به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 05 فروردین 94 [ 10:42]
    سطح
    1
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 6.0%
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

نمیدانم چه کنم

سلام من با همسرم اواخر سال 82در دانشگاه اشنا شدم و بعد از مدتی به هم علاقه مند شدیم اما به دلیل اینکه همشهری نبودیم (من تهرانی هستم و اون اهل یکی از شهرهای جنوب) با هم درمورد ازدواج به تفاهم نرسیدیم ولی همچنان از طریق اینترنت گاهی درتماس بودیم تا اینکه بعد از یک سری صحبتهای طولانی و چون خوب خیلی پسر خوبی بود در خردادماه91 عقد و مهر92ازدواج کردیم و به خاطر شرایط شغلی و اینکه پدرش در شهرخودشون به ما یک خونه داده بود به شهر همسرم اومدیم . اوایل همه چیز خوب بود چون همش درگیر کارای خونه و تکمیل وسایل و کارای خونه و مهمونی و اینا بود و هرماه هم برای دیدن خانوادم به تهران میومدم . اما بعد از مدتی همسرم دیگه همراه من نمیومد تهران و اونجا هن هیچ کاری به من نداشت یعنی منو اصلا جایی برا تفریح و گردش نمیبره و من از صبح تا شب تو خونه هستم و اون فکر میکنه همینکه تنهایی منو به خونه پدرم میفرسته یعنی تفریح و یا پنو برای خرید خونه به بازار میبره. ساعت 15:20از سرکار که میاد ناهار میخوره و میره میخوابه تا 8:30شب و گاهی بیشتر. بعدم میاد میشینه پای تلویزیون و پنجشنبه ها هم تا ظهر میخوابه و عصرم کلن پای کامپیوتره و جمعه ها هم بعد از خواب و ناهار میره فوتبال. البته بگم که مادرشوهرم با ازدواج ما مخالف بوده و خیلی الان به من بی احترامی میکنه ولی من تا الان تحمل کردم . اوایل وقتی میرفتم تهران دلم برا خونه و شوهرم تنگ میشد اما این دوبار اخری هربار تقریبا دوماه موندم تهران ولی اصلا دلم برا شوهرم تنگ نشد حتیبرا خونم . دلم نمیخواست برگردم چون اینجا هیچ دلخوشی ندارم . خیلی عشار روانی رومه و وقتی به شوهرم اعتراض میکنم که بریم تفریح بعد کلی دعوا که من خسته هستم و نمیتونم قبول میکنه اما بعد دوروز دوباره یادش میره . دیگه این اواخر روانی شدم واقعاتا اینکه پریشب سر اینکه مادرش چقد بد باهام حرف زده و اینکه مارو برا جلسه خواستگاری خواهزش دعوت نکردن اعتراض کردم اونم طرف اونارو گرفت من شروع کردم به جیغ جیغ های وحشتناک و عصبی و هرچی دلم خواست به مادرش و داییش فحش دادم . چون مادرش دوست داشته دختر داییشو بگیره و سر همین موضوع دایی شوهرم هم از من بدش میاد و همیشه به من بی احترامی میکنه .
    الان شوهرم بهم گفته که چون به مادرش فحش دادم میخواد طلاقم بده و جالب اینجاست که من اصلا ناراحت نشدم خیلی هم خوشحالم که شاید اینجوری برگرد تهران و حالم بهتر بشه اما خوب در واقع دلم نمیخواد طلاق بگیرم اما احساس میکنم دیگه هیچ احترامی بینمون نمونده و همه چیزو خراب کردم
    حالا نمیدونم چیکار کنم
    ببخشید خیلی حرف زدم اما خواستم کامل باشه

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 تیر 00 [ 21:34]
    سطح
    69
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 354
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,179

تشکرشده 383 در 100 پست

Array
    سلا من نمیتونم راهنماییتون کنم ولی پیشنهاد میکنم تاپیکهای خانمسوده 82 یه نگاه بندازید شاید مفید باشه

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array
    با سلام

عنوان تاپیک شما گویای مسئله اصلی شما نیست. لطفاً عنوانی متناسب با مشکلتان را تنظیم نموده از طریق گزارش پست ارسال دارید تا جایگزین عنوان کنونی شود و سپس تاپیکتان باز گردد

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)