به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 20 شهریور 95 [ 23:47]
    سطح
    2
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 41.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class100 Experience Points
    تشکرها
    11

تشکرشده 4 در 4 پست

Array

نگاه بد مردها و چندمسئله دیگر

سلام.
    قبلش بگم من نظراتتون رو همگی رو میشونم ولی بهیچوجه توهین قبول نمیکنم
    خیلی خلاصه میگم تا بهتر جواب بگیرم.من 26 سالمه و دو سالی میشد که توی دانشگاه بعضی از استادهامون بهم نگاه بد داشتن. نمیدونم چی میشد که یهو از من سوتفاهم میکردن و خب چون من اصلا اهل اون مسائل نیستم و تاحدی از مردها بدم هم میاد به مشکل برمیخوردیم.گاهی توی کلاس بدجور روم زوم میکردن تا حدی که اصلا درس رو نمیفهمیدم و اخر سر هم اکثرا نمره واقعیمو بهم نمیدادن یکبار هم یکیشون با 9.8 و یکی که خیلی ازم کینه داشت با 7.5 منو انداخت.ناگفته نمونه من اون امتحان رو نتونستم بخونم اما جون درس رو ارائه به استاد گرفته بودم به صورت اجباری و میونست یک هفته بیشتر بهم وقت بده تا بخونم ولی نداد و اخر سر مسئول اموزش گفت استادها برای خودشون هم شده با زیر 9.5 کسیو نمیندازن بعنی فهمید مشکل خاصی باهام داشته.جالبه که بدونید تا بیشتر از 3ماه بعد نمرشو تایید نکرد! یعنی مشکل زمان نداشت.
    نمیدونم مشکلشون چیه ولی دید بدی دارن مثلا فکر میکنن من مثلا از قیافه اونها خوشم نیومده و با کسای دیگه خوبم

من قیافه تقریبا جذابی دارم شاید این به بدشدن مشکل اضافه میکنه .اما شنیدم شما بی حجاب هم باشی تا رفتار اشتباهی نداشته باشی نمیتونن بهت توهین کنن. ولی واقعا من مثلا اینطور نیستم که توی چشم استادامون خیره بشم یا خنده معنادار بکنم .البته وقتی گذشتمو قاوت میکنم میگم مثلا نیازی نبود فلان صبح از رژلب استفاده میکردی و تعدادی از مشکلاتموخودم پیدا کردم

من واقعا اهل اون کارها نیستم وگرنه باید خیلی 20 و نمره عالی میداشتم نه اینکه چندنمره هم از نمره خودم کم کنم.

حالا موندم چیکار کنم که سوتفاهم نکنن و اگه سوتفاهم کردن چکار کنم سریع برطرف بشه تا مرحله نمره کم کردن و انداختن نرسه.لطفا بیشا=تر از نظر رفتاری نظر بدید چون من ظاهرمو نمیتونم خیلی خیلی ساده بگردم. البته منظورم جلفو وحشتاک و غیرمعمول نیست
    یه چیز دیگه هم اکثر این استادها بالای 40 و 50 سال سن دارن و

- - - Updated - - -

یه چیزی یادم رفت که بگم اینکه داشنکاه ما از داشنگاه های خوب هست

2. کاربر روبرو از پست مفید nazanin5734 تشکرکرده است .

abi.bikaran (پنجشنبه 18 شهریور 95)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 شهریور 96 [ 00:37]
    سطح
    74
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 392
    Overall activity: 26.0%
    دستاوردها:
    1 year registered10000 Experience Points
    تشکرها
    2,477

