سلام دوستان
من 30 سالمه ، کار مستقل دارم ، مجردم و متاسفانه شرایط ازدواجم فراهم نمیشه ، به دلایلی که بعضا توی تالار مطرح کردم .
اخیرا با یکی از دوستان صمیمی و همکار که خیلی وقت بود ندیدمش ، بصورت پیام احوالپرسی کردیم ، ایشون همسن خودم هستن و چند سالی هست که ازدواج کرده ، ازم پرسید از شرایطم و من هم با لحن شوخی گفتم که شما دوستای متاهل یه کمکی بکنید بلکه ماهم از مجردی در بیایم ! ایشونم گفت که والا کسی که لایقت باشه پیدا نمیشه و ...
همون شب بهم پیام داد که امکان داره عکست و بدی ، یکی از دوستای شوهرم قصد ازدواج داره و میخوام عکس تورو بهش نشون بدم ، من هم عکس براش فرستادم ، و خواستم اون هم عکس اون آقا رو برای من بفرسته ، ولی ایشون عکس برای من نفرستادن و در جواب گفت که حالا بذار ببینم طرف بهانه ای چیزی نمیاره و عجله نکن !!!!!! این حرف ایشون به من خیلی برخورد و من فکر کردم که این خانم باید نظر من رو هم جویا میشد ، و دو طرف باید قبول کنن برای معرفی شدن ! و در نهایت گفتم که اگر این آقا دنبال بهانه هستن ، اصلا بیخیال بشید ! بعد عکس اون آقا رو فرستاد و گفت دوست شوهرم هم هست و شوهرم باید باهاش صحبت کنه و اگر موافق بود باهم آشناتون کنیم !
حالا سوال من اینه بنظر شما حرکت این خانم حالت توهین نداشته !؟ من احساس میکنم با من مثل کسی برخورد کرد که به التماس این زن و شوهر رفتم تا برای من کیس پیدا کنن ! درصورتی که من با حالت شوخی اون حرف زدم !
و اینکه من عکسمو فرستادم کار اشتباهی نبوده ؟
ممنونم دوستان

ولی قبول کن وقتی دو نفر بهم معرفی میشن و تازه میخوان هم رو ببینند خب خیلی خیلی طبعیه که یکی یا هر دو خوشش نیاد..تازه با عکس دیدن که دیگه خیلی درصد خطا بیشتره..چون تصویر زنده با عکس خیلی توفیر داره..اگه اون اقا صرفا با یه عکس منصرف شده باشه که شما نباید حتی ذره ای ناراحت بشی چون دیدش خیلی کوتاه و نا پخته بوده..تو ارتباط فیس تو فیس میشه فقط متوجه شد طرف به دلت میشینه یا نه...عزیز دلم اصلاا از این فکرهای ازاردهنده نکن و به جاش خودت رو سرگرم کارهای مثبت کن..دعا و نماز یا خوندن یه کتاب خوب..و فقط ناظر باش تا ببینی از طرف اقا اقدام جدی میشه یا نه..تا اون موقع کلا فکرت ازاد کن..فکر کن خبری نیست .میدونم سخته اما خودت توی همین تالار سرچ کن چه قد هستن پسر و دخترهایی که کلی مراحل ازدواج رو پیش رفتن ولی در نهایت به مشکل خوردن و کارشون به سرانجام نرسیده..یا چه قدر هستن زن و شوهرهایی که کارشون به جدایی کشیده..منظورم اینه باور کن این قد همه چی فانی و غیر ثابته که خدایی ارزش غصه و نگرانی نداره.. این هارو خطاب به خودم هم نوشتم چون کاملاا میفهمتت ..برات از خدای بزرگ عاقبت به خیری ارزو میکنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)