به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 10 خرداد 96 [ 18:44]
    سطح
    26
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 1
    Overall activity: 63.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    47

تشکرشده 9 در 8 پست

Array

بافردی که خواستگار دختر داییم بوده چگونه برخورد کنم؟

سلام.من یک خانم هستم و 26 ساله هستم

خیلی خلاصه بگم اخیرا با یکی از فامیل های نسبتا نزدیک که به مدت دو سال خواستگار دختر دایی من بوده و شاید هنوز هم باشه ارتباطات خانوادگی مان بیشتر شده .البته در گذشته هم ارتباطات زیادی داشته ایم.و به نحوی غیرمستقیم طالب من هستن .البته این اقا پسر قبل از خواستگاری از دختر دایی من خیلی به خانه ما رفت و امد میکرد وکم و بیش بهه من توجه داشت که من نادید میگیرفتم و شاید البته شاید این دلیلی شد که او به خواستگاری دختر داییم برود. البته دختر دایی من از لحاظ خانوادگی و مادی در شرایط بهتری نسبت به من قرار داشته و دارد و در دانشگاه غیر دولتی یک رشته نون و ابدار قبول شده و اخیرا به په پایان رسانده و من دققیقا نمیدونم مخالف ازدواجشان خود دختر بوده یا خانواده اش.
    نکته ای که باید بگویم اینه که این اقا زمانی که من البته نمیدانستم و خواهان این دختر بود رفتارهای نه چندان مناسبی با من داشت مثل اینکه زمانیکه به خانه ما می امدند و من به پذیرایی میومدم بدون توجه خاصی این جمله رو میگفت که من برای خودم کسی رو دارم.که من نه برایم مهم بود نه توجهی میکردم.یا یکی دوبار زمانیکه کنار دایی و زن دایی بودیم رفتار بسیار بدی با من داشت که یعنی چیزی رو به خودت نگیر. که من باز اهمیت نمیدادم

برای خودم من مهم اینجاست که بهرحال انها دختر دایی من رو در ابتدا به من ترجیح دادن و الان بعد از کلی پیگیری از انها ئ ناامید شدن از انها به ارزانی و راحتی میخوان صاحب من بشن چون میدونن من یکم ضعف جسمی دارم.

سوالی هم که اینجا برام پیش میاد اینه که ایا دختر دایی من در ابتدا به اینها روی خوش نشان داده که یکی دوسال خواستگارش بودن یا اینها خودشون خواشتکارش بودن؟ اگه از اول روی خوش بهشون نشون نمیداد مثل من هم خواستگاریش میرفتن یا نه؟

این رو در نظربگیرید موضوع من خیالبافی نیست و اونها منتظر روی خوش یا لبخندی از من هستن زمانیکه موضوع ازدواج تو بحث پیش میاد

حالا شما دوستان نظرتون در این موارد چیه؟ تجربه هاتون چی میگه؟ بازهم بگم که این اقا با هم من و دختر دایی من نسبت فامیلی دوطرفه نسبتا نزدیکی دارن

- - - Updated - - -

و دلیلی که باعث شده من درباره این فرد الان فکر کنم علاقه من برای شانا شدن با شخصیت این ادم هست که البته اگه دوستانی بتونند من رو راهنمایی کنن که شاید ارزشش رو نداره .از این هم صرفنظر میکنم و مثل گذشته و بی توجه به این ادم میشم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 30 شهریور 98 [ 12:22]
    سطح
    69
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 228
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,196

تشکرشده 1,600 در 571 پست

Array
    به نظرم تصویر سازی ذهنی انجام نده
    این آقا هم خیلی جوگیر هست متاسفانه ، شما فعلا درگیری ذهنی برای خودت ایجاد نکن
    هر مشکلی هم داری باعث نشه اعتماد به نفست پایین بیاد و باعث بشه به هرکسی فکر کنی چون ضعف جسمی داری

اگه اقدام کرد ، مثل همیشه اقدام به بررسی می کنی و ...

