+دوستی پنهانی یا عقد بلند مدت وشاید هم گزینه ای بهتر
سلام من 23 سالمه و تا کاردانی خوندم همراهش دست ب کار ازاد هم زدم و نگاهی به دور و برم انداختم. الان تصویری از شرایط دارم که براتون می گم شاید اینده این تصویرم عوض بشه(با عوض شدن فرهنگمون) . از کجا براتون شروع به کشیدن این تصویر کنم؟ موضوع من افرادی هستند که به بلوغ رسیدن و عاشق شدن ولی شرایط ازدواج (که ما خودمون در این عصر ساختیم) را ندارن من هم جز این دسته هستم
خیلی از ما چون شرایط ازدواج را مثل یک سد می بینیم رو به دوستی پنهانی می اوریم. پیش خودمون میگیم دوستی که اخرش ازدواج باشه عاری از شهوت باشه درسته. شاید خیلی از این دوستیها هم به ازدواج منجر میشه من نمونش را دیدم. اما این وسط کسانی هم هستند که سواستفاده می کنند. و نتایجی چون شکست های عشقی و سواستفاده های غیراخلاقی را به وضوح می بینیم.
خیلی ها پای دین را وسط میکشند و میگن این روابط حرامه( نمی گم غلطه ) و من هم قبول دارم ولی این ها راهکار دین را نمی بینند فقط منع شدن را می بینند میگنند اقا حرام است والسلام
بهتره که شما صبر کنید تقوا داشته باشید من این را قبول دارم ولی چرا ما فقط این حکم را می بینیم یه نگاهی هم به داستانهایی بندازیم که به سادگی ازدواج و به موقع ازدواج کردن سفارش می کنند ما این راه سادگی را بستیم و حدیثی که قبلا می گفت "یکی از راههای نجات از فقر و بهره مندی از رفاه مادی، ازدواج معرفی شده "تغییر کرده چرا به خاطر خودمون و کج اندیشی ها و بدگمانی نسبت به خدا . بسه دیگه حقیقتش قصد نداشتم بیام بالای منبر ولی این قلم دیجیتالی کار خودشو کرد
من سوالی که دارم این هست که ایا عقد طولانی مدت بهتر از دوستی پنهان نیست ؟ این طوری خیال هر دو طرف راحت هست که متعلق به هم هستند راحت رفت و امد می کنند بدون ترس و از لحاظ فکری و روانی هم خیلی اثر خوبی میگذاره
از دوستان خواهشمندم موقع نظر دادن مواظب باشند و سطحی به مسائل نگاه نکنند
. از همه دوستانی هم که حوصله به خرج می دند و فکر می کنند و راه حلی ارائه می دند متشکرم خدا خیرتون بده
وقتی عقد را بررسی می کنم می گم عقد اگه کوتاه مدت باشه نسبت به بلند مدتش بهتره که مشکلی پیش نیاد و ... ولی اگه با دوستی پنهانی مقایسه کنیم چی باز هم بدتر هست
. اصلا مقایسه من درست هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین حایل
کجا داند حال ما سبکباران ساحلها
علاقه مندی ها (Bookmarks)