درود
دادا یکم تغییرات ایجاد کن تایپیک شبهه ناک هستش و بطرف نظرخواهی سوق پیدا کرده میترسم قفل بشه!!
اون معلم خیلی بی شخصیت بوده اینکارو کرده و تحقیر کرده جالبه همیهش مسیرهای کوتاه رو انتخاب میکنیم.فکر میکنیم با تنبیه و تحقیر و توهین و عصبانیت و داد زدن به نتیجه میرسیم.اون مشاورت هم بنظر من شخصیه حرف مفتی بیش نزده.
مقیاس مقایسه مسابقه این 3 تا دوران کودکی بسیاری از بچه های امروز رو نابود کرده اصلا چیزی به اسم کودکی و بازی کردن وجود نداره الان بچه شده یک آلت دست دست پدر و مادر بخاطر ضعف های خودشان و آرزوهایی که بهش نرسیدن و لگد مال شدنشان و پز دادن جلوب بقیه بچه بنده خدا رو بزور توی انواع و اقسام کلاس های بدرد نخور وب یفایده ثبت نام میکنن.تا یک نمره میگیره شروع میکنن به پز دادن و کم هم بشه با عصبانیت و غضب باهاش برخورد میکنن و بچه مردم رو میزنن توی سرش.
یادتون نرفته که همیشه یک بچه مردمی بود که توی سرمون میزدن:
بچه مردم درسش خوبه
بچه مردم به حرف پدر و مادرش گوش میده
بچه مردم مودب و ساکته
بچه مردم نماز و روزه میگیهر و مسجد میره
بچه مردم همیشه لباس هاش تمیزه
بچه مردم....
به درک که بچه مردم چه کاری انجام میده و انجام نمیده بچگیمون رو نابود کردن با این بچه مردم هنوزم خیلی از دهه های شصت با این بچه مردم دست به گریبان هستند عقده ای و روانی و مریض و صدتا کوفت و زهر مار دیگه بخاطر همین یک متر ورداشتن و مقایسه کردن و انداختن توی ریل مسابقه هستش که هنوزم این چرخه احمقانه وجود داره.
درد مشترک دهه شصت
دخترمو دوست دارم چه لباسش کثیف باشه چه تمیز چه لباسش رو خیس کنه یا نکنه عاشق دخترم هستم چون بازیگوشه چون جیغ میزنه چون میپره روی شکمم محکم چون گوشمو میکشه چون مثل خودم شکمو هستش چون مهربونه چونش بها دیر میخوابه و غصه شنگول و منگول رو 300 باری میشه برای تعریف کردم دوسش دارم چون هست همین برام کافیه اینکه بقیه بچه ها چجوری هستند و چقدر استعداد دارن و چه چیزهایی بلدن حتی به اندازه پشگل گوسفند هم برام ارزش نداره برای من مهم اینه که از اینکه هست لذت ببره و کودکی کنه بعنوان یک پدر وظیفمه همه تلاشم رو بکنم که فقط لذت ببره و حق ندارم بهش احساسات منفی را منتقل بکنم چون یک پدرم و باید مسئولیت پذیر باشم و از همسرم و دخترم محافظت کنم
اینو یادت باشه جوادیان نظریات دیگران رو اهمیت نده مردم یاد گرفتن فقط حرف بزنن و حرف بزنن و حرف بزنن و فقط هم اگثرا توی 90% مواقع چرت و پرت میگن و حرفهای صدمن یک غاز میزنن.
در مورد دید منفی داشتن:
1.بخودت لطفا برچسب نزن الکی
2.این مختص سن جوانی هست وقتی بزرگتر میشی یاد میگیری بیشتر به لذت ها و نکات مثبت توجه بکنی چون زندگی مثل برق و باد میگذره زودتر از اون چیز یکه تصورش را بکنی در نتیجه یادمیگیری از زمانی که بهت داده شده بهترین استفاده رو بکنی و لذت ببری.
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)