نوشته اصلی توسط
hajlo
سلام . آدما چقد مشکلاتشون بهم نزدیکه درسته خیلی عنوانش با هم فرق میکنه ولی در عین حال یکیه .
تو بی اراده ای من بی اراده ام تو دوست داری دانشگاه قبول شی درس بخونی نمیتونی . من دانشگاه قبول شدم ارشد بدون کنکور با معدل سراسری. دوست دارم درس بخونم اما نمیخونم . نمیتونم بخونم . نمیخوام برم . انصراف دادم . هر چند انصراف من واسه هیچ کسی فایده نداره ... دلم میخواست جامو میدادم به تو ولی خوب ...
عذاب وجدانی که داری میکشی رو از اینجا حس میکنم . البته من اسمشو میذارم عذاب وجدان . میدونی من فکر میکنم وقتی آدما اشتباه میکنن و میدونن دارن اشتباه میکنن یه حسی میاد سراغشون . این نشون دهنده ی اینه که زنده ای.
منم منتظر یه اتفاقم تو هم منتظر یه اتفاقی. یه اتفاق که باعث بشه دوباره پاشی رو پای خودت واسی اما هر چی منتظری خبری از تحول نیست . خبری از اراده نیست .
مشکل اینه که من و تو میدونیم یه چیزی کمه . کاش نمیدونستیم .
نمیخوام بهت ضدحال بزنم آخه اگه نمیخواستی مشکلت حل شه اینجا نمی اومدی . با خیال راحت کتاباتو میبستی دیگه غصه نداشتی که ! ناراحت نمیشدی که! . پس میخوای درس بخونی ولی تو یه مشکل بزرگ داری...
روزا میاد و میگذره اما من و تو نشستیم هی احساس میکنیم. حس های بد فکرای بد خوابای بد. حس خوبه نیست رفته.
دلم میخواد این حسا تبدیل بشه به عمل به یه رفتار مفید .
دوست داری یکی بیاد بزنه زیر گوشت به زور مجبورت کنه درس بخونی؟ اگه بهت بگن یا درس یا اعدام ترجیح میدی اعدامت کنن؟ دوست داری یکی منتتو بکشه درس بخونی ؟ خسته ای ؟ هیچ کسی نمیفهمه تو چی میگی ؟
مشکلت خیلی بزرگه؟ من رفتم پرسیدم به من گفتن نیست گفتن مشکلت بزرگ نیست....اصلا مشکلی نیست...
یه چیزایی بهم گفتن میگن این کارو بکن منم به تو میگم. شبا زود بخواب . صبحا زود پاشو . قرص امگا 3 بخور. یه مولتی ویتامینم بخور . قرص آهن و اینا لازم نیست . هیچیت نیست . سالم سالمی . این لوس بازیا چیه درمیاری؟
اصلا مهم نیست شبا خوابت نمیبره فقط بخواب اصلا مهم نیست وقتی صبحا پا میشی حالت بده فقط حالت خوب باشه . اصلا مهم نیست حالت خوب نیست چون حالت خوبه باید خوب باشه.
اصلا مشکلو بی خیال...
از عذابی که توشی خسته نشدی ؟ تو هم درس نمیخونی هم عذاب میکشی. آخه آدم عاقل یا درس نخون یا عذاب نکش. من پیشنهادم اینه لطفا عذاب نکش. راه حلش ساده اس کافیه درس بخونی شده روزی یه صفحه. نترس کنکور از همین صفحه هاس.
علاقه مندی ها (Bookmarks)