نوشته اصلی توسط
فدایی یار
ببنید شما توی دوران دوستی رابطه ی غیر عرفی با اون اقا نداشتید خیلی خوبه
الان شرابط خیلی عوض شده ... اون اقا به قول خودتون ارشدش هم گرفته و شاید الان با خودش میگه روزی رسید که طرفم پشیمون شد و تازه شاید خوشحال هم بشه (یه بنده خدایی بود دقیقا با شرایط مشابه شما یادمه ایشون ارزو میکرد روزی برسه که اون خانم پشیمون شه که بهش جواب مثبت نداد و.. که من بهش گفتم همون بهتر بهت جواب رد داد چون تو واقعا عاشقش نبودی که الان ارزوی اینو میکنی روزی حسرت داشتن تو رو بخوره و اگه واقعا دوسش میداشتی براش ارزوی خوشبختی میکردی با همسر ایندش چون عشق انحصار طلبی نیست عشق یعنی چون دوسش داری پس میخوای خوشبخت باشه با هرکی دیگه حتی جز تو )
بر میگردم به خط اولم راستش چیزایی که شما گفتید مثلا قبلنا پول براتون مهم بوده و ظاهر مهم بوده و .. الان هم عوض شدید خواستم بگم اینا من کار ندارم اون موقع اون اقا هیچی ندار بوده (و الان هم احتمالا ولی رو به پیشرفت) ولی اگه شما میگفتید یه اشتباه کردید باهاش رابطه ای برقرار کردید واقعا میگفتم انتظار نداشته باشید حتی یه درصد..هر چند هم الان هم در نهایت اینو میخوام میگم.. ولی شما رو مقصر میدونستم..واقعا شما با چیزایی که نوشتید توی رابططتون کاری نکردید که اون اقا پسر نخواد هیچ وقت برای ازدواج به شما فکر نکنه (هر چند احتمالا دیگه فکر نمیکنه).. پس نشون میده اون قدر ها هم به شما برای ازدواج شاید فکر نمیکرده.
اون اقا به شما اعتماد نداره که دو به شک هست و بعد مدت ها میخواد بفهمه ایا شما با کسی بودید یا نه !! شما که این قدر گفتید مقید بودید در ارتباطتون..فکرشو بکنید اگه باهاشون رابطه داشتید چطور فکر میکرد..
مهم تر این که توی دوسال اندی گذشته جز یه بار باهاتون تماس نداشته ..این خودش نشون بزرگی هست شما رو نمی خواد و پیگیر.. نیست..
اگه ایشون واقعا شما رو میخواست الان که شرایطش بهتر شده باهاتون مثل یه مرد صحبت می کرد بدون این که ارشد چی بشه یا نشه .. و اگه میدید خواسته هاتون معقول تر شده خوشحال هم میشد و پیشنهاد ازدواج میداد و..
خلاصه یه درصد هم بهشون فکر نکنید..دلایل بالا رو گفتم تا در تصمیمتون ذره ای دچار تردید نشید.. و این که ایندتون رو بسازید ... روزی نشه ایشون واقعا ببنید ازدواج کرده و زندگی درست کرده برای خودش و شما هنوز لیسانس دارید.. به توانایی هاتون فکر کنید وبرای ساختن ایندتون تلاش کنید.
اگه ایشون فقط تبریک گفت هم حتی شاید بهتر باشه بهشون جواب ندید.دیگه امار بگیره که بدتر !!
مگه این که یه روزی بخوان ازتون خواستگاری کنند و..
پس لطفا این ده ماه رو الکی به باد ندید.. چون یه روز هم یه روزه برای فراموشی .با برقراری رابطه حتی در حد یه پیام به نظرم به همون ده ماه گذشته بر می گردید !! اشتباهات گذشته رو تکرار نکنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)