سلام. تازیگی ها احساس می کنم دو شخصیتی شدم. یه روز خوبم خوشحالم به اینده کلی امیدوار . اما روز بعدش غمکین ناراحت و ناامید . دلم می خواد رفتار ثابتی داشته باشم. همش یه جور باشم . تعادل شخصیتی داشته باشم. چه جوری می تونم به تعادل شخصیتی برسم
تشکرشده 8 در 7 پست
سلام. تازیگی ها احساس می کنم دو شخصیتی شدم. یه روز خوبم خوشحالم به اینده کلی امیدوار . اما روز بعدش غمکین ناراحت و ناامید . دلم می خواد رفتار ثابتی داشته باشم. همش یه جور باشم . تعادل شخصیتی داشته باشم. چه جوری می تونم به تعادل شخصیتی برسم
تشکرشده 11,395 در 3,444 پست
درود
یکم بیشتر از خودت بگو تا بهتر و بیشتر باهات آشنا بشیم و راحت تر بتوانیم نظر بدیم
چند سال داری؟
میزان تحصیلات؟
فرزند چندم خانواده هستی
توی تایپیک دیگه ای زده بودی متاهلی و به نامزدت شک داری بنظر خودت میتواند دلیلش این موضوع باشه؟
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
تشکرشده 8 در 7 پست
26 سالمه و فرزند اولم.
تشکرشده 54 در 18 پست
سلام.
فکر میکنم مربوط به افسردگی باشه. آدمهای افسرده، یه روز کلّی شادن و امیدوار ولی بعدش نومید میشن و غمگین. و این سیکل، مرتّب تکرار میشه.
تشکرشده 8 در 7 پست
باید چکار کنم افسردگیم بره
تشکرشده 54 در 18 پست
در مورد افسردگی و چگونگی رفعش اطّلاعات چندانی ندارم. ولی این نشانههائی که شما گفتی رو خودم تجربه کردم. در بعضی وبلاگها هم دیدم افرادی این حس رو تجربه کردن. فکر نمیکنم مشکل حادّی باشه. با انجام دادن کارهائی که بهش علاقه دارید و «احساس مفید بودن» بهتون میده، میتونید این حس رو برطرف کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)