به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 04 مرداد 95 [ 10:38]
    سطح
    1
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

با پسر14ساله ام و ارتباط اون با دوستهاش مشکل دارم

سلام.ما خانواده مذهبی هستیم.من و دخترم چادری و البته تحصیل کرده. من استاد دانشگاه هستم و دخترم دانشجوی پرشکی. پسرم هم درسش خوب است.پارسال معدلش20 شد. نماز و روزه اش هم خوب است. خیلی عاطفی هست و همه توی فامیل دوستش دارن. از پارسال یه دوستهایی داره مخصوصا امسال. توی تلگرام به هم عریزم و عشقم میگن. فک کنم با دوستهاش که فقط پسر هستن با بعضیهاشون یه رابطه ی جنسی که حرام هست داشته باشه. من چطوری می تونم اونو متوجه اشتباهش بکنم و جلوش رو بگیرم؟ خیلی نگرانش هستم.

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام

1- شما از کجا به این نتیجه رسیدید که پسر 14 سالتون رابطه داره؟ آیا از مکالماتشون توی دنیای مجازی؟
    2-آیا پسر شما موبایل داره و عضو شبکه های اجتماعی هست؟
    3- آیا در خانه شما قوانینی برای استفاده از دنیای مجازی وجود داره؟
    4- آیا شما به فرزندتون آموزش لازم رو برای استفاده از موبال و دنیای مجازی دادید؟
    5- آیا شما به پسرتون که در سن بلوغ قرار داره آموزش جنسی و اطلاعات لازم در زمینه بلوغ رو دادید؟

پیشنهاد می کنم حتما یک مرجع مطمئن (مشاور) که گرایش مذهبی داره و با فرهنگ خانواده شما آشناست پیدا کنید. و اطلاعاتی که لازم هست به فرزندتون برای حفاظت از بدن خودش و مسائل دیگه مهم در این سن رو از ایشون آموزش ببینید.
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

3. 2 کاربر از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده اند .

ammin (سه شنبه 06 بهمن 94), بی نهایت (دوشنبه 05 بهمن 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 04 مرداد 95 [ 10:38]
    سطح
    1
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    سلام.پسرم از 11سالگی موبایل داره.البته اولش موبایلش ساده بود ولی الان هوشمندهست توی شبکه های اجتماعی هم هست.راستش من چون خودم رشته ام و کارم کامپیوتر هست اینترنت را توی خونه همیشه داریم.
    همه دوستای پسرم که براون گفتم هم مدرسه ای هاش هستن و توی شبکه ای اجتماعی با اونا دوست نشده. مدرسه شون اسلامی هست. پسرم از ابتدا توی دبستان هم پسر آروم و ساکتی بود. یک مقدار حرکات و حرف زدنش
    شبیه دخترهاست. البته زیاد نه. از این پسرهای جلف که سر و وضع متفاوتی دارند نیست. اتفاقا از قبل سن تکلیف نماز و روزه اش بجا بود و ظاهر کاملا ساده ای داره. براس آزمایشهای هورمونی را انجام دادیم که هورمون زنانه و مردانه اش طبیعی بود. من تلگرامش رو همیشه چک میکنم البته بدون اینکه بفهمه. از روی حرفهایی که با دوستاس می زنه احساس کردم رابطه هایی داره. نمی خام مستقیما باهاش ارجب این ارتباطها حرف بزنم که حرمت ها از بین بره. نمی دونم احساس می کنم اصلا با این ارتباطات مسکلی نداره. بعضی پنجشنبه ها که مدرسه سون تعطیله صبح میره بیرون میگه با دوستام هستم تا ظهر که میاد. درسش هم خیلی خوبه ولی من نگران اون ارتباطاتی که توی تلگرام با دویتاش حرف میزنه هستم. با وجود اینکه نماز میخونه و همه بچه های اون مدریه هم به هر حال خانواده های اسلامی دارن ولی ظاهرا زستی مسءله فکر می کنم قبول نداره که باز هم ادامه میده. حتی یکبار با یکی از اینا صحبت هایی راجب تغییر جنسیت و ابنکه تغییر جنسیت بده و با دوستش ازدواج کنند کرده بود. که این موضوع رو به پدرش منتقل کردم و همون آزمایش هورمون ها رو براش انجام دادیم که طبیعی بود و به خودش هم گفتم حق نداری با اون دوستت ارتباط داشته باشی که فهمید من تلگرامش رو چک کردم عصبانی شد ولی دیگه بیستز این و واضح تر باهاش حرف نزدم چون میگم اگه برگرده بگه دوست دارم آره به نظر من مشکلی نداره باید چکار کنم. خلاصه موندم. کمکم کنید.

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 اردیبهشت 04 [ 12:05]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveVeteranTagger First Class25000 Experience Points
    تشکرها
    5,992

تشکرشده 8,209 در 1,575 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام دوست گرامی

رابطه پدرشون باایشون چطوره؟

همسرتون سعی کنند رابطه دوستانه و عاطفی با پسرتون برقرار کنند . و آموزش های لازم بلوغ رو به ایشون بدهند.

