به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 25 دی 95 [ 18:32]
    سطح
    32
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 27.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    79

تشکرشده 58 در 34 پست

Array

چرا من راه زندگی را نشناختم ؟

سلام.قصدم از ایجاد این تاپیک شناخت مشکلات اساسی خودم و زنئگیم هست تا به رفع انها بپردازم
    25ساله هستم وزمستان بیست و شش ساله میشوم اما مشکلات من

1/اصلا راه درست برخورد با انسانها رو بلد نیستم و نیت طرف مقلبل که در اینجا اکثرا منظورم هم جنس خودم هست رو مصبت فرض میکنم و بعد میفهه عجب رودست خوردم و طرف تمام وقت درحال ارزیابی و بیان حرفای نامطلبئ به صورت غیر مستقیم بوده
    2/اینقدر در روابز و رفتارهای خودم مشکل دارم که حتی خواهر برادر خودم هر در شناخت من دچار اشتباه شده اند
    3/هیچ چیزی از ازدواج نمیدانم و فکر میکنم ازدواج فقط همین خواستن دونفر و خواستگاری و عروسی ست
    4/اصلا نمیدانم سیاست در رفتار چیست
    5/نمیدانم از زندگی چه میخوام و باید در ادامه چه کار کنم.یکسالیست که کاملا متوقف و گیج و مبهوتم و قادر به استفاده از ذهن خود نیستم تا شرایط و موقعیت هایم را بررسی و کنترل کنم و هرچه یمیخوام بفهمم مکشل کجاست که ذهن من منتوقف شده و راه حلی برای مکشلاتم نمیدهد به جواب روشنی نمیرسم
    به نظرشما باید برای مشکلاتم و شناخت خودم وزندگی و راه درست ارطباطاتم چه کنم ؟

- - - Updated - - -

6/ در روابط با اقایون یا طوری رفتار میکنم که فکر میکنن عاشقشان هستم یا اینقدر دوری میکنم که استفاده های مثبتی که میتواند در روابط باشد هم از من گرفته میشود مثل دانشگاه .

7/اصلا جرات سرکار رفتن ندارم و فکر میکنم توانایی هایم کم است که البته واقعا کم هست وفکر میکنم باید باز به درس ادامه دهم که ان هم به خاطر شرایطی که گفتم نتوانسته ام.مدرک من کارشناسی هست

- - - Updated - - -

عجیبه که این همه دختر با روابط اجتماعی درست توی این سایت هست ولی کسی اطلاعاتشو در اختیار دیگران نمیگذاره
    لااقل بگید باید پیش کی برم که این چیزها رو یاد بگیرم؟
    برم به روانشنلس بگم من بچه موندم؟ میدونید لااقل ده جلسه باسد برای این مشکلات برم و هزینشو ندارم خب

2. 4 کاربر از پست مفید nokte تشکرکرده اند .

ali -guilan (چهارشنبه 21 آبان 93), meinoush (پنجشنبه 22 آبان 93), بانوی آفتاب (پنجشنبه 22 آبان 93), تیام (پنجشنبه 22 آبان 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 15 آذر 93 [ 21:23]
    سطح
    14
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocial3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    958

تشکرشده 757 در 256 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام.

نکته جان، شما چه بخوای چه نخوای، 25 سالت تموم میشه و نه تنها به سن 26 هم خواهی رسید بلکه به اندازه ی یک پلک زدن نگذشته، به سن 50 هم میرسی. همین طور که تا به حال

زمان گذشته، آینده هم سریع تر از اونچه که فکر میکنی میاد و میگذره.

پس به جای کار اشتباه شمردن سن، بیا و از روزهات بهترین استفاده رو ببر. به قول بابام، اون موقع که جوون بودیم زور داشتیم، عقل نداشتیم، حالا که پیر شدیم، عقل داریم زور نداریم!!!!!!

تو هم نذار تو سن 70 سالگی یه هویی متوجه بشی که ای دل غافل، چرا عمرمو هدر دادم!!!! دست طبیعت نامرد تر از این حرفاست عزیزم ولی خوب چه میشه کرد راه فراری نیست.

هر چقدر سنتو بشمری کمتر نمیشه که بیشترم میشه!!!

سوالایی که پرسیدی، جواباش خیلی سنگینه و سخته. اگه فک کردی همه ی عالم و آدم جواب این سوالا رو میدونن جز تو در اشتباهی .

