به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 خرداد 94 [ 09:58]
    سطح
    5
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 10 در 5 پست

Array

علاقه دارم - علاقه داره - اما به من بی توجهی میکنه

سلام خسته نباشید
    من دانشجو هستم
    عاشق یه دختر دانشجویی شدم
    دختر با حجاب و بسیار مودب و با اخلاقی هست و یکی دوبار هم تو نماز جماعت دانشگاه دیدمش ناخواسته چون دانشگاه ما زیاد بزرگ نیست و یه جورایی همه همدیگه رو میشناسن
    ترم یک من باهاش صحبت کردم و بعد از گذشت 2 هفته از شروع کلاس ها بهش ابراز علاقه کردم
    خیلی تحویل گرفت منو و می خندید و یه جورایی بدش نیومده بود که خوشش هم اومده بود
    با اینکه میگم دختره آبان ماهی بود و خیلی هم با اعتمادبه نفس بالا و یه جورایی هم مغرور .
    اون تو پاگرد طبقه ی سوم دانشگاه
    شاید 15 دقیقه ای صحبت کردیم
    در مورد درس هامون - سنم - ماشین پرایدی که داشتم و خانواده ی مذهبی م و خلاصه علاقه ام به اون خیلی حرف زدیم.اولاش خیلی سلام علیک داشتیم و حرف میزدیم و دختره هم خیلی اهل ناز کردن بود
    به خدا قسم من تا اون سنم نه به هیچ دختری ابراز علاقه نکرده بودم و نه صحبت نکرده بودم .. چه برسه به اینکه بعضی ها دوست میشن و این حرفا ..! منو تو ذهن تون یه پسر مثبت و سر به زیر فرض کنید ..
    خلاصه این وسط 2 تا مسئله بود. که دختره به اونا گیر سه پیچ داده بود
    یکی سنم که 1.5 سال از دختره کوچکتر بودم
    من 21 و دختر 22.5
    یکی هم شهرمون بود که من اردبیل و ایشون تبریز بودن و دانشگاه مون هم تو تبریز بود.
    با مادرش صحبت کرده بود یکبار باهاش صحبت کردم و تو بیرون دانشگاه تونستم با اصرار شماره خونشون رو بگیرم ..گفت که باید مرد و مردونه اگه جواب منفی شنیدید ناراحت نشید
    مادرم بهشون زنگ زد .. مادرش برداشت .. گفت که دخترم جریان رو گفته و اگه امکانش باشه یک هفته دیگه زنگ بزنید قرار مدار بزاریم
    یک هفته دیگه مادرم زنگ زد ، مادرش گفته بود که پدرش مخالفه .. من خیلی ناراحت شدم .. منتفی شد
    تا اینکه یک سال از روش گذشت تو این یکسال دختره زیاد به من نگاه میکرد ... وقتی منو می دید یه جورایی لوس میشد و با دوستاش بلند بلند حرف میزد که من بشنوم ... کاری میکرد که جلب توجه کنه. اما اون میدونست که من از اون پسرای سبک نیستم و علاقه ام رو هم قبول میکرد و میدونست که بهش شدیداً علاقه دارم ...خدا شاهده که این عین حقیقته
    . دوستان عزیز میدونم که هیچ کدوم دلیل نمیشه که بهم علاقه داره یا داشته یا نه .. من هم همچنان توی این 1.5 سال بهشون علاقه مند موندم و تو قلبم نگهداشتم .. گاهاً دلم می گرفت ... بعضی وقت ها امیدوار میشدم و میگفتم شاید دوسم داشته باشه
    اما امروز بعد از 1.5 سال که از این ماجرا گذشته بود .. رفتم پیشش نشستم .. من حاضر بودم از شهرم بگذرم بیام تو شهر تبریز زندگی کنم ... چون پدر ایشون هم استاد دانشگاهست ولی تو یه دانشگاه دیگه ... این دختر هم تک دختر خانواده است ..... صندلی ما کنار هم بود .. تو این درس 3 ساعته کلاً یکبار هم به من نگاه نکرد کلاً سرش رو پایین انداخته بود و داشت می نویسید ... بی اعتنایی کرد
    من بهش نگاه میکردم و سعی میکردم بهش بگم که هنوز بهش علاقه دارم و میتونم مرد دلخواهش بشم. به قول بچه ها فیس ماهم نمره قبولی میگیره و شکر خدا بدقیافه نیستم
    چندبار تو کلاس برگشته تا 6-7 ثانیه ای به من نگاه کرده و لبخند زده
    سوالی که از کارشناس ها و دوستان عزیزم تو سایت خوبِ همدردی دارم اینه که مگه میشه
    یکی اینطوری با نگاهش ابراز علاقه کنه ولی وقتی که یکم بهش نزدیک میشم اینطوری خودش رو بگیره و کمی هم بی اعتنایی کنه
    انگار دور ا دور میخواد علاقه اش رو ابراز کنه و وقتی میخوام باهاش صحبت میکنم جواب منفی میده و میگه که با دوتا مشکل نمیتونه کنار بیاد .. سن و شهر
    نمیدونم چیکار کنم
    به این علاقه ادامه بدم تا آخر ترم دانشگاه
    یا اینکه نه فراموشش کنم
    ولی عشق که لباس نیست خوشت نیومد عوضش کنی یکی دیگه رو انتخاب کنی
    برای همین دختره از هرجهت : قد و قیافه و سواد و خانواده و عقاید مذهبی به من شباهت زیادی داره
    و من فکر میکنم که میتونیم خوشبخت بشیم
    نظر دوستان میتونه توی روند زندگی من خیلی تاثیر گذار باشه
    خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
    و جواب این سوالم رو بدید که
    آیا میشه دختری به پسری علاقه داشته باشه و دوسش داشته باشه
    اما وقتی پسره بهش نزدیک بشه و خداشاهده فقط و فقط برای قرار خواستگاری ، دست رد به سینه پسره بزنه
    شاید میخواد زمان بخره ولی با این بی اعتنایی هاش کامل پس میزنه منو ... و من برخلاف نگاهاش ، که سرشار از علاقه است ، ناراحت میشم ...
    راستی یکساله که دیگه به هم سلام نمیدیم یعنی یکی دوبار اون خواست سلام بده و من قبول نکردم اونم به خاطر اینکه اجازه ندادن به خواستگاریشون بریم ناراحت بودم ازش
    خواش میکنم دوستان مشکل من رو هم بررسی کنید
    خدا تو زندگی من خیلی پر رنگه
    من خدا رو خیلی خیلی دوست دارم. چون خداست که عشق رو آفریده و خداست که مادر رو افریده و خداست که بهترین دوست آدم هست.
    آیناز رو هم خیلی دوست دارم.آینازی که به من گفت انتظار نداشته باشه آدرس خونم رو هم بدم .. همون شماره منزل کافیه ... یه سوال دیگه ام اینه که آیا کسی دلش نخواد که بری خواستگاریش مگه شماره خونشون رو بهت میده ؟ !! که جواب منفی رو از طرف خانواده اش بشنوی ... ولی اون شماره منزل شون رو داد ....
    یکبار جزوه اش رو گرفتم که کپی کنم
    عکس قلب کشیده بود ... نوشته بود بالای دفترش نمیدونم چرا هی فکرم میره یه جای دیگه ..
    نگاه های محبت آمیز و علاقه مندانه رو زیاد ازش دیدم .. سردرنمیارم والله
    خدایا اول از تو کمک میخوام و همیشه خواستم
    بعداً از این انجمن همدردی !!
    مرسی
    ویرایش توسط سایت یار : پنجشنبه 07 اسفند 93 در ساعت 15:36

