سلام.شاید نامه ی منو خونده باشین اما جوابی نداده باشین خواهشا کمک
من17 سالمه 1.5 پیش با دختری 16 ساله اشنا شدم.من برای درس خوندن با دوستم می رفتیم یه جایی اونم با دوستش می اومد.بعد از مدتی رابطمون ادامه پیدا کرد وقتی دو به دو انتخابامونو کردیم رابطمون اغاز شد.اما بعداز 8ماه رابطه سالم.تمامآ بدن همدیگرو لمس کردیم و یه ذره فراتر هم رفتیم یعنی کنار هم بودیم اما رابطه سکسی کامل نداشتیم وتا الان (6-7 ماه)هنوزم ادامه داشته.مشکل اصلی اینجاست که بعد از این اتفاقات الکی بهونه میگیرم زیبایی برام مهم شده همش قشنگیشو با دخترای دیگه مقایسه میکنم .منی که به هیچ کس نگاه نمیکردم اینطور شدم.چون بدنشو لمس کردم همش خودمونو با کسانی که اینطور نبودن( مثلا دختر خالم که ازدواج کرده و مشکلی تو زندگی نداره )مقایسه میکنم.فکر میکنم من نمیتونم دیگه رابطه خوب وبا خوشبختی توی زندگیم داشته باشم اخه ما انتخابمونو برای ازدواج کردیم و مطمئنیم و از چند نفر هم که رابطمون رو حلاجی کردن تاییدیه گرفتیم.به نظر شما چه کنیم که فکرامون نسبت به هم عوض بشه و چطور رابطه ای از این به بعد داشته باشیم تا به اونی که هر کسی دوست داره توئ زندگیش برسه .برسیم ورابطمون طوری بشه که نه تنها حسرت نخورم بلکه با عشق واقعی به سر منزل مقصود برسیم. از ما دو تا هم تصویر خوبی برای خود بسازید چون واقعا اعمالمون از روی علاقه بوده و از بس تصورات قشنگ از آینده برای هم بازگو کردیم دچار این مشکل شدیم.
.منظورم از حرفای بالا این بود که هنوزم میخوامش اما نمی دونم چطوری مشکلمو حل کنم وذهنمو پاک.مثله مثالی که گفتم (دختر خالم)رابطم خوب بشه و به هدف هام برسم.واقعا گیج شدم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)