به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 شهریور 94 [ 02:59]
    سطح
    31
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    448

تشکرشده 166 در 82 پست

Array

Tavajoh احساس ضعف در برابر زنان

سلام
    من يه مدت زياد ميمومد اينجا و مشكلاتم رو مطرح ميكردم اما به جواب خاصي نميرسيدم اخر سر رفتم پيش يه مشاور
    اونجا حرفاي جالبي بهم زد اما اصل مشكل من رو نتونست حل كنه و اخر سرم گفت برو كتاب "چگونه شخصيت برتر بيايبيم" (اسم ديگه اش غلبه بر عصبانيت) رو بخون و خلاصه اينكه به جواب خاصي نرسيديم
    گفتم بيام ببينم اينجا شما ها چي ميگيد شايد به ددرم خورد

اونجا مشاور بهم گفت كه مشكلاتت به خاطر "احساس ضعف در برابر زنان هستش"
    خوب حالا من چ گفتم اونجا؟
    1- گفتم هيچكس دختري به من علاقه نداره
    هر دختري رو تاحالا ديدم عاضق يه پسري بوده
    اكثرا هم قبل از ازدواج بوده و ميديم كه چ كارايي براشون ميكنن
    نمونه اش دختر عمه ام كه برا عشقش هر كاري ميكنه حتي بهش گفته بود بيا با من ازدواج كن بعدش برو سرم هوو بيار و ...
    و خيلي دختراي ديگه مثل دوست دختر دوستم كه به خاطرش چ عذابايي كه نكشيد
    يا كلي دختراي ديگه كه از زبون همين دوست دختر دوستم و دختر عمه ام و كسايي تو شبكه هاي احتماعي شنيدم

2-ميخواستم بدونم من مشكلي دارم كه دختري منو اينجوري دوست نداره
    اخه همين دخترم عمه ام هميشه هم ميگه دوستم داره ولي فقط دوست داشتن معمولي من ميخواستمش و اون بهم گفت مثل داداش دوست دارم نه بيشتر
    يا كلا كساي ديگه مستقيم و غير مستقيم يا به خودم ميگن يا از كساي ديگه مشنوم كه ميگن من چقدر پسر خوبيم از نظرشون ولي ...
    اين پسرا كار خاصي ميكنن كه دخترا عاشقشون ميشن
    يا نه يه چيزي تو وجود من نيست كه بايد باشه
    مثل اينكه بعضيا كلا با نمك هستن و يه سري نيستن
    نكنه منم يه چيزي ذاتن كم دارم كه كسي مارو حساب نميكنه
    مشاوره ميگفت تو چيزي كم نداري فقط بايد بري سراغ دختر بازي تا عاشقت بشن
    اما جوابي برا بحثم نداشت‌:
    من دختراي ذهبي ميشناسم كه همينجوري و بدون دوستي عاشق شدن
    حتي دختر عمه خودمم دوست نبود با پسره ولي عاشقش شد

3-اصلا بعدا ممكنه كسي از من اين مدلي خوشش بياد يا نه
    اخه تا الان كه 22 -23 سالم شده كه پيش نيومده
    نميدونم والا

4-دخترا كه تو اين سن عاشق ميشن و به اين مفتي ها هم يادشون نميره بعدا كه با من ازدواجم بكنه
    نميخواد به فكر اون باشه دائما؟

خلاصه اينكه اين حرفا زده شد و نتيجه ضغف من در برابر زنها بود
    بدون راهكار خاص
    بدون راهكار عملي كه مشكل ديني نداشته باشه
    و با يه جواب طنز از طرف جناب اقاي مشاور : " فقط 20 درصدر زنها عاشق ميشن هشتاد درصد ديكه اشون رو تو نميبيني" (دقيقا من رو احمق فرض كرده)
    ممنون ميشم راجع بقه رفع اين مشكل كمكم كنيد

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    دوست عزیز شما هیچ مشکلی نداری ؟!؟!

مگه ارزش ادما به توجه کردن جنس مخالف بهشونه ؟!