2. کاربر روبرو از پست مفید سایت یار تشکرکرده است .

بارن (پنجشنبه 07 اسفند 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 شهریور 94 [ 18:35]
    سطح
    14
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    500 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    1

تشکرشده 67 در 31 پست

Array
    ۰۱هر دختری که بهت بخنده فکر میکنی بهت علاقه داره? شاید چهره ات با مزه است
    ۰۲حالا خوبه خانوم نمازخون و با حجاب هست که بهتون میخنده و با نامحرم چشم تو چشم میشه و صحبت میکنه تنهایی ( تضاد رفتاری بعضیها برام خیلی عجیبه)
    ۰۳خوشبحالت پراید داری
    ۰۴ ادبیات و نگارشت خیلی ضعیفه
    ۰۵در مورد سن و شهرتون خب این مساعل برای بعضیها مهمه ولی اگه نکات مثبتتون بیشتر باشه ممکنه این مساعل کمرنگتر جلوه بکنه۰
    ۰۶سن شما پایینه و هنوز زوده براتون ازدواج کنید با توجه به اینکه احتمالا خدمت نرفتید و شغل ثابت ندارید بنظرم دلیل مخالفت خانواده ایشان هم همین مساعل بوده۰
    ۰۷بحث زمان خریدن و این مساعل نیست و رفتار داخل دانشگاه و کنار دوستانش هم که شما اشاره کردی با صدای بلند صحبت میکنه اولا تا حدودی نشان از تربیت نادرست یه شخص و جنبه کمش داره و ریشه های فرهنگی ایشان و اینکه بخاد به دوستاش بگه که من خاستگار داشتم و دارم ولی ردش کردم۰۰۰۰ با توجه به اینکه خودتون گفتید اخلاق مردانه و سنگینی دارید این کارهاش در قبال شما درست نیست و خودش هم متوجه نیست که میتونه دلتون رو بزنه۰۰۰یا اینکه میدونه شما عاشقشی ولی چون براش مهم نیستید میخاد اذیتتون بکنه۰
    ۰۸چه حرکت جلفیست قلب کشیدن روی جزوه
    ۰۹نکته ای که خیلی دوست دارم بنویسم ولی ۰۰۰۰ راستی چرا امکان ارسال پیام خصوصی تو این انجمن وجود نداره?
    ۱۰ برادر کلا زوده عجله نکن میدونم که کلا رسم آذری هاست که زود عاشق میشن و ازدواج میکنن چون به عقاید مذهبی خیلی پایبند هستن ولی یه چند سالی صبر کن تا شرایطت کاملا رو به راه بشه۰شاید تا اونموقع با شخص مناسبتری آشنا شدی چون فکر میکنم این قضیه برای شما دو نفر منتفیه و پافشاری شما جز کوچیک کردن بیهوده خودتون ثمر دیگه ای نخواهد داشت۰ موفق باشی

