به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 اردیبهشت 00 [ 10:27]
    سطح
    50
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 197
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    36

تشکرشده 13 در 8 پست

Array

با احساساتم درگیر هستم و مشکل دارم

مشکل من با احساساتم هست و اونها با من.نمیدونم اسمش چیه
    ایای کسی رو اینجا دارید تا سوالی بپرسه و لااقل من به مشکلم پی ببرم؟
    من با احساس هام زندگی میکنم و وای به حال اون روزی که چیزی یا کسی احساس منفی بهم بده،من درعین حال که از نظر ادمها برام اهمیتی ندارن،اما اونهایی که برام اهمیت دارن اگه بهم بی محلی کم محلی یا هر عملی که من بد تعبیرش کنم انجام بدن ناراحت و افسرده میشم،البته درکل ادم دپرسی نیستم درعین حال که منزوی هستم
    اگه بخوام مثالی بزنم مثلا اگه یکی از اعضای خانواده که دوسش دارم رفتار حقیرکننده یا سردی باهام داشته باشه یا من رو تایید نکنه من خودم رو میبازم و همیشه با خودم فکرمیکنم کجا کارم اشتباه بوده که ازمسیر مستقیم خارج شدم و الان از نظر اونها این کارم یا این وضعیتم یعنی بی ارزشم
    خارج از خانواده گفتم که زیاد به ادمها اهمیت نمیدم،البته زیاد هستن ادمهایی که وقتی میبینن به خودت میرسی و جذابیتی داری میخوان اذیتت کنن و برن رو اعصابت ولی اینها اهمیتش درباربر کسایی که مهند کمه،

موضوع فقط این نیس،من کلاس هرکلاسی درسی تقویتی زبان هرچی میرفتم هم عینکمو نمیزدم و هرچی کلنجار میرفتم که بابا دوسال دیگه نه تو اینهارومیبینی نه اینها تورو و به فکر خودت باش اهمیت نمیدادم و عینک نمیزدم و لنز هم اون وایل استفادش سخت بود

الان من هنوز از جزیانات ناراحتم ،دلم نمیخواد اهنگ گوش بدم ،احساس بد میاره واسم یاد اون ویدیو میفتم!!!!! فقط این نیس که همه کارم چیزم زندگیم بنا به این احساست شده ، مثلا غدامو به این امید میخورم که یه سریال یا فیلم خوشحال بزارم کنارش ببینم حس خوبی داره امید میدم بهم.
    دخترخانم هستم و مجردم و بیست و پنج رو تازه تموم کردم،ممنون از کسایی که توجه کنن احساس توجه میدن بهم دپرس نمیشم!

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    سلام...
    خواستم بگم منم دقیقا مثل شما هستم توی اون قسمتی که گفتید من با احساس هام زندگی میکنم و وای به حال اون روزی که چیزی یا کسی احساس منفی بهم بده،من درعین حال که از نظر ادمها برام اهمیتی ندارن،اما اونهایی که برام اهمیت دارن اگه بهم بی محلی کم محلی یا هر عملی که من بد تعبیرش کنم انجام بدن ناراحت و افسرده میشم،البته درکل ادم دپرسی نیستم درعین حال که منزوی هستم

اما نه برای همه ... فقط یک نفره.... واقعا براش راهکاری پیدا نکردم...

به نظر من شما باید کتاب هایی بخونید که راجب اعتماد به نفس هستش.. و کم کم بهش عمل کنید..اوایلش یکم سخته... ولی باید اون قدر تمرین کنید تا لکه ی ذهن بشه... و بعدش مثل این ورزشکارا که همش تمرین می کنند روی فرم باشند ...همیشه اون اصول اویزه گوش شما باشه...

ضمنا عینک بزنید...فکر کنید به اون افرادی که دنیا رو نمی تونند ببینند... اونا از خداشون هست فقط ببیند حالا شده با عینک یا هرچی... پس قدر سلامتی خودتونو بدونید.. و بدونید شخصیت شما به عینک داشتن و نداشتن شما نیست... واقعا برای خود من هیچ وقت این موضوع مهم نبوده که کسی عینک مثلا می زده یا نه و.. برای خیلی ها همین طور

اینا بیش تر ساخته و پرداخته ذهن خود شماست...سعی کنید با استفاده از کتاب های مربوطه این ذهینت های نادرست رو از خودتون دور کنید...

3. 4 کاربر از پست مفید فدایی یار تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 12 خرداد 94), merlin (سه شنبه 12 خرداد 94), omidvaar (سه شنبه 12 خرداد 94), اقای نجار (پنجشنبه 14 خرداد 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 02 بهمن 95 [ 21:03]
    سطح
    31
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    47

تشکرشده 104 در 48 پست

Array
    فکر میکنم ببخشید میخواهی ملکه زیبایی جمع باشی وگرنه اسایشتو به زیباتر بودن یا کمتر توجه قرار گرفتن از طرف کسی ترجیح میدادی،خواننده ای که یکساعت بعد نیست و تورو نمیشناسه و اغلب هم زن وبچه دارن،باز ببخش منظور بدی ندارم و میدونم شما هم نداشتی.میخوام تامل بیشتری داشته باشی

