سلام.من یک پسر 19 سالم که تصمیم قطعی برای خودکشی گرفتم.به خدا اگه شما هم جای من بودین و بعد این اتفاقایی که براتتون افتاده و این 4 سالی که عذاب کشیدم همین تصمیمو میگرفتین.اگه کسی هس که مثل من دیگه راهیو نمیبینه لطفا به من پیام بده...التماستون میکنم
سلام.من یک پسر 19 سالم که تصمیم قطعی برای خودکشی گرفتم.به خدا اگه شما هم جای من بودین و بعد این اتفاقایی که براتتون افتاده و این 4 سالی که عذاب کشیدم همین تصمیمو میگرفتین.اگه کسی هس که مثل من دیگه راهیو نمیبینه لطفا به من پیام بده...التماستون میکنم
تشکرشده 151 در 51 پست
سلام
یکم از خودتونو شرایطتتون بگین، چه اتفاقاتی افتاده که فکر میکنین به بن بست رسیدین؟
تو رو خدا اگه کسی مثل من تصمیمشو گرفته به من بگه...به خدا نمیتونم بگم...دیگه خسته شدم
تشکرشده 526 در 206 پست
سلام دوست عزیز خب حالا فرض کن خودکشی کردی
فکر کردی راحت میشی؟
اگه نمردی و تا ابد یه نقص افتاد توی بدنت چی؟
حالا بلفرض هم که مردی اون دنیا رو میخوای چکار کنی؟ به نظر این راه درستیه برای فرار از مشکلات؟
خانوادتو چکار میکنی؟ میدونی چقدر داغون میشن؟
دوتا از فامیلامون خودکشی کردن کار مادرش شده شب و روز گریه مطمئن هستم اگه الان میتونست این وضعیت مادرشو و خانوادشو ببینه هیچوقت اینکارو نمیکرد
تو که نوزده سال زندگی کردی چهار سال هم عذاب کشیدی یکم دیگه هم صبر کن و مشکلتو مطرح کن
یادت باشه بعد از مرگ هیچی تمام نمیشه و به آرامش نمیرسی تازه راه سخت اونجا شروع میشه
موفق باشی یا علی
بارن (پنجشنبه 10 اردیبهشت 94)
تشکرشده 151 در 58 پست
در مقطعی از زمانها برای ما انسانها اتفاقاتی میافته که فکر میکنیم به بن بست رسیدیم من خودم بارها بارها به بن بست رسیدم و دلم میخواست بمیرم اما هر بن بست جدید ،بن بست قدیمی منو کمرنگ کرد .خب حالا که تصمیم گرفتی خودت رو بکشی برای ما بگو چه اتفاقی افتاده همیشه یه راهی وجود داره !همیشه تنها راهی که فنا و نابودیه خود کشیه. برای ما بگو چی شده ایا از مشکلات ما بزرگتره لطفا تعریف کن
بارن (پنجشنبه 10 اردیبهشت 94)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)