4. 7 کاربر از پست مفید Tombstone! تشکرکرده اند .

khaleghezey (سه شنبه 12 اسفند 93), فرهنگ 27 (جمعه 08 اسفند 93), کاربر19 (سه شنبه 12 اسفند 93), واحد (جمعه 08 اسفند 93), نینا26 (یکشنبه 24 اسفند 93), نادیا-7777 (سه شنبه 12 اسفند 93), بانوی آفتاب (جمعه 08 اسفند 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 10 در 5 پست

Array

Heart

سلام
    تشکر میکنم بابت پاسخ تون
    اون موقع 21 سالم بود ؛ الان نزدیک 23 سالمه و تا چندماه دیگه هم لیسانسم رو میگیرم..
    سربازی نرفتم اما دوره آموزشی رو گذروندم (کارت سبز و فعال و این چیزها) و کل سربازیم سرجمع 15 ماه طول نمیکشه که در طول این مدت میتونم از ساعت 2 بعدازظهر به بعد بیام و به کار طراحیِ سایت ادامه بدم .. حالا فرض رو بر این بزاریم که یه شغل ثابت اداری هم پیدا نکردیم یا استخدام نشدیم حداقل شغل آزاد دارم و از این طریق ماهی تا 2 تومن میتونم درمیارم
    درسته خیلی با شوخ طبی حرف زدید اما به نظرم حرفهای خوبی زدید و دوست خوبم حتماً روی حرفای شما ، فکر میکنم
    باز خوشحال میشم اگر دوستان دیگر هم نظرشون رو بگن یا راهنمایی کنند .. ما که به قول این داداش خیلی بی تجربه ایم .. شما مارو راهنمایی کنید.
    میخواستم با دوست صمیمی این دختره که اونم هم کلاسیمه صحبت کنم تا برای آخرین بار نظر دختره رو بپرسه یا اصلاً باهاش حرف بزنه ... دوست صمیمی ایشون کلاً در جریان کار ما هستند و به نظر اساتید عزیز ، اینکارو انجام بدم یا خیر .. راهنمایی شما خیلی به من کمک میکنه حتی اگر ناراحت کننده باشه !!
    ویرایش توسط سایت یار : جمعه 08 اسفند 93 در ساعت 01:47

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 فروردین 97 [ 15:34]
    سطح
    60
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    0

تشکرشده 832 در 244 پست

Array
    سلام دوست عزیز

این طور که از حرفاتون برداشت میشه این خانوم شما رو تو اب نمک خوابونده و هم می خواد شما رو داشته باشه و هم نداشته باشه(در این مورد نمیشه نظر قطعی داد فقط از نوشته هاتون

اگر دقیق باشه میشه اینو استنباط کرد)به نظر من برای راضی شدن دل خودتون یک بار دیگه به طور جدی ازش خواستگاری کنید و حتما حتما قید کنید برای اخرین بار خواستم نظرتو بدونم

و بهش بگید نظرت هر چی باشه برای من محترمه و اگه باز هم جوابش مفی بود(که احتمالا هست) برای همیشه فراموش کنید..

من این طور که از نوشته هاتون خوندم به نظر می رسه به درایت کافی رسیدن و با توجه به مذهبی بودنتون حتما می دونید خدا صلاح ادمو بهتر می دونه شاید واقعا این ازدواج به صلاحتون نیست.

