به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 31 شهریور 94 [ 11:30]
    سطح
    2
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

بلاتکلیفی در یک رابطه

سلام و خسته نباشید به همه عزیزان.
    دختری هستم 25 ساله که بخاطر مشکلاتی که داشتم تو یک سایت ثبت نام کردم و اونجا با یک آقایی آشنا شدم که ملاکاشون از نظر من خیلی خوب بود.بهم دیگ شماره دادیم و حرف زدنمون شد از طریق اس ام اس.از اونجایی که طریقه آشناییتمون خوب نبود نمیتونستم بهشون کامل اعتماد کنم بخاطر همین وسط حرفامون ازشون خواستم که مکان نماشونو روشن کنن تا منطقه ای که گفته بودن و نشون بده که البته همونم بود.از نظر منطقه ای من و ایشون یکم فرق داریم ما یکم پایین حساب میشیم اولش بهشون گفتم که فاصله طبقاتی داریم ولی گفتن این چ حرفیه مهم منو شماییم.راستش اول آشناییمون هم من و هم ایشون بیشتر در مورد خانواده هامون صحبت کردیم ن ایشون از ملاکاشون حرف زدن ن من تا اینک قرار ملاقات گذاشتیم و تو ملاقات اولمونم بیشتر حرف ها در مورد مسائل کاری بود وقتیم که خواستیم از هم جدا شیم ایشون گفتن که ممنون تشریف آوردین نمیدونم اینو میشه پایه ن خودمون حساب کرد؟
    تا دو روز خبری نشد و من خودم پیام دادم تا یه طورایی نظرشونو بپرسم ولی چیزی نگفتن و حرف از ملاکا شد ک ایشون فقط گفتن برام حجاب انقدرا معنی نداره نمیگم بی حجاب باشه ولی مهم نیست و تمام.ولی من از ملاکام بهشون توضیح دادم ایشوم تایید میکردن تا اینک چن روز گذشت و ی سری ایشون بهم پیام دادن و در حد احوالپرسی و تبریک روز مرد بود و تمام بعدشم که من دوباره بهشون پیام دادم تا بطور قطعی نظرشونو بپرسم.راستشو بخوایین ما ت سایت قرارمون این بود ک تا زمانی ک باهم حرف میرنیم سایت نریم.ولی وقتی رفتم و چک کردم دیدم دقیقا قبل از اون روزی که من باهاشون صحبت کنم و نظرشونو بخوام رفته بودن ولی از زمانی که باهاشون شرو کرده بودم ب حرف زدن دیگه نرفته بودن.منم وقتی دیدم رفتن واقعا ناراحت شدم گفتم بزار بپرسم نظرشونو بالاخره یا اره یا ن نمیدونم اصرار من باعث شد یا چی ک دوباره گفتن ممنون ک تشریف اوردین وقتی اینو گفتن منم خدافظی کردم و تمام.اما بعد از دو هفته یا بیشتر ایشون دوباره پیام دادن البته احوالپرسی و جک بود خیلی تعجب کردم وقتیم بهشون گفتم گفتن خواستم یه حالی ازتون بپرسم؟
    منم گفتم ممنون شما لطف دارین که دوباره سکوت کردن
    بنظرتون این فرد میتونه نظرش مثبت باشه؟؟ یا ن؟؟
    خود من از ایشون بخاطر چیزایی ک ازشون تحقیق کردم خوشم اومده البته خودشون نمیدونن.چون وقتی داشتم از ملاکام میگفتم بهشون گفتم علاقه ی دو طرف داشتن خیلی برام مهمه ک ایشون پرسیدن بهم علاقه دارین ک من گفتم نمیشه جواب نظر شما مهم.نمیدونم چرا انقد سکوت میکرد و چیزی رو بروز نمیداد. ممنون میشپم راهنماییم کنین.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 خرداد 99 [ 23:36]
    سطح
    58
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 200
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Recommendation Second ClassVeteranTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    887

