به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 7 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 63
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 10 بهمن 94 [ 18:14]
    سطح
    34
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 112
    Overall activity: 49.0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    150

تشکرشده 176 در 92 پست

Array

چه زمانی باید به روانپزشک مراجعه کرد؟؟؟نظرتون چیه؟

سلام به همگی

دوستان برام یه سوال پیش اومده فکر کنم خیلی کم به این سوالم تو اینترنت اشاره شده

چه زمانی باید به روانپزشک مراجعه کرد؟؟؟از کجا بدونیم به روانپزشک نیاز داریم!!

ایا خوردن داروهای روانپزشکی ترس داره؟؟؟چرا اینهمه میترسونن!!مثلا من رفته بودم به روانپزشک مراجعه کنم سالن انتظار که بودم یکی از بیمارا میگف ادم مصرف نکنه بهتره عادت میکنه به دارو بدون دارو نمیتونه !!! نخوری بهتره و... یا یه خانومی میگف قرص های اعصاب مصرف میکنم عادت کردم بهشون بدون اونا نمیتونم!!
    یا عمه خود من وقتی فهمید روانپزشک مراجعه کردم نذاشت داروهامو بخورم گف ادم خودش بخواد میتونه تغییر کنه فقط اراده کن از کم شروع کن
    یا داروخونه که میرم اسم دارو رو میپرسم یه جوری نگا میکنن و میترسونن از مصرف دارو و توصیه میکنن مصرف نکنیم !! حتی من دکتر عمومی مراجعه کردم ایشونم نذاشتن داروهای روانپزشک رو بخورم

چرا اصلا اکثرا خودمون میترسیم از دارو مصرف کردنو مراجعه به روانپزشک؟؟؟؟
    میخواسم بدونم اخه چرا اینهمه میترسونن؟ پس اینکه میگن پزشک خودش یواش یواش دارو قطع میکنه چیه؟؟؟؟؟؟ اگه اینجوری حرفایی که اینو اون در مورد دارو میگن چیه خواهشا نظراتتونو بگین

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 آذر 03 [ 14:58]
    سطح
    68
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 47
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    392

تشکرشده 345 در 144 پست

Array
    سلام

شما تصور کنید که افسردگی دارید. بر اساس علایمی که در خودتون دیدید مثلا خستگی و خواب آلودگی و ...

مراحل مراجعه این هست :

اول پزشک عمومی باید آزمایش های لازم رو براتون بنویسه و نتایج رو بررسی کنه. ایشون تشخیص میدن که مشکل پاتولوژیک ندارید.

بعدش باید به روانشناس مراجعه کنید. روانشناس بالینی با شما مصاحبه میکنه ، متوجه میشه که مثلا در فرایندهای شناختی و مهارت های مقابله ای مشکل دارید. اینجا دیگه نیاز به روان پزشک نیست.

این مورد رو تصور کنید:

شما بدون دلیل حس میکنید بیشتر روز خلق افسرده دارید. خستگی و ...

مراجعه میکنید به پزشک عمومی ایشون متوجه میشن که هورمون های بدن شما در سطح نرمال نیست. آزمایش تیرویید و ... براتون مینویسه و شما رو ارجاع میده به متخصص غدد. (علت افسردگی شما مثلا کم کاری تیرویید هست). اینجا نه نیاز به روانشناس هست و نه روان پزشک!

نکته : همیشه اول به پزشک عمومی مراجعه کنید.

روانشناس مرحله دوم هست. روانشناس نمی تونه دارو تجویز کنه! از روی نشانه و سمپتوم ها تشخیص میده مشکلات رو. اگه دارو نیاز باشه ارجاع میده به روان پزشک.

روانپزشک برای اختلالات پیچیده تر هست. بعضی از درمان های نیازمند هم دارودرمانی هست و هم روان درمانی. مثلا اختلال وسواس یا پانیک و ... اینا در ابتدای درمان نیاز به دارو هست. ولی بعدش نیاز به رواندرمانی و روانشناس.

اختلال های نوروکگنوتیو (عصب شناختی) نیاز به متخصص اعصاب و روان داره. روان پزشک هم تا حدودی می تونه درمان رو انجام بده.

در مورد دارو و عوارضش... داروهای روانگردان (اعصاب) انواع مختلف داره. عوارض جانبی هم خب داره. ولی لازمه درمان هم هست. کسی که دارو تجویز میکنه باید همه جانب رو در نظر بگیره و بعد تجویز مناسب رو بده. داروهای نسل جدید عوارضشون کمتر هست. دز خاص داره. نباید سر خود گذاشتشون کنار! تاثیر بعضی از دارو خدود دو تا سه هفته زمان می بره.
    بعضی از مراجعین از همون لحظه که دارو رو دریافت می کنن انتظار دارن درمان بشن!
    عوارض جانبی دارو هم همیشه به بیماران گوشزد میشه. در صورت مشاهده باید به پزشک مراجعه کنن. دز دارو رو تغییرمیده یا کلا عوضش میکنه و در مواردی هم حذف میکنه.