تشکرشده 767 در 424 پست

Array
    سلام عزیزم متاسفم اما شما باید این بدونی مردا بصری هستن یعنی اونچیزی که میبینن براشون مهمه نه اونچیزی که وجود داره اما باید معنا بشه پس نگین که لطفا راهکار رفتاری بدین نه تغییر ظاهر !!!!!
    من میگم یکم ظاهرت رو نسبت بهروزهایی که ظاهرت طوری بوده که اونها اون نگاهها لو داشتن تغییر بده و از لحاظ رفتاری عادی باش اینجوری خودت در ارامشی
    شما چون خودت برا خودت عادی شدی فکر میکنی ظاهرت خیلی فلان نیست اما دقت کن شاید تغییری لازم است که چون اونها از بیرون شما رو میبینن

4. 2 کاربر از پست مفید ستاره زیبا تشکرکرده اند .

abi.bikaran (پنجشنبه 18 شهریور 95), nazanin5734 (پنجشنبه 18 شهریور 95)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سلام
    شما خودت خیلی خوب علت رو تشخیص دادین اگه بخواین از این نگاهای خیره و معنادار دور بمونید مجبورین یه تغییری در ظاهر و پوشش ایجاد کنید
    البته این رو هم بگم مردی که اهلش باشه به یه محجبه هم ممکنه بد نگاه کنه ولی خوب نوع ارایش وپوشش برای محافظت از این نوع نگاها خیلی خیلی تاثیر داره
    شما سعی کنید در محیط دانشگاه تا میتونی ساده تر باشین ارایشی که محرک باشه اصلا روی صورت انجام ندین بخصوص رژلب وارایش چشم غلیظ اصلا نزنید واینکه شما وقتی استادتون داره نگاه میکنه شما سعی کنید خیره نشید نگاهتون منحرف کنید ممکنه اون نگاه خیره شما رو بد برداشت کنه!
    من خودم دانشگاه تدریس کردم منم با اینکه دختر بودم ولی ممکن بود ارایش خاص و زیاد یه دانشجوی دختر توجه من رو جلب کنه وناخواسته سر کلاس چشمم به طرف اون خیره بشه حالا فکر کن یه استاد مرد چطور میتونه جلوی نگاهش بگیره.
    به قول دوستمون که بالا گفتن ارایشتون برای خودتون عادی شده و به چشم نمیاد ولی ممکنه در نگاه بقیه زیاد باشه وجلب توجه کنه
    این رو هم بگم ربطی به دانشگاه خوب وبد نداره کلا شما در هر محیطی قرار میگیرین با همین ظاهر ممکنه از این نوع نگاها در امان نباشید الان دانشگاه این مشکل دارین فردا در محیط کار واجتماعات دیگه.
    پس بهترین کار و وبه نظر من تنهاترین راه حل تغییر در پوشش و نوع ارایشتون هست که بخصوص در محیط دانشگاه باید یه تجدید نظری بکنید.

موفق باشید.
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

ویرایش توسط abi.bikaran : پنجشنبه 18 شهریور 95 در ساعت 18:27

6. 3 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

nazanin5734 (پنجشنبه 18 شهریور 95), نیکیا (پنجشنبه 18 شهریور 95), ستاره زیبا (پنجشنبه 18 شهریور 95)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    2
    دستاوردها:
    تشکرها
    11

تشکرشده 4 در 4 پست

Array
    خواهش میکنم نظر بدید اقایون .اگه گفتم من از اقایون بدم میاد منظورم این بود که از اینکه بخوام باکسی بخصوص مرد متاهل و سن بالا رابطه ای داشته باشم بدم میاد نه اینکه از مردها به طور کلی متنفرباشم.تا این سال اخز با تمرکز بیشتری واحدامو پاس کنم
    اول اصلاح کنم من 24 سالمه چندماه دیگه میشم 25 ساله.به دلایلی دسوال دیر قبول شدم

