دوستان عزیز قصدم از ایجاد این تایپیک صحبت در مورد قضاوت بیشتر ما در مورد اعمال مشترک دو جنسیت متفاوته...
در همین سایت، دوستان زیادی مشکلاتشون رو مطرح کردن، چه خانم و چه آقا، اکثر این مشکلات هم به نحوی مربوط به خیانت بوده حالا نه خیلی هم پررنگ! در حد چت و دوست دختر و اس ام اس و ...
سوال من اینجاست ....
چرا وقتی یک آقایی مرتکب چنین خطاهایی میشه، اکثرا حتی خود خانمها از حق آزادی انسانها دفاع می کنند و می گویند که این حق هر کسی است که آزاد باشد و چه اشکالی دارد که یک مرد مثلا با یک خانم چت کنه، یا مثلا اس ام اس بزنه، یا با کسی دوست باشه؟ خوب چه اشکالی داره وقتی تمام نیازهای شما که همسرش هستی رو برآورده می کنه بره سراغ تفریح خودش و به این گونه نیازهاش بپردازه؟
تا جایی که حتی بعضی مواقع تمام کاسه کوزه ها سرهمسر اون آقا شکسته میشه که شما کم کاری کردی و بهش توجه نکردی، حتما از طرف شما اشکالی وجود داشته شما نیازش رو برطرف نمی کردی، خوب اون آقا حق داره که نیازش رو برطرف کنه و ...
اما وقتی که مثلا خانمی بگه امروز به بقال سر کوچه مان سلام کردم همه می گن ای وای چرا داری خیانت می کنی، پس تکلیف همسرت و بچه هات چی می شه؟ همسرت هر چقدر هم که بده عیب نداره تو نباید نیازهاتو خارج از خونه برآورده کنی، تو باید سعی کنی محبت همسرت رو جلب کنی، حتما در گذشته کاری کردی که مثلا همسرت امروز اینطوری شده...
البته من طرفدار این نیستم که زنان حق دارن با هر مرد دیگه ای آزادانه ارتباط داشته باشن همونطور که در مورد آقایون این نظر رو دارم، اما این اختلاف در برخورد مسائل مشابه منو به فکر انداخته که آیا واقعا زنان همیشه باید نقش فداکار رو بازی کنند؟ یعنی زنان حتی باید از لذتهای طبیعی خودشان بگذرند تا شوهرانشان با آسودگی به لذتهای هوس بازانه خود بپردازند؟؟؟
چرا؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)