به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 12 بهمن 96 [ 23:53]
    سطح
    1
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 23
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    7 days registered
    تشکرها
    0
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array

بمباران خاطرات گذشته

سلام خسته نباشید
    من امسال پشت کنکور هستم. خب زمان زیادی را باید به مطالعه اختصاص بدهم که تقریبا میدهم
    یک مشکلی که برام پیش اومده این هست که در هر موقعیتی که تنها میشم با خودم یک عالمه خاطرات منفی گذشته مدام مثل برق از توی سرم میگذرن
    مثلا وقتی دارم توی خیابون راه میرم یا وقتی دارم درس میخونم یک دفعه یاد شکست در رابطه با یک نفر می افتم
    یا حتی یاد دوران کودکی می افتم که هفت سالم بود و پدر و مادرم مهمونی گرفته بودند و من جلوی یه عالمه مهمون که اومده بودند پرخاشگری کردم و خیلی دعوا راه انداختم ، بعد خودم را سرزنش میکنم که چه قدر آبروی خودم را اون موقع جلوی مهمان ها بردم و ناخوداگاه میگم "خاک بر سرت!"
    متاسفانه من خاطرات بد زندگی ام رو خیلی دقیق یادم میاد. اما خاطرات خوب را اونقدر خوب یادم نمیاد
    دقیقا یادمه که توی کلاس چهارم ابتدایی معلممون فقط یکبار برخورد بدی با من کرد!! این مربوط میشه به بیش تر از 8 سال پیش ولی من هنوز یادمه. هر چقدر هم سعی میکنم این خاطرات را فراموش کنم نمیشه
    این خاطره ها مدام مثل برق میان توی ذهنم و جای خودشون را به هم دیگه میدن. مثلا یکی از خاطرات از ذهنم میره و یکی دیگه جاش رو میگیره
    و هر چقدر هم سعی کردم با این خاطره ها مبارزه کنم و بهشون توجهی نشون ندم باز هم اونها بیشتر هجوم به ذهن ام میارن
    من به خاطر همین تاجای ممکن سعی میکنم تنها نباشم و کنار خانواده باشم یا برم پیش دوستانم ولی خب باز هم این خاطرات گذشته مدام توی ذهنم تکرار میشن و تمرکز ام را به هم میزنند

آیا روشی وجود داره که بشه با این هجوم خاطرات مبارزه کرد؟ شاید این که میگم خنده دار باشه ولی من یک مدت یک کش به دستم میبستم و هر وقت یک خاطره ی بد میومد توی ذهنم این کش رو محکم میکشیدم و میزدم به دستم. تاثیرش برای یک مدت خوب بود ولی مشکل اینجا بود که وقتی یکی از خاطرات از بین میرفت یکی دیگه دوباره پا برهنه میپرید وسط ذهنم!!

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام
    من با جریان کش و ...موافق نیستم.یکجوری ازار فیزیکی به خودت رسوندنه...و این به مرور زمان تاثیر منفی میذاره...

اگر دچار وسواس فکری هستی بهتره به یک مشاوره حضوری مراجعه کنی...

سعی کن خاطرات خوب رو بنویسی و هر روز مرورشون کنی....

و اینکه حتما یک فعالیت فیزیکی خوب و مداوم انجام بده.

اگر موقیعتش رو داری برو شنا کن.ـاب خاصیتی داره که انرژی منفی رو میگیره و انرژی مثبت بهت میده...

یا یک ورزشی که بهت لذت بده رو انجام بده...

خیلی وقتها ازاد بودن زیادی فکر باعث این مسائل میشه....

چند تا از کارهایی که خیلی دوست داری رو به طور جدی و حرفه ای دنبال کن

خودت رو در طول روز کاملا خسته کن...شبها دمنوش های گیاهی ارامش بخش مصرف کن...
    گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)