نمیدونم ولی بحث من فقط بصری بودن نیست.من نمیگم بهم خیره نگاه میکنن و گفتم که من به کسی خیره نگاه نمیکنم گاهی اصلا نگاه هم نمیکنم. من میگم احساس میکنم نگاه بد میکنن نگاه یکمی ناجور یا کمی معنا دار. دخترای دیگه هم که زود برای ادم حرف در میارن
    بعد از اون هم مگه فقط من هستم که ظاهرم خوبه.اونی که چادر سرشه هم شاید بیشتر از من به خودش رسیده باشه.درضمن تا یادمه توی کلاس مو بیرون نمیزاشتم.اخه ترم پیش زیاد درس برنداشتم.دخترای دیگه ای هم هستن که قد من که بیشتر از من به خودشون میرسن بعضی شون هم جلفن و میبینم که بدجور به استاد نگاه میکنن.
    اخه اونها هم ادمن اخه کلی درس خوندن استاد شدن حتما شعور دارن ادم خیابونی که نیستن
    من میگم اینها از چه رفتار من ممکنه سوتفاهم بکنن درحالیکه من نگاه یا خیره نگاه نمیکنم. بارها شده توی کلاسها دقت کردم که بقیه بیشتر و راحت تر از من توی چشمای استاد نگاه میکنن و مشکلی ندارن.
    مشکل رفتار من چی میتونه باشه؟ .اخه من یکمی افتادگی پلک دارم نمیتون اصلا ارایش چشم نکنم اونوقت اصلا اعتماد به نفس ندارم بشینم سرکلاس.
    واقعا موندم دخترایی بالباس تنگ تر و ارایش بیشتر از من هم هستن ولی من مشکل دارم؟ به قول روانشناسی درجایی خطاب به کسی میخوندم میگفت فکر نکن شما خاص ترین شاگرد استادت هستی از تو خاص تر هم هست اون چیزی در تو دیده که به تو گیر داده
    من میخوام اگه باز به خاطر رفتارای منفعل یا هر رفتار دیگه ای کسی از من اشتباه تصور کرد سریع جمعش کنم و عکس العمل درست بدم که نه استاد باهام اول ترمی لج بیفته ته اینکه تا اخر ترم فکر بد برام داشته باشه و مانع درس خودننم درستم هم بشه چون بعد از کلاس موقع درس خوندن هم ممکنه یادش بیفتم و از ناراحتی نتونم درس بخونم

پس خانم یا اقای ابی بیکران من نمیگم من ارایش خیره کننده میکنم و انتظار دارم استاد بهم نگاه نکنه. ارایشم خیره کننده نیست و استاد خیره نمیشه نگاه نامطلوب داره و بعدا در طول ترم میفهمم که تفکرات بدی داره که نمیتونم قضیه رو درست کنم

دوستان نظر بدید تا ترم جدید شروع نشده به نتیجه درستی برسم اقایون شماهم بیشتر نظر بدید بگید نرتون چیه. اخه سرکلاس دیدم که شماها هم کم سوتفاهم نمیکنید

8. کاربر روبرو از پست مفید nazanin5734 تشکرکرده است .

abi.bikaran (جمعه 19 شهریور 95)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    2
    دستاوردها:
    تشکرها
    11

تشکرشده 4 در 4 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبا_2009 نمایش پست ها
    سلام

مطمئنی فقط به خاطر ظاهرت نمره هات مشکل پیدا میکنه؟

من احساس میکنم مسائلی که عنوان میکنید بخشیش تصور خودتون هست و گرنه چیزی که زیاده دختر آرایش کرده با ظاهر خوب و البته چراغ سبر نشون بده هست.
    چه دلیلی داره استادی بخواد با دو تا نگاه به شما نمره کم بده؟ استادی که این کاره باشه و مشکل اخلاقی داشته باشه به نگاه بسنده نمیکنه، حالا چطوری هست که همزمان چند تا از استادهای شما هیز!!!! شدن و فقط نمره ی شما رو کم میدن اونم تو یه دانشگاه تاپ؟
    الان من نه دلیل جمله های شما رو فهمیدن نه دلیل لحنتون رو

