درست متوجه شدم؟
اين آقا ابتدا به قصد ازدواج جلو آمدند. از مسير درست وارد شدند و اجازه ي خواستگاري گرفتند اما شما با پيشنهاد اينكه فعلا خانواده ها را در جريان قرار ندهيد امكان يك شناخت درست و قابل اعتماد را از هر دوتان گرفتيد و به جاي طي مراحل شناخت به طور صحيح وارد مسير احساسي شديد و بعد از انكه كاملا علاقه بينتان شكل گرفت بعد تازه تصميم گرفتيد خانواده ها را در جريان بگذاريد .
شناخت خانواده ها از هم و محك زده شدن هر كدام از شما توسط آنها اگر از شناخت دو نفره ي شما نسبت به هم مهم تر نباشد اما كم اهميت و قابل چشم پوشي هم نيست. چرا كه خودتان بهتر مي دانيد ناراحتي امروز شما از عواقب بي توحهي به نقش خانواده ها در فرايند آشنايي و ازدواج است.
شما اگر از همان ابتدا موضوع را با خانواده ها در ميان مي گذاشتيد و آنها مخالفت خود را ابراز مي كردند و نمي توانستيد انها را راضي كنيد بدون كمترين آسيب از نظر احساسي و عاطفي رابطه را به پايان مي رسانديد .
و اگر خانواده ها بر طي كردن مسير شناخت موافقت مي كردند مي توانستيد با حمايت و راهنمايي آنها علاوه بر كمتر شدن احساسات به شناخت بهتري از طرف مقابل و خانواده هادست يابيد .
اما راه اشتباه را رفتيد و درگير احساسات شدين .بعد از به هم خوردن خواستگاري هم درخواست با هم بودن بدون قصد ازدواج را مطرح كرديد . من اگر جاي آن اقا بودم گمان مي كردم تمام مدت به بازي گرفته شده ام و اين مدت سر كار بوده ام.
اين اقا قصدشان جدي بوده و به اشتباه بخاطر شما پيشنهادتان را مبني بر اشنايي بدون آگاهي خانواده ها پذيرفتند و به خواستگاري نيامدند و بعد هم كه اقدام كردند با مخالفت خانواده شما مواجه شدند . يعني واقعا نمي توانيد خانواده را راضي كنيد تا اين بار فرصتي تازه براي آشنايي شما از ابتدا فراهم گردد؟
به نظر من هم شما فقط درگير احساسات شده ايد و بس و اصلا انگيزه و قصدي براي ازدواج نداريد. اگر واقعا قصد و شرايط ازدواج را داريد از ايشان بخواهيد مجددا به خواستگاري شما بيايند و خانواده ها را براي اين امر متقاعد كنيد كه قصد شناخت داريد و به كمك آنها نيازمنديد و به مشاوره هم برويد .
اما اگر واقعا قصدتان ازدواج نيست يا موفق به جلب رضايت خانواده نشويد فورا رابطه را قطع كنيد و اجازه ندهيد بيش از اين موجبات ناراحتي و شكست و رنج عاطفي را براي يكديگر فراهم كنيد.
نكته ي ديگري كه لازم است اضافه كنم اينكه گفتيد مشكل همسر دوستتان را شايد داشته باشند دليلي براي درستي حرف شما وجود ندارد چون شما به قصد شناخت براي ازدواج در ارتباط بوده ايد انتظار داشتيد چطور رفتار كند كه غرايز خودش را به شما نشان بدهد اين را بعدا اگر بعد از خواستگاري رسمي به مشاوره رفتيد به كمك مشاور مي توانيد متوجه شويد.
ضمنا در مورد انتظار گرفتن كادو گرفتن ايشان براي شما لازم به يادآوري است كه ايشان فقط به عنوان يك خواستگار بايد براي شما به شمار مي رفتند و اينكه همسر يا حتي نامزد شما هم نيستند كه چنين توقعاتي ازشون داشته باشيد.
اميدوارم هر چي به صلاحتونه براتون پيش بياد و انشاءالله خوشبت شويد
علاقه مندی ها (Bookmarks)