روان شناس، روان پزشک، مشاور
    پرده پرده آنقدر از هم دریدم خویش را
    تا که تصویری ورای خویش دیدم خویش را

خویش خویش من هم اکنون از در صلح آمدست
    جمله گوش از غیر بستم تا شنیدم خویش را
    خویش خویش من مرا و هرچه من ها بود سوخت
    کشتم او را و زخاکش پروریدم خویش را
    معنی این خویش را از خویش خویش خود بپرس
    خویش بینی را گزیدم تا گزیدم خویش را

3. کاربر روبرو از پست مفید من می دونم تشکرکرده است .

parvaaz (پنجشنبه 18 تیر 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    150

تشکرشده 176 در 92 پست

Array
    من مشکلی که داشتم و دارم اینه که 7 سال پیش دوس پسرم کسی که عاشقش بودم توتصادف از دنیا میره(اومده بود منو ببینه راه برگشت تصادف) و خبر مرگش رو یهوو بهم میدن

نمیتونسم باور کنم حتی همین همدردی هم همون موقع تاپیکی باز کردم http://www.hamdardi.net/thread-5971.html با کلی تلاش باورم شد ولی هر چن سال یه بار فکر میکنم زنده اس باورم نمیشه و میرم دنبالش میرم تحقیق میکنم بعد یه اشنای دکتر عمومی داشتم مجبور شدم مشکلمو به ایشون گفتم تا راهنماییم کنند چون خوب مشاوره میدادن ایشون بعد یه مدت بهم گفتن باید به روانپزشک مراجعه کنی وسواس فکری داری البته اینم بگم قبلش ازمایش هم داده بودم با توصیه ایشون به روانپزشک مراجعه کردم روانپزشکم گف وسواس فکری نداری ولی همون روزای اول باز فکر کردم دوس پسرم زنده اس رفتم دنبالش شهرشون حتی سراغ خانوادشم رفتم باز کلی سعی کردم که باورم شه مرده بعد به روانپزشکم زنگ زدم ولی روانپزشکم گفتن نمیتونه ادامه بده !!! ولی داروهایی که روانپزشک داده بودنو مصرف کردم تا یه ماه ونیم ولی به یه روانپزشک دیگه مراجعه کردم تا داروهامو قطع کنه ولی ایشون داروی جدید نوشتن و گفتن وسواس فکری دارم عمه ام که فهمید نذاشت داروهارو بخورم

اینم بگم من فهمیدم مشکل من مرگ دوس پسرم نیس مشکل من اینه حقیقت هارو نمیبینم چون همون دکتر عمومی که اشنام بود بهش اعتماد کامل همش داشتم ازم سواستفاده میکرد و من نمی دیدم !!!با مصرف داروهام نمیدونم مصرف داروهاو باعث شد یا چی تونسم ببینم که ازم سواستفاده میشه برا همین باز به روانپزشکی که گفته بود نمیتونه ادامه بده مراجعه کردم و گفتم داروهاش تاثیر داشته داروهای جدید نوشت ولی یه سری داروها نیاز به تائید بهداشت بود منم ترسیدم گفتم این چه دارویی که باید بهداشت تائید کنه تا داروخونه بده از داروخونه پرسیدم بهم گفتن مصرف نکنو... ترسوندن بهم یه دکتر عمومی معرفی کرد گف به اون مراجعه کن دکترعمومی یه سری ازمایش نوشت فقط یکم کم خونی دارم و عفونت اون هم گف بهتره داروهاتو (داروهای روانپزشک)مصرف نکنی شروعش با خودته ولی ترکش نه من استرس هم دارم دکتر عمومی خودش برام داروی ضد استرس نوشت
    ولی متاسفانه من دوباره برمیگردم به اون حالتم یعنی دوباره سمت اون ادم سواستفاده گر کشیده شدم انگار برام خواب بود سواستفاده هاش - حرفاش بدی هاشو نمیبینم نمیدونم واقعا چیکار کنم نه روانشناس خوب میشناسم نه روانکاو... اصلا نمیدونم همین روانپزشکمو ادامه بدم یا نه یا اون روانپزشک که گف وسواس فکری داری رو ادامه بدم!!!
    در ضمن من تاثیرپذیرم هستم مثلا فرض کنید من اغراق نمیکنم یا قصد صمیمیت با دکترم رو ندارم ولی وقتی دکترم اینجوری میگه که اغراق میکنی و.. حرفش باعث میشه اونطوری نشون بدم یا یکی فکر کنه من بهش فکر بد دارم درحالی که من واقعا ندارم فکر اون باعث میشه جوری نشون بدم که انگار واقعا فکر بد دارم بهش
    یا وسایل خواهرمو برنداشتم بیاد بگه اره تو برداشتی درسته با زبون میگم نه برنداشتم ولی توظاهر خودبه خود جوری نشون میدم که انگار واقعا برداشتم !!!
    یا دوران راهنمایی معلمی داشتم تند تند پلک میزد نگاش نمیکردم با خودم میگفم اگه نگاش کنم ومنم اونطوری میشم واقعا هم میشدم!!!
    نمیدونم نیاز به روانپزشک دارم یا نه!!