ببین عزیز من اگه حواستو جمع کنی، متوجه منظور و علت حرفای مردم میشی. یه عده آدم واقع قصد حرف زدن دارن، یه عده آدم حسودن، یه عده آدم دنبال حرف کشیدن از توئن و سو

استفاده و ... خوب عزیز من اگه دو دستی بچسبی به زندگیت ، اینارو متوجه میشی. متاسفانه تو الان تو شرایط حساس روحی هستی.

خوب چرا در مورد ازدواج مطالعه نمیکنی؟ منم قبلا مثل تو معتقد بودم که شوهر آدم از استاد دانشگاه کمتر باشه و حقوقش از ماهی n میلیون کمتر باشه شوهر نیست!!! چرا چون من

یه دختری ام که رتبه ی کنکورم سه رقمی بود، من با اینکه هزار تومن پول تو جیبم نبود به فکر خارج رفتن بودم. به جای اینکه به کار کردن فک کنم به این فک میکردم که چرا باید برم زیر

دست کسی کار کنم که رتبه ی دانشگاهش از من پایین تره!!! و ...

میدونی چیه هر سنی برای خودش یه سری موقعیت ها داره. مثلا وقتی تو سن مدرسه ای باید مناسب اون سن باشی وقتی تو سن دانشگاهی باید مناسب اون سن رفتار کنی و وقتی که

تو سن ازدواجی هم باید مناسب با سنت رفتار کنی.

اگه فرض کنیم تو تا به حال عمرتو هدر دادی و زندگی تو بر باد دادی، خوب گذشته ورفته و تو دیگه کاری از دستت بر نمیاد. الان رو بچسب.

تو تا به حال مناسب سن عمل نکردی. حالا بیا از فردا صبح مناسب سنت باش. الان تو سن ازدواجی، خوب برو بشین در مورد ازدواج مطالعه کن، کلاسای هنری و آرایشگری و آشپزی و ...

برو و برای زندگی موفق تو آینده خودتو آماده کن. نگاه کن ببین دخترای دانشگاه چیکار میکنن تو هم همون کار رو بکن. برو بازار دنبال جهیزیه باش و حواست به قیمتا باشه. اصلا فرض کن این

لیسانس لعنتی رم نداری!!! بابا دخترای مردم که چهار کلاس سواد ندارن اونقدر خوشن به خدا!!!!! بعد من و تو اسم خودمونو گذاشتیم باسواد!!!

به نظرم یه کاری شروع کن مثلا زبان بخون یا برو دنبال کار یا بشین درس بخون و ... با غصه خوردن تا حالا به جایی نرسیدی از این به بعدم نمیرسی. مطمئن باش.

همه ی آقایون عین هم نیستن. در ضمن همه جا هم دانشگاه و همکلاسی نیست. یکم برو تو بازار کار تازه میفهمی اقا یعنی چی.

یه عده از آقایون هستن اونقدر با معرفت و بزرگوارن که آدم فکر میکنه کی گفته فقط خانم ها مهربونن!!! ولی یه عده از آقایونم هستن که از شیطونم پست ترن!!! تازه دلت لک میزنه برای

روزای خوب دانشگاه و همکلاسی های خوبت. همین روزایی که الان ازش متنفری. منم دسته گل زیاد به آب دادم.

با دیگران هر جور رفتار کنی باهات همون جور برخورد میکنن. اگه ساده لوح باشی، بازیت میدن و اگه زیادی خودتو بگیری ازت دور میشن. هر چی میخواهی باش فقط ساده لوحی رو بذار کنار.

ساده لوحی یعنی همین که الان هستی. دختر ساده لوح غصه میخوره. دختر باهوش و زرنگ به خودش میرسه، ورزش میکنه، خوب غذا میخوره به ظاهرش توجه داره و به کارهاش میرسه.

سعی کن زرنگ باشی و خواستنی.

4. 7 کاربر از پست مفید تیام تشکرکرده اند .

ali -guilan (پنجشنبه 22 آبان 93), ammin (پنجشنبه 22 آبان 93), ebi-larynx (پنجشنبه 22 آبان 93), nokte (پنجشنبه 22 آبان 93), آنیتا123 (پنجشنبه 22 آبان 93), بانوی آفتاب (پنجشنبه 22 آبان 93), شیدا. (پنجشنبه 22 آبان 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 دی 97 [ 00:50]
    سطح
    84
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 175
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,385

تشکرشده 1,898 در 451 پست

Array
    سلام گلم.
    خانومی چند تا نکته اینجا اهمیت داره:

1. درک کردن: اینکه به هرچیز عمیق بنگریم. محدود به ظواهر نباشیم. معنا بگیریم.