بعدش هم این دختر خانم هایی که ندیده عاشق پسری میشند و.. بهت قول میدم مستند که اکثرشون یا به ازدواج ختم نمیشه یا به ازدواج ختم بشه اصلا به معنای واقعی رو شاید تجربه نکنند..یه بنده خدایی بود یه دختری ازش خوشش اومد کار به جایی رسید که به همون اشنام میگفت من به خاطر تو پا روی هر کسی میزارم حتی پدر و مادرم با خودم گفتم کسی که به خاطر یه پسر از راه اومده این طور میاد به پسره هم میگه خیلی راحت میتونه همین پسر رو هم کنار بزاره ودقیقا این کار رو کرد و این اشنای ما رو کلی برد توی غم و فکر و خلاصه افسوس از عمری که این پسر چند سال برای این دختر خرج کرد

خلاصه کلام میخوام بهت بگم دختر خوب عاشق چشم و ابروی یه پسر نمیشه عاشق پول و موقعیت طرف نمیشه چون اینا نیست که زندگی رو میسازه(شاید بگی الان اکثرا این طور هستند من میگم اونایی که این طور هستند خیلی زود متوجه اشتباهشون خواهند شد و میبینند اینا نیست که باعث یه عمر خوشبختی میشه) ..دخترای فهمیده عاشق مردانگی و عرضه و اخلاق و خانواده دوست بودن و مرد کاری بودن و.. اینای طرف میشه البته با شرط داشتن حداقل های لازم برای شروع یک زندگی... شما اگه اینا رو داری بسم الله خانواده انشالله شروع کنند به خواستگاری مطمئن باش کسی که همسرت میشه انشالله اون قدر عاشق شما خواهد شد...که به خودت ببالی..

لطفا این خط کش و معیار رو هم بردار که یه عده از خانم ها از پسر ها خوششون میاد و.. چون کاملا در اشتباهی ...یه بررسی بکنی میبینی از هر 10 تا شاید یکیشون باشه که توی یه خانواده ی خیلی خوب بزرگ شده و سر اعتقاداتش هست اونم دچار درگیر این روابط و احساسات شده و خیلی زود هم متوجه اشتباهش میشه...بقیه رو نگاه کنی مبیبینی خلا ها و کمبود هایی داشتند که این قدر راحت با یه پسر دوست میشند و ارتباط برقرا رمیکنند و...

پس لطفا ارزش خودتو پایین نیار.

3. 2 کاربر از پست مفید فدایی یار تشکرکرده اند .

Mr.Anderson (جمعه 27 تیر 93), فرهنگ 27 (شنبه 28 تیر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 19 آذر 95 [ 01:34]
    سطح
    51
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    405

تشکرشده 1,144 در 414 پست

Array
    سلام
    من يه مدت زياد ميمومد اينجا و مشكلاتم رو مطرح ميكردم اما به جواب خاصي نميرسيدم اخر سر رفتم پيش يه مشاور
    اونجا حرفاي جالبي بهم زد اما اصل مشكل من رو نتونست حل كنه و اخر سرم گفت برو كتاب "چگونه شخصيت برتر بيايبيم" (اسم ديگه اش غلبه بر عصبانيت) رو بخون و خلاصه اينكه به جواب خاصي نرسيديم
    گفتم بيام ببينم اينجا شما ها چي ميگيد شايد به ددرم خورد

اونجا مشاور بهم گفت كه مشكلاتت به خاطر "احساس ضعف در برابر زنان هستش"
    خوب حالا من چ گفتم اونجا؟
    1- گفتم هيچكس دختري به من علاقه نداره
    از کجا مطمئنید؟ یه لطیفه ای بود که میگفت وقتی پسری عاشق یه دختر میشه همه عالم میدونن جز خودِ دختره. وقتی دختری عاشق پسری میشه هیچکی نمیدونه جز خودِ دختر.

هر دختري رو تاحالا ديدم عاضق يه پسري بوده
    نمیشه اینو به همه ی دخترها تعمیم داد. البته اگر دامنه دختران مورد نظر رو چهارده تا هفده ساله در نظر نگیریم.

اكثرا هم قبل از ازدواج بوده و ميديم كه چ كارايي براشون ميكنن
    نمونه اش دختر عمه ام كه برا عشقش هر كاري ميكنه حتي بهش گفته بود بيا با من ازدواج كن بعدش برو سرم هوو بيار و ...
    از صمیم قلب براتون آرزو می کنم که هرگز گرفتار چنین ماجرایی نشین. این علاقه نیست؛ شیداییه. چنین احساساتی جز تخریب ذهن و روح طرفین هیچ تاثیری نخواهد داشت. متاسفانه نمونه عینی این نوع رابطه رو در زندگی های بسیاری دیدم.

و خيلي دختراي ديگه مثل دوست دختر دوستم كه به خاطرش چ عذابايي كه نكشيد
    يا كلي دختراي ديگه كه از زبون همين دوست دختر دوستم و دختر عمه ام و كسايي تو شبكه هاي احتماعي شنيدم
    اینا همون عشقایی هستن که به قول دکتر شریعتی اگر ادامه پیدا کنن به ابتذال کشیده میشن. البته من فکر می کنم ابتذال در اینجا بار معنایی خیلی سنگینی داره. در نهایت تبدیل میشه به همون ماجراهای سوزناک و عبرت آموز.

