سلام به دوستای عزیز همدردی
من 1.5 ماهه که محل کارم رو عوض کردم و محل جدید جو خوبی داره ولی با هم راحتن و خیلی خوبن
شرکت ما دو تا دفتر داره که مدیر دفتر دوم کارمند سابق شرکته ولی مدیر خودمون باهاش شریکه
من تا به حال توی محیط کارم خوب پیش اومدم و اعتماد همکارامو جلب کردم و از عملکردم خیلی راضی هستن
مشکلی که برام پیش اومده مدیر دفتر دوم هست که البته ما باهاش راحتیم و صمیمی هستیم و ایشون خانومه ولی خیلی زودرنج و مغروره (دستای منو از پشت بسته)
یکی از وسیله های شرکت ما توی اون دفتر امانت بوده ولی چون سرمون شلوغ شده و بهش نیاز پیدا کردیم باهاشون تماس گرفتم تا برامون بیارن که کارمون سریعتر انجام بشه و خیلی عادی با منشی ایشون صحبت کردم ولی مدیر دفترشون خیلی ناراحت شده و...
بعد از تماس من مدیرشون تماس گرفت و گفت من با مدیر شما هماهنگ کردم و این وسیله رو آوردم (البته لحنش خوب نبود) ولی براتون پس میارم و برای خودمون تهیه میکنم
حالا از دستم دلخور شده و با مدیر خودمون مطرح کرده و مدیرمون هم منو سوال جواب کرد
البته حرف بدی نزد فقط گفت زودرنجه و هواشو داشته باشید و ازش عدرخواهی کن
ولی من فکر نمیکنم اشتباهی کرده باشم و نیازی به عذرخواهی نیست (اینارو برای مدیرمون هم توضیح دادم)
ضمنا من حس میکنم مدیرمون به اون خانم علاقمنده چون خیلی هواشو داره
حالا من باخودم درگیرم که باید چیکار کنم ؟
از طرفی دوست ندارم کسی رو دلخور کنم ولی دلیلی هم برای عذرخواهی نمی بینم
تازه قبلا هم همچین مسئله ای تکرار شده یعنی ایشون از من کاری خواستن و من انجام ندادم و ناراحت شدن ولی من ازش عذرخواهی کردم (دقیقا مثل این دفعه به مدیرمون گفت ولی من الان حرصم گرفته که مسئله به این کوچیکی رو مثل بچه ها به مدیرمون گفته!)
حالا من باید چیکار کنم؟؟؟؟
البته ایشون نیروی قدیمی این دفتر هستن و همه هواشونو دارن ولی حس میکنم این بار داره سوء استفاده میکنه دلم نمیخواد عادت کنه به عذرخواهی من و این مسئله بعدها دوباره تکرار بشه
دلم میخواد درست یا غلط خودم رو اثبات کنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)