به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 آبان 93 [ 23:19]
    سطح
    1
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

چرا اومد؟ چرا رفت ؟

من يه جراح ٣٥ساله هستم كه البته امسال فارغ التحصيل شدم.سال١كه بودم يكي از سال بالايي هاي من كه ١سال بالاتر بود خيلي هواي منو داشت تو همه زمينه ها. از همون سالها شروع كرد به تلفن زدن به بهانه هاي مختلف.هر روز زنگ ميزد .ابراز علاقه هم ميكرد.البته با زبون بي زبوني .البته از من ٣سال كوچيك تَر هست.من بهش علاقه مند شدم بهش عادت كرده بودم.البته چون رشته جراحي رشته سختي بود ومن تو يه شهر غريب بودم اون حامي من بود.البته چندين بار باهاش دعوا كرده بودم كه خودم عامل ارتباط دوباره بودم.البته متوجه شده بودم كه از چند نفرم خواستگاري كرده.بعد چند مدت به من ميگفت تو مثل خواهرم مي موني ومن باهات خيلي راحتم ولي من أين إحساسو نسبت بهش نداشتم يعني خيلي دوستش داشتم.البته اون با چند نَفَر ديگه هم حرف ميزد كه البته متاهل ودخترهاي خيلي بزرگتر از خودش بودند به همه ميگفت مثل خواهرم هستيد.اون با هيچ دختري به علت خانواده آش واينكه نمي خواست وجهه آش تو شهرشون خراب بشه دوست نبود با منم فقط تلفني حرف ميزد واصلا بيرون نرفتيم.كلا آدم اجنماعي وخون گرمي بود.هميشه ميگفت من به تو ارادت دارم وقلبا دوستت دارم.تا ١ماه پيش همچنان زنگ ميزد.ولي ١روز بهم ريخته بود ومن بهش گفتم موضوع عشقي هستش گفت اره من بهش گفتم من مي تونم كمكي بهت بكنم واصرار كردم گفت تنها كمكي كه مي تؤني اينه كه زنگ نزني ديگه از اون به بعد زنگ نزد.ادم قدي بود وبسيار هم تحت تأثير خانواده.من تهراني بودم و اون بابلسري.از من براي خانواده آش كاملا تعريف كرده بود وهمشون منو ميشناختند.ولي من اونو به عنوان يه آدم عادي معرفي كرده بودم.به نظرتون اون علت أين همه زنگ زدنش به من چي بود فقط مي خواست با من وقتهاي تنهايي شو بگذرونه خيلي أعصابم خورده منو به بازيچه گرفت دوست دارم ازش انتقام بگيرم .وقت منو گرفت فكر منو مشغول كرد.

2. کاربر روبرو از پست مفید Abeheshtian تشکرکرده است .

ali -guilan (سه شنبه 27 آبان 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 07 آبان 01 [ 21:11]
    سطح
    95
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 949
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,979

تشکرشده 3,495 در 804 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    سلام
    بهترین کار اینه که اونو فراموش کنید؛ در روابط دوستی دو طرف هیچ تعهدی به همدیگه ندارند وتنها از لحاظ احساسی به هم دیگه وابسته می شند . انتقام گرفتن هم جز اینکه وقتتونو بیشتر هدر بده نتیجه ی دیگه ای براتون نداره . بهتره با کار کردن ورزش کردن کوه نوردی و ... ذهنتون رو از اون فرد دور کنید.
    ضمنا آزاده خانم لطفا نسبت به تغییر نام کاربریتون از طریق "تماس با ما" اقدام کنید قبل از اینکه این صفحه وارد دیتابیس سرچ انجین ها بشه و اطلاعات خصوصیتون هم در کنار اطلاعات حرفه ایتون در اینترنت قرار بگیره . البته اگه بعد از ایندکس گذاری هم این کار اتفاق بیافته بازم اطلاعات تغییر میکنه و دیگه قابل شناسایی نیست که چه کسی اینا رو مینویسه. پیشنهادم اینه که سریعتر نام کاربریتونو عوض کنید البته اگه براتون مهمه.
    موفق باشید.
    من دیوانه چو زلف تو رها می‌کردم / هیچ لایق‌ترم از حلقه زنجیر نبود

4. 5 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

ali -guilan (سه شنبه 27 آبان 93), asal2013 (سه شنبه 27 آبان 93), meinoush (سه شنبه 27 آبان 93), بانوی آفتاب (سه شنبه 27 آبان 93), رزا (سه شنبه 27 آبان 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 08 خرداد 95 [ 23:23]
    سطح
    51
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 134
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,079

تشکرشده 1,505 در 452 پست

Array
    سلام....

شما جدای از اینکه فردی با تحصیلات بالا هستید سن بالایی هم دارید و از خانمی به سن شما انتظار بیشتری میره که خودش رو درگیر چنین روابطی که نه سر داره و نه ته نکنه...