موفق باشید

7. 4 کاربر از پست مفید SOGAND. تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (شنبه 09 اسفند 93), واحد (جمعه 08 اسفند 93), نادیا-7777 (سه شنبه 12 اسفند 93), سایت یار (جمعه 08 اسفند 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 10 در 5 پست

Array
    ممنون بابت راهنمایی تون
    همینکاری که شما گفتید رو انجام میدم ، ببینیم انشالله چی میشه .
    بابت زمانی که گذاشتید و مطلب من رو خوندید از شما تشکر میکنم و به نظرم همدردی یکی از بهترین مشاوران کشور رو داره ...!
    من چندتا از موضوعات دیگر عزیزان رو هم مطالعه کردم و مشکلات اونا و پاسخ هایی که مدیران همدردی بهشون ارائه داده بودن رو نگاه کردم .. جواب ها بی نهایت خوب و منطقی بودن
    و تا یک روز پیش نمیدونستم همچین انجمن های خوبی هم هست که به مشکلات مردم فقط از روی انسانیت کمک میکنند و سعی میکنند دقیق راهنمایی کنند..
    واقعـــاً کار شما زیباست
    خدا حفظ تون کنه
    حتما سایت خوب شمارو هم بعداً در سایت خودم لینک میکنم
    و به چندتا از دوستان خودم هم پیشنهاد میدم که مشکل شون رو در این سایت مطرح کنند
    ممنون از مدیریت و ممنون از کاربران فعال این انجمن

9. 4 کاربر از پست مفید سایت یار تشکرکرده اند .

khaleghezey (جمعه 08 اسفند 93), واحد (جمعه 08 اسفند 93), نادیا-7777 (سه شنبه 12 اسفند 93), شیدا. (جمعه 08 اسفند 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 تیر 96 [ 08:10]
    سطح
    46
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 129
    دستاوردها:
    1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    149

تشکرشده 449 در 170 پست

Array
    دوست من یه نصیحت میکنم بهت.اگه دختری دوست داشته باشه ازت فرار نمیکنه.بدترین راه آویزون شدن به یه دختره.هر چی به سمتش بری و توجه کنی و بفهمه دوسش داری ازت فرار میکنه.چیزی که برای خیلی ها جواب داده فرار هست.یعنی جواب ندادن و توجه نکردن.اگه با اینکار اومد به سمتت که بدون یه احساسی داره اگر نه کلن بیخیال شو.
    عشق لباس نیست ولی اگه مجبور بشی باید کنار بزاریش.خیلی از زندگیهایی که با آویزونی شکل گرفته ختم به خیر نشده.دختری که از پسری خوشش بیاد به هیچ وجه نیازی به آویزون بازیو این حرفها نیست.ضمنا تو ۲۱ سااگی عاشق شدن شابد واقعا عشق باشه ولی تو ۳۰ سااگی میپره موفق باشی

11. 3 کاربر از پست مفید Mr DaNi تشکرکرده اند .

khaleghezey (سه شنبه 12 اسفند 93), فرهنگ 27 (شنبه 09 اسفند 93), واحد (جمعه 08 اسفند 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    سلام دوست عزیز.

تمام احساسات شما رو درک میکنم.کامل کامل باور کن...چون شرایط مشابه شما رو خودم به شخصه تجربه کردم.... ولی الان وقتی به گذشته نگاه میکنم میبینم چه فکرایی الکی می کردم..دقیقا مشابه فکرای شما... درسته تجربه کسب کردم..ولی اگه زمانی که دانشجو بودم تمام تلاشم و فکرم روی درسم بود الان خیلی موفق تر بودم....

البته میدونم دست دله....دیگه نمیشه کاریش کرد....

ولی دوست عزیز..شما جواب منفی شنیدید.... مطمئن باش خواستگاری اون خانم هم بری با شرایطی که داری و مخصوصا 1.5 سال تفاوت سنی کارت سخت میشه...اصلا چهره ی شما از خانم بزرگتر بخوره... به نظرم شما اخرش به این خانم نمی رسی و و فقط افسسو میخوری از این فکرایی که کردی و....

دلت اروم نمیشه..فوق فوقش یه باردیگه خواستگاری کن از خود خانم و ببین اگه نظر خانوادش عوض شده دوبراه مامانتون تماس بگیرند و و گر نه بی خیالش شو...

از ما گفتن.با ارزوی موفقیت.