2. منبع مطالعه و اطلاعات داشته باشیم و قسمتی از روزمون رو به یادگیری دانش زندگی اختصاص بدیم.

3. از تجارب عبرت بگیریم. از ضعف هایی که داشتیم سرسری نگذریم و در شرایط مشابه هوشیار باشیم یه اشتباهمو چندین بار تکرار نکنیم که این ملزم به پذیرش و قبول اشتباهاتمون هست.

4. با کسانی نشست و برخواست کنیم که اندیشه های متعالی دارند.

5. لجباز نباشیم و در مقابل افکار نوین و روش های جدید مقاوم نباشم.

6. بیشتر گوش بدیم و کمتر حرف بزنیم.

7. لوس نباشیم. وابسته نباشیم. ترسو نباشیم. منفعل نباشیم. کارهایی که تا به حال انجام ندادیم انجام بدیم.

8. اعتماد به نفس داشته باشیم و وارد بحث ها بشیم. سؤال بپرسیم، نظر بدیم و نظر بشنویم.

9. تمرکز و دقت داشته باشیم. ذهن آرام و خلوت داشته باشیم.

10. صبر و حوصله برای تمرین رفتارهای صحیح و عملگرایی داشته باشیم و برای نتیجه عجول نباشیم.

حتما موارد دیگری هم هست. مطالعه و تحقیق کنید.
    موفق باشید.
    تنها نفس خداست که اگر بر گل دمیده شود انسان می آفریند.
    ویرایش توسط عشق آفرین : پنجشنبه 22 آبان 93 در ساعت 01:06

6. 6 کاربر از پست مفید عشق آفرین تشکرکرده اند .

ali -guilan (پنجشنبه 22 آبان 93), Mohammad! (پنجشنبه 22 آبان 93), nokte (پنجشنبه 22 آبان 93), بانوی آفتاب (پنجشنبه 22 آبان 93), تیام (پنجشنبه 22 آبان 93), شیدا. (پنجشنبه 22 آبان 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 15 دی 96 [ 12:23]
    سطح
    38
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 26.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    0

تشکرشده 243 در 62 پست

Array
    با سلام
    دوست عزیز من فکر میکنم برای همه آدما تو زندگی این سردرگمی و بازگشت به خود و خودشناسی حتما اتفاق میفته .واسه یکی تو دوران بلوغش واسه یکی دیرتر. واسه من الان تو بیست و هشت سالگی اتفاق افتاده . پس در درجه اول بدون طبیعیه و واسه همه پیش میاد حالا کارایی که میتونی بکنی:

۱-اول بیا و از پایین ترین قسمت شروع کن به طبقه بندی .وقتی مسایلت طبقه بندی بشه راحت تر حمورد برسیشون میتونی قرار بدی.اینکه میگم طبقه بندی یعنی اینکه یه دفتر بذار جلوت و شروع کن به تقسیم بندیو نوشتن.اول نقاط ضعفت بعد نقاط قوتت بعد اشتباهاتی که به نظر خودت تا حالا کردی بعد موفقیت هات بعد اون شخصیتی که دوست داری باشی رو کاملا توصیف کن و بنویس.این مرحله خیلی طول میکشه چون تو باید خیلی فکر کنی و همینطور عمیق.یه ساعتایی رو بذار دقیقا واسه این کار.وقتی خوب تمام زوایای وجود خودتو شناختی و ترسیم کردی و آگاه شدی میری مرحله بعد
    .
    ۲-تو این مرحله باید علت نقاط ضعفتو شناسایی کنی.میتونی کلی مقاله و کتاب بخونی.مثلا من از روی شکست هام میفهمم اعتماد به نفس ندارم.پس میرم سراغ خوندن مقالاتی در مورد اینکه چرا اعتماد به نفسم پایینه و علت رو برطرف میکنم

۳-باید روشهای برطرف کردن نقایصت رو یاد بگیری.فکر نکن همه مادرزاد بلدن.نه باید مطالعه کنی مشاوره بری با آدمایی که در اون زمینه قوی هستن حتی توی فامیل و جاهای دیگه حرف بزنی و راهکار بگیری توی اینترنت پر از مقالات مفید هست.سطح اجتماعیتو با کلاسای مفیدی که میتونی بری بالا ببر