یعنی چی که شما مثل خواهرش هستید؟؟؟

شما چرا میخوایی ازش انتقام بگیرید وقتی خودتون هم موازی با این آقا ارتباط رو ادامه دادید ؟ وقتی میدیدید با خانم های دیگه هم ارتباط داره چرا باهاش کات نکردید؟

پس شما خودت هم مقصری...خودتون به خواسته هاش برای وقت پرکردن جواب مثبت دادید و ایشون هم استفاده کردند...
    همه آبهای دریا هم نمی توانند یک کشتی را غرق کنند

مگر اینکه در داخل کشتی نفوذ کنند

بنابراین

تمام نکات منفی دنیا روی شما تاثیر نخواهد داشت

مگر اینکه شما اجازه بدهید...

6. 4 کاربر از پست مفید رزا تشکرکرده اند .

ali -guilan (سه شنبه 27 آبان 93), m.reza91 (چهارشنبه 28 آبان 93), فرهنگ 27 (چهارشنبه 28 آبان 93), بانوی آفتاب (چهارشنبه 28 آبان 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 آبان 94 [ 21:48]
    سطح
    78
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 322
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    775

تشکرشده 2,481 در 570 پست

Array
    سلام خانوم دکتر عزیز من با شما همکارم.....جفتمون میدونیم پسرهای این رشته چطورین بسیار زیرکانه رفتار میکنند....مخصوصا اگه بخوان تو شهر خودشون تابلو بزنن یا ازدواج کنن....درس ها سخت بوده تنها بودید وابسته شدید ربطی هم به سن و رشتتون نداره اتفاقا بعضی وقت ها بچه های رشته ما انقدر سرگرم درس و کشیک و 100 تا بدبختین کا گوش و چشم بسته میمونن.....حالا دیر نشده ....رفت؟!!!!!بهترررررررر دو روز دیگه مطب بزنید کیس براتون فراوونه.جز اونم کسی که شمارو تخواست نخواااااتتید بره به سلامت

- - - Updated - - -

راستی خانوم دکتر......اصلاااااات فکر نکن قربانی شدی؛به قول خودتون حمایتتون کرده حرف زدید...دستش درد نکنه تموم شد رفتگفکر هم نکنید چیزی ازتون کم شده.فرا روزی هم بهتون زنگ زد شما لطف کنید براش توضیح بدید ارتباطتون برای درس بوده که اونم تموم شد مس باید دیگه تماس نگیره.این انتقام برای اینکه فکر میکنید قربانی سدید بازیتون داده که نداده.حالا علت کارش هر چی بوده چند بار که گفته جای خواهرشید

- - - Updated - - -

راستی خانوم دکتر......اصلاااااات فکر نکن قربانی شدی؛به قول خودتون حمایتتون کرده حرف زدید...دستش درد نکنه تموم شد رفتگفکر هم نکنید چیزی ازتون کم شده.فرا روزی هم بهتون زنگ زد شما لطف کنید براش توضیح بدید ارتباطتون برای درس بوده که اونم تموم شد مس باید دیگه تماس نگیره.این انتقام برای اینکه فکر میکنید قربانی سدید بازیتون داده که نداده.حالا علت کارش هر چی بوده چند بار که گفته جای خواهرشید

8. 5 کاربر از پست مفید کیت کت تشکرکرده اند .

ali -guilan (سه شنبه 27 آبان 93), m.reza91 (چهارشنبه 28 آبان 93), فرهنگ 27 (چهارشنبه 28 آبان 93), میشل (چهارشنبه 28 آبان 93), بانوی آفتاب (چهارشنبه 28 آبان 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 آبان 93 [ 23:19]
    سطح
    1
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 36
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    من نمي دونم اون چرا أين رابطه رو شروع كرد مگه نمي گفت من مثل خواهرًشم دوست داشت كسي با خواهرًشم أين كارو بكنه

- - - Updated - - -

من نمي دونم اون چرا أين رابطه رو شروع كرد مگه نمي گفت من مثل خواهرًشم دوست داشت كسي با خواهرًشم أين كارو بكنه

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    لطفا عنوان را بر اساس مشکلي که داريد تغيير بديد.

دوستان تا وقتي عنوان گوياي مشکل کاربر نيست از گذاشتن نظرات خود داري کنيد

کاربر گرامي لطف کنيد از طريق تماس با ما (بالاي سايت) يا پايين کادر روي مثلث مشکي(کنار کلمه تشکر) کليک کرده و عنوان مناسب را به مديريت سايت اطلاع دهيد با سپاس

اينکار سه تا حسن داره يکي اينکه مديران و مشاورين سايت به تاپيک شما سر ميزنن
    دوم اينکه شما با فکر کردن و متمرکز کردن افکار خودتان دليل اصلي مشکل خود را بيان ميکنيد اينجوري متوجه مي شويد واقعا مشکل شما چيست و خودش خيلي به شما در حل جواب کمک ميکند
    و دليل سوم با مشخص شدن دقيق مشکل کاربران سايت بهتر مي توانند شما را راهنمايي کنند
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)