به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 13 آبان 95 [ 00:03]
    سطح
    30
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 110
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    42

تشکرشده 12 در 10 پست

Array

والنتاین مشکل من شده است!

سلام
    امروز روزه ولنتاینه. من به شوهرم تبریک گفتم و اون نمیدونست که امروز ولنتاینه ما 7 ماه پیش ازدواج کردیم و الان تو عقد هستیم. البته در جواب پیامم تبریک گفت. اما هیچ به رو خودش نیاورده که بیرونی جایی بریم و دوست دارم برام کادویی بگیره. به نظر شما چیکار کنم؟ خودم کادو بگیرم و بهش بدم تا به فکر بیفته؟ یا اون اول باید پیش قدم بشه

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود

مشکل فوری شما این بوووود؟!!!!!

خوب شما براش کادو بگیر ببین چی دوست داره بهش هدیه بده خیلی هم خوبه.اینجوری ایشون ترغیب میشه برای دفعات بعدی در اینجور روزهای خاص کادو بخره برای همسرش.
    سک کار دیگه هم میهش کرد کادو بگیرید بعد به ایشون بگید 29 اسفند روز سپندارمذگان روز عشق ایرانی هستش و ایشون برای شما کادو بخره تا جبران بشه.

و در اخر لطفا مقاله زیر را با دقت مطالعه نمایید.خواندن این مقاله برای شما الزامی است بخصوص اینکه از شوهرت هم انتظار داری در این روزهای خاص کاری انجام بده و هدیه ای بخره.

وقتی از دیگران انتظار و توقع دا ری
    دو حالت پیش می آید ، 1 - برآورده میشود 2 - برآورده نمی شود

نتیجه هر کدام از این حالات به نسبت توقعی که داری این است :

1 - وقتی برآورده شود ، خیلی به حالت فرقی نمیکند و احساس درونیت معمولی خواهد بود ، چون انتظارش را داشته ای

2 - اگر برآورده نشود ، سرخورده و غمگین میشوی ، چون انتظار و توقعی داشته ای که انجام نشده .

وقتی از دیگران هیچ انتظار و توقعی نداشته باشی هم دو حالت پیش می آید :

1 - دیگران در قبال شما وظیفه خود را به جا میاورند یا محبت های خارج از وظیفه بهت دارند .

2 - کاری برای شما انجام نمیدهند و توجه ندارند .

نتیجه آن :

1 - در حالت اول ( برای بی توقعی ) چون شما هیچ انتظار و توقعی نداشته ای حتی اگر وظیفه ای در مقابلت داشته

اند و به جا آورده اند ، برای شما لذت بخش است و گویی آنها هیچ وظیفه ای نداشته اند و محبت خاص بهت

داشته اند .

2 - در شکل دوم آن تاثیر تألم برانگیزی در شما بجا نخواهد گذاشت و شما حال و هوای عادی و معمول را

خواهی داشت و سرخورده و غمگین نمیشوی چون انتظار و توقعی نداشته ای

به نظرت کدامیک آرامش ما را در پی دارد و حتی به ما روحیه ای قوی می بخشد ؟؟

شما در کدام وضعیتی ؟؟
    مردها کلا انسانهای منطقی هستند برعکس بانوان و خیلی دید احساسی به این روزها و مناسبت های خاص ندارن بنظرم بهتره بیشتر خانوم ها شروع کننده باشند و اینجوری آقایان هم همراهی میکنند خیلی بهتره.

و در اخر عنوان تایپیک را از طریق مثلث مشکی سمت راست پایین کادر اطلاع بده تا تغییرش بدهند
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

3. 6 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

Eram (یکشنبه 26 بهمن 93), TikTak (یکشنبه 26 بهمن 93), هم آوا (دوشنبه 27 بهمن 93), آنیتا123 (شنبه 25 بهمن 93), دختر بیخیال (شنبه 25 بهمن 93), سوده 82 (یکشنبه 26 بهمن 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 مهر 94 [ 19:19]
    سطح
    88
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 261
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second ClassSocialOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    5,188

تشکرشده 3,056 در 916 پست

Array
    سلام فرناز جون . خیلی مشکل بزرگی برات پیش اومده امیدوارم از عهده حلش بر بیایی عزیزم . فکر کردم حالا چی شده ؟ با عجله اومدم تو . اولا که ولنتاین که اصلا مال ما نیست . ما اگه از عهده جشن ها و مناسبتهای خودمون بربیاییم هنر کردیم . همسر من بهترین مرد دنیا و عالی ترین همسر دنیاست . ولی هیچ مناسبت و تولد ی یادش نیست . اگر هم گله کنم و چیزی بگم به شوخی میگیره و میگه ما که هر روز سالگرد ازدواجمونه یا من که هر روز برات تولد میگیرم . یا چیزهای دیگه . خداییش راست هم میگه .