۴-حل مسایل خیلی طول میکشه و به قول مدید گرامی صبر و ثبات باعث پیشرفت میشه پس شروع کن ثابت قدم باش و ادامه بده حتی اگه ده دفعه به نتیجه نرسیدی
    انشالا موفق میشی

8. 6 کاربر از پست مفید تقدیر تشکرکرده اند .

ali -guilan (پنجشنبه 22 آبان 93), nokte (پنجشنبه 22 آبان 93), بانوی آفتاب (پنجشنبه 22 آبان 93), تیام (پنجشنبه 22 آبان 93), شیدا. (پنجشنبه 22 آبان 93), عشق آفرین (پنجشنبه 22 آبان 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 خرداد 94 [ 11:33]
    سطح
    18
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 60
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    66

تشکرشده 136 در 41 پست

Array
    سلام

خواهرم بزار یه چیز کلی بهت بگم

وقتی یه سوال برامون پیش میاد و نمیدونیم چیکار باید بکنیم

یکی از راههای به جواب رسیدن اینکه: فرض کنی اون سوالو یه نفر دیگه ازت بپرسه اون موقع در جوابش چی میگی؟

اون جواب اولین راه حل برای خودته

پس به قول تیام به خودت برس و به ازدواج فکر کن وراه و روشهای ازدواجو یادبگیر

گور بابای گذشته

اصلا فکر نکن که روزاتو از دست دادی همینکه تنت سالمه و در کنار خونواده هستی خدارو شاکر باش

10. 6 کاربر از پست مفید ebi-larynx تشکرکرده اند .

ali -guilan (پنجشنبه 22 آبان 93), ammin (پنجشنبه 22 آبان 93), meinoush (پنجشنبه 22 آبان 93), nokte (پنجشنبه 22 آبان 93), بانوی آفتاب (پنجشنبه 22 آبان 93), تیام (پنجشنبه 22 آبان 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 21 اسفند 00 [ 13:12]
    سطح
    87
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 349
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,250

تشکرشده 1,509 در 535 پست

Array
    درود عزیزم

دوستان راهنماییهای خوبی بهت کردن.اهداف و کارهایی که برای رسیدن بهشون میتونی انجام بدی رو برای خودت بنویس.این شاید بتونه به ذهنت نظم بده.

اولویت هاتو مشخص کن.من اگه جای شما بودم یکی از این دوکار یا ادامه تحصیل و یا پیدا کردن کار(میشه از کارهای راحت تر شروع کرد) رو انجام میدادم.

این هم به رسیدن به اهداف و هم برای اجتماعی تر شدن بهت کمک میکنه.همزمان با قرار گرفتن توی محیط کار و دانشگاه میتونی روی روابط اجتماعیت بهتر کار کنی.

زیادم خودت رو سرزنش نکن که چرا اینجوری رفتار کردم یا چرا این حرف رو زدم.اگه فکر میکنی حرف یا رفتار اشتباهی داشتی خوب سعی کن تو برخوردهای بعدیت

تکرارشون نکنی.
    برای شروع لازم نیست بشینی فکر کنی من توانایی کار کردن رو ندارم.شروع کن.قدمهای اول رو بردار.به مرور همه چیز حل میشه.

در کنار اینها به ازدواج هم حتما فکر کن.مقالات مربوط به ازدواج و شناخت رو مطالعه کن.

مراجعه به روانشناس هم میتونه کمکت کنه.اگه پولشو نداری حتما لازم نیست ده جلسه بری.یکی دو جلسه برو و به حرفهایی که بهت زده میشه خوب دقت کن.