2-ميخواستم بدونم من مشكلي دارم كه دختري منو اينجوري دوست نداره
    اخه همين دخترم عمه ام هميشه هم ميگه دوستم داره ولي فقط دوست داشتن معمولي من ميخواستمش و اون بهم گفت مثل داداش دوست دارم نه بيشتر
    يا كلا كساي ديگه مستقيم و غير مستقيم يا به خودم ميگن يا از كساي ديگه مشنوم كه ميگن من چقدر پسر خوبيم از نظرشون ولي ...
    اين پسرا كار خاصي ميكنن كه دخترا عاشقشون ميشن
    يا نه يه چيزي تو وجود من نيست كه بايد باشه
    مثل اينكه بعضيا كلا با نمك هستن و يه سري نيستن
    پسرای خوب، دخترای خوب رو جذب می کنن و شأن و آبرو و عقل یه دختر خوب بالاتر از اینه که تن به رفتار سخیف بده یا به اصطلاح خودش رو آویزون کسی کنه.

نكنه منم يه چيزي ذاتن كم دارم كه كسي مارو حساب نميكنه
    مشاوره ميگفت تو چيزي كم نداري فقط بايد بري سراغ دختر بازي تا عاشقت بشن
    اما جوابي برا بحثم نداشت‌:
    من دختراي ذهبي ميشناسم كه همينجوري و بدون دوستي عاشق شدن
    حتي دختر عمه خودمم دوست نبود با پسره ولي عاشقش شد
    دختر عمه شما چند سالشه؟ آیا رفت و این ماجرا رو به اون پسر اعتراف کرد؟ الان

3-اصلا بعدا ممكنه كسي از من اين مدلي خوشش بياد يا نه
    اخه تا الان كه 22 -23 سالم شده كه پيش نيومده
    نميدونم والا

4-دخترا كه تو اين سن عاشق ميشن و به اين مفتي ها هم يادشون نميره بعدا كه با من ازدواجم بكنه
    نميخواد به فكر اون باشه دائما؟
    نه. اینطور نیست. عشق واقعی با شناخت و به مرور زمان به وجود میاد. چنین احساسات آنی و شدیدی صرفا حاصل بالا و پایین شدن هورمون هاست. در اکثر موارد؛ بعد از این که فرد دوران بلوغ رو طی کنه و به ثبات برسه همه این ها رو از یاد میبره یا به نظرش مضحک و بچگانه میاد. در شدیدترین نوعش فقط یه حس نوستالژی کمرنگ باقی میمونه. البته اگر قبلا اجازه نداده باشه این احساسات تاثیر جدی روی بخش های دیگر زندگیش بگذارند.

خلاصه اينكه اين حرفا زده شد و نتيجه ضغف من در برابر زنها بود
    متوجه نمیشم مشاشوتون چرا چنین برداشتی کرده!

بدون راهكار خاص
    بدون راهكار عملي كه مشكل ديني نداشته باشه
    و با يه جواب طنز از طرف جناب اقاي مشاور : " فقط 20 درصدر زنها عاشق ميشن هشتاد درصد ديكه اشون رو تو نميبيني" (دقيقا من رو احمق فرض كرده)
    ممنون ميشم راجع بقه رفع اين مشكل كمكم كنيد

5. 3 کاربر از پست مفید mahasty تشکرکرده اند .

Mr.Anderson (جمعه 27 تیر 93), فرهنگ 27 (شنبه 28 تیر 93), معاون کلانتر (شنبه 28 تیر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    31
    دستاوردها:
    تشکرها
    448

تشکرشده 166 در 82 پست

Array
    خيلي ممنون بابت وقتي كه گذاشتين و لطفي كه دارين
    نه من نميگم من بي عيبم
    مسلما عيب دارم
    اتتتفاقا من ميگم من بايد عيب هاي خيلي تابلويي داشته باشم كه خودم خبر ندارم و گرنه چرا بايد اينجوري بشه
    اما حرفاي ديگران رو گفتم
    نه فقط اونايي كه جلو روم گفته شده كه ممكنه واقي نباشه
    من تو مثال هام گفتم كه دخترايي رو هم ميگم كه مذهبي چادري منطقي و خيلي عالي هم هستن اين احساسات ر تجربه كردن