5. 9 کاربر از پست مفید واحد تشکرکرده اند .

Eram (یکشنبه 26 بهمن 93), khaleghezey (شنبه 25 بهمن 93), M.S.H (شنبه 25 بهمن 93), TikTak (یکشنبه 26 بهمن 93), فرهنگ 27 (شنبه 25 بهمن 93), هم آوا (دوشنبه 27 بهمن 93), دختر بیخیال (شنبه 25 بهمن 93), سوده 82 (یکشنبه 26 بهمن 93), صبا_2009 (شنبه 25 بهمن 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    15,723

Array
    ببخشید اسپم هستش

بانو واحد با این حرفت موافق نیستم که روز ولنتاین برای ما نیست!!! بنظرم مهم نیست ولنتایت یا سپندارمذگان یا روز ازدواج مولا علی با حضرت زهرا یا تولد و سالگرد عقد و سالگرد ازدواج مهم اینه بهانه ای باشه برای نشان دادن میزان عشق و علاقه زوجین نسبت به همدیگه

البته اینم بگم نکته تکمیلی که بهتره انتظاری وجود نداشته باشه از طرف بانوان بخاطر خصوصیات ذاتی و شخصیتی اقایون بعضی وقتها خودتان پیشقدم باشید اینجوری خیلی بهتره سوپرایز کنید
    انتظار داشتن ممنوع
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ویرایش توسط khaleghezey : شنبه 25 بهمن 93 در ساعت 15:08

7. 3 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

Eram (یکشنبه 26 بهمن 93), sara 65 (جمعه 01 اسفند 93), دختر بیخیال (شنبه 25 بهمن 93)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    امروز [ 09:18]
    سطح
    100
    Overall activity: 86.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط farnaz35 نمایش پست ها
    سلام
    امروز روزه ولنتاینه.
    با سلام
    این روز والنتاین چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدهید.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

9. 6 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

Aram_577 (شنبه 25 بهمن 93), Eram (یکشنبه 26 بهمن 93), khaleghezey (شنبه 25 بهمن 93), TikTak (یکشنبه 26 بهمن 93), فرهنگ 27 (شنبه 25 بهمن 93), دختر بیخیال (شنبه 25 بهمن 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 04 مهر 01 [ 02:59]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    منم ازین به بعد مینویسم فوری - یا جون مادرتون که همه بیانو کمک کنن.

البته شوخی بود به دل نگیرید.

همیشه برای همه سعی کن کاری که میکنی بی توقع و بی منت باشه اون وقت اونا خودشون به فکر جبرانش می افتن این به من ثابت شده.

11. کاربر روبرو از پست مفید گیسو کمند تشکرکرده است .

دختر بیخیال (شنبه 25 بهمن 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    15,723

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی نمایش پست ها

با سلام
    ولنتاین-تاریخچه روز ولنتاین(تاریخ ولنتاین)

مجموعه: تاریخ و تمدن

روز ولنتاین
    تنها مدت کمی به اواخر بهمن ماه و اواسط ماه فوریه باقی مانده که روز عشق فرنگی (ولنتاین) و روز عشق ایران باستان (سپندارمذگان) یا همان ولنتاین ایرانی به فاصله ی چهار روز از هم قرار دارند یعنی ۲۵ بهمن ماه (ولنتاین) و ۲۹ بهمن ماه (سپندارمذگان) !