12. 6 کاربر از پست مفید آنیتا123 تشکرکرده اند .

ali -guilan (پنجشنبه 22 آبان 93), ammin (پنجشنبه 22 آبان 93), nokte (پنجشنبه 22 آبان 93), بانوی آفتاب (پنجشنبه 22 آبان 93), تیام (پنجشنبه 22 آبان 93), عشق آفرین (پنجشنبه 22 آبان 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    79

تشکرشده 58 در 34 پست

Array
    ممنون از تیام عشق افرین تقدیر ebilyrinx انیتا .
    تیام جان البته منظورمن این نبود چرا پیر شدم منظورم این بود جرا رتارای صحیح و زندگی رو نشناختم دخترای دبیرستانی منو کامل میزارن تو جیبشونو همسن های من هم هیچکدومشون مثل من نبودن.
    من زودباورم.زودباور.برای همین یابعد ازچندماه میفهمم بابا این دوست ما تمام مدت داشت حرفای خودشو از قول دیگرون میزد .یا6ماه که دروغ شنیدم میفهمم کجایی ساده اینها که شنیدی همه دروغ بود.یکی از نمونه های خیلی معمولیش یه کتاب 500صفحه ای دست یکی از بچه هابودهمه جاش هایلایت گفت اوه!گفت اینو من اینجوری نکردم.همون اول باورکردم راست میگه.بعدکه استاد امتحان گرفت ازاون کتاب اونم چه امتحانی وطرف 19شد.فهمیم چقد گوشام درازه!!.
    تیام ممنون دیدگاهت جالب بود
    ممنون عشق افرین برای دسته بندی که داشتی
    اقای ابی .حرفتون درست اما از گفتن تاعمل کردن خیلی فاصله ست
    نقدیر عزیز.به نکته های خوبی اشاره ردی .حتما همبنکارو میکنم
    انیتای عزیز حتما با انجام مراحل قبلی و بدست اوردن جرات لازم به کارشماهم دست خواهم زد

حالا درباره رفتار با اقایون که یا خیلی پلیدن یا ادمهایی خوبی هستن چه طوری باید رفتار کرد؟ فکر کنم تاحدی توی ظاهرو برخوردامهم مشخصه ساده ام .چه جوری به رئیس که خیلی احساس میکنه هرکار میگه باید انجام بدی وفکر میکنه تورو خریده کارفرما صاحب شرکت یا حتی مردا و پسرای معمولی بهتره چه طوری باشه؟؟ من درباره برخوردهام باادمها یکی دوبار دیگه هم تاپیک ایجاد کردم ولی به نتیجه نرسیدم

- - - Updated - - -

ممنون از تیام عشق افرین تقدیر ebilyrinx انیتا .
    تیام جان البته منظورمن این نبود چرا پیر شدم منظورم این بود جرا رتارای صحیح و زندگی رو نشناختم دخترای دبیرستانی منو کامل میزارن تو جیبشونو همسن های من هم هیچکدومشون مثل من نبودن.
    من زودباورم.زودباور.برای همین یابعد ازچندماه میفهمم بابا این دوست ما تمام مدت داشت حرفای خودشو از قول دیگرون میزد .یا6ماه که دروغ شنیدم میفهمم کجایی ساده اینها که شنیدی همه دروغ بود.یکی از نمونه های خیلی معمولیش یه کتاب 500صفحه ای دست یکی از بچه هابودهمه جاش هایلایت گفت اوه!گفت اینو من اینجوری نکردم.همون اول باورکردم راست میگه.بعدکه استاد امتحان گرفت ازاون کتاب اونم چه امتحانی وطرف 19شد.فهمیم چقد گوشام درازه!!.
    تیام ممنون دیدگاهت جالب بود
    ممنون عشق افرین برای دسته بندی که داشتی
    اقای ابی .حرفتون درست اما از گفتن تاعمل کردن خیلی فاصله ست
    نقدیر عزیز.به نکته های خوبی اشاره ردی .حتما همبنکارو میکنم
    انیتای عزیز حتما با انجام مراحل قبلی و بدست اوردن جرات لازم به کارشماهم دست خواهم زد

حالا درباره رفتار با اقایون که یا خیلی پلیدن یا ادمهایی خوبی هستن چه طوری باید رفتار کرد؟ فکر کنم تاحدی توی ظاهرو برخوردامهم مشخصه ساده ام .چه جوری به رئیس که خیلی احساس میکنه هرکار میگه باید انجام بدی وفکر میکنه تورو خریده کارفرما صاحب شرکت یا حتی مردا و پسرای معمولی بهتره چه طوری باشه؟؟ من درباره برخوردهام باادمها یکی دوبار دیگه هم تاپیک ایجاد کردم ولی به نتیجه نرسیدم

14. 4 کاربر از پست مفید nokte تشکرکرده اند .

ali -guilan (پنجشنبه 22 آبان 93), بانوی آفتاب (پنجشنبه 22 آبان 93), تیام (پنجشنبه 22 آبان 93), عشق آفرین (پنجشنبه 22 آبان 93)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 17 خرداد 04 [ 10:31]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 32.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,429

تشکرشده 6,478 در 1,819 پست

Array
    سلام.