شما احتمال قوي پسرين كه اين حرفو ميزنين خود خانوما ميدونن كه اينطور نيست كه شما ميگين
    من دختراي خوب زيادي ميشناسم كه عاشق شدن
    نه بعد از اازدواج
    راستش من هيچكس رو نميشناسم بعد از ازدواج عاشق شده باشه
    به هيچ عنوان
    تو اينترنتم ميگشتم برا افراد ديگه هم سوال بود اصلا مگه ميشه بعد از ازدواج عاشق شد؟؟؟!!!
    اون دخترا هم كي گفته عاشق ظاهر شدن؟؟
    همون بنده خدا كه دختر عمه ام عاشق شده ظاهر انچناني نداره
    يا باقي كسايي كه من ازشون شنديه ام در اين باره يادم نمياد كسي خيلي از ظاهر طرف گفته باشه بيشتر اخلاقات بوده
    منتهي ااين اخلاقيات چيزي نبوده كه من نداشته باشم

بحثمم يه چيزي ميخوام ببينم اين ايراده كه من دارم ؟
    دوما اكه ايراده ميشه برطرف كرد يا نه؟

من يه زماني با لاغر بودن مشكل داشتم كه البته عادي و خاص نيست
    ولي من باهاش مشكل داشتم
    اخر سر يه دكتر بهم """""ثابت كرد""""" كاري نميتوني بكني
    الانم ديگه بيخيالش شدم
    .یه بررسی بکنی میبینی از هر 10 تا شاید یکیشون باشه که توی یه خانواده ی خیلی خوب بزرگ شده
    من يكيشون رو ميدونم كه خودش مشكلات فكري داره ولي چند نفر ديگه هم ميشناسم كه مشكل فكري و خانوادگي هم ندارن
    بابا ميگم هيچ دختري نيست كه اين حس رو تجربه نكرده باشه
    همه خانواده ها بد و به درد نخورا؟

- - - Updated - - -

مهستي خانوم خيلي ممنون كه بابت لطفتون

از کجا مطمئنید؟ یه لطیفه ای بود که میگفت وقتی پسری عاشق یه دختر میشه همه عالم میدونن جز خودِ دختره. وقتی دختری عاشق پسری میشه هیچکی نمیدونه جز خودِ دختر.
    قبول دارم اين حرفا و نمونه هاي اينطوري هم كم ديدم ولي ديدم بلاخره
    اما بحث سر اينه كه شايد پسرا به زبون بيارن ولي دخترا هم بلاخره همينجوري مثل محسمه نيستن كه
    به زبون نميارن يه رفتاري يه حركتي
    بابا من توي يه جاي دور افتاده بميرم به جز 3-4 نفر كه شامل مامان و بابام و يه دونه از رفيام ميشه كس ديگه اي نميفهمه
    دختري كه حس داشته باشه تا اونجا كه من ميدونم يه حركتي يه درو و بر چرخيدني يه چيزي
    ديديم دختراي اين مدلي هم بلاخره

از صمیم قلب براتون آرزو می کنم که هرگز گرفتار چنین ماجرایی نشین. این علاقه نیست؛ شیداییه. چنین احساساتی جز تخریب ذهن و روح طرفین هیچ تاثیری نخواهد داشت. متاسفانه نمونه عینی این نوع رابطه رو در زندگی های بسیاری دیدم.
    چرا طرفين؟ خوب يه دختر خوب و سالم توي سن از حدود 16 تا حدود 21و 22 عاشق پسره بوده و بهشم ميگفته پسره هم سه چها سال بزرگتر بوده و موقعيت ازدواج هم داشته
    خوب اگه طرف جوگير نميشد يا هر مرگ ديگه اي كه باعث شده همچين موقعيتي رو هراب كنه
    چه تخريبي ميتونست داشته باشه

اینا همون عشقایی هستن که به قول دکتر شریعتی اگر ادامه پیدا کنن به ابتذال کشیده میشن. البته من فکر می کنم ابتذال در اینجا بار معنایی خیلی سنگینی داره. در نهایت تبدیل میشه به همون ماجراهای سوزناک و عبرت آموز.
    باقي عشقا چ مدلين مگه؟
    احتمالا شما هم جزو همون عده اي هستين كه به تفاهم ميگين عشق
    تفاهم عاليه لازمه خوبه
    اما چ ربطي به عشق داره من نميدونم

پسرای خوب، دخترای خوب رو جذب می کنن و شأن و آبرو و عقل یه دختر خوب بالاتر از اینه که تن به رفتار سخیف بده یا به اصطلاح خودش رو آویزون کسی کنه.
    دختراي خوب هميشه عشقشون رو تو دلشون نگه ميدارن و تا اخر عمر حصرتشو ميخورن اما حاضر نميشن يه نشوني به اون طرفشون بدن كه ببينن مزه دهنش چيه؟