تشکرشده 279 در 146 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا25 نمایش پست ها
    سلام و خسته نباشید به همه عزیزان.
    دختری هستم 25 ساله که بخاطر مشکلاتی که داشتم تو یک سایت ثبت نام کردم و اونجا با یک آقایی آشنا شدم که ملاکاشون از نظر من خیلی خوب بود.بهم دیگ شماره دادیم و حرف زدنمون شد از طریق اس ام اس.از اونجایی که طریقه آشناییتمون خوب نبود نمیتونستم بهشون کامل اعتماد کنم بخاطر همین وسط حرفامون ازشون خواستم که مکان نماشونو روشن کنن تا منطقه ای که گفته بودن و نشون بده که البته همونم بود.از نظر منطقه ای من و ایشون یکم فرق داریم ما یکم پایین حساب میشیم اولش بهشون گفتم که فاصله طبقاتی داریم ولی گفتن این چ حرفیه مهم منو شماییم.راستش اول آشناییمون هم من و هم ایشون بیشتر در مورد خانواده هامون صحبت کردیم ن ایشون از ملاکاشون حرف زدن ن من تا اینک قرار ملاقات گذاشتیم و تو ملاقات اولمونم بیشتر حرف ها در مورد مسائل کاری بود وقتیم که خواستیم از هم جدا شیم ایشون گفتن که ممنون تشریف آوردین نمیدونم اینو میشه پایه ن خودمون حساب کرد؟
    تا دو روز خبری نشد و من خودم پیام دادم تا یه طورایی نظرشونو بپرسم ولی چیزی نگفتن و حرف از ملاکا شد ک ایشون فقط گفتن برام حجاب انقدرا معنی نداره نمیگم بی حجاب باشه ولی مهم نیست و تمام.ولی من از ملاکام بهشون توضیح دادم ایشوم تایید میکردن تا اینک چن روز گذشت و ی سری ایشون بهم پیام دادن و در حد احوالپرسی و تبریک روز مرد بود و تمام بعدشم که من دوباره بهشون پیام دادم تا بطور قطعی نظرشونو بپرسم.راستشو بخوایین ما ت سایت قرارمون این بود ک تا زمانی ک باهم حرف میرنیم سایت نریم.ولی وقتی رفتم و چک کردم دیدم دقیقا قبل از اون روزی که من باهاشون صحبت کنم و نظرشونو بخوام رفته بودن ولی از زمانی که باهاشون شرو کرده بودم ب حرف زدن دیگه نرفته بودن.منم وقتی دیدم رفتن واقعا ناراحت شدم گفتم بزار بپرسم نظرشونو بالاخره یا اره یا ن نمیدونم اصرار من باعث شد یا چی ک دوباره گفتن ممنون ک تشریف اوردین وقتی اینو گفتن منم خدافظی کردم و تمام.اما بعد از دو هفته یا بیشتر ایشون دوباره پیام دادن البته احوالپرسی و جک بود خیلی تعجب کردم وقتیم بهشون گفتم گفتن خواستم یه حالی ازتون بپرسم؟
    منم گفتم ممنون شما لطف دارین که دوباره سکوت کردن
    بنظرتون این فرد میتونه نظرش مثبت باشه؟؟ یا ن؟؟
    خود من از ایشون بخاطر چیزایی ک ازشون تحقیق کردم خوشم اومده البته خودشون نمیدونن.چون وقتی داشتم از ملاکام میگفتم بهشون گفتم علاقه ی دو طرف داشتن خیلی برام مهمه ک ایشون پرسیدن بهم علاقه دارین ک من گفتم نمیشه جواب نظر شما مهم.نمیدونم چرا انقد سکوت میکرد و چیزی رو بروز نمیداد. ممنون میشپم راهنماییم کنین.
    اینجوری که مشخصه ایشون از ظاحر شما خوشش نیومده و بحث حجاب و... هم مطرح کرده
    از طرفی هم 2 به شکه 1 سری خوبیها دارید و چه نقاط منفی از نظر ایشون که 2 به شکش کرده بیشتر شیب به سمت منفیه
    از طرفی هم کیس بهتری فعلا گیر نیاورده
    2باره سراغتون رو گرفته
    به همین دلیل تو بهترین حالت 50 50 هست

3. 2 کاربر از پست مفید mercedes62 تشکرکرده اند .

abi.bikaran (چهارشنبه 17 تیر 94), فدایی یار (شنبه 23 خرداد 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    سلام...
    ضمن تایید صحبت های دوست عزیزمون که منم کاملاموافق هستم...