اگه حرفام رو درست میخوندی که صدبار هم تکرار کردم خودم عرض کردم که خودم هم میگم که مشکل فقط از ظاهر نیست لطفا حرفارو کامل دقیق بخونید

الان منظورت اینه که من میخوام یک داشنگاه تاپ رو بدنام کنم؟!
    بعد من گفتم همش مال یک ترمه ایا؟ همون خط دوم حرفم گفتم مال دوساله
    الان ددقیقا منظورت از حرفت چیه بگو منم بدونم

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    عزیزم من دقیقا منظورم همین چیزی هست که نوشتم:

احساس میکنم مسائلی که عنوان میکنید بخشیش تصور خودتون هست

یعنی تصور میکنید که استاداتون دچار سوء تفاهم شدن، اگر کمی بیشتر تمرکز کنی . بهتر درس بخونی، این تصورات هم از بین میره و نمره هات هم خوب میشه. استادات هم اگر واقعا نیت بدی داشته باشند، وقتی شما از نحوه امتحان دادن خودت و نمره ت مطمئن باشی می تونی به آموزش اعتراض کنی و درخواست بازبینی برگه ت رو داشته باشی.

11. 6 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

Eram (شنبه 20 شهریور 95), mahasty (جمعه 19 شهریور 95), نیکیا (جمعه 19 شهریور 95), افسونگر (جمعه 19 شهریور 95), بابک 1369 (پنجشنبه 18 شهریور 95), ستاره زیبا (پنجشنبه 18 شهریور 95)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 تیر 99 [ 11:20]
    سطح
    67
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    VeteranTagger First Class10000 Experience Points
    تشکرها
    852

تشکرشده 554 در 206 پست

Array
    سلام
    این شواهدی که گفتید ادعای شما رو ثابت نمی کنن که استاداتون بهتون نظر دارن.
    من خودم پسرم از استاد مرد هم نمره 7.5 گرفتم. اصلا چنین چیزی نیست که استاد همه رو با 9.5 بندازه. استاد تا یه حدی نمره زیر 10 رو بالا میاره. برای مثال نمره 5 رو که نمیاد برای هیچ کسی 9.5 بده.
    الان دیدم شما از استادتون که با 9.8 انداختتون انتقاد کردید از اونی هم که با 7.5 انداخته تون انتقاد کردید. پس بلاخره با چند باید شما رو بندازن که شما فکر بد نکنید؟
    من نمیدونم شما بر چه اساس و ادله ای این قضاوت ها رو می کنید. مثلا آیا بهتون شماره دادن یا بهتون چشمک زدن؟ یا کار غیر عرف دیگری کردن؟
    اینکه صرفا شک شما به خاطر نگاه کردشونه، نشون میده شما وسواس فکری دارید و در واقعیت خبری نیست و استادها نگاه خاصی به شما ندارند.
    هیچ کدوم از دلایلی که ذکر کردید نشون دهنده این نیست که استاداتون بهتون نظر دارن

13. 4 کاربر از پست مفید بابک 1369 تشکرکرده اند .

mahasty (جمعه 19 شهریور 95), nazanin5734 (جمعه 19 شهریور 95), نیکیا (جمعه 19 شهریور 95), افسونگر (جمعه 19 شهریور 95)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    امروز [ 09:18]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 86.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط nazanin5734 نمایش پست ها
    نگاه بد مردها و چندمسئله دیگر

با سلام
    اگر واقعا برایتان مقدور نیست ظاهرتان را تغییر دهید. تنها یک راه می ماند. نگاه مردها را نبینید .
    در این صورت نگاه آنها خوب یا بد باشد متوجه نخواهید شد و آسیب نمی بینید.