13. 6 کاربر از پست مفید فدایی یار تشکرکرده اند .

khaleghezey (سه شنبه 12 اسفند 93), کاربر19 (سه شنبه 12 اسفند 93), واحد (جمعه 08 اسفند 93), نادیا-7777 (سه شنبه 12 اسفند 93), بارن (جمعه 08 اسفند 93), سایت یار (جمعه 08 اسفند 93)

Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 20 تیر 94 [ 16:15]
    سطح
    10
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 25
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 11 در 4 پست

Array
    چقدر زیاد تایپ کردی تا اخر نخوندم دیگه خسته شدم...ببین یه کلمه جوونی خودت رو خراب نکن. تازه 22 سالت هست..هیچ خبری اون ور نیست فقط الان عاشق شدی موتورت داغه!!وقتی بهش برسی دیگه هیچ عشقی بهش نداری.
    ویرایش توسط مدیرهمدردی : سه شنبه 12 اسفند 93 در ساعت 23:19 دلیل: موارد اشتباه حذف شد

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 10 در 5 پست

Array
    اینجوری هام که شما میگید نیست ها ..!!!
    شما دیگه کلاً با ازدواج مخالفید این قضیه اش جداست ..!
    اشتباه می کنید

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط farzad1 نمایش پست ها
    چقدر زیاد تایپ کردی تا اخر نخوندم دیگه خسته شدم...ببین یه کلمه جوونی خودت رو خراب نکن. تازه 22 سالت هست..هیچ خبری اون ور نیست فقط الان عاشق شدی موتورت داغه!!وقتی بهش برسی دیگه هیچ عشقی بهش نداری.من خودم 27 سالم هست بابام هم دو تا کارخونه داره وضع مالیم هم خوبه ولی ........دیگه خودت باید بدونی با این همه افزایش سن ازدواج و مجردی..به حرف این و اون هم گوش نده که توکل کن و فلان......این حرفها واسه 100 سال پیش هست..
    ازدواج، سقوطي است كه به صعود شباهت دارد.((پاول هوب اشميت

تا قبل از ازدواج فقط مرگ مي تواند دو عاشق دلداده را ازهم جدا کند اما بعد از ازدواج تقريبا هرچيزي مي تواند سبب جدايي آنان شود!
    سامرست موام
    درود
    لطفا قل از اجواب دادن به سوالات استارتر جواب بدهید مقاله زیر را مطالعه کنید.
    http://www.hamdardi.net/thread-12005.html

قرار نیست شیوه زندگی شما برای بقیه دوستان الگو بشه و دیگران از این شیوه غلط پیروی بکنند

تا اینجا که من متوجه شدم شما تخصص در طراحی سایت داری بنظرم بهتره اول شرایط کاری و درامدی خودت به ثبات نسبی برسه بعد اقدام به خواستگاری رفتن بکنید.
    1.نداشتن ثبات درآمدی
    2.اینکه سن شما 1سال و نیم کمتره
    3.اینکه هنوز خدمت نرفتید و تکلیف این موضوع مشخص نیست
    4.برای من هم سواله چجوریه ایشون نماز جماعت میخوانند بقول شما چادر یو مذهبی هم هستند بعد اینگونه برخورد می کنند با یک نامحرم؟!!!
    5.معیارهای شما برای انتخاب همسر را بنویسید(حداقل برای هرکدام یک یا چند خط توضیح بده)
    ازدواج و معيارهاي انتخاب همسر

با چه کسي ازدواج کنيم ؟‌ چگونه همسرآينده امان را بشناسيم؟
    چه شرايطي براي همسر در نظر بگيريم ؟ در چه سني بايد ازدواج کرد؟ چه شرايطي بايد داشته باشيم تا ازدواج کنيم ؟
    و هزاران سئوال از اين دست
    را هر روزه جوانان در ذهن خود مرور مي کنند و به دنبال جواب هستند. در اين يادداشت و چندين يادداشت بعدي ،
    سعي ما بر اين است که به اين مهم بپردازيم و سئوالاتي که مبتلا به عموم هست را از منظر روانشناسي کاربردي پاسخ دهيم.
    در مورد ازدواج بايد بگوئيم که : اين رابطه تنها به منظور ارضاي تمايلات آني نيست .
    بلکه زندگي آينده و خوشبختي زن و مرد و کودکان آنها بر اساس اين پيوند قرار گرفته است و چنانکه در بحث تربيت کودک نيز شرح داديم
    يکي از علل عمده اختلالات رواني در کودکان ، گسسته شدن رابطه خانواده و يا اختلافات خانوادگي است.
    ازدواج موفق بستگي به عوامل مختلفي دارد که خيلي از آنها را بايد در دوران نامزدي ( قبل از ازدواج ) ارزيابي کرد.
    عوامل ديگري نيز در موفقيت زندگي زناشويي موثر است که مي توان آنها را بعد از ازدواج شناخت.
    در ازدواج ، سازش دائمي و از خودگذشتگي فراوان لازم است ،
    ولي اگر زن و مرد قبل از ازدواج با يکديگر توافق بيشتري داشته باشند ، امکان سازش بعدي بيشتر خواهد بود.

