سلام
واقعا بعضی تاپیک ها رو که توی این انجمن میبینم خندم میگیره..
عزیز من ، شما الآن 24 سالته ، پس صفحات رشدت 100% بسته شده ، این تا اینجا ، شما 2 راه داری که این مسئله رو برای خودت حل کنی ، من به ترتیب میگم:
- جراحی افزایش قد
- روشن کردن دقیق موضوع و تحلیل آن
جراحی افزایش قد توی روسیه حدود 200 میلیون پول میخواد تا انجام بده ، پیش دکتر مطلبی زاده توی ایران اصلا نرو که هیچکسی ازش راضی نیست. اگه 200 میلیون داری بسم الله ، قدت هم هرچی بخوای افزایش پیدا میکنه ، ولی خب دوره ی نقاهت طولانی داره
اما اگه 200 میلیونو نداری:
ببین عزیز من ، اون دختری که تو رو برای قد بخواد باید بره بمیره ، میفهمی چی میگم؟ من خودم چند بار رفتم خواستگاری ، همیشه به یه چیز من گیر میدادن ، یه بار میگفتن قدش زیادی بلنده ، یه بار میگفتن خونه نداره ، یه بار میگفتن استخاره کردیم بد اومد ، خلاصه هر دفعه ای یه چیزی میگفتن
اینا همش یعنی اینکه این دختره راضی به ازدواج نیست ، دنبال یه بهونه ای میگرده که بگه و خودشو راحت کنه ، حالا ممکنه برای شما بهانه اش قد کوتاهت باشه ، ولی بدون اون دختری که میگه قدت کوتاهه اصلا به درد زندگی نمیخوره. من حاضرم تا آخر عمر مجرد زندگی کنم ولی همسر یکی از این دخترای ظاهربین نشم!
بعد گفتی به خاطر جثه ریز ام مورد توجه قرار نمیگیرم! این خیلی مسخرست! من کسی رو میشناسم که قدش 162 هست ولی همیشه مجلس گرم میکنه ، مثلا یه بار توی جمع نباشه همه میگن (فلانی کجاست؟ جاش خالیه)
اینجا باز هم تو دنبال بهانه میگردی ، میفهمی؟ مثلا شاید لازم باشه یکمی روابط اجتماعیت رو قوی کنی ، اما به هر دلیلی این کار رو نمیکنی و قد کوتاهت رو بهانه میکنی ، اگه میخوای روابط اجتماعیت قوی بشه کتاب (چگونه با هرجور آدمی ارتباط برقرار کنیم) رو بخون.
این که میگی قشنگ حس میکنی تحقیر میشی ، اولا این خطا هست. تو داری رفتار دیگران رو خودت توصیف میکنی ، به نظرم اگه فکر میکنی تحقیر میشی ، یه بار از یه نفر که دوست صمیمی تو هست بپرس بگو بهش "من حس میکنم این افراد توی جمع با نگاهشون دارن منو تحقیر میکنن ، درست فکر میکنم؟".
اینطوری فکرت رو محک بزن ، ببین درسته یا نه
حالا فرض میکنیم بقیه واقعا تو رو تحقیر میکنن ، ببین قد یه مسئله ی کاملا ارثی و ژنیتیکیه ، میفهمی؟ یعنی شخص هیچ نقشی درش نداره! (حتی ورزش هم تازگیا میگن تاثیر زیادی روی قد نداره!)
خب بقیه نتونستن توی زندگیشون موفق باشن ، یعنی نتونستن چیزایی که میخوان رو خودشون بدست بیارن ، میان قد تو رو مسخره میکنن ، یعنی یه چیزی رو معیار مقایسه قرار میدن که هیچ تلاشی در اون نداشتن.. خب اینجا بهتره یه کاغذ برداری بنویسی فلانی که منو مسخره میکنه چه موفقیتهایی داشته ، من چه موفقیت هایی داشتم. مطمئنا به این نتیجه میرسی که تو از اون موفق تری ، پس برای همین مسخرت میکنن.
من یه دوست کوتاه قد داشتم که اونم گاهی مسخره میکردن ، خودش اصلا براش مهم نبود ولی من با یه تحقیق فهمیدم تمام آدم هایی که مسخرش میکنن آدم هایی هستن که نسبت به دوست من موفقیت کمتری توی زندگی داشتن
اما اونی که گفتی چرا این ویژگی ذاتی داره منو اذیت میکنه ، ببین عزیزم ، خدا مخلوطی از استعدادها رو درون آدم ها قرار داده ، مثلا یه آدم که میخواسته بسازه گفته زیباییش 90% باشه ، ثروتش 20% باشه ، استعدادش 40% باشه. حالا آدم بعدی این درصدها فرق دارن ، میفهمی؟ این کاملا عادلانه هست. تو درسته قدت کوتاهه ، ولی استعدادهایی داری که اشخاص دیگه ندارن...
از پیله ی کوتاه قدی بیرون بیا ، زندگیت عوض میشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)