خیلی خیلی خیلی باید روی عزت نفس یا اعتماد به نفست کار کنی و مشکل احساستو نمیدونم

5. کاربر روبرو از پست مفید omidvaar تشکرکرده است .

merlin (سه شنبه 12 خرداد 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    50
    دستاوردها:
    تشکرها
    36

تشکرشده 13 در 8 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط omidvaar نمایش پست ها
    فکر میکنم ببخشید میخواهی ملکه زیبایی جمع باشی وگرنه اسایشتو به زیباتر بودن یا کمتر توجه قرار گرفتن از طرف کسی ترجیح میدادی،خواننده ای که یکساعت بعد نیست و تورو نمیشناسه و اغلب هم زن وبچه دارن،باز ببخش منظور بدی ندارم و میدونم شما هم نداشتی.میخوام تامل بیشتری داشته باشی

خیلی خیلی خیلی باید روی عزت نفس یا اعتماد به نفست کار کنی و مشکل احساستو نمیدونم

فدایی یار شما نمیدونید من چقدر عینک عوض کردمتابه صورتم بخوره ولی همیشه یه ناامیدی بود برام.ولی بهرحال خیلی جاهایی که مجبورم میزنم اما با عذاب

امیدوار بخدا میخوام اسایشمو اولیت بگزارم اما نمیتونم،من از حرفتون ناراحت نشدم و درسته واسه یه نفر که دیدم مثلا خواننده ای که اتفاقی اومده برای ما خونده و به قول شما متاهل هیچ فکری ندارم،هیچوقت هم نداشتم توی زندگیم حتی برای مجرداش، اما نمیتونم خب شاید دوسشون دارم به این معنی که برام مهمند،میخوام اونها هم بهم توجه کنند
    میخوام به اسایشم اولویت بدم ولی نمیتونم،اینو نگفتم که اون شب جند دقیقه کوتاه عینکمو زدم ولی بعدش بهیچوجه خودمو نتونستم راضی کنم که عینک بزنم حالا حتی اگه درست نبینم چی به چیه و نفهمم مردم بای چی دارن ذوق میکنن بعد توی ویدیو ببینم بخاطر حرکات جالب خواننده است.مساله اون نیس مساله اینه که من همیشه همینجوریم

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 12 خرداد 94 [ 22:11]
    سطح
    8
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 14 در 11 پست

Array
    فکر می‌کنم بنا به دلایلی ارتباط خودت رو با عالم واقعیت قطع کردی و در دنیای ذهن و خیالات خودت زندگی‌ میکنی‌. اگر واقعا میخوای مشکلت حل بشه باید ریشه این مساله رو پیدا کنی‌ و البته روی اعتماد به نفست هم کار کنی‌

8. کاربر روبرو از پست مفید Arameen تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    50
    دستاوردها:
    تشکرها
    36

تشکرشده 13 در 8 پست

Array
    ارامیین ،ظاهر حرفتون به توهین بیشتر شبیه هست تا به راهنمایی
    من که خودم همون اول گفتم میخوام بفهمم مشکلم چیه ،خودم که گفتم مشکل از احساسمه ،بحث یه ادم نیس ،گفتم که مشکل من هستم من که یک احساس میتونه بهم بریزه من رو چه خانوادم باشه که برام ارزش داره یا یه تقکر یا احساس از یک تعبیر اشتباه از یک نفر

چرا توهین میکنید؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 12 خرداد 94 [ 22:11]
    سطح
    8
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 14 در 11 پست

Array
    عزیزم من کجا توهین کردم؟ اتفاقا چون میدونستم حساسی خیلی‌ با احتیاط از کلمات استفاده کردم. شاید منظورم رو بد رسوندم. منظورم این هست که شاید از چیزی در ظاهر یا باطن یا زندگی‌ خودت ناراحتی‌ و نتونستی هضمش کنی‌ و به اون دلیل ناخود آگاه تصمیم گرفتی‌ به درون خودت پناه ببری و در دنیای احساست زندگی کنی‌، دنیایی که هر جور بخوای میتونی‌ درستش کنی‌. متوجه منظورم میشی‌؟

11. کاربر روبرو از پست مفید Arameen تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    50
    دستاوردها:
    تشکرها
    36

تشکرشده 13 در 8 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Arameen نمایش پست ها
    عزیزم من کجا توهین کردم؟ اتفاقا چون میدونستم حساسی خیلی‌ با احتیاط از کلمات استفاده کردم. شاید منظورم رو بد رسوندم. منظورم این هست که شاید از چیزی در ظاهر یا باطن یا زندگی‌ خودت ناراحتی‌ و نتونستی هضمش کنی‌ و به اون دلیل ناخود آگاه تصمیم گرفتی‌ به درون خودت پناه ببری و در دنیای احساست زندگی کنی‌، دنیایی که هر جور بخوای میتونی‌ درستش کنی‌. متوجه منظورم میشی‌؟
    فکر میکنم همین باشه ،مشکل هم چیزایی وبدن که قابلیت جبران ندارن خیلیاشون .
    حالا چه طوری میشه از این حال در اومد؟
    البته من مقاله کنترل احساسات رو دیدم صفحه انجمن و میخوام روش کار بکنم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)