توی پستهات دو نکته وجود داره :یکی کمالگرایی دوم خطاهای شناختی.

یعنی انتظار داری همون باراول علم غیب داشته باشی ته حرف مردم روبخونی که راست میگن یادروغ.آدمهاروبه خوب وبد مطلق تقسیم بندی میکنی.ازخودت زیاد انتظار داری وطبیعی هست با برآورده نشدن خواسته ها و انتظارات فوق انسانی ای که ازخودت داری دچار وسواس میشی که حتما حتما یه جای کارم میلنگه وبایدفلان کار رودوباره دقیقترانجام بدم و...اینجوری کم کم هنگ میکنی.

طبیعیه آدمهاگاهی به ما دروغ میگن وممکنه چندماه یاچندسال بعدمتوجه بشیم یاهیچوقت متوجه هم نشیم!طبیعیه اگر یه دوستت توی درس زیاد موفق شده باشه توی جنبه ای دیگه جامونده باشه وتو هنوزاون جنبه رو ندیدی.

راه زندگی هرشخص به شخصیت خوداو بستگی زیادی داره. شخصیت آدمها ،نوع نگاه ها وحقایق وباورهای اونهاروتعیین میکنه پس نمیشه برای دیگران نسخه واحدی پیچید...

اگه بعدازخوندن پستهای دوستان ،ابهامی برات میمونه ابهامت رو به شکل سوال دوباره بپرس اینجوری باخودت "صادق ترو روراست تر"میشی واین تو رو به خودیابی نزدیکترمیکنه...

این دو لینک به مسأله شما مربوط میشن .

.http://www.hamdardi.net/thread-21869.html .

..http://www.hamdardi.net/thread-154.html

وآخرسرهم اونکلیپ کوتاه رو دانلود کن تامسأله برات روشن تربشه..

http://www.hamdardi.net/thread31818-2.html
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
    ویرایش توسط مسافر زمان : پنجشنبه 22 آبان 93 در ساعت 19:14

16. 4 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

ali -guilan (پنجشنبه 22 آبان 93), nokte (پنجشنبه 22 آبان 93), بانوی آفتاب (پنجشنبه 22 آبان 93), تیام (پنجشنبه 22 آبان 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    سلام امین
    از اینکه می بینمت و میای و پست می ذاری خوشحالم

یکی از بچه هابودهمه جاش هایلایت گفت اوه!گفت اینو من اینجوری نکردم.همون اول باورکردم راست میگه.بعدکه استاد امتحان گرفت ازاون کتاب اونم چه امتحانی وطرف 19شد.فهمیم چقد گوشام درازه!!.
    در زمینه ی گوش درازی که بعید می دونم کسی گوشاش به گوشای من برسه !
    اما ببین این مثالتو. اینجا هیچ اهمیتی نداره که اون راست می گفته یا نه. نفع یا ضرری بهت نمیرسه که کسی بخونه کتابی رو یا نه.
    تو کار خودتو بکنی وظایف خودت رو انجام بدی راه خودتو بری اهداف خودتوداشته باشی دیگه اهمیت خیلی از این دروغ ها برات کم میشه. اینجا مهم اینه که خودت درستو خونده باشی. اینکه کی چی کار کرده مهم نیست و در نتیجه ناراحت نمیشی

در مورد اینکه هی پشیمونی
    یادمه فرشته اردیبهشت جایی نوشته بود که اگه بخواد ادم به این فکر کنه که چرا و چرا من و این چیزا باخته. درست میگه. دنبال چراهای اینطوری نباش. سعی کن وظایفت اهدافت و مسیرهای زندگیتو بفهمی. سعی کن خودتو و درونتو بهتر کنی. و سعی کن تلاش کنی برای خودت. اما بیخودی دنبال چراهایی که جواب نداره نباش.
    ادمی موفق میشه که راضی باشه در لحظه به داشته ها و نداشته هاش اما خیلی هم تلاش کنه. اینطوری چرا نمی گه ارامش داره اما موفق هم میشه

