به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 94 [ 20:55]
    سطح
    1
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 26
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    7 days registeredTagger Second Class
    تشکرها
    1

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

مشکل عدم مطالعه دارم

سلام
    من دانش آموز سوم تجربی یم و با اینکه امسال امتحان نهایی داشتم، خیلی کم مطالعه داشتم و اصلا نمیتونم با درس رابطه برقرار کنم؛ ینی میتونم ولی اول که میخوام شروع کنم سختمه..
    و این مشکل چند وقته که خیلی رو اعصابمه، میخوام برم سراغ درس ولی سختمه هی میگم: باشه،الان یه لحظه دیگه، باشه چند دقیقه بعد.....
    در صورتیکه میدونم حداقل این چند سال وظیفه ای جز درس خوندن ندارم و با توجه به روند و مسائلی که برای خانواده م پیش اومده باید درسم رو جدی تر بگیرم ولی...
    این روند تقریبا از ورودم به دبیرستان شروع شد و هر چی توی راهنمایی و قبلش شاگرد زرنگ بودم و حداقل درسم رو میخوندم و شرایطم بهتر بود و از خودم راضی بودم ولی الان ، همش اافسوس راهنمایی رپ میخورم به جای اینکه فکر چاره کنم...
    و اونقدر نخوندم که حتی الان که نهایی داریم باز هم...
    و کلا اونقدر درسا پیش من موکول میشن به بعد که مثلا واسه همین امتحان قبل که زمین بود و سه روز زمان داشتیم من فقط نصفه روز اخر رو واسش وقت گذاشتم و هر چی میگم نه از امتحان بعد دیگه ای طوری نمیکنم ولی بازم...
    هی خودم رو گول میرنم!
    و از آخرم کسی جز خودم ضرر نمیکنه...
    جالبه اینها همه رو قبول دارم و..

- - - Updated - - -

تنها زمانی شروع به درس میکنم که احساس کنم مجبورم و دیگه
    وقتی
    باقی نیست و این عادت و مرض بدیه...

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 20 اردیبهشت 98 [ 17:34]
    سطح
    43
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 15.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    81

تشکرشده 87 در 38 پست

Array
    سلام دوست عزیز

خیلی کم پیش میاد نظر بدم اما بد نیس به پیشنهاداتم فکر کنی!:

1- میخواستم بگم اول بشین با خودت فکر کن نتیجه ی این بی اراده گی ت چی میشه که دیدم خودت هم بهش اشاره کردی! به نظرم الان وقت فکر کردن و سرزنش کردن خودت نیس.

2- اول از همه اون چیزایی که فکر میکنی جلوی درس خوندنت رو میگیره سعی کن از برنامه ت حذفشون کنی: مثلا ممکنه اینترنت، وایبر و واتساپ و لاین و .....!!!! خیلی از وقتتو هدر بده یا شایدم چیزای دیگه، حذف کردن به معنای اینکه با خودت قرار بذاری که من این چند ساعتو قرار نیست از اینا استفاده کنم

3- حالا بهتره یه برنامه ریزی منظم داشته باشی: نه اینکه جوگیر بشی و تصمیم بگیری از امروز 12 ساعت مطالعه کنی؛ یادمه روزی که من تو شرایط تو بودم اگه سه روز برای یه امتحان وقت داشتم کل کتابمو تقسیم بر 5 می کردم و هر قسمتشو تو یه نیمروز می خوندم و اون نیمروز ششم رو هم مرور می کردم. به نظرم روش خوبی بود بدون استرس می رسیدم امتحانمو خوب بخونم. تازه اینطوری شب هم وقت داری و بستگی داره به اینکه پایه ت چطور باشه، اگه لازم میدونی میتونی شب رو هم به این برنامه اضافه کنی یعنی برنامه تو 9 مرحله ای (8 مرحله خوندن و مرحله ی آخر مرور) در نظر بگیر.

4- به خودت احترام بذار و برای خودت ارزش قائل باش اون وقت مطمئن باش از خودت حساب می بری:
    اگه تونستی برنامه تو اجرا کنی به خودت جایزه بده مثلا شب درس نخون برو سریال مورد علاقه تو ببین، تو اینترنت بگرد و یا هر چی خودت دوس داری ( از استراحت کردنت لذت ببر بدون اینکه بخوای به امتحانت فکر کنی:)
    اگه برنامه تو به خاطر بی ارادگی خودت اجرا نکردی خودتو تنبیه کن و تا دوباره این کارو تکرار نکنی و بعد هم سعی کن جبرانش کنی (واقعا باید به خاطر این کار به خودت پاسخگو باشی:)

5- محل مطالعه هم مهمه بعضیا باید یه جای خلوت درس بخونن بعضیا باید برن کتابخونه این دیگه به خودت بستگی داره.

6- اگه دوست درسخون داری میتونی باهاش قرار بذاری که روز آخر با هم رفع اشکال کنین اینطوری انگیزه بیشتری برای درس خوندن میگیری.
    7- نمی دونم امتحاناتت تموم شده یا نه اما بهتره بعد از اینکه برنامه تو اجرا کردی یه نگاه به امتحان نهاییای سال پیش بندازی، واقعا مؤثره! خیلی از سوالات تکرار میشن و هم اینکه با سوالاتشون آشنا میشی

موفق باشی دوست خوبم

- - - Updated - - -

یادم رفت بگم موقع مطالعه یه ساعت جلوی چشمت بذار دقت کن ساعت، نه گوشی!
    اول هر نوبت مطالعه تصمیم بگیر که تا یک ساعت بعد چقدر باید بخونی

3. 2 کاربر از پست مفید مهندس خانوم تشکرکرده اند .

Hossein. Omrany (یکشنبه 17 خرداد 94), nayere92 (یکشنبه 17 خرداد 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 94 [ 20:55]
    سطح
    1
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 26
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    7 days registeredTagger Second Class
    تشکرها
    1

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    تشکر از راهنمایی تون؛ تلاش خودمو به کار میبندم تا راهنمایی هاتون رو عملی کنم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)