چند سالی است که ۲۵ بهمن (۱۴ فوریه) روز ولنتاین و خرید گل و عروسک، شکلات و … در کشورمان باب شده است. اکثر جوان ها بدون اطلاع از اینکه اصلا این ولنتاین خوردنی یا پوشیدنی است، فقط می دانند که در روز ولنتاین باید برای کسانی که دوست دارند هدیه بخرند... تاریخچه روز ولنتاین: روز ولنتاین-تاریخچه کامل و دقیق ولنتاین در دست نیست و آنچه از پیشینه روز ولنتاین می‌‌دانیم با افسانه درآمیخته است. امروزه کلیسای کاتولیک به این نتیجه رسیده است که حداقل سه قدیس وجود داشته‌اند که همگی به شهادت رسیده اند، به همین دلیل چندین افسانه سعی در بازگوئی تاریخچه آئین ولنتاین دارند. روز ولنتاین-در صده سوم میلادی که مطابق می‌شود با اوایل شاهنشاهی ساسانی در ایران، در روم باستان فرمانروایی بوده‌است بنام کلودیوس دوم. کلودیوس عقاید عجیبی داشته‌است از جمله اینکه مردان مجرد نسبت به آنانی که همسر و فرزند دارند سربازان جنگجوتر و بهتری هستند. از این رو ازدواج را برای سربازان امپراتوری روم قدغن می‌کند. کلودیوس به قدری بی‌رحم وفرمانش به اندازه‌ای قاطع بود که هیچ کس جرات کمک به ازدواج سربازان را نداشت. اما کشیشی به نام والنتاین (والنتیوس)، مخفیانه عقد سربازان رومی را با دختران محبوبشان جاری می‌کرد. کلودیوس دوم از این جریان خبردار می‌شود و دستور می‌دهد که والنتاین را به زندان بیندازند. والنتاین در زندان عاشق دختر زندانبان می‌شود. با توجه به آنچه که در افسانه آمده کشیش ولنتاین برای او نامه‍ایی نوشته و آنها را با نوشتن «از طرف ولنتاین تو» (From Your Valentine) امضاء کرده است، اصطلاحی که تا به امروز مورد استفاده قرار گرفته و به وفور بر روی کارتهای ولنتاین مشاهده می‌‌شود. سرانجام کشیش به جرم جاری کردن عقد عشاق بر خلاف قانون کلودیوس دوم اعدام می‌شود. بنابراین او را به عنوان فدایی و شهید راه عشق می‌دانند و از آن زمان ولنتاین تبدیل به نمادی برای عشق شده است. هدیه روز ولنتاین : در کشورهای اروپایی و امریکائی دادن شکلات به عنوان هدیه روز ولنتاین از شهرت خاصی برخوردار است. تزئین شکلات و پختن انواع ان نیز از آداب روز ولنتاین به شمار می‌رود. از نظر علمی هم ثابت شده‌است که خوردن شکلات دات یا همان سیاه میزان عشق را در انسان بالا می‌برد البته نه مصرف بی رویه ان. تاریخچه سپندارمذگان:(ولنتاین ایرانی) ولنتاین ایرانی :در ایران باستان، نه چون رومیان از سه قرن پس از میلاد، که از بیست قرن پیش از میلاد، روزی موسوم به روز عشق بوده‌است. در تقویم ایرانی دقیقا مصادف است با ۵ اسفند که در گاهشماری کنونی برابر است با ۲۹ بهمن، یعنی تنها 4 روز پس از روز ولنتاین. این روز سپندارمذگان یا «اسفندارمذگان» نام داشته‌است. ابوریحان بیرونی در آثارالباقیه آورده‌ است که ایرانیان باستان این روز را روز بزرگداشت زن و زمین می‌دانسته اند. فلسفه بزرگداشت این روز به عنوان “روز عشق” به این صورت بوده است که در ایران باستان هر ماه را سی روز حساب می کردند و علاوه بر اینکه ماه ها اسم داشتند، هر یک از روزهای ماه نیز یک نام داشتند. بعنوان مثال روز اول “روز اورمزد”، روز دوم، روز بهمن معنی “سلامت، اندیشه” که نخستین صفت خداوند است، روز سوم اردیبهشت یعنی “بهترین راستی و پاکی” که باز از صفات خداوند است، روز چهارم شهریور یعنی “شاهی و فرمانروایی آرمانی” که خاص خداوند است و روز پنجم “سپندار مذ” بوده است. سپندار مذ لقب ملی زمین است. یعنی گستراننده، مقدس، فروتن. زمین نماد عشق است چون با فروتنی، تواضع و گذشت به همه عشق می ورزد. زشت و زیبا را به یک چشم می نگرد و همه را چون مادری در دامان پر مهر خود امان می دهد. به همین دلیل در فرهنگ باستان اسپندار مذگان را بعنوان نماد عشق می پنداشتند. سپندارمذگان جشن زمین و گرامی داشت عشق است که هر دو در کنار هم معنا پیدا می‌کردند. در این روز زنان به شوهران خود با محبت هدیه می‌دادند. مردان نیز زنان و دختران را بر تخت شاهی نشانده، به آنها هدیه داده و از آنها اطاعت می‌کردند. اخیرا گروهی از دوستداران فرهنگ ایرانی پیشنهاد کرده‌اند که به منظور حفظ فرهنگ ایرانی سپندارمذگان بجای ولنتاین به عنوان روز عشق گرامی داشته شود. (ولنتاین ،روز عشق مبارک باد )
    (روز ولنتاین ، روز عاشقان مبارک باد )

منبع سایت بیتوته

بنظر من مهم بهانه ای باشه برای نشان دادن ابراز عشق به همسر و یا شوهرمان
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ

13. 2 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

آنیتا123 (شنبه 25 بهمن 93), دختر بیخیال (شنبه 25 بهمن 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 97 [ 14:07]
    سطح
    63
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 181
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    480

تشکرشده 882 در 242 پست

Array
    واقعا که !
    کی گفته ولنتیاین روز عشقه ؟؟

واقعا این چیه که دیگه شورش در اومده ؟

عزیزم بی خیال این مراسم این مذلی بشو. ولنتاین یه چیز کاملا بچه گونه ست . حتی به نظر من تصور اینکه انتظار تبریک هم داشته باشی بیخوده .
    تو رو خدا یه کمی عاقلانه تر برخورد کنید تو زندگی
    فکر می کنی اصلا این چیزا برای مردها مهم هست ؟
    اووووه. انقدر اتفاقات مهم تر هست که اون بیچاره ها باید یادشون بمونه
    بعدشم به نظر من اصلا خودت هم نباید به این چیزا اعتقاد داشته باشی. مگه اینکه سنت زیر 18 سال باشه و ذوق و شوق بچگونه داشته باشی.

