سلام. من مهدی هستم. 34 ساله. سیزده سال پیش ازدواج کردم. زنم سه سال ازم کوچیکتر بود و دیپلم تجربی داشت و من دانشجوی سال سوم مهندسی بودم. چهار سال بعد خدا ی دختر بهمون داد و زندگیمون خوب بود و مشکلی نداشتیم تا اینکه شش سال پیش زنم لیسانس مترجمی قبول شد و رفت دانشگاه. از اون موقع ببعد اخلاقش کم کم عوض شد و افتاد دنبال کلاس و تجملات زندگی و کمتر به من و نظرم اهمیت میداد.حتی تو انتخاب لباس هم از من نظر نمیخواست و نظرشو بمن تحمیل میکرد. از یکی از استاداش خواسته بود که بیاد تو خونه درسش بده و منم غافل ازهمه جا قبول کردم. کم کم احساس کمبود میکردم تا اینکه منم با ی دختری دوست شدم که سه سال از خودم کوچکتر بود و از اونجا که هردومون خونواده هامون مذهبی بودن و دفعه اولی بود که با جنس مخالف دوست میشدیم بشدت بهم وابسته شدیم. زندگیم با زنم سرد و سردتر شد و هردومون واسه هم نقش بازی میکردیم این اواخر فهمیدم که با استادش رابطه داشته و بالاخره اونم رابطه منو کشف کرد و طلاق گرفت. منم الان شش ماه که پس از دو سال دوستی بالاخره با دوستم ازدواج کردم و دخترم هم با مازندگی میکنه. زن جدیدم منو خیلی دوست داره و ما با هم بیشتر دوستیم تا زن و شوهر. خانمم بهم میگه دیگه دختر بازی نباید بکنی و اگه نیاز بتنوع داری من خودم برات زن صیغه یکروزه پیدا میکنم. قرار شد دوستهای مجردشم که سر و گوششون یکم میجنبه باهاشون رفت و آمد کنیم تا هیچ احساس تنوع طلبی در من بوجود نیاد. اولها خیلی خوب بود و بهمون خوش میگذشت ولی کم کم شکاک شد بطوریکه هربار که دوستاش میومدن و ما باهم شوخی میکردیم ناراحت میشد و گریه میکرد. کلا زنم چون تو زندگی قبلیم با من بوده و دیده چطور زن سابقم رو میپیچوندم همیشه از تکرار این اتفاق میترسه و همیشه بهم مشکوکه. من عاشق زنم هستم و کاری نمونده که برای رفاه و آرامشش نکردم ولی بازم میترسه و بهم مشکوک میشه. رفت و آمد با دوستاش خیلی روی روحیم اثر گذاشته بود خیلی احساس آرامش میکردم. دیگه هیچ کمبودیحس نمیکردم و کوچکتذین توجهی به زنهای اطرافم نداشتم. تو جشن تولد دخترم که دوستاشو دعوت کرده بود من خیلی سربسرشون گذاشتم و اون خیلی ناراحت شد و باشون قطع رابطه کرد. من میترسم دوباره دنبال دختر بازی برم. تو محل کارم خانم جوونو خوشگل زیاده که باعث میشه تحریک بشم. نمیدونم چطور قانعش کنم که رفت و آمد با دوستاش منو آروم میکنه و لطمه ای برای زندگیمون نداره?

به نظر نمیرسه خانمتون داره بهتون کمک میکنه به نظر من بیشتر شما رو داره توی این مشکل غرق میکنه
،و خوب تر آنکه راهکارهای مشاوره ای را که قطعاً به نفع زندگی مشترک شما هست به کار بگیری .

علاقه مندی ها (Bookmarks)