[align=justify]
سلام دوستان
به نظرشما دو نفر كه خصوصيات مشابه هم دارن در زندگي مشترك و ازدواج موفق ترهستند يا دو نفر كه خصوصيات مكمل هم دارند.چرا؟[/align]
تشکرشده 6 در 4 پست
[align=justify]
سلام دوستان
به نظرشما دو نفر كه خصوصيات مشابه هم دارن در زندگي مشترك و ازدواج موفق ترهستند يا دو نفر كه خصوصيات مكمل هم دارند.چرا؟[/align]
در قلبتو براي كسي باز نكن... اونيكه دوست داره خودش كليد داره
تشکرشده 3,145 در 958 پست
به نظر من مکمل بودن در بعضی جهات بهتره، وقتی دو نفر مکمل هم باشن می تونن زندگی رو در حد تعادل نگه دارن، البته طبیعیه که در این صورت اختلاف نظرهایی هم وجود خواهد داشت اما بعد از گذشت مدتی همه چیز رو به راه خواهد شد.
اما اگر دو نفر مشابه باشن، زندگی از حالت تعادل خارج شده و به سمتی که دونفر نیروی بیشتری دارند کشیده می شود، در این جور مواقع معمولا همه چیز بر وفق مراد است اما بعد از مدتی همه چیز کسل کننده خواهد شد. دو طرف کمتر پی به ایرادهای اخلاقی خود می برند و کمتر پیش میاد که شخصیتشون رشد پیدا کنه..
![]()
تشکرشده 4,459 در 1,179 پست
سلام . مکمل بهتر است. چون ما وقتی با کسی رابطه برقرار می کنیم انتظار داریم با کسی غیر از خود روبه رو شویم با افکار نو با انگیزه های نو . اگر انسان ها شبیه هم بودن که کسی دنبال ایجاد رابطه نمی رفت.
تشکرشده 6 در 4 پست
دوستان خوب
مرسي براي ارسال نظرتان. دوستان نظر خودتون رو هم بدين! اگر به ابتداي صفحه توجه كنيد دو گزينه با عنوان "مشابه باشند" و "مكمل باشن" قرار داده شده كه شما ميتوانيد با تيك زدن گزينه مورد نظرتان در نظر سنجي هم نظرتان را اعمال كنيد.
منتظر شنيدن نظرات ساير دوستان هستم
تشکرشده 0 در 0 پست
با سلام به همه دوستان تالار
من يك تازه واردم. به نظر من سوال جالبي مطرح كردين
در كل فكر ميكنم هر دو مورد بايد نسبتا در يك زندگي مشترك خوشبخت وجود داشته باشه .
تشکرشده 502 در 230 پست
سلام
در اين مورد نظر كارشناسي وجود نداره؟ من خودم به شدت در اين مورد دچار ضعف هستم. چون با وجودي كه يك مرد هستم اما بسيار احساساتي هستم و معمولا از دخترهاي با شدت احساسات كمتر بيشتر خوشم مياد!
تشکرشده 6 در 4 پست
نوشته اصلی توسط Aykan
با آمار سايت كه تا اين لحظه مي بينم كمتر از 10 درصد بازديد كنندگان نظرشون رو گفتند يعني بقيه نظري ندارند؟؟؟؟؟؟؟
خود من تقريبا با نظر خانم شاد موافقم.
فكر ميكنم آدم در انتخاب ابتدا بايد دنبال يك سري شباهتهاي اوليه بين خودش وهمسر آينده اش باشه , شباهتهايي كه فكر ميكنم لازمه و حداقل هاي يك زندگي خوشبخت باشه بعد از آن خصوصيات مكمل رو بايد ملاك قرار بده.
خوب ما اين جا فقط دو گزينه داريم؟!!
گزينه سومي نيست اگه ميخواستم بزارم ميشد "هر دو مورد لازمه" كه درآن صورت ديگه نظر سنجي نميشد و همين گزينه بيشترين راي رو مي آورد.
حالا با اين وصف بين اين دو گزينه كداميك بيشتر باعث موفقيت و خوشبختي در يك زندگي مشترك ميشه؟
تشکرشده 85 در 57 پست
راستش من خودم که تجربه ندارم ولی از چیزایی که اطرافم دیدم به نظرم می رسه دو نفر با خصوصیات مشابه موفق تر هستند البته اگه قراره بین دو گزینه فقط یکی انتخاب شه . علاقه به تفریحات یکسان ، موفقیت در تربیت فرزندان و ازین دست جزء مزایای مشابه بودن هست و عیبشم اینه که خصوصیات بد هم رو تشدید می کنن مثلاً اگه دو نفر لجباز باشن تو زندگی سنگ رو سنگ بند نمی شه .
ولی در کل فکر می کنم دو نفری که با هم قصد زندگی دارن سعی می کنن با ایرادای هم کنار بیان و مهم تر اینه که علایق و نظراتشون در یک راستا باشه . وقتی شبیه هم باشن بهتر همدیگه رو درک می کنن .
تشکرشده 22 در 14 پست
با یقین میگم مکمل هم باید باشن تا موقعی من کم میارم اون سرپا باشه هروقت اون کم آورد من پاشم کمک کنم تا جای خالیشو پر کنم تا ضربه به زندگیمون نخوره .وقتی شبیه باشیم خوب جفتمون یه کار میکنیم هیچ کدوم طرف مقابلو کامل نمیکنه اشتباهشو نمیگیره .
تشکرشده 476 در 164 پست
سلام دوستان عزيز و گرامي
منم دقيقا به همين مسئله فكر ميكردم ، خواستم يه تاپيك جديد درست كنم ولي سرچ كردم ديدم اين تاپيك وجود داره و براي همين براي مشكلم تاپيك جديد ايجاد نميكنم
مسئله اينه كه منو نامزدم در مراحل اوليه شناخت از هم هستيم و جالبه كه در بسياري از موارد ( نه همه شون) مشابه هم هستيم ،بيشتر علايقمون شبيه هم هستش و به نظر من لازمه كه در بعضي موارد علايق مكمل باشن چون بنظرم در غير اين صورت بعضي جنبه هاي زندگي خالي باقي ميمونه. حالا مثلا در مورد نقطه ضعف ها ، ما نقطه ضعفهامونم شبيه هم هستش، خوب يه جورايي سخته كسي كه خودش در همون زمينه نقطه ضعف داره بخواد به طرفش كمك كنه كه در اون زمينه خودشو تقويت كنه . در هر حال نظر شما چيه ؟ اينكه رابطه اي كه دوطرف توش مشابه باشن نميتونه رابطه موفقي باشه؟ ما به جاي نيمه ي گمشده ي هم ، هردو يك نيمه هستيم كه مشابه هستن . خيلي از دوستان گفتن مكمل باشه بهتره ،منم ميدونم ، ولي دونفر كه مشابه هستن چيكار بايد بكنن؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)