مهمترين عوامل توافق در ازدواج عبارتند از :
    1 - رشد عاطفي و فکري
    2 - تشابه علايق و طرز تفکر
    3 - تشابه مذهبي ( مسائل عيني مذهبي مد نظر است نه کليات )
    4 - تشابه تحصيلي و طبقاتي
    5 - تشابه طرز فکر نسبت به امور جنسي
    6 - تشابه علاقه به زندگي و سرعت عمل در کارها
    7 - رابطه با خانواده زن و شوهر

سعي ما بر اين است که در اين يادداشت و يادداشت هاي بعدي موارد هفتگانه فوق را شرح دهيم و در اين يادداشت معيار اول را بحث مي کنيم.

1 - رشد عاطفي و فکري
    مهمترين عامل موفقيت در زندگي زناشويي
    ، رشد عاطفي و فکري است. البته واضح است که درجه رشد عاطفي و فکري تنها بستگي به سن ندارد ،
    بلکه سن رواني ، اجتماعي و عاطفي و سن جسماني همه از عوامل موثر روشنفکري است.
    اگر اين عوامل فراهم باشد ، بهترين سن براي ازدواج 25 سالگي براي مرد و 22 سالگي براي زن است.
    در اين سن يک فرد عادي به اندازه کافي رشد و ثبات فکري و عاطفي دارد
    و امکان تغيير ناگهاني در رفتار او کم است ، اگر چه در اين سن عادات مختلف در فرد به صورت محکمي در آمده ،
    ولي هنوز قابليت تطبيق و سازش در او موجود است. البته بايد اضافه کرد که اين سن را تنها از لحاظ کلي انتخاب کرديم ،
    بدين معني که
    خيلي ازدواجهاي مقرون به خوشبختي وجود دارد که زن و مرد در موقع ازدواج بسيار مسن تر يا جوان تر از سن مذکور بوده اند.
    رشد جسماني نيز عامل مهمي در آمادگي براي ازدواج است.
    اگر چه در اجتماع کنوني ما ازدواج معمولا بعد از بلوغ صورت مي گيرد ،‌ معهذا بايد گفت
    که روان شناسان ، زناشويي کودکان تازه بالغ را که آمادگي وارد شدن به زندگي پر مسئوليت زناشويي را ندارد ، صلاح نمي بينند.
    مسئله ديگري که
    از لحاظ بهداشت رواني قابل ملاحظه است اينکه آيا در ازدواج اختلاف هوش و معلومات سبب بروز اختلافات زناشويي خواهد شد يا خير ؟
    تحقيقاتي که در اين زمينه موجود است نشان مي دهد که مردان تمايل دارند که با زنان کم هوش تر
    از خود ازدواج کنند و اغلب زنهاي خيلي با هوش مجرد مي مانند. از لحاظ خوشبختي زناشويي ، صلاح است که مرد از لحاظ هوش ،
    کمي برتر از زن باشد ، زيرا محيط ما چنين اقتضاء مي کند. ولي تفاوت زيادي در اين مورد نبايد وجود داشته باشد‌ ،
    زيرا در غير اين صورت علايق و طرز تفکر آنان با يکديگر توافق نخواهد داشت. البته امکان دارد ازدواج موفقيت آميزي که در آن زن
    با هوش و فعالي شريک است ، وجود داشته باشد ، ولي خطرات ناشي از آن زياد است . در واقع هوش يک معياري است
    که علايق و طرز تفکر خاصي را توليد مي کند و درصورت اختلاف هوشي زياد انطباق و توافق طرفين به شدت کاهش مي يابد.
    رشد اجتماعي رابطه نزديکي با رشد عاطفي و فکري دارد ،
    زيرا شخصي که از لحاظ اجتماعي رشد کرده است ، روابط اجتماعي را بهتر درک مي کند . او مي داند چگونه با ديگران ،
    به خصوص خانواده و همکارانش سازش کند . او درک مي کند که انتظارات اجتماع از او چيست و تا اندازه زيادي قادر است
    خود را با اين توقعات تطبيق دهد. همچنين او آماده قبول مسئوليت است و نسبت به محدوديتهاي خود آگاهي دارد.
    يکي از مهمترين عوامل رشد ، مقدار و چگونگي رشد عاطفي است .
    مثلا شخص ممکن است سي يا چهل سال عمر کرده باشد ، ولي از لحاظ رشد عاطفي عقب مانده محسوب شود .
    چنين شخصي قدرت کنترل احساسات و عواطف خود را ندارد و در نتيجه زندگي زناشويي او مختل مي شود.
    شخصي که رشد عاطفي کرده است ، در مورد همسر و فرزند و دوستان و مشکلات زندگي نظريه واقع بينانه اي دارد.
    او داراي فلسفه زندگي معيني است که بر اساس آن مي تواند از بحرانهاي دايمي زندگي جلوگيري کند .
    او به پيشرفت هاي فعلي خود متکي است و زياد به گذشته خود ، هر چند هم با شکوه بوده باشد ، اتکا ندارد.
    در ضمن به مطالبي از قبيل امور جنسي ،‌ عشق ، ازدواج و تربيت کودک با روشنفکري مي نگرد.