دختر عمه شما چند سالشه؟ آیا رفت و این ماجرا رو به اون پسر اعتراف کرد؟ الان
    الان 23 سال تقريبا داره
    تو متنم هم گفتم بله بهش گفت و حتي گفت حاضر با هوو ازدواج كنه چون شسره سرو و گوشش ميجنبه و نهايتا هم چون ميخواستن به زور شوهرش بدن و اون فقط همون پسر رو ميخواست خودكشي كرد كه نجاتش دادن

نه. اینطور نیست. عشق واقعی با شناخت و به مرور زمان به وجود میاد...
    همچين اني هم نبوده اينا كه ميگم
    يكيشون طي يه دوستي چند ساله يكي طي رفت و امد هاي خانوادگي و...

متوجه نمیشم مشاشوتون چرا چنین برداشتی کرده!
    من هي ميپرسيدم كه مشكل من چيه
    اونم ميگفت تو احساس ضعف مكني
    فك ميكني دخترا چين؟
    يه تيكه بهشون بندازي جلوت وا ميرن
    حرفش اين بود

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 19 آذر 95 [ 01:34]
    سطح
    51
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    405

تشکرشده 1,144 در 414 پست

Array
    قبول دارم اين حرفا و نمونه هاي اينطوري هم كم ديدم ولي ديدم بلاخره
    اما بحث سر اينه كه شايد پسرا به زبون بيارن ولي دخترا هم بلاخره همينجوري مثل محسمه نيستن كه
    به زبون نميارن يه رفتاري يه حركتي
    بابا من توي يه جاي دور افتاده بميرم به جز 3-4 نفر كه شامل مامان و بابام و يه دونه از رفيام ميشه كس ديگه اي نميفهمه
    دختري كه حس داشته باشه تا اونجا كه من ميدونم يه حركتي يه درو و بر چرخيدني يه چيزي
    ديديم دختراي اين مدلي هم بلاخره
    چه حرکتی مثلا؟ یه چرخ توی همین سایت بزنید ببینید چندتا دختر تاپیک باز کردن درمورد اینکه عاشق مردی هستن اما نمی تونن بهش بگن. چون غرورشون اجازه نمیده یا هرچی. بعد جوابهای سایرین رو هم بخونید که بلااستثنا به دخترها توصیه می کنن به هیچ وجه به روی خودشون نیارن و کاری نکنن که فرد مورد نظر از احساسشون با خبر بشه. نمیخوام دلایلش رو بگم یا رد کنم چون موضوع صحبت ما نیست. فقط می خوام متوجه نگاه جامعه به این قضیه بشید. خوندن ادامه این پست رو بزارید برای بعد، همین الان این کارو بکنید.

چرا طرفين؟ خوب يه دختر خوب و سالم توي سن از حدود 16 تا حدود 21و 22 عاشق پسره بوده و بهشم ميگفته پسره هم سه چها سال بزرگتر بوده و موقعيت ازدواج هم داشته
    خوب اگه طرف جوگير نميشد يا هر مرگ ديگه اي كه باعث شده همچين موقعيتي رو هراب كنه
    چه تخريبي ميتونست داشته باشه؟
    خانمی از آشنایان من، توی سن نوزده سالگی(که کم هم نیست) عاشق آقایی -که ایشون رو هم از قبل می شناختم- شد. اون خانم شاگرد ممتاز مدرسه بود و تنها فرزند یه خونواده خوب. دقیقا از همون عشقهای آتشین در حدی که این خانم دست به دامن کوچک و بزرگ شد تا خانوادش رو راضی کنن باهاش ازدواج کنه و همینطور هم شد. بعد از چهار سال که اون شور و شوق کنار رفته مشکلاتی دارن که حتی تصورش دردناکه. یک روز مادرش گریه می کرد و میگفت دخترم با این ازدواج بدبخت شد. من فکر کردم اگه ازدواج نمی کرد هم، بدبخت میشد. چون همچنان حسرت بتی که ساخته بود باهاش بود.
    یکی دیگه هم بود که عاشق پسری شد و پسرِ اهمیتی بهش نداد. دختر خانم هم در اوجِ...(چه واژه ای خوبه؟) با یکی از آشنایان نزدیک اون آقا ازدواج کرد. الان آقا همش به روابط همسرش با اون مرد مشکوکه. دختر بیچاره هر هفته همون مثلا عشقش رو میبینه و...

