من دوست دريا هستم يه مشكلي تو نام نويسي تو سايت داشتم دريا به من اجازه داد كه به اسم اون بنويسم ازش ممنونم
ميخوام درد دل كنم همين چون فكر كنم شماها هم نتونين جوابي به من بدين چون كارم خيلي گيره
يه نگاه گذرا كه به سايت انداختم ديدم اكثر بچه ها يا سوالشون اينه كه چه جوري به طرفشون بفهمونن دوسش دارن يا چطوري بفهمن دوسشون داره من يه پا اونورترم
از بچگي عاشق و شيفته پسرخالم بودم ميگم از بچگي يعني خيلي كوچولو بودم يادم مياد من 9 سالم بود يه بار كه اومده بودن خونمون شب موقع رفتن پسرخالم تو ماشينشون خوابش برده بود من رفتم چادر نمازمو كه خيلي دوسش داشتم زدم روش كه سردش نشه اون دو سال از من بزرگتره الان 24 سالشه منم 22 سالمه دو سال پيش طاقتم تموم شد ميخواستم بدونم اون چه حسي به من داره غير مستقيم فهميدم اون اصلا اصلا اصلا هيچ حسي به من نداره ...
خيلي سخت بود برام كسي كه از بچگي بهش فكر كردمو فراموش كنم اما اين كارو كردم تو اين دو سال با يه پسري آشنا شدم كه همكارم بود اون از من خوشش ميومد منم ازش بدم نميومد ضمنا فكر ميكردم با وجود اون راحت تر ميتونم پسرخالمو فراموش كنم اما الان كه فكر ميكنم ميبينم من و اين آقا اصلا به هم نميخوريم و تنها دليلي كه من ازش خوشم اومده بود اين بود كه خيلي شبيه پسرخالم بود هم از لحاظ حرف زدنش و حرفاش هم از لحاظ قيافش...
نميدونم چي شده شايد سنگ تركيده اما پسرخالم عاشقم شده اونم بعد دو سال كه من سعي كردم ديگه بهش فكر نكنم حالا عاقلتر از اون موقع هستم شرايط ما طوريه كه اون نميتونه بياد و پيشنهاد بده نميتونه تو خونواده مطرح كنه پسرخالم فوق ديپلم مكانيك داره من ليسانس كامپيوتر ميخونم ازدواج فاميلي تو خونواده ما نتيجه بدي داده و الان يه بچه معلول تو خونواده هست هيچكس قبول نميكنه يه بار ديگه اينجور ازدواجي تكرار بشه ضمنا مامانم اصلا از پسرخالم خوشش نمياد
علاقه مندی ها (Bookmarks)