2 - توافق و طرز فکر
    مسئله مهمي که قبل از ازدواج وجود دارد ‍ ، اين است که جوانان قبل از وارد شدن به زندگي زناشويي ‍ ،
    د رموضوع هاي مهم زندگي توافق نظر داشته باشند و اين توافق معمولا روي علايق و طرز فکر قرار مي گيرد.
    طرز تفکر ‍، موضوع بسيار مهمي است ؛ زيرا بر اساس آن ‹‹ فلسفه زندگي ›› هر فردي ريخته مي شود.
    براي روشن شدن مطلب چند مثال ذکر مي گردد: آيا زن و مردي که خيال ازدواج دارند
    به يک اندازه جاه طلب هستند يا اينکه يکي از آنها خيلي جاده طلب و ديگري معتقد به داشتن زندگي
    آرام و آهسته و بي دردسري است . اگر در اين مورد ، مرد ،‌ شخص جاه طلبي است ‍ ، شايد مضار آن زياد نباشد ،
    اگر چه ممکن است زن او از اينکه شوهرش ساعات طولاني مشغول به کار است آزرده گردد. ولي اگر زن بي اندازه جاه طلب باشد ‍،
    سعي خواهد کرد تا شوهر راحت طلب و تنبل خود را به اصرار و پافشاري به کار بکشد و او را مجبور به پذيرفتن مشاغلي کند
    که از عهده استعداد و علاقه اش خارج است ،‌ و اين وضع با موفقيت و خوشبختي زناشويي تباين دارد.
    نظريات سياسي ، مي تواند عوامل اختلافات زناشويي شود ،
    زيرا با افراطي بودن يکي و محافظه کار بودن ديگري ، امکان تصادم افکار زياد است. البته حتما نبايد نظريات سياسي
    دو همسر شباهت کامل به هم داشته باشد ولي صلاح در اين است که از لحاظ عقايد سياسي در دو قطب مخالف قرار نگيرند.
    مسئله مهم ديگر در زناشويي ، توافقي است که زن و شوهر در مورد قضاوت درباره مسائل زندگي دارند.
    مثلا اگر شوهر ،‌ فردي تخيلي و ايده آليست ، ولي زن شخص واقع بين و به اصطلاح رئاليست باشد ،
    شوهر ممکن است از رويه خشک و زياده از حد مادي زن خود خسته شود و احساس کند که زنش قدرت
    درک معنويات و ظرايف زندگي را ندارد. زن واقع بين نيز ممکن است از دست شوهر تخيلي و فلسفه باف خود به ستوه آيد
    و او را آدمي خيالباف ،‌ تنبل و دور از حقيقت زندگي بداند و مکرر آرزو کند که اي کاش شوهرش قدري به خود بيايد
    و واقعيات زندگي را آن طور که هست مشاهده کند. در چنين موقعي امکان وجود يک کانون خوشبختي کم است.
    البته علايق رابطه نزديکي با طرز تفکر دارد و شامل فعاليتهاي متعدد روزانه از قبيل رفتن به سينما
    ، تئاتر ،‌کنسرت ، گوش دادن به راديو و تماشاي تلويزيون ، خواندن کتاب ‍ ،‌ رفتن به مهماني ،‌ سخنراني ها و امثال آن مي گردد.
    البته نبايد انتظار داشت که زن و شوهر در همه اين علايق با يکديگر توافق داشته باشند ،
    ولي براي سعادت خانواده توافق کلي در قسمت عمده اي از علايق ضرورت دارد.