ممنون میشم راهنمایی کنید

- - - Updated - - -

یادم رف بگم تقریبا 15 ساله وسواس موکنی دارم از ترس اینطوری شدم در مورد روانپزشکایی که مراجعه کردم اولی رو احساس میکنم اعتماد نداره حس میکنه دروغ میگم دومی هم که گف وسواس دارم وقت ویزیتش خیلی کمه یه ربع همش وسطشم یه تلفن جواب داد بعدشم هی منشی میگف وقت تمومه تمومه !!! من با کلی استرس تونسم حرفامو بگم چون هی میترسیدم وقت تموم شه با اینکه یاداشت کرده بودم!!بعد مثلا بهم گفته بود 4 ونیم بیا 7 نوبت من شد (یکی از اشناهاش دوساعت بود داخل مطب بود)منم از شهرستان میرفتم خب سختمه دارویی هم که نوشته یه بار خوردم کلی عوارض داشت برام تماس گرفتم منشی گف من جواب میدم دکتر جواب نمیده به این تلفنا!!

- - - Updated - - -

اینارو هم بگم اکثرا بی حالم حوصله انجام کارامو ندارم ذووق شوق ندارم - یا مثلا تصمیمی میگیرم پایدار نیس مثلا امسال هی تصمیم میگرفتم هم کار کنم هم کنکور بخونم ولی میرفتم سرکار میدیدم خیلی سخته نمیشه به درس رسید بعد یه هفته کارو ول میکردم می اومدم خونه درس بخونم نمیتونسم بخونم بعد دوباره به فکر کار می افتادم دوباره میرفتم سرکار باز می دیدم با درس و کار باهم نیمشه باز کارو ول میکردم!!!و... اخرینم بارم دوباره رفتم سرکار دیدم باز شرایط سخته نمیشه درس خوند با کار وطرف هم ادم درستی نبود ظاهرا من گفته بودم 6 ماه میام ولی بعد 15 روز گفتم نمیام اونم کلی تحدیدم کرد و.... با کلی بدبختی از اون کار بیرون اومدم این اتفاق باعث شد بیخیال کار شم درسمو بشینم بخونم ولی با اینکه دوس داشتم بازم نمیخوندم که تازه یه ماهه شروع کردم به خوندم!!ولی دیگه فرصتی نیس تا کنکور
    - در حین حرف زدن هم شاخه به شاخه میشم خودبه خود بحث رو عوض میکنم!!

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    68
    دستاوردها:
    تشکرها
    392

تشکرشده 345 در 144 پست

Array
    سلام

شما باید به روانپزشک مراجعه کنید. بهتره که اگه روانپزشک صلاح دونستن به روانشناس هم مراجعه کنید.در کنار درمان های دارویی ، روان درمانی هم مفیده.
    باید به روانشناس بالینی و روانپزشک مجرب و باتجربه مراجعه کنید.
    هر توصیه ای هم کردن انجام بدین.نظرعمه و خاله و ... مهم نیست!

6. کاربر روبرو از پست مفید من می دونم تشکرکرده است .

parvaaz (جمعه 19 تیر 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    150

تشکرشده 176 در 92 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط من می دونم نمایش پست ها
    سلام شما باید به روانپزشک مراجعه کنید. بهتره که اگه روانپزشک صلاح دونستن به روانشناس هم مراجعه کنید.در کنار درمان های دارویی ، روان درمانی هم مفیده. باید به روانشناس بالینی و روانپزشک مجرب و باتجربه مراجعه کنید. هر توصیه ای هم کردن انجام بدین.نظرعمه و خاله و ... مهم نیست!
    من که به روانپزشک مراجعه کردم ولی نمیدونم کدومو ادامه بدم چون به دوتاش مراجعه کردم!! یکیش که فکر میکنه من اغراق میکنم یا قصد صمیمیت دارم همون اول ول کرد ولی من دوباره رفتم دومیم گفتم وقتی که میذاره تو زمان ویزیت کمه وقتی که روانپزشک میذاره استانداردش باید چقد باشه؟

8. کاربر روبرو از پست مفید parvaaz تشکرکرده است .