15. 5 کاربر از پست مفید veis تشکرکرده اند .

TikTak (یکشنبه 26 بهمن 93), فرهنگ 27 (شنبه 25 بهمن 93), واحد (یکشنبه 26 بهمن 93), اثر راشومون (شنبه 25 بهمن 93), بارن (شنبه 25 بهمن 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 13 آبان 95 [ 00:03]
    سطح
    30
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 110
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    42

تشکرشده 12 در 10 پست

Array
    ممنون دوستان. در جواب اون دوستمون: مسلما وقتی بی توقع باشم و شوهرم وظیفه خودش انجام بده غافل گیر میشم و بهتره.
    واقعا نمیدونم چی بگم چند روزه احساس ناراحتی میکنم دوستام میبینم از زندگیاشون تعریف می کنن سرخورده میشم. حقیقتا من دوست دارم شوهرم یک کاری بکنه من خوشحال بشم احساس میکنم زندگیم خیلی عادی شده. دوست دارم یک توجهی بهم نشون بده مثلا دوست دارم وقتی میریم بیرون بگی خانم چی لازم داری یا بهم پولی بده یا اینکه غافلگیرم کنه یک هدیه بدون که متوجه شم برام بخره. مهم ارزش معنوی هدیه است نه ارزش مادی. اما شوهرم از این جور کارا نمیکنه و زندگیمون عادی شده ما نهایتا دو روز در هفته بیشتر با هم نیستیم. هر کاری که میکنه هر چیز بخاد بخره باید خانوادش در جریان باشن . بیرون هم که بریم فقط چی بشه که خوراکی برام بخره.مگر نه به جز عیدهای خاص مثل نوروز،شب چله و تولد ، در حالت عادی چیزی برام نمیخره. واقعا از این شرایط ناراحتم. اوایل بهش میگفتم اینو میخام برام بخر میگفت ندارم خانوادت بخرن از این برخورداش ناراحت میشدم چندین بار با هم دعوا کردیم سر اینجو مسایل مادی. جدیدا دیگه به روش نمیارم که اینو بگیر. دیگه براش عادی شده و من هم دیگه روم نمیشه خودم کوچیک کنم. دیگه غرورم اجازه نمیده خودم کوچیک کنم
    اما چیکار کنم تو دلم میمونه وقتی بقیه میان از زندگیشون میگن با شوهرم رفتیم بازار اینا برام خریده خوب منم ادمم دیگه. غصه میخورم. یکبار غیر مستقیم گفتم تو اگه چیز کوچیک هم برام بگیری خوشحال میشم بهم میگه باید دو طرفه باشه. میگه احترام دو طرفه است.
    بله درسته عنوان پست را گذاشتم راهنمایی فوری دلم خیلی پر بود . نتونستم خودم خالی کنم
    گاهی اوقات میشه که لحنش خیلی بهم برمیخوره. لحن برخوردش بده و من همون جا ناراحت میشم و متوجه ناراحتی من میشه و ازم معذرت خاهی میکنه اما وقتی یاد حرفاش میفتم بیشتر اعصابم خورد میشه چرا گاهی اوقات هرچی میخاد میگه بعدش میگه کارم قبول دارم اشتباهه.من وقتی چیزی بگ که دلم بشکنه من تلافی نمیکنم و در پاسخش یک جواب دندون شکن نمیدم نهایتا میزنم زیر گریه. از این زندگی عادی خسته شدم. از طرفی شوهرم فوق العاده دهن بینه همه چی رو واسه خانوادش تعریف میکنه خانوادش بهش یاد میدن. یکبار فقط یادمه یک چیز برام خرید و گفت به خانوادم چیزی نگو . بگو خودت خریدی.
    واقعا نمیدونم چطور شوهرم به خودم جذب کنم؟؟؟؟؟؟

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی نمایش پست ها

با سلام
    یک وصله اضافه به باورهامون.

18. 8 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

(آسمانی آبی) (شنبه 25 بهمن 93), Aram_577 (شنبه 25 بهمن 93), Eram (یکشنبه 26 بهمن 93), TikTak (یکشنبه 26 بهمن 93), واحد (یکشنبه 26 بهمن 93), ناهیدگل (یکشنبه 26 بهمن 93), بارن (شنبه 25 بهمن 93)

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)