سلام برای تعیین مه[/color][/size][/font]ریه من را راهنمایی کنید ؟نظر خود من 14 سکه است ؟ آیا درست است؟
تشکرشده 0 در 0 پست
سلام برای تعیین مه[/color][/size][/font]ریه من را راهنمایی کنید ؟نظر خود من 14 سکه است ؟ آیا درست است؟
تشکرشده 4 در 4 پست
كاملا" با 14 سكه موافقم.اگه ميتوني 5 تاش كن.چون مهريه قيمت گذاري نيست.زندگي اي كه بخواد نابود شه 5 تا با 5000 تا هيچ تفاوتي نداره.ارزش خودتو حفظ و همون كمترين رو انتخاب كن.من تجربه دارم كه ميگم.ايشالا خوشبخت شي
تشکرشده 12 در 12 پست
به نظرم 15 تاش کن رند بشه !!!!
سوای از شوخی ، زیر 100 تا 200 تا ریسک هست ، در پناه حق .
تشکرشده 502 در 230 پست
زیر 100 تا ریسک هست؟!!! متاسفم. از یک پسر بعیده همچین حرفی بزنه!! چیو ریسک هست.؟ طیبه خانوم شما می تونید خودتون رو در اموالی که در حین زندگی مشترک بدست میاد شریک کنید.مهریه زیاد واقعا دید یک پسر رو بد می کنه.شرایط دیگه ای بذارید.شرایطی که راهی برای تلاش شما و همسرتون در زندگی باز می کنه. 14 سکه عالیه.
تشکرشده 1,247 در 437 پست
بنظر من 110 تا خوبه . مهریه زیاد خوشبتی نمیاره ولی کمش شاید بعضی مردها را بعضی وقتها وسوسه کند .
تشکرشده 502 در 230 پست
ببینید digital man مردی که با مهریه کلان به وسوسه نیفته رو نخواهید یافت و اصولا همچنین مردی ارزش زندگی مشترک را نخواهد داشت. این مرد زن خود را تحمل می کند و دوست نمی دارد!!!یک مقدار احساسات رو در این گونه مسائل کنار بگذارید.
تشکرشده 1,247 در 437 پست
اتفاقا بنظر من منطقی هست که مهریه کم نباشه . چون فارغ از مساله ای که گفتم بهر حال ممکنه به هر دلیلی بین زن و مرد جدایی اتفاق بیفته ( مثلا به این دلیل که مرد خیانت کرده ). اونوقت مهریه بدرد زن میخوره . حتما با شرایط مفتضح جامعه خودمون که آشنا هستید ؟ زنی که بیوه شده باشه همینطوری کلی دردسر داره چه برسه که بی پول هم باشه .
تشکرشده 992 در 530 پست
اگر مي خواهي مهريه ات كم باشد بهتر است 114 تا را انتخاب كني.
راستي خيلي دلم مي خواهد بدانم چرا دلت مي خواهد مهريه ات خيلي كم باشد؟!
ارزش ريالي 14 تا سكه را حساب كن . آيا روزي به درد يك زن بيوه مي خورد؟!
تشکرشده 6 در 2 پست
در جامعه ايران حق انتخاب با مرد است يعني مرد ميتونه هر دختري را كه كه نظرشو جلب كرد برود خواستگاري كند ولي زن فقط مجاز است از ميان مرداني كه او را انتخاب كردند يكي را انتخاب كند و هرگز نميتواند اگر از مردي جداي از خواستگاراش خوشش اومد بره و از اون درخواست ازدواج كنه . همچنين حق طلاق نيز متاسفانه با مرد است يعني مرد هروقت كه اراده كند و زنش را نخواهد ميتواند با دادن مهريه اش اونو طلاق بدهد ولي زن براي جدا شدن اين حقو ندارد حتي اگر مهرش را هم ببخشد باز بايد مرد راضي به جدايي باشد .
بنابراين در جامعه ايي كه حق انتخاب و حق طلاق با مرد استقاعدتا يك زن عاقل يه پشتوانه براي تداوم زندگيش بايد داشته باشه . كه اگر روزي آقا تصميم گرفت حكم طلاق را بدون رضايت همسرش جاري كنه لااقل زن براي تامين آينده اش چيزي در بساط داشته باشه . مهريه ضامن خوشبختي هيچ انساني نيست ولي پشتوانه اي هست براي اينكه هر كسي خيلي راحت نتونه اقدام به طلاق همسرش كنه و اگر هم كرد لااقل زن براي آينده اش كه نامعلوم است سهمي و سرمايه ايي براي ادامه زندگيش داشته باشه . حالا اين با خودتان است كه ببينيد به اين پشتوانه مالي نياز داريد يانه و آيا اصولا اينو حق و سهمي از خودتون در زندگي ميبينيد ؟؟ ضمن اينكه مهريه زياد هم طبق قانون قابل پرداخت نيست . الان طبق قانون با توجه به تورم موجود در جامعه عرف مهريه را 200 عدد تعيين كردند . ميتونيد همان عرف را در نظر بگيريد .
خوشبختي را آنچنان برايت آرزو ميكنم كه هرگز نيازي به درخواست مهرتان پيدا نكنيد .
در پناه حق باشيد
تشکرشده 80 در 36 پست
مهريه اگه كم باشه مهم نيست اما بهتره چند تا شرط ضمن عقد در مورد چيزايي كه برات مهمه بذاري ...
آينده نگري خيلي خوبه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)