سلام به همگی.
من مشکلی در زندگی دارم به نام نداشتن سیاست نه در اعمال خودم ونه در واکنش به رفتارهای دیگران و خیلی ضربه خوردم و دارم میخورم ازش
از بحث سیاسیت داشتن که بگذیریم ادم های حسود همه جا پیدا میشن در خوابگاه در مطب دکتر! در اشنایی های روزانه در روابط فامیلی و حتی خانوادگی ، و من که سیاست ندارم میرنجم و اوقات رو به خودم تلخ میکنم
این حقیقتیه که ادمها بخصوص دخترا وقتی چیزی رو درکسی میبینن که خودشون ندارن دست به بدگویی وتهمت میزنن وبهترین راه توجه نکردنه
مثال میزنم وقتی خوابگاه بودم یه گوشی خریدم اخرین مدل خوشگل همه چیز تمام،دخترای خوابگاه من که یکم سطح فرهنگیشون پایین هم بود یکی میگفت دوس پسرت واست خریده ،یکی میگفت واسه کی چیکارکردی که اینو واست خریده و بقیه هم با رفتارهاشون و من که حقیقت رو میگفتم که خواهرم واسم خریده به فلان مناسبت ،اما من کجا و حسودان کجا
این مشکلات در زندگی روزمره ، ظاهر و حتی لباس پوشیدن من هم بود ،جذابیتی که حسودان قادر به پذیرفتنش نبودن و الان هم نیستن و به دنبال اون واسم مشکلات روحی درست میکردن و میکنن
حالاا اینجور ادمها که همه جا پیدا میشن چه طوری برخورد کنم باهاشون که اسیب نبینم،مطمئنم شماها میدونید!؟
- - - Updated - - -
اعضای همدردی ازتون نظر خواستم ها
منتظر نظراتتون هستم
علاقه مندی ها (Bookmarks)