3. 2 کاربر از پست مفید داود.ت تشکرکرده اند .

delvand (جمعه 12 تیر 94), اقای نجار (جمعه 12 تیر 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    47

تشکرشده 9 در 8 پست

Array
    باتوجه به پرمخاطب بودن سایت و موضوع من که خانوادگی هست فکر میکردم افراد بیشتری این موضع را تجربه یا دیده باشند و جواب های بیشتری دریافت کنم
    اقای داوود ت متشکرم .البته من چندان فکر جدی یا نیمه جدی ذرباره ایشون ندارم فقط میخواستم رفتار صحیح رو در قبال ایشون بدونم و سوالهای دیگه ای که پرسیدم
    ممنون از جوابتون.بهنرم حرفتون منطقی هست

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    من متوجه نشدم، یعنی این آقا دوسال خواهان دختر دایی شما بودن، بعد پاسخ منفی شنیدن، حالا از شما خواستگاری کردن یا شما فکر میکنین بخاطر تغییر رفتار ایشون، ایشون میخواهند از شما خواستگاری کنند؟

اولا تا کسی ازتون خواستگاری نکرده ذهن خوانی نکنین، هروقت خواستگاری کردن، بعنوان یک خواستگار بررسیشون کنین اگرم حس میکنین بخاطر یک خواستگاری دوساله از دختر داییتون نمیتونید ایشون و بعنوان خواستگار و در آینده همسر بپذیرین که دیگه اصلا نیازی به فکر کردن نیست! اینطوری که هم خودتون و هم ایشون و اذیت میکنین .

ولی یک پسر تا ازتون خواستگاری نکرده اصلا ذهن خوانی نکنین چون اصلا این تغییر رفتار ممکنه دلیل دیگری داشته باشه! شما به رفتار قبلتون ادامه بدین و سعی کنین در رفتارتون ثبات داشته باشین و کاری به تغییر رفتار ایشون نداشته باشین.
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

ویرایش توسط دختر بیخیال : جمعه 12 تیر 94 در ساعت 19:54

6. 4 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

delvand (جمعه 12 تیر 94), Eram (یکشنبه 14 تیر 94), نادیا-7777 (یکشنبه 14 تیر 94), اعجاز عشق (جمعه 12 تیر 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    47

تشکرشده 9 در 8 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط دختر بیخیال نمایش پست ها

چون اصلا این تغییر رفتار ممکنه دلیل دیگری داشته باشه!
    منظورتون از این جمله رو نفهمیدم

نمیدونم چرا بیشتر اعضای محترم درگیر مسئله ذهن خوانی شدند .البته به موضوع خیلی خوبی اشاره میکنن تا از مسائل احساسی یا خیالی که مادخترا خودمون رو درگیرش میکنیم پیشگیری بشه. ولی من ادم احساسی نیستم و سرم شلوغه وحتی کسی مستقیم میخواد مخمو بزنه هم درگیر نمیشم به دلایلی ذهن مشغولی دارم که درگیر این چیزا نمیشم

قبلا هم به دوستان گفتم موضوع خیالبافی رو درنظر نگیرید و بگید نظرتون درباره چنین فردی و چنین شرایطی چیه.

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    91
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,584

حالت من
    Khoshhal
    Array
    آخه دختر خوب ایشون اول باید از شما خواستگاری کنند تا بشه در خصوص شرایط پیش آمده صحبت کرد وقتی هنوز خواستگاری وجود نداره یعنی مسله ای هنوز وجود نداره که شما بخواین فکر و وقت باارزشتون وبرای موضوعی که وجود نداره هدر بدین.

بله ممکنه هزار دلیل دیگه وجود داشته باشه
    اولا اصلا ما که نمیدونیم قبلا چه رفتاری داشتن و الان چه تغییری کردن شما هم مثال واضحی نزدید که بشه کمی متوجه شد.

دوم اینکه همیشه دلیل توجه آقا پسرا به یک دختر بقصد ازدواج نیست.
    همیشه هم دلیلش سواستفاده و لذت جویی نیست گاهی از روی حس احترام بیش از حده و....

شما اگر پاسختون روی ایشون مثبته خب با احترام رفتار کنین و صبر کنین تا ازتون خواستگاری کنند، بالاخره هردو در سن ازدواج هستین و دیر یا زود ازتون خواستگاری میکنن.

اگر براتون مهم نیست و نظرتون منفیه خب نیازی به درگیری فکری نیست، که خواستگاری میکنن یا خیر.

