سلام بر دوستان عزیزم. چند روزیه دلم به هیچ کاری نمیره. دارم یه تصمیم بزرگی رو در زندگیم می گیرم. از شما دوستان عزیزم خواهش می کنم چند جمله ای از اون حرف های خوب و امیدوارانتون بزنید تا نا امید نشوم. ممنون
تشکرشده 4,459 در 1,179 پست
سلام بر دوستان عزیزم. چند روزیه دلم به هیچ کاری نمیره. دارم یه تصمیم بزرگی رو در زندگیم می گیرم. از شما دوستان عزیزم خواهش می کنم چند جمله ای از اون حرف های خوب و امیدوارانتون بزنید تا نا امید نشوم. ممنون
تشکرشده 10,163 در 2,191 پست
خدا مطلق است-بی جهت است
این تویی (بشر)که در برابر او جبهه میگیری .
ای خدای بزرگ...
چه تو باشی و چه نباشی .من اکنون سخت به تو نیازمندم .تنها به این نیازمندم که تو باشی.......
(دکتر علی شریعتی)
تشکرشده 1,825 در 279 پست
( الا بذکر الله تطمین القلوب )
همانا با ذکر خدا و توکل بر او حتی در دشوارترین لحظات زندگی و سخت ترین تصمیم گیری ها ، دل آرام میگیرد ،
( و علی الله فلیتوکل المتوکلون ) مؤمنان واقعی کسانی هستند که اول وظیفه خود را انجام دهند و سپس در نتیجه بر او توکل کنند .
دوست عزیزم ، تنها راه آرامش در سختیهای زندگی و تصمیم گیری ها توکل بر او و سپردن امور به طور کامل به او بعد انجام وظیفه میباشد ،
او را باور کنید که عالم و قادر به همه امور است .
تشکرشده 85 در 57 پست
نقاب عزيز
زندگي دشوار است اما من از او سخت ترم .
به خدا توكل كن همه چيزو درست مي كنه اگه واقعاً ايمان داشته باشي .
خايا تقديرم را زيبا بنويس
كمك كن آنچه تو زود خواهي من دير نخواهم
و آنچه تو دير خواهي من زود نخواهم ...
اميدوارم خيلي زودتر از اوني كه فكر مي كني مشكلت حل شه و دوباره همونقدر مصمم و اميدوار باشي .
تشکرشده 33 در 16 پست
رضایت و نارضایتی، زاییده ی باورها و حاصل اندیشههای ماست، ناشی از برداشت و تفسیریست که از رویدادهای زندگی داریم
تنها تویی که میدانی شایستهی عشق هستی و لیاقت زندگی کردن داری. تو اکنون همهچیز را متفاوت از گذشته میبینی، چرا که تحولی در رکنهای وجودت به وقوع پیوسته و اینک نور حقیقت و معرفت بر ساحت وجودت، تابیدن گرفته است.
از آنجا که همهی زندگی در وجود آدمی شکل میگیرد، رضایت و آرامش را نیز نمیتوان در بیرون جستوجو کرد و باید برای یافتن آن، به عمق وجود خویش مراجعه کرد.
دوست عريز اميدوارم هر چه زودتر به آرامش برسي
تشکرشده 121 در 55 پست
نقاب عزيز : مثـبتانـدیشی بـه هـمراه خـود صـلح، آرامــش، موفقیت، بـهبود در روابـط و سلامت جسمی را به دنبال دارد. با اتكا به تفكرات مثبت كارهای روزمره را راحتتر میتوان به پایان رسـاند، زنـدگی روشـنی در انتـظارتان خواهد بود، و نهایتا ًشادی و رضایت بیشتری پیش رویتان قرار خواهد گرفت............مثبتاندیشی فـرآینـدی همهگیر است. افرادی كه در كنار شما هستـند از تـفـكرات و حـالات درونـی شـما تـاثیر میپـذیرنـد. سعی كنید تا جایی كه میتوانید به خوشحالی، مـوفـقـیت و سلامت فكر كنید. با چنین طرز تفكری دیگران تمایل پیدا میكنند تا شما را در كارهایتان یاری كنند. آنها از امواج مثبتی كه شما از خود ساطع میكنید به شدت لذت میبرند.
