد و بچه داری، اما الان وضعیت فرق کرده، در بیشتر موارد آقایون در کار خونه به خانمها کمک می کنن و همینطور در بچه داری، خانمها هم اکثرا شاغل هستن و اکثر اونها درآمدشون رو با همسرشون به طور مشترک برای اداره زندگی خرج می کنن، اما هنوز هم مانند قبل تهیه مسکن و ماشین ووو به عهده مرد خانواده هست، البته هستند خانمهایی که ماشین و خانه شخصی قبل از ازدواج دارن اما این دارایی رو به عنوان دارایی مشترک در نظر نمی گیرن و البته باز هستند مردانی که بدون داشتن خونه و ماشین ازدواج می کنند و حتی با حقوق به قول معروف بخور و نمیر زندگی مشترکشون رو شروع می کنند، تقریبا میشه گفت الان جامعه ما وضعیت اقتصادی و اجتماعی یکدستی نداره، عرف جامعه همچنان مثل قدیم هست اما تغییراتی هم در اون به وجود اومده.
من خودم شخصا تا به امشب که تایپیک شما رو خوندم به این فکر نکرده بودم که خانمها هم باید قبل از ازدواجشون خانه و ماشین و ... تهیه کرده باشن، شاید منصفانه این باشه که یا این قضیه برای هیچ کدوم از طرفین یک اجبار و الزام نباشه و یا اینکه دو طرفه باشه... اما معمولا خانمها هرچی پول تا قبل از ازدواجشون جمع کردن برای خرید جهیزیه صرف می کنن، الان به راحتی برای تهیه یک جهیزیه معمولی و نه آنچنانی باید حدود 20 میلیون تومان هزینه کرد!
تشکرشده 502 در 230 پست
شاد بدون خونه و ماشين يعني چي؟ بالاخره بايد يك جايي رو براي شروع زندگي مشترك مرد مهيا كنه. باور كنيد من به عنوان يك مرد مي بينم دوستان خودم رو كه استاد دانشگاه سراسري هستند و هنوز نتونستند پول رهن يك خونه در تهران و پول مراسم عروسي رو كه سر جمع 30-40ميليون مي شه جمع كنند. من واقعا نمي دونم خونواده ها تا چه حد مي تونن بي انصاف باشن.
تشکرشده 502 در 230 پست
در نهايت اوني كه ضرر مي كنه فقط مرد نيست. به تاخير انداخته شدن سن ازدواج تا 32-3 سالگي و بعد از اون اصلا به نفع نه دختره و نه پسر. پسري كه نتونه زندگي رو شروع كنه دختري هم اون طرف از شروع رابطه مقدس ازدواج محروم مي شه همانند يك مرد.
sorena_arman (شنبه 05 اردیبهشت 88)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)