در خصوص اینکه دختر داییتون تمایل داشتن یا نداشتن که ایشون دوسال خواستگارشون بودن بالاخره مشخصه ایشون وقتی دوسال خواهان دختر داییتون بودن بی تمایل نبودن. اگر این موضوع براتون مهم هست درحدی که نمیتونین این جریان و فراموش کنین بهتره پس به این خواستگار فکر نکنین.
    چون بالاخره فامیل هستین خیلی وقت ها در مهمونی ها و... همدیگرو میبینن و اگر این امر شما رو اذیت میکنه بهتره این خواستگارو فراموش کنین.

اما اگر براتون مهم نیست و مطمعنین یک خواستگاری ساده بدون درگیری احساسی بوده پس اگر ازتون خواستگاری کردن بررسیشون کنین.
    یاد نمیگرفتم .....! **

9. 4 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

delvand (شنبه 13 تیر 94), Eram (یکشنبه 14 تیر 94), نادیا-7777 (یکشنبه 14 تیر 94), اعجاز عشق (جمعه 12 تیر 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    47

تشکرشده 9 در 8 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط دختر بیخیال نمایش پست ها
    آخه دختر خوب ایشون اول باید از شما خواستگاری کنند تا بشه در خصوص شرایط پیش آمده صحبت کرد وقتی هنوز خواستگاری وجود نداره یعنی مسله ای هنوز وجود نداره که شما بخواین فکر و وقت باارزشتون وبرای موضوعی که وجود نداره هدر بدین.

بله ممکنه هزار دلیل دیگه وجود داشته باشه
    اولا اصلا ما که نمیدونیم قبلا چه رفتاری داشتن و الان چه تغییری کردن شما هم مثال واضحی نزدید که بشه کمی متوجه شد.

دوم اینکه همیشه دلیل توجه آقا پسرا به یک دختر بقصد ازدواج نیست.
    همیشه هم دلیلش سواستفاده و لذت جویی نیست گاهی از روی حس احترام بیش از حده و....

شما اگر پاسختون روی ایشون مثبته خب با احترام رفتار کنین و صبر کنین تا ازتون خواستگاری کنند، بالاخره هردو در سن ازدواج هستین و دیر یا زود ازتون خواستگاری میکنن.

اگر براتون مهم نیست و نظرتون منفیه خب نیازی به درگیری فکری نیست، که خواستگاری میکنن یا خیر.

در خصوص اینکه دختر داییتون تمایل داشتن یا نداشتن که ایشون دوسال خواستگارشون بودن بالاخره مشخصه ایشون وقتی دوسال خواهان دختر داییتون بودن بی تمایل نبودن. اگر این موضوع براتون مهم هست درحدی که نمیتونین این جریان و فراموش کنین بهتره پس به این خواستگار فکر نکنین.
    چون بالاخره فامیل هستین خیلی وقت ها در مهمونی ها و... همدیگرو میبینن و اگر این امر شما رو اذیت میکنه بهتره این خواستگارو فراموش کنین.

اما اگر براتون مهم نیست و مطمعنین یک خواستگاری ساده بدون درگیری احساسی بوده پس اگر ازتون خواستگاری کردن بررسیشون کنین.

ممنونم دختر بیخیال عزیز خوب و پخته صحبت می کنید.در واقع شرایط و حرفایی از رفتارها این اقا و خانوادش بوده که چون اینجا یک مکان باز و عمومی بوده نمیتونم بیان کنم.حقیقتش یه جورایی به خاطر اینکه دخترداییم رو درابتدا به من ترجیح دادند هرچند شخصا بهشون حق میدهم به خاطر رفتارای خودم میخواستم به دلیل یک علاقه اولیه کوچیک این اقا رو امتحان کنم و شاید زندگی خوبی باهاش بسازم و حسادت دختر داییم رو هم به جشم ببینم ولی بایک نگاه کوتاه به قضیه دیدم که این خودقربانی کردن هست، این اقا به دختر دایی من علاقه نداشته هم پیدا کرده و این ریسک بزرگی برای اینده هست و باتوجه به شرایط خانوادگی ایشون و شرایطی که برای خودم پیش اومد قید این امتحان رو زدم ،چون دایی من نسبت به پدرم شرایط بهتری داره و خیلی بهتر از دخترش حکایت میکنه دربرابر خانواد همسر دخترش و درثانی با شرایط پیش اومده یه جورایی من مثل یک جنس بنجل خریداری میشدم درحالیکه دختر داییم پس از دوسال تلاش مکرر به اونها جواب بله رو نداد. به هرحال قسمت ما نبود مثل خیلی خواستگارای خوبی که میتونستم داشته باشم که بابچگی و خجالت و نداشتن ساست از دست دادمشون
    -----------------------------------------------------
    درمورد احترام.من خودم خیلی ادم باجنبه ای هستم و به همه احترام میگذرام که متاسفانه خیلی ها مثل همین اقا د رزمان خواستگاری قبلیش دچار سوتفاهم میشدند.مثلا حضور من رو در کنارشون در هنگام مهمونی در خانه خود ما این اقا به خودش میگرفت که البته اهمیتی هم نمیدادم