به نظرم شما خودتون رو بلاتکلیف گذاشتید...نه اون اقا... مگه شما بازیچه ی بقیه هستید طرف شل کن سفت کن راه بندازه...یک روز از ظاهر شما خوشش نیاد و سرسنگین صحبت کنه و.... ممنونم و...
    باز بعد چند وقت دوباره احوال پرسی و...

یک چیزی بگم..من نمیگم این کار رو بکنید ایشون جذب شما بشند!!! ولی جالبه بدونید اگه بعد دیدار که ایشون یه جورایی منصرف شدند و.. بعدش مجدد پیام دادند و.. با ایشون شما هم سرسنگین برخورد می کردید ایشون بیش تر شیفته ی شما می شد... نه این که دوباره شما با روی باز انگار نه انگار ایشون رو پذیرا شدید

ایشون دو دل شدند و... به نظرم دفعه ی بعد پیام دادند و.. خیلی محکم بگید همه چی رو فراموش کنند.... این طوری ارزشتون بیش تر میشه...

بعدش اون اقا بهتر تصمیم می گیرند...اگه واقعا خواهان شما باشند و شما رو از دست رفته ببینند و قصدشون ازدواج باشه بحثو به اون فضا می برند و.. که اگه این طور شد اون موقع بیاید این جا بگید تا بگم چه کاری بهتره به نظر من...

اگه هم ایشون کلا بی خیال شدند و... همون بهتر که زودتر تکلیفتون مشخص شده...

پس محکم وایستید.و بهشون فکر نکنید و قضیه رو تموم شده فرض کنید.تا بعد ببنید چی میشه.

5. 3 کاربر از پست مفید فدایی یار تشکرکرده اند .

abi.bikaran (چهارشنبه 17 تیر 94), نادیا-7777 (یکشنبه 24 خرداد 94), نارجیس (چهارشنبه 17 تیر 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    2
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    سلام. بابت راهنماییاتون ممنونم.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    2
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    سلام به همگی طاعاتتون قبول.
    مرسده خانم ایشون دوباره بهم پیام دادن دوباره همون پیام قبلی احوالپرسی و چ خبرا
    حالا چی نظرتون چیه؟؟
    از اینکه نمیشه از افکارش سر دراورد کلافه میشم
    ممنون از وقتی که میذارین

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 مهر 94 [ 22:46]
    سطح
    20
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 51 در 25 پست

Array
    سلام دوستم
    عزیزم دوستان همه آنچه باید گفته میشد رو گفتن،ایشون از ظاهر شما خوشش نیومده،خوشمون بیاد یا نیاد اولین چیزی که یک مرد رو جذب میکنه جذابیت و زیبایی ظاهری یه زنه و البته زاویه دید هر فرد متفاوته و زیبایی هم نسبیه،هر خانمی ممکنه از دید یک مرد جذاب و زیبا باشه ولی از دید مرد دیگری نباشه، ایشون در دیدار اول از ظاهر شما خوشش نیومده یعنی ظاهر شما جذبش نکرده،حالا ممکنه زیبایی صورت باشه یا اندام یا حتی نوع پوشش،آنچه که مسلمه اینه که شما خودت هستی و برای رضایت کسی از ظاهرت قرار نیست و نباید تغییر کنی،قطعا شما از نظر مردان دیگر جذاب هستی ولی از نظر ایشون خیر،اینکه چرا گاهی اس ام اس میده دلیلش خیلی سادست،معذرت میخوام ولی داستان نیمکت ذخیره رو شنیدی؟ ایشون میدونه شما ازش خوشت اومده،شما با پیگیریات یا شاید با همون نگاه اول اینو بروز دادی،ایشونم شما رو نپسندیده ولی درحال حاضر شخصی که به دلش بشینه رو پیدا نکرده پس فعلا شما رو در نیمکت ذخیره ی ذهنش نگه داشته،بقولی تو آبنمک خوابونده،بله منم میدونم واژه ی زشتیه،منم میدونم ناراحت کنندس ولی حقیقت داره،شک نکن اگه پسندیده بود از نظر خودش همونجا قرار بعدی رو ترتیب میداد و برای ارتباط بیشتر و دیدار مجدد پافشاری و لحظه شماری میکرد،حالا این دیگه تصمیم شماست که دوست داشته باشی رو نیمکت ذخیره بشینی یا بری دنبال زندگی خودت و بازیکن اصلی زندگیت باشی،باز هم تکرار میکنم زیبایی و جذابیت یه امر کاملا نسبیه و قطعا شما زیبا و جذاب هستید اما نه برای همه،ازین برخورد آقایون هم ناراحت نشید طبیعیه همونطور که برای ما زن ها موقعیت اجتماعی و شغل خوب داشتن آقایون اولین درجه اهمیت رو داره برای اونهام جذابیت و زیبایی یک زن اولین درجه اهمیت برای جذب شدن به سمت یک زن رو داره.
    موفق باشی

