سلام دوستان عزیز
با یه آقایی سه ماه پیش آشنا شدم.اولش خیلی به دلم ننشسته بود ولی گفتم بذار یکم زمان بدم به خودم تا بیشتر بشناسمش.
این آقا 33 سالشه و منم چند ماه دیگه وارد 27 سالگی میشم.هر دومون ارشد داریم.از خیلی جهات تقریبا با هم متناسب بودیم.
تو صحبتایی که با هم داشتیم ایشون خودش رو یه آدم خیلی مودب،جنتلمن،خانواده دوست،علاقمند به همسر آیندش،پاستوریزه و...معرفی میکرد(پاستوریزه اصطلاحی بود که خودش بکار میبرد).
منم دیگه تصمیم گرفته بودم جواب مثبت رو بهش بدم ولی با اتفاقی که امروز افتاد نظرم کلا عوض شد.
امروز من و این آقا با هم چت میکردیم.تا اینکه ایشون با هزار معذرت خواهی خواستن یه سری سوالای خاص بپرسن منم گفتم بفرمایید بپرسید.تا اینکه شروع کردن به سوال در مورد رابطه جنسی و این چیزا.و با چیزهایی که میگفتن فهمیدم ایشون اطلاعاتش در این مورد نزدیک به صفره.اولش فکر کردم داره شوخی میکنه ولی گفت باور کنید راست میگم و هیچی نمیدونم و پاستوریزه هستم و این حرفا.
این حرفارو که ازش شنیدم واقعا اون یه ذره احساس به دل نشستنی که به زور در خودم ایجاد کرده بودم کاملا خشکید.
میدونم یه آدم مجرد که این جور روابط رو تجربه نکرده شاید اطلاعاتش کمتر از یه آدم متاهل باشه ولی دیگه نه تا این حد.چون من خودم اطلاعاتم تو این زمینه خوبه همیشه دوس داشتم طرف مقابلم هم تو این زمینه اطلاعات کافی داشته باشه نه مثل این آقا که اصلا تو باغ نیست.اصلا دوس ندارم مدام به همسرم یاد بدم چیکار کنه چون این جوری احساس میکنم خیلی مرد ضعیفیه و مثل بچه ها باید بهش خوب و بد رو یاد داد
بهش گفتم به عنوان یه مرد 33 ساله خیلی تو این زمینه ناآگاه هستید و بهتره یکم مطالعه داشته باشید.حتی یه سایت مرتبط رو بهش معرفی کردم تا اطلاعاتشو ببره بالا .بلکه یه ثوابی در حق همسر آیندش کرده باشم
تصمیم گرفتم بهش جواب رد بدم.مادرمم همش میپرسه چرا میخوای جواب رد بدی منم روم نمیشه بهش چی بگم.
به نظر شما تصمیمم درسته و آیا امکان داره یه مرد 33 ساله تا این حد تو این زمینه ناآگاه باشه؟
اصلا نمیدونم چرا افرادی که من باهاشون آشنا میشم انقد عجیب و غریبن.
یه مشکل دیگه دارم که از خانما میپرسم.من امروز موقع اصلاح ابروم یهویی اتفاقی نصف ابروم رفتمن ابروهای پهن و پرپشتی داشتم خیلی واسم سخته این ظاهرمو تحمل کنم.کسی همچین تجربه ای داشته؟چقد طول میکشه مثل روز اولش بشه؟ شنیدم بین 6 تا 8 هفته زمان میبره؟روغن کرچک هم از امروز زدم ببینم چی میشه.واقعا ابرو داشتن هم نعمتیه ها و تازه قدرشو میدونم
.البته با مداد ابرو میشه مخفیش کرد ولی من عادت ندارم به مداد.به نظرتون چیکار کنم زودتر ابروهام رشد کنند؟
پیشاپیش ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)