اها یه چیز دیگه
    ببین خودت استعدادای درونیت چی هستن. ادم یه وقتی استعداد بدجنسی نداره خوب چه کاریه. هر کاری هم بکنه نمی تونه. اما می تونه مهربون باشه. خوب یه مثال بود. اما در کل ببین استعدادهای خودت چیه. سخته اما اگه پیدا کنیشون و روی همون ها انرزی بذاری خیلی موفق تر خواهی بود تا اینکه بخوای شبیه یکی دیگه و یکی های دیگه باشی. اینطوری سخت میشه

موفق باشی
    ویرایش توسط meinoush : پنجشنبه 22 آبان 93 در ساعت 19:15

18. 5 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

ammin (پنجشنبه 22 آبان 93), nokte (پنجشنبه 22 آبان 93), بانوی آفتاب (پنجشنبه 22 آبان 93), تیام (پنجشنبه 22 آبان 93), عشق آفرین (پنجشنبه 22 آبان 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    79

تشکرشده 58 در 34 پست

Array
    مرسی اقای امین.منتهی حرفی که اینجا پیش میاد اینه که مثلاجایی ادممیره برای کار وقتی تو اولین برخورد ازش سوتفاهم میشه تا پریا میرود دیوار کج!
    مثال میزنم شرکتی رفتم کوچیک بود ورئیسی داشت متاسفانه تو برخوردای اول ایشون یک مقدار اشتباه تصور کرد و وقتی فهمید اشتباه کرده کارمون به چاره نرسید. نه من به کارم رسیدم و یه مدت اعصابم خورد شد و وقتم تلف. تازه ابروم هم رفت چرا تو اون شرکت غیرمفید بودم!
    توی دانشگاه یا زمانیکه بیرون میرم هم زیاد هستن کسایی که سوتفاهم میکنن که خب اینها اغلب راحت تر میشه جبرانشون کرد به نسبت کارو دانشگاه که مدت بیشتری باکسی ارتباط داریم. والبته درمورد رابطه های معمولی روزمره خودم به تعدادی از خطاهای رفتاریم پی بردم

ممنون مینوش :اون مثال یه دروغ کم ارزش بود.البته برای من این مهمه که چقدر راحت باورکردم.البته تو سطح درس خوندنم تاثیر گذاشت.بخاطر همون گوش درازی!!خیلی از این موارد پیش میاد
    درمورد اهداف و مسیر.اونزمان که نوزده سالمون بود و هیچی حالیمون نبود.تا همین دیروز! هرچی اشتباه میکردیم با بیخیالی ازش میکذشتیم.الان که شرایط حاد تره و سنمون تو نقطه بحرانیه دیگه همون مشکل کمالگرایی که اقای امین گفتن شدید تر میشه و ادم از اشتباهاتش سخت میگذره.نمیونه برای هر تصمیمش یکسال وقت صرف کنه و بعدم هیچی

خب بعضیا هستن که پولشو دارن و راحت تا مقطع دکترا میرن دانشگاه ازاد. اما برای من اینجا دوتامشکل هست.یکی اینکه تو کیفیت مدرک دانشگاه ازاد شک دارم دوم که خب پولشو ندارم.اینجوری میشه مشکلاتم سخت تر حل میشه
    چون دلم نمیخواد خانه دار باشم و به کلاس اشپزی و گلدوزی علاقه ندارم. هرچند به خودشون علاقه دارم درحد معمول. حالا مثلا اگر من بخوام کلاس برم مثلا کلاس زبان.این به چه دردم میخوره؟ مدرک من نرم افزار هست.تقریبا مدرک تمام دخترای الان!; البته اسما. چون سستی کردم و حتی برای یادگیری کارهای دانشگاهی اقدام نکردم.این کلاس زبان رفتن من به چه درد من میخوره اینجا؟ایا بیخیال 4سال هزینه و زحمت بشم؟ علاقه هم قطعا به رشتم داره اما مهارت و توانایی کاری و عملی نه
    حال دلم مخیواد درسمو ادامه بدم که مشکل پیش میاد که یکماه دیگه ازمونشه و من نخوندمو میفته واسه دوسال دیگه. و اینجوریکه که من در تصمیم گیری مشکل دارم و اون کمالگرایی بخاطر بالا رفتن سن اجازه ازمون و خطای بیشتر رو به من نمیده یا خیلی سخت ترش میکنه

20. کاربر روبرو از پست مفید nokte تشکرکرده است .

meinoush (پنجشنبه 22 آبان 93)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)