باقي عشقا چ مدلين مگه؟
    احتمالا شما هم جزو همون عده اي هستين كه به تفاهم ميگين عشق
    تفاهم عاليه لازمه خوبه
    اما چ ربطي به عشق داره من نميدونم
    اتفاقا عشق و تفاهم خیلی بهم ربط دارن.
    شما می تونید ادعا کنید کسی رو دوست دارید اما در عین حال اصلا درکش نمی کنید؟ یا می تونید بگید هر حرف و حرکت یک نفر رو درک می کنید و باهاش موافقید اما از اون آدم خوشتون نمیاد؟ همونطور که عشق تفاهم میاره، تفاهم هم عشق میاره.
    زندگی واقعی در حرفای عاشقانه و رفتارهای دوستانه خلاصه نمیشه. ما هر روز مجبوریم تصمیمات مختلفی بگیریم. حالا فرض کنید یه نفر مدام با تصمیمات شما مخالفت کنه. چه احساسی بهتون دست میده؟ این آدم شما رو از خودتون بیزار می کنه، می تونید عاشقش بمونید؟ شاید اوایل این کش و قوس و ماجراجویی جذاب باشه. اما به مرور خسته کننده و غیرقابل تحمل میشه.

دختراي خوب هميشه عشقشون رو تو دلشون نگه ميدارن و تا اخر عمر حصرتشو ميخورن اما حاضر نميشن يه نشوني به اون طرفشون بدن كه ببينن مزه دهنش چيه؟
    تاپیک ها رو خوندید؟!

الان 23 سال تقريبا داره
    تو متنم هم گفتم بله بهش گفت و حتي گفت حاضر با هوو ازدواج كنه چون شسره سرو و گوشش ميجنبه و نهايتا هم چون ميخواستن به زور شوهرش بدن و اون فقط همون پسر رو ميخواست خودكشي كرد كه نجاتش دادن
    !!!!!!!!!!!!!
    اینم یه نمونش که درست جلوی چشمتونه!

همچين اني هم نبوده اينا كه ميگم
    يكيشون طي يه دوستي چند ساله يكي طي رفت و امد هاي خانوادگي و...
    من منظورم همون آنی هاش بود. یک رابطه چندساله همونطور که گفته شد؛ بی شک تاثیرات بسیاری روی بخش های مختلف زندگی میزاره.

من هي ميپرسيدم كه مشكل من چيه
    اونم ميگفت تو احساس ضعف مكني
    فك ميكني دخترا چين؟
    يه تيكه بهشون بندازي جلوت وا ميرن
    حرفش اين بود
    شما خودتون برای خودتون مشکل می تراشید. مشاورتون حق داشته، دخترها، حداقل اونایی که به همین راحتی وابسته میشن، آش دهن سوزی نیستن. برای سنجش ضعف و قدرتتون، معیارهای بهتری در نظر بگیرید.

حرفش اين بود

8. 2 کاربر از پست مفید mahasty تشکرکرده اند .

meinoush (جمعه 27 تیر 93), Mr.Anderson (جمعه 27 تیر 93)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    یه توصیه به شما می کنم : مشکل شما باید ریشه ای حل شود. از نوشته هایتان معلوم است که باید یک فرد متخصص و البته قابل اعتماد به شما در اصلاح مشکلتان کمک کند. پس حض اشتراک سایت را بپردازید و از مشاوره مستقیم مشاوران تالار استفاده کنید. مدیر همدردی و فرشته مهربان واقعا مشاوره های خوبی به شما خواهند داد و می توانید نمون های مشاوره هایی که داده اند ببینید.
    به نظر من مشاوری که رفته ای مشاور خوبی نبوده است.

10. کاربر روبرو از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده است .

Mr.Anderson (جمعه 27 تیر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 اسفند 93 [ 02:11]
    سطح
    22
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    100

تشکرشده 352 در 135 پست

Array
    سلام عشق باید خودش بوجود بیا، چیزی نیس که براش قانون و مقررات تعیین کرد اینکه حتما قبل ازدواج بوجود بیا یا بعدش درست نیس . تعمیم غلطیه ، ممکنه یه نفر تو رابطه ی دوستی عشقی رو تجربه کنه که تو ازواج 30 ساله یه زوج نشه لمسش کرد . در مورد مشکل داشتنت ... نه که مشکل نداری آخه مگه همه چی دختر جذب کردنه بعدشم اونجایی که باید و مقدره تو عشقت رو پیدا خواهی کرد میخواد خیابون باشه یا جلسه خواستگاری ، اینقد رو خودت عیب نزار . فقط کافیه خودت باشی و اگه موردی چشمت رو گرفت محترمانه ازش بخوای که بیشتر آشنا شید یا بری خواستگاری ، مطمئن باش خصوصیاتی در تو هس که بخوای یه نفرو عاشق خودت کنی...

