سلام. من حامد هستم و 2 ماه دیگه وارد 17 سالگی میشم. اجازه بدید یه رزومه ی کامل از خودم براتون بگم:
من تا سال سوم راهنمایی هیچ مشکل روانی نداشتم. یک دوست صمیمی داشتم و با بقیه ی دوستانم هم در حد عادی دوست بودم. اما سال سوم راهنمایی این دوست صمیمی به مدرسه ی دیگری رفت ، خودم نمیدانم چه اتفاقی افتاد ، و آیا به این دوست صمیمی مربوط است یا نه اما از تابستان آن زمان من دچار افسردگی و ناراحتی شدیدی شدم ، به 2 روانشناس مراجعه کردم و هر کدام یک تشخیص دادند. یکی گفت من اضطراب اجتماعی دارم ، یکی گفت کمبود اعتماد به نفس دارم ، یکی گفت افسردگی دوقطبی دارم و خلاصه هر کسی یک تشخیصی داد.
از آن زمان به بعد احساس خوبی ندارم. احساس میکنم باید 24 ساعته در تعامل با دیگران باشم و مدام با آنها در معاشرت و گردش باشم (هر چند خودم میتوانم درک کنم این احساس غیرمنطقی است. اما کمکی به بهبود حالم نمیکند)
با کوچکترین حادثه ی ناراحت کننده ای افسرده میشوم و خودم را در خانه حبس میکنم. تا به حال چندین بار خواسته ام به مدارس غیرحضوری بروم تا بتوانم راحت و آرام درس بخوانم اما با خودم میگویم نمیتوانم همیشه تنها باشم
این افسردگی و اضطراب روی معده ام هم بسیار تاثیر گذاشته و وقتی به دکتر داخلی مراجعه کردم گفت باید هرچه زودتر این اختلالاتت را درمان کنی وگرنه علاوه بر تاثیر سوء روی معده ، باعث افت تحصیلی ات هم میشود
البته نتیجه ی این افت تحصیلی را هم دیده ام.
لطفا مرا راهنمایی کنید و کمکم کنید بفهمم مشکلم چیست. خودم هم نمیتوانم بفهمم چه مشکلی دارم
علاقه مندی ها (Bookmarks)