من می دونم (جمعه 19 تیر 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    68
    دستاوردها:
    تشکرها
    392

تشکرشده 345 در 144 پست

Array
    زمانش برای روانشناس هر جلسه حداکثر چهل و پنج دقیقه هست. روانپزشک رو دقیق نمیدونم. یکی شون رو ادامه بدین . اگه چون آقا هست احساس صمیمیت میکنن خب به روانپزشکی ک خانوم هست مراجعه کنید.

10. کاربر روبرو از پست مفید من می دونم تشکرکرده است .

parvaaz (شنبه 20 تیر 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    150

تشکرشده 176 در 92 پست

Array
    داروهایی که روانپزشک اقا داده بودنو یه مدت مصرف کردم تاثیرم داشت برا همین با اینکه گفته بود همکاری نمیکنه ولی دوباره رفتم ولی همش حس میکردم حرفامو باور نمیکنه فکر میکنه دروغ میگم

روانپزشک خانومم که گفتم خیلی زمان کمی میذاره مشکل ادمو همه با حالت مسخره به ادم میگه نمیدونم چیکار کنم اینم بگم من بدون اطلاع خانواده از شهرستان میرم استان روانپزشک یکم سختمه این خانومه هم که به ساعتی که میگه بیاین نمیشه اعتماد کرد اینور اونور میشه

12. کاربر روبرو از پست مفید parvaaz تشکرکرده است .

من می دونم (شنبه 20 تیر 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    68
    دستاوردها:
    تشکرها
    392

تشکرشده 345 در 144 پست

Array
    راه سومی نیست؟
    اینکه مثلا یه روانپزشک خانوم دیگه ای که بعد مسافت هم اذیتتون نکنه مراجعه کنید.

چون اون دو موردی که میگن : آقای رواپزشک که به نظر خودتون باورتون نداره.و خانوم هم با تایمش مشکل دارید.

شاید هم بشه به منشی خانوم دکتر تاکید کنید که بعد مسافت دارید نفر اول شما رو بذارن. یا اصلا خود خانوم دکتر یه شخص دیگه ای رو به شما معرفی کنن؟

14. کاربر روبرو از پست مفید من می دونم تشکرکرده است .

parvaaz (شنبه 20 تیر 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    150

تشکرشده 176 در 92 پست

Array
    سلام

دکتر آقا شهر خودم بود ولی رف استان ولی ادرس مطبش در استانو دارم دومین بار که رفتم بهم دارو داد ولی هنوز مصرفشو شروع نکردم دکتر عمومی نذاشت از طرفیم دوس دارم این روانپزشک اقا رو ادامه بدم میگم شاید رفتاراش روند درمانه از طرفیم این اون دکتری که ازم سواستفاده میکردو میشناسه اخه همون دکتر منو به این معرفی کرده منم قراره در مورد دکترم بگم چون دکتره سواستفاده میکرد باورم نمیشد جلسه دوم اشاره کردم ولی بفهمه کیه زشته خوب نیس اخه شایدم برا من بد شه --- شهرخودمون فعلا بدون روانپزشکه قراره یکی بیاد

اون خانومه هم منشیش بد اخلاقه وقتی زنگ زدم گفتم یکم زودتر وقت بدین از شهرستان میام گف چهارونیم - رفتم ولی ساعت 7 نوبت من شد یکی از اشناهای دکتر رفته بود داخل برا اون وقت گذاشته بود یکی دوساعتی بود -- من به منشی گفتم من از شهرستان اومدم گف خب همه اومدن گفتم خب من تنها اومدم گف میخوای منم باهات بیام؟؟؟؟(با حالت مسخره گف)بعد داروهایی که دکتر دادو همون بار اول که مصرف کردم عوارض داشت برام از اون نادرا زنگ زدم مطب دکترم منشی جواب داد گف من جواب میدم نه دکتر خب منشی مگه تخصص داره در مورد دارو نظر بده منم مجبور بودم دوباره اونهمه پول خرج کنم برم برا یه دارو که خانوم دکتر عوض کنن (در ضمن ویزیتش بدون بیمه و آزاده با بیمه قرارداد نبسته)- ولی دکتر آقا که اینجا بود قرارداد داشت
    باورم نمیشه من وسواس فکری دارم البته اینو خانوم دکتر گفتن - اقای دکتر گفتن نداری

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    150

تشکرشده 176 در 92 پست

Array
    سلام دوستان

کسی نظری نداره؟

صفحه 1 از 7 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)