دوستان دختری هستم 27ساله شاغل دوماه هست با پسری از طریق فضای مجازی و گروپ های تلفن همراه اشنا شدم از همین گروهای لاین و واتساپ و این برنامه ها
خلاصه همدیگرو دیدیم از هم خوشمون امد من دختر سخت پسندیم از هر چهره و تیپی خوشم نمیاد این اقا هم خیلی خوشتیپ و جذاب نیست اما من ازش خوشم امده یعنی در درجه اول از ظاهرش خوشم امده دانشجو هست و دو سال از من کوچیکتره شایدم بیشتر با این حال بیشتر از سنش میفهمه 5ماهی میشه جدا شده از دوستش کسی که قصد ازدواج داشته باهاش نمیدونم به گفته خودش جلو چشاش بهش خیانت شده حتی روز اول قصه رابطه گذشتشو تعریف کرد با جزییات تمام انقدر با علاقه میگفت که بیشتر حرفمون شده بود اون البته فقط روزای اول
بعدیکم گذشت و به مرور ک کمی با هم صمیمی تر شدیم من خودم دختر مهربونی هستم در نگاه اول ساده مهربون بی الایش اصلا اهل دروغ نیستم خیلی هم کمرو هستم همیشه سعی میکنم طرفم رو خوب درک کنم و مادیات اصلا برام مهم نیست قصد ازدواج هم دارم باکسی که واقعا لیاقت منو داشته باشه اما متاستفانه هر پسری که میا د فقط قصد دوستی داره نه عشقی نه هدفی
راستش من مدت زیادی بود تنها بودم واقعا عمیقا تنهام یعنی دوست دختر هم ندارم باهاش دردل کنم و الانم روابطم محدودتر از قبل شده فقط صبح میرم سرکار و عصر برمیگردم خونه و باشگاه و این حرفا ادمیم نیستم باهرکسی دوست بشم یعنی اخلاقم اینجوریه خشکم
حالا برگردیم به مشکل اصلی این اقا همه چیزش خوبه فقط من الان تو شک هستم چون نمیدونم توی دلش چی هست اصلا نمیتونم بفهمم بهمن علاقه داره یا خیر چون ابراز نمیکنه در حد حرف و این جیزا یعنی عمل نه فقط حرف فهمیدم حرف فقط میزنه تا عمل و وقتی تو ماشنی هستمیم اهنگ غم گوش نمیده و من تو فکر میرم چرا اخه شاید هنوز به فکر عشق قبلیشه
همش مدام به این فکر میکنم دوسم نداره و قصد ازدواجم نداره نمیدونمم چیکارکنم اخرش به چی میرسم نمیخوام رابطه رو جدی بگیرم برای خودم اما وقتی ازش دورتر میشم میاد سمتم دوباره نظرمو عوض میکنه دوباره یمدتی خوبم باز شک می افته بجونم ایا منو دوست داره؟ !!
نمیدونم واقعا نیاز دارم الان به کسی تکیه کنم یکی که لیاقت داشته باشه اما میبینم همه دنبال مسائل دیگه هستن
مثلا این اقا مدام میگه ندارم همش از ضررای مادیش میگه منم گفتم باشه خب نداری مشکلی نیست که بیرون رفتنمون دونگی میکنیم اینجوری منم راحتترم ایا این طرز فکر من درسته بنظرتون؟
چون میگم رابطه دوطرفه باید باشه منم دختری هستم که دوست دارم مستقل باشم و حتی تو رابطه
راستی اینم بگم وقتی بعد هربار که میبینمش اخرش که میخوام برم خونه خیلی عادی و سرد برخورد میکنه یعنی منظورم اینه که شاید به ظاهر خودشو علاقمند نشون میده اما من ته دلم یجوری میشم حس میکنم دوسم نداره حوصلمو نداره میخواد زود برم نمیدونم اینا همش حسه یا من در اشتباهم
توروخدا یکی رابطه منو تجزیه تحلیل کنه من خودم سردرنمیارم ازش
راستی چندروز پیش من یه عکس هنرپیشه خارجی براش فرستادم برای فان البته بعد برگشت گفت وای چ خوشگله و این حرفا کاش من چسبیده بودم بهش منم باهاش بحقث کردم میخوام بگم ملاحظه نداره اصلا با این که جلو چشاش بهش خیانت شده چطور نمیتونه درک کنه این چیزارو
نمیدونم بمورر بمن علاقمند میشه یا اصلا ادامه این رابطه اشتباهه چیکارکنم چندبار خواستم باهاش تمموم کنم که برگشت گفت من مشکل دارم الانم بخوام تموم کنم میگه دختره دیوانست و زیر سوال میرم نمیدونم ایا تموم کنم رابطه رو یا ادامه بدم باهاش
ببخشید طولانی شد لطفا جواب بدید
علاقه مندی ها (Bookmarks)