و به نظرمن اقای داوود که خود اقا پسر هستند درست میگن این اقا یا یا خیلای جوگیر هست یا شاید میخواد یا میخواسته من رو قربانی کنه تا جلوی دختر داییم نشون بده خیلی هوادار داره و حسادت دختردایی من رو تحریک کنه
    بهرحال من که از خیرش گذشتم

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 14 تیر 94 [ 00:19]
    سطح
    27
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    آفرین عزیزم
    تصمیم درستی گرفتی،همیشه سعی کن با عقل و منطقت تصمیم بگیری

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    91
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,584

حالت من
    Khoshhal
    Array
    عزیزم نوع نگاه شما بخودتون خیلی مهمه، اگر خودت به خودت نگاه تحقیر آمیزی داشته باشی و بخودت القاب جنس نامرغوب و نسبت بدی، مطمعن با دیگران هم همینطور نگاهتون خواهند کرد.

اولا دلیل برتری آدم ها به پدر و مادر پولدار داشتن نیست! داشتن چند برگ کاغذی که برای آدم شخصیت نمیاره، اگر ایشون بخاطر داشتن چند اسکانس بیشتر دختر دایی شما و برتر از شما میدونند پس بنظر من اصلا همسر مناسبی نخواهند بود.

اگر ایشون بخاطر تحریک دختر دایی شما رفتارشون با شما تغییر کرده باشه باز هم ایشون اصلا صلاحیت ازدواج کردن و ندارند چون هنوز به بلوغ لازم نرسیدن.

شما هم مطمعن باشین با ایشون خوشبخت نخواهید شد مگر اینکه اشتباه کرده باشین و ایشون همچین تفکراتی نداشته باشند .

این هم وقتی ازتون خواستگاری کردن معلوم میشه!
    اصلا شایدم اینها و به شما میگند برای اینکه شما برین به دختر داییتون بگین و ایشون تحریک بشند و پاسخ مثبت دهند و قصد خواستگاری نداشته باشند.

در خصوص احترام بنظر من احترام گذاشتن خوبه ولی در حدی که باعث ایجاد سوتفاهم نشه، من منظورم از احترام این بود که گاهی برخی آقایون زیادی بخانم ها توجه دارند، حال نمیدونم قضیه لذت جویی است یا صرفا یک اخلاقه ولی میدونم این دسته قصدشون ازدواج با این خانم ها نیست فقط میخواهند در نظر خانم ها خوب و مهربون و با توجه جلوه کنند.

بنظرم از این دست مردان سعی کن در زندگیت دوری کنی مخصوصا اگر دختر احساساتی هستی چون ممکنه دچار سوتفاهم بشی و خودت بیشتر اذیت بشی، و چند تاشون و در دوران دانشگاهم دیدم و شاهد عاشق شدنای دوستانم و غدابشون هم بودم.

من که همیشه میگم یک پسر تا از یک دختر رسمی خواستگاری نکرده قصدش ازدواج نیست یا جدی نیست!

در ضمن بخاطر حسادت و چشم و هم چشمی ازدواج نکن، پشیمون میشی.
    یاد نمیگرفتم .....! **

ویرایش توسط دختر بیخیال : یکشنبه 14 تیر 94 در ساعت 07:17

13. 2 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

Eram (یکشنبه 14 تیر 94), نادیا-7777 (یکشنبه 14 تیر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)