یک راه حل دیگر هم از نظر تئوری هست اما واقعیت بیرونی ندارد و عملی نیست.
    شما ظاهرتان همین طور بماند.
    نگاه مردها را هم ببینید.
    اما روی تک تک مردان دنیا کار کنیم که همه آنها نگاه خوب داشته باشند.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

15. 4 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 19 شهریور 95), Eram (شنبه 20 شهریور 95), nazanin5734 (جمعه 19 شهریور 95), نیکیا (جمعه 19 شهریور 95)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 15 اردیبهشت 98 [ 18:50]
    سطح
    79
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 446
    Overall activity: 15.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    700

تشکرشده 1,168 در 528 پست

Array
    سلام..

تضادی در این بین هستش و اون اینه که به قول خودتون چهره جذابی دارین ولی از حرف زدنهای اینجاتون معلومه لحنتون کمی تنده و این میتونه اینجوری باشه که لحن حرف زدنه شما با استادتون هم تنده و این باعث شده استادتون شمارو واسه نیم نمره اذیت کرده باشه تا قدرتشو بهتون ثابت کنه
    البته این صرفا یه حدسه و شایدم درست نباشه ..
    بعدشم شما خودتون نوشتین که پوششتون یا رژ لبی که استفاده کردین کمی جلف بوده .. و این نوع پوشش به همراه چهره جذاب میتونه خیلی از نگاه هارو به سمت خودش بکشونه..

به نظر من شما بهتره یه مدت پوششتونو عوض کنید محضه تست کردن و هم به نگاه های اطرافیان توجهی نداشته باشید مثلا به مدت یکماه.. بعد مشاهداتتونو اینجا برامون بنویسید

17. 3 کاربر از پست مفید جوادیان تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 19 شهریور 95), nazanin5734 (جمعه 19 شهریور 95), نیکیا (جمعه 19 شهریور 95)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 شهریور 00 [ 12:26]
    سطح
    73
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 122
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    640

تشکرشده 935 در 291 پست

حالت من
    Shad
    Array
    سلام
    پست اولتون رو خوندم و ی حدثی زدم که خودتون در پست 4 بهش اشاره کردین . در ادامه توضیح میدم.
    .
    معمولا انسان ها خودشون هستن که حدومرز ارتباط و نحوه رفتار دیگران رو نسبت به خودشون تعیین میکنن.. منظورم اینه که خود شما به طرف مقابل میگید که ا من چطور رفتار کن یا با من چطور حرف بزن. و این مسئله مهم و سیگنال هایی که به طرف مقابل ارسال میشه بیشتر از طریق زبان بدن هست. (مجموعه ای از حرکات - رفتار - نگاه - بو - تن صدا - نوع پوشش و ... ).
    شما با تغییر تن صدا میتونید مردی رو در افکار بوقی غرق کنید. شما با نگاه خاصی میتونید مردی رو در افکار بوقی غرق کنید بدون اینکه غرضی یا حرفی از افکار بوقی داشته باشید.
    .
    معمولا وارد شدن به روابط جنسی بیشتر از طریق کانال هایی که بیشتر به زبان بدن مرتبط هست آغاز میشه.
    شما در پست 4 گفتین که افتادگی پلک دارین و معمولا مرد ها با این تیپ چهره تصور زنی که در میان/اوج لذت جنسی هست اشتباه میگیرن و شاید پیش خودشون فک میکنن که بابا این دختره اهل حاله و ...
    .
    بهترین توصیه ای که میتونم داشته باشم اینه که اولا آشنایی کافی با زبان بدن داشته باشین بعد تو روابطتون و صحبت هاتون سعی کنید که جایی برای شبهه و دو به شک شدن و سوئ برداش به طرف مقابل ندین و از تن صدای مقتدر و قدرتمندی استفاده کنین (طوری که طرف برق از کلش بپره) ...
    .
    آرایش جیغ نشان دهنده سیگنال های نیازطلبی خانم هاست سعی کنین کمتر و سنگینتر آرایش کنین .

19. 2 کاربر از پست مفید saeeded تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 19 شهریور 95), nazanin5734 (جمعه 19 شهریور 95)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)