به منظور بهرهگیری تمام و كمال از انرژی مثبت درونی، شما ملزم هستید تا تغییراتی را در درون خود ایجاد كنید. باید با دیدی مثبت به زندگی نگاه كنید، نتیجه موفقیتآمیز تمام تلاشهای خود را از ابتدا در ذهنتان مجسم كنید؛ همچنین از هر گونه اقدام لازمی برای تثبیت موفقیتتان مضایقه نكنید. موفق باشي![]()
تشکرشده 992 در 530 پست
روزي دل من گرفته بود
نااميد و خسته بودم
سالهاي زيادي از عمرم را با دستان خود از كف دادم
دوستان تالار جملاتي به من گفتند تا آرامم كنند
آنها را برايت اينجا مي گذارم
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=3208&page=1
a_b:
هر جا دلی غمگین است ؛ آن دل از ان من است و من در ان جای دارم........."خدا"
ساغي:
توی این روزها و لحظات مقدس و پاک بیائید برای هم دعا کنیم .
و بیشتر از همیشه به یاد هم باشیم .
shad:
خدا را شکر که کسی هست تا دوستش داشته باشی،
خدا را شکر که در خلوتت، اشکهایت را نه بیهوده و برای مال دنیا که برای عشقی عظیم می افشانی
خدا را شکر که حس دوست داشتن، در وجودت هست و همین بهانه ای است برای درد دلهایت با خدا
دوست داشتن هم درد است و هم درمان، هم شور است و هم شیدایی..
ربطی به وصل نداره، من هم مثل تو عاشق کسی هستم که گاه شبها به یادش بیدار می مونم و وقتی دلم گرفت در خلوتم اشک می ریزم... کسی که خدا عشقش را در سینه ام گذاشت و من خوشحالم که ناراحتی و غمم از عشق اوست و خوشحالی و سرورم نیز.
این لحظه ها خیلی زیباست، وقتی که احساس، بال پروازی برای ذهن درگیر و درهم ما میشه، وقتی که راحت از اونچه که به دل داریم حرف می زنیم، وقتی که با تمام وجود خدا رو حس می کنیم، چون عاشقیم و کسی هست که برای دلمون لالایی بگه..
این احساس پاکت خیلی زیباست. پاکی احساست رو با هیچ ثروتی عوض نکن
نديم:
مطمعن باش نه نفقط توي اين تالار بلكه توي كل دنيا كسي نيست كه احساساتتو واقعا بفهمه.ما فقط متني از شما خونديم وشايد كمي ناراحت شديم.بعضي ها هم لطف كردن و متني برات گزاشتن.اما واقعا ميشه با يك متن تمام احساسات دوازده سالتو بيان كني.يا اينكه ميشه با چهارتا جمله دردهاي تورو التيام بخشيد.
به خدا تكيه كن و بدون تنها ادمي كه احساس تو را واقعا درك ميكنه همونيه كه تو اين چند سال برات خدايي كرده.
نديم:
جلوي ادمايي كه مفهوم پرواز نميدانند چيست پرواز مكن زيرا تو هر چه بيشتر اوج ميگيري در نگاه انها كوچكتر ميشوي.
Roya.b:
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=3208&pid=31372#pid31372
تشکرشده 992 در 530 پست
نقاب عزيز
خدا همين جاست
تشکرشده 166 در 85 پست
عزیزم به قسمت داستانها برو و قصه امید رو بخون
سیع میکنم خوب تصمیم بگیرم
شاید میخواد تجر به های گرانبها کسب کنم
عشق راه دراز سختیهاست
عشق حقیقت درون آدمهاست
تشکرشده 3,145 در 958 پست
نقاب عزیز، چیزی نمی تونم بگم جز اینکه به خدا و احساست اعتماد کن...
احساس ما به خدا نزدیکتر از خود ماست!
به احساست اطمینان کن، بگذار راه رهایی رو بهت نشون بده، از خدا کمک بخواه که محکم تر از همیشه دستت رو توی دستاش نگه داره. به ترس و تردیدت غلبه کن...
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)