3 - عقايد مذهبي
    شباهت در عقايد مذهبي به قدري در سعادت کانون زناشويي اهميت دارد که روان شناسان ،‌
    ازدواج دو نفر از مذاهب مختلف را معمولا غير عاقلانه مي دانند . دلايل اين نظريه بسيار است.
    در وهله اول ،‌اگر تنها يکي از دو همسر به عقايد مذهبي خود با ايمان کامل پايبند باشد ، امکان اختلاف نظر در اين مورد زياد خواهد بود.
    به علاوه آنچه که در اين زمينه اهميت دارد ، تربيت کودکان بر حسب عقايد مذهبي به خصوص است.
    يکي ديگر ا زمشکلات ازدواج افرادي
    که داراي مذاهب مختلفند ، مخالفت اولياء آنهاست ، زيرا اين مسئله اغلب باعث جدايي جوان از پدر و مادر خود مي شود
    و بعدها ممکن است هر يک از طرفين تقصير اين جدايي را به گردن همسر خود بيندازد.
    ولي اگر يکي از طرفين مسئله مذهب را جدي نگيرد ،‌احتمالا مشکل حادي پيش نخواهد آمد.
    نکته بسيار مهم در مورد نقش مذهب و ازدواج :
    بسيار پيش آمده است که دو نفر قبل از ازدواج از مفاهيم کلي در مورد مذهب استفاده مي کنند
    و هر دو توافق پيدا مي کنند ولي بعد از ازدواج ، در نمودها و مصاديق آن موارد کلي ، دچار اختلاف مي شوند.
    مثلا ، هر دو مي گويند مسلمانيم ، هر دو از صداقت ،‌ ايمان ،‌ حجاب و .... حمايت مي کنند .
    ولي در برخورد با مسائل و جزئيات زندگي ، برداشتها و اختلافهاي جدي پيدا مي کنند.
    يکي حجاب را چادر مي داند ، ديگري هيچ اعتقادي به چادر يا حتي به مانتو هم اعتقاد ندارد.
    يکي هرگونه موسيقي را حرام مي شمارد ، ديگري موسيقي را آرامش روح مي داند.
    يکي زندگي مرفه را در تعارض با مذهب نمي داند ،‌ ديگري رفاه گرايي را در تضاد با مذهب خود مي داند.
    يکي پذيرائي مهمان زياد را در منزل ، مهمان نوازي دانسته و مي گويد : در خانه من، به روي همه باز است و من مهمان نواز هستم ،
    ‌ ديگري ميگويد مگر خانه ما ،‌ کاروانسراست که درش بروي هر کسي باز باشد. و ديگري را ولخرج مي شمارد.
    يکي براي مسافرت ، مشهد و زيارت را در نظر مي گيرد ، ديگري دوست دارد به شمال و لب دريا برود .
    و هزاران مسئله ريز و درشت ديگر در زندگي مشترکشان پيش مي آيد ،‌ که با تولد فرزندان حادتر مي شود ،‌
    چون تفاوت در سبک تربيتي فرزندان را نيز شامل مي گردد. و هر کدام سعي دارد با زير و بمهاي ارزشي خود ، فرزندان را تربيت کند.
    لذا توصيه مي شود ، که قبل از ازدواج ، فقط روي مفاهيم کلي بحث نشود ، و به نمودها ، مصاديق و مثالهاي عيني آن توجه شود .
    سعي شود با مثالهايي ، طرف مقابل را در موقعيت هاي عيني و واقعي قرار داد
    مقاله بالا به شما کمک میکند برای جمع بندی دقیقتر

6.ادامه دادن این موضوع بیشتر به شما آسیب میزنه اگر قصدت واقعا خیر هست دوباره جدی و محکم درخواست خودتان را بیان کنید.از ادامه دادن این رابطه و خیالپردازی جدا خودداری کنید
    http://www.hamdardi.net/thread-32558.html
    پست زیبای جناب مدیر را مطالعه کنید.

و در آخر من فارس هستم و رسم هموطنهای عزیز آذری را بلد نیستم چجوریه مراسم خواستگاری و ولی بشخصه ترجیح میدم به جای وارد شدن به این روابط کاملا احساسی با عقلم تصمیم بگیرم و بصورت رسمی اقدام به خواستگاری کنم.البته قبلش ترجیح میدم خودم به یک ثبات فکری و شخصیتی و مالی برسم از نظر استقلال فکری و تصمیم گیری به اون درجه برسم که اداره یک زندگی مشترک در توانم باشه بعد اقدام بکنم(بنده27 سالگی ازدواج کردم)در هر فردی رسیدن به شرایط ازدواج در یک سنی اتفاق می افته یکی 23سالگی و یکی هم شاید تا 35یا40 سالگی بستگی بخود فرد داره.

مقالات را مطالعه کن و قبل از هر کاری اول خوب بهش فکر کن بعد اقدام کن.
    شاد و سربلند و پیروز باشی
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

17. کاربر روبرو از پست مفید khaleghezey تشکرکرده است .

واحد (سه شنبه 12 اسفند 93)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)