8 تا بچه هههههههههه

آرام بیخیال شو کوتاه بیا . همونه که گره به کارت افتاده . قید 7 تاشو بزن تا خدا یدونه بهت بده .
آرام بد بین نباش . خب نیتشون خیر تو چرا خودتو ناراحت میکنی . حالا مگه اتفاقی افتاده کسی به کسی جواب داده .
بدبین نیستم این خیرخواهی بی موردشون اقتدار رو از همسرم گرفته !!!!
از این حرفا زیاده .
اصلا نهایتش میخوان تورو اذیتت کنن تو نباید اخم به چهره بیاری .
زودرنج وحساسم !!!
خلاصه هر کاری میکنی فقط خم به ابرو نیار که بفهمن ناراحتی و جبهه گیری نکن . لحنتو تند نکن . خودتم به کتک نده تا ناراحت میشه ولش کن حدشو حفظ کن
جبهه نمی گیرم
موندم چرا نمیتونی دو کلمه با آرامش با پدر علی صحبت کنی . تو الان چند وقته میای تالار باید سنجیده تر رفتار کنی . خداروشکر ایمانت خوبه پس آرامش کافی برا حل این مسایل پیش افتاده رو داری .
با همسرم با آرامش صحبت میکنم من گذشتم خیلی زیاده اما راجع به فروش خونه م خانواده ش نباید دخالت کنند...مسائل شاید در نظر شما پیش پا افتاده باشه...امامنو زجر میده
آرام بعضی حرفا تا بیاد جا بیفته کمی طول میکشه بخصوص تو این مسایل مالی پس بذار کار با آرامش جلو بره . کم کم همه چی حل میشه و خودش راهشو پیدا میکنه .
بی خیال باشم خانواده همسرم کنترل زندگیمو به عهده میگیرند مخصوصا مالی !!!!
اما همسرت . تک پسر و 5 تا خواهر شوهر دارییییییییییی . که انقدر رو پسرشون حساسا یا نه؟؟؟ آرام همسرت چند سالش بود . چرا همسرت معاف شده . دنبال عیب نیستم خدا نکرده هدفم درک بهتر زندگی شماست . میدونم برادر شوهر داری ولی آیا با اونم همین رفتار دارن .
همسرم پسر بزرگه (فرزند جانبازه) و سربازی معاف شد نه دو تابرادرشوهر دارم نه فقط به پرو پای همسر من می پیچند چون طبق گفته خودشون فرزند اول اونم پسر خیلی عزیزه همسرم در حال حاضر 36 سالشه
البته من یه چیزی بگم ااز نظر من خوب نیست ولی ایرادم نداره . خب رو سلامتی پسرشون حساسا . همین که پسرشونو به توسپردن نشون میده که شما دختر خوبی هستی ولی به روت نمیارن ولی دوست دارن . شک ندارم . من با اینجور خانواده ها رفت آمد داشتم
حساسیت زیادی شون باعث شده همسرم نتونه رو پای خودش وایسه تا سرش درد می گیره به کل خانواده ش خبر میده!!!!! و اونا هم براش چهل روز حدیث کساء نذر میکنند تا سردرد پسرشون خوب بشه !!!! یا از خونشون پا میشند میان خونه ما تا بلکه حال پسرشون خوب بشه
خب من متوجه نشدم پدرت نیت داره با پول شما زمین بخره و تفکیک کنه 3 تا ویلا توش بسازه . یکی براخودش یکی شما و یکی خواهرت پس برادرت چی ؟؟؟؟؟؟؟
با پول فروش خونه ای که الآن دارم زندگی میکنم ملک بخره و با پول فروش خونه همسرم خونه م رو بسازه
ببینم همسرت خودش اون خونه رو خریده با زحمت خودش یا پدرش بهش داده . شاید همسرت به خونش وابسته شده و میخواد نگه هش داره .
خونه رو پدرشون بهشون دادند خونه قسط داره و اجاره خونه بابت قسط میره(با وام ساختند)
یا اینکه نه فکر دیگه ای داره . مشکل بنام زدن که فعلا نیست مشکل در اصل قضیه است .
خب یه چیزایی برام روشن شد که بهت میگم . صبر کن
فعلا .
علاقه مندی ها (Bookmarks)