بانک اعتباری پسرتون رو پر کنند و از اطمینان و اعتمادی که به پسرتون دارید صحبت کنند سپس به صورت غیر مستقیم راجع به خطراتی که در این سن معمولا تهدید کننده هستند صحبت کنند.

همسرتون باید زمان هایی را اختصاص بدهند به پسرتون وبا هم بیرون بروند مثل باشگاه ، مسجد ، سفرهای تفریحی .

وقت های آزاد پسرتون را با کلاس های متعدد پر کنید .

از اونجایی که مذهبی هستید می تونید برنامه منظم برای رفتن به مسجد داشته باشید.

مساجد فعالی هستند که مربیان در سطوح مختلف سنی دارند و برنامه های آموزشی حتی در مسایل جنسی دارند. تحقیق کنید.

در رده هم سن و سالانشون دوستان مذهبی قابل اطمینانشون رو شناسایی کنید و زمینه را برای دوستی با اونها برای پسرتون فراهم کنید.

موفق باشید.
    ویرایش توسط بی نهایت : دوشنبه 05 بهمن 94 در ساعت 10:10

6. 2 کاربر از پست مفید بی نهایت تشکرکرده اند .

ammin (سه شنبه 06 بهمن 94), deljoo_deltang (سه شنبه 06 بهمن 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    به نظر من اینه یک پسر 14 ساله موبایل هوشمند داشته باشه خیلی اشتباه بزرگیه که والدین مرتکب شدند حتی اگر قبل از خریدش آموزش های لازم رو بهش داده باشند.
    ضمن اینکه شما و مخصوصا همسرتون باید الان بتونه تمام اطلاعاتی که یک پسر 14 ساله در مورد بلوغ روحی و جسمیش نیاز داره رو در اختیارش بگذاره و خط قرمزهای خانواده رو براش تعیین کرده باشه.
    آیا همسر شما در این موردها با پسرتون صحبت کرده؟ در مورد تغییرات احساسات در دوران نوجوانی؟ در مورد پدیده بلوغ؟ در مورد امیال و تمایز امیال جنسی با احساسات عاطفی؟ در مورد تاخیر انداختن در پاسخگویی به بعضی از نیازها؟ در مورد حفط سلامت بدن و حفاظت از اون در برابر دست اندازی دیگران؟ در مورد لواط و خطرات اون؟ در مورد ساختن آینده با استفاده از نیروی تازه نفس در دوران نوجوانی؟ و .....
    آیا شما و همسرتون به اندازه کافی با پسرتون نزدیک و صمیمی هستید که بتونید این گفتگوها روداشته باشید؟ اگر نه به نظرم هر چه سریعتر به یک مشاور مطمئن مراجعه کنید تا زودتر قبل از اینکه دیر بشه خودتون و بعد پسرتون رو آماده کنید.
    ضمن اینکه بچه ها در سن بلوع نیروی زیادی دارند وحتمن سعی کنید این انرژی ها رو در کلاس های ورزش و غیره تخلیه کنید و زمان های خالی پسرتون رو با فعالیتهای انرژی بر پر کنید.
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

8. کاربر روبرو از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده است .

ammin (سه شنبه 06 بهمن 94)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    دیروز [ 10:31]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 32.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,429

تشکرشده 6,478 در 1,819 پست

Array
    سلام.

توی این سن کم کم نوع جدیدی ازهویت یابی شروع میشه .بخصوص الگوگرفتن از دیگران.سرمشقهای بزرگتر مثل هنرپیشه ورزشکاروغیره .از روی این الگوها هم میتونید تا حدودی مسیری که ذهنش رو مشغول میکنه رو بدست بیارید.

اما نکته ای که میخوام بگم بحث سایه ها هست.هرچند تعابیر مختلفی از سایه ها میشه.اما بصورت خلاصه تر بخشی از سرکوبها یا آنچه که فرد فکر میکنه سرکوب هست ممکنه بصورت سایه هایی پنهان خودش رو نشون بدهد حالا ممکنه در حد حرف زدن و جنجال باشه ممکنه غلیظ تر.

منظورم اینه فضای خانه رو طوری تنظیم کنید که ضمن حفظ ارزشهاتون وارزشهای مذهبیتون.پسرتون در اون آزادتر وجرات مندتر ظاهربشه.شوخیها ونشاطهای درون خانه بیشتربشه و بیشتر از سنش ازش انتظار نداشته باشید مثلا خیلی خوبه قبل سن بلوغ نماز بخواند ولی تاکید وتوصیه جدی حتما سن بلوغ باشه.

اما تشخیص نهایی وجود یا عدم مشکل بنظرم مشاوره بالینی حضوری هست البته اول خودتون مراجعه کنید تا اگرلازم بود پسرتون رو هم ببرید
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)