9. 2 کاربر از پست مفید nana67 تشکرکرده اند .

abi.bikaran (چهارشنبه 17 تیر 94), فدایی یار (چهارشنبه 17 تیر 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    زهرا جان اصلا اعتنایی به پیاماش نکن کلا این ادم از ذهنت خارج کن.
    غرور وعزت نفست حفظ کن! نزار بشی سوژه روز مبادای این ادمای الاف. که هر وقت کسی دوروبرشون نبود یاد تو بیوفته یه مدت سرگرم بشه باز غیبشون بزنه.
    دیگه هم سراغ اینجور اشناییها نرو چون عاقبت خوبی نداره بخصوص برای یه دختر.
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

11. 3 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

sasha (پنجشنبه 18 تیر 94), فدایی یار (چهارشنبه 17 تیر 94), آزرم (چهارشنبه 17 تیر 94)

Banned
    آخرین بازدید
    جمعه 15 شهریور 98 [ 10:41]
    سطح
    46
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    12

تشکرشده 247 در 126 پست

Array
    جدایی بهترین کار هستش

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 شهریور 94 [ 04:39]
    سطح
    3
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    خب رفتار ایشون کاملا واضحه تو اون سایتها دخترا همه قصد ازدواج دارن و تو پروفایلشون مینویسن خارج از اینجا مورد برا دوستی زیاده کسانی که برا دوستی پیام میدن ندن پسرا هم همه قصد دوستی دارن نه ازدواج چون به نظرشون خارج از سایت هم مورد برا ازدواج زیاده قصد ایشون دوستیه نه ازدواج

14. کاربر روبرو از پست مفید hidi تشکرکرده است .

سرشار (دوشنبه 19 مرداد 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    2
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    سلام به همه دوستان عزیزم
    بابت راهنماییاتون ممنونم.
    یه چند وقتیه به پیامای قبلی جکم اضافه شده البته جکایی که مضمونش جک نیست کلماتی داره که از جک بودن خارجش میکنه از همین جکای بی معنی که آخرش مینویسن ای منحرفا از همین جکای بی ارزش. ایشون یه سه باری بهم جک فرستادن که دیگه نتونستم تحمل کنم و توپیدم بهشون چون از نظرم خیلی بی معنی وقتی کسی که حرفی برای گفتن نداره فقط هر دو روز یه بار یه جک با این مضمونا میفرسته. البته ایشون آدم ریلکسی هستش انقد ت مجازیاش از این سبک جکا داره ک خواهان زیاد داره ولی نمیدونم فرستادن این مدل جک ت این شرایطی که بین ما برقرار بود واقعا بی معنی بود. شاید از نظر خیلیا فقط جک باشه ولی نمیدونم از نظر خیلیام شاید بشه گفت پشتش با منظور بوده ؟؟؟
    هر چند امیدوارم اشتباه فکر کرده باشم در غیر این صورت ...
    به هر حال از شما دوستان واقعا ممنونم بابت حرفاتون خیلی لطف کردین وقت گذاشتین.
    ویرایش توسط زهرا25 : یکشنبه 21 تیر 94 در ساعت 00:30

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)