12. 2 کاربر از پست مفید سپیده ی تاریک تشکرکرده اند .

meinoush (جمعه 27 تیر 93), Mr.Anderson (جمعه 27 تیر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    31
    دستاوردها:
    تشکرها
    448

تشکرشده 166 در 82 پست

Array
    ممنون از همه دوستان به خصوص مهستي خانوم بابت جواباي خوبشون

مهستي خانوم :

چه حرکتی مثلا؟ یه چرخ توی همین سایت بزنید ببینید چندتا دختر تاپیک باز کردن درمورد اینکه عاشق مردی هستن اما نمی تونن بهش بگن. چون غرورشون اجازه نمیده یا هرچی. بعد جوابهای سایرین رو هم بخونید که بلااستثنا به دخترها توصیه می کنن به هیچ وجه به روی خودشون نیارن و کاری نکنن که فرد مورد نظر از احساسشون با خبر بشه. نمیخوام دلایلش رو بگم یا رد کنم چون موضوع صحبت ما نیست. فقط می خوام متوجه نگاه جامعه به این قضیه بشید. خوندن ادامه این پست رو بزارید برای بعد، همین الان این کارو بکنید.
    بله متاسفانه ديدم و معمولا هم سعي ميكنم برم و از اين افراد دوست داشتني انتقاد كنم كه چرا وقتي اصلا نميدونيد پسره كيه و چجوريه الكي حرف ميزنيد
    مجبورتون نكردن كه اخه
    یکی دیگه هم بود که عاشق پسری شد و پسرِ اهمیتی بهش نداد. دختر خانم هم در اوجِ...
    اخ اخ اخ
    يعني يكي از چيزهايي كه من رو در حد مرگ ميترسونه و باعث ميشه بخوام كسي عاشقم بشه بعد ازدواج كنم همينه كه گرفتار اين چيزا نشم
    همه دخترا كه عاشق ميشن
    بعدش حالا منه بدبخت برم ازدواج كنم بعد خانوم هوس عشق اول بكنه؟
    يه عمر حسرت يه نگاه قشنگ داشتم بعدشم كه ازدواج كردمم داشته باشم ؟

اینم یه نمونش که درست جلوی چشمتونه!
    چ ربطي داره؟ پسره احمقه از موقعيت عاليش استفاده نميكنه
    اين چيزيه كه جلوي چشم منه

شما خودتون برای خودتون مشکل می تراشید. مشاورتون حق داشته، دخترها، حداقل اونایی که به همین راحتی وابسته میشن، آش دهن سوزی نیستن. برای سنجش ضعف و قدرتتون، معیارهای بهتری در نظر بگیرید.
    والا اگه اينجوري باشه شايد بتونيم بگيم 99 درصد دخترا اش دهن سوزي نيستن به قول شما
    منم به نقاط قوت و ضعف خودم تا حدودي اگاهم
    براي همين نميفهمم كه با اين وجود چرا بايد اينجوري بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

نوپو ي عزيز ممنون بابت جوابت
    بله من اشتراك ازاد گرفتم و نميدونم همينجا ميان ج ميدن يابايد برم تو بخش مشاوره خصوصي
    ولي حالا بين خودمون باشه خانوم فرشته مهربون رو من با منطقش يه مقدار مشكل دارم تو يكي از مشاوره ها كه داشت ميداد اصلا خنده دار بود
    يه حرفايي ميزد كه من مونده بودم اين چجوري به خودش اجازه ميده با زندگي مردم بازي كنه
    مخصوصا كه ميبينم تاپيك هاش بوي مذهبي بودن ميده بيشتر تعجب ميكنم كه اينجوري حرف ميزد
    بحث اون تاپيك طولاني بود
    ولي منم كه رفتم و سعي كردم يه ذررررررره بحث درست كنم روجواب منم خط كشيدن گفتن مخلف با روند مشاوره است

- - - Updated - - -

سپيده تاريك عزيز ممنون بابت وقتي كه ميذاري
    بله ميدونم تو هر ادمي يه سري ويژگي ها هست
    ولي حالا چ شده كه ملت حال كردن اين ويژگي هاي منو نبينن رو نميفهمم
    اين كه تقصير من بوده يا نه
    اين كه اصلا شابد فكرم ريشه اي ايراد داره و واقعا ويژگي نيست
    يا ...
    نميدونم واقعا نميدونم
    اگه ميدونستم وقت شما رو نميگرفتم
    در ضمن ممنون ميسم از خرافاتي مثل تقدير برا من نگيد
    من خودمم هر جا ميگم شانس و تقدير و اين ...
    خلاصه هر وقت اين حرفا ور ميزنم احتمالا عصبانيم كه ميگم
    يعني چي تقدير اخه
    تقدير منو شايد يادشون رفته بنويسن
    جوهر تموم كردن
    چ ميدونم
    اگه نوشتنيه احتمال اين چيزا نيست يعني
    حرفم اينه كه اصلا قبول ندارم
    ویرایش توسط Mr.Anderson : جمعه 27 تیر 93 در ساعت 21:48

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 12 دی 93 [ 13:59]
    سطح
    19
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 1,029 در 261 پست

Array
    یکی از اطرافیان بسار نزدیک من پسری بود خیلی زیبا ،قدبلند ،خوشتیپ، سر و زبون دار و خلاصه بقول اطرافیان دختر کش

من همیشه از این ماجرا نارحت بودم که چرا من مثل اون نیستم و همیشه آرزو داشتم مثل اون باشم

یه روز داشتم باهاش صحبت میکردم در این خصوص که دخترای زیادی عاشقش بودند ولی دوست من عاشق اونا نبوده و با اونها ازدواج نکرد در حالی که مدتی رو با اونها گذروند

من بهش گفتم خوشبحالت که در این سطح بودی که اون دخترا عاشقت شدن و من اگر جای تو بودم خیلی خوشبخت بودم و باید قدر این موقعیتتو بدونی

اما حرفایی بهم زد که خیلی روی من تاثیر گذاشت

بهم گفت که از این مسئله هیچ لذتی نمیبره و این مسئله باعث عذاب وجدانش شده و خیلی ناراحته که دل اونا رو شکونده و کاش هیچ دختری اینطوری وارد زندگیش نمیشد

و گفت که خودش هم عاشق دختری شده بود و جواب منفی ازش شنید و فهمید که چه دیگران چه حس بدی دارن

این گفتگو یکی از درسهای بزرگ زندگی من بود

دوست عزیز آواز دهل شنیدن از دور خوش است!!!

آیا شما ترجیح میدی در چنین حالتی قرار بگیری؟
    این مسئله که هیچ دختری عاشق شما نشده یک مسئله منفی محسوب میشه ؟

آیا هر دختری که عاشق شما میشه شما هم همون حس رو بهش خواهی داشت یا دلت پیش دیگریه که اونهم ممکن عاشق دیگری باشه که اون هم عاشق دیگریه و این دور باطل همینطور ادامه داره و ..........

مسئله مهمی که برای ما چه دختر و چه پسر رخ میده اینه که ما در تب بدست آوردن چیزهای دست نیافتنی هستیم
    و وقتی چیزی یا کسی برای ما دست نیافتنی میشه حاظریم همه چیزمون رو بدیم تا به اون برسیم در حالی که اگر همون اول به اون فرد میرسیدیم متوجه میشدیم که صرفا حس طمع ما بوده که باعث و بانی چنین حسی در ما شده

همون حسی که در دختر عمه تو شکل گرفته و فکر میکنه با رسیدن به پسری که عاشقشه زندگیش متحول میشه و تمام فکر و ذکرش پیش اون طرفه

یا حسی که شما پیدا کردی و حالا که جواب رد شنیدی حس میکنی کمبود بزرگی داشتی و با این اتفاق دنیا به آخر رسیده

رفتار ما در این مواقع مثل یک بچه 6 ساله است که برای یک اسباب بازی زمین و زمان رو به هم میاره و تا اون اسباب بازی رو براش نخری ولکن نیست ، اما بعد از اینکه اون اسباب بازی رو براش بخری بعد از چند روز یا نهایت یک هفته بازی کردن با اون پرتش میکنه یک گوشه و دلش رو میزنه

در وجود ما هر وقت به یکی از خواسته هامون نرسیم عطش شدیدی ایجاد میشه و حسابی براش تب میکنیم اما خود این عطش و تب صرفا بخاطر عدم دسترسی ما بوده نه بزرگ و مهم بودن اون خواسته

دوست عزیز شما در نهایت قراره که با یک دختر ازدواج کنی حالا هر چقدر که برای دخترا جذاب باشی و دختر کش باشی و کلی دختر عاشقت باشن

خوبی این حالتی که داری اینه که خودت انتخاب میکنی و مجبور نیستی جواب رد به کسی بدی

15. 2 کاربر از پست مفید معاون کلانتر تشکرکرده اند .

meinoush (شنبه 28 تