سلام
اول در مورد مسائل ظاهری که گفتین
ظاهرا قدتون نرمال هست.
قیافه تون هم که گفتی عادیه. اگر کسی نگفته خوشگلی، کسی هم نگفته زشتی ...
سن کمی هم داری و راه درازی در پیش
پس اول راه نگو خسته شدم !!
مشکلت مسائل ظاهری نیست
همون که خودت گفتی، اعتماد به نفس و ... است.
این دختر و پسرهای اینستاگرامی و رنگ و روغنی را هم بی خیال شو برادر من 
اکثر دخترها جذب خصوصیات یک پسر می شن، نه ظاهرش.
منتها پسری که قدش بلنده یا خوش تیپ و خوش قیافه است ... با اعتماد به نفس بیشتری رفتار می کنه و شما فکر می کنید دخترها جذب قیافه اش شدن.
واقعیت اینه که دخترها جذب اعتماد به نفسش شدن
عینا تجربه کردم که توجه زیاد بی توجهی میاره یا حتی یکی بود میگفت ما دخترا کلا دوست داریم بهمون بی اعتنایی کنن !! (چرا؟)
توجه زیادی که باعث بشه آزادی فرد گرفته بشه و یه نفر همیشه بهش وصل باشه (حتی وقتی نیست، سایه اش حضور داشته باشه) هر کسی را زده می کنه.
اما این که یکی به شما گفته ما دخترها از بی اعتنایی خوشمون می آد ... اشتباهه.
آدم سالم اگر بهش بی اعتنایی کنی، می ره دنبال زندگیش. مگه دیوانه است که از بی اعتنایی خوشش بیاد؟
این رفتارهای غیرعادی مربوط به آدمهایی هست که مشکل روحی دارند. کسی که سلامت روحی داره، رفتار نرمال را دوست داره.
ممکنه کسی هم باشه که از این که کتکش بزنن لذت ببره. دلیل نمی شه تعمیمش بدیم به بقیه. اون فرد مشکل دار هست.
شما تا جایی که برات امکان داره در فعالیتهای گروهی شرکت کن
از باشگاه رفتن و ورزشهای گروهی
تا شرکت توی پروژه های تیمی و کارهای فوق برنامه دانشگاهی و ...
یه شغل ساده که با مردم ارتباط داشته باشه می تونی انتخاب کنی که به افزایش مهارتهایی که توش ضعف داری کمک کنه.
مثلا یکسال فروشندگی یا ... کاری که با مراجع صحبت کنی انجام بده ...
اگه می تونی تدریس توی کلاس گروهی بردار.
می تونی برای مهد کودک یا کلاسهای دبستان یا حتی خیریه هایی که بچه های بی سرپرست نگه داری می شن کلاس بذاری.
هفته ای یک جلسه رایگان برو آموزش بده. هم بخاطر کار خوبی که داری می کنی رضایت از خودت می ره بالا، هم مشکلات شخصی که گفتی کمتر می شه.
این جور مکانها معمولا درصد خانمها توش بیشتر هست
اینطوری می تونی یک ارتباط سالم با خانمها داشته باشی. در حدی که موقع حرف زدن با یک خانم آشفته نشی.
نمی شه گفت دقیقا باید چیکار کنی. بسته به شرایط خودت باید یه راههایی پیدا کنی.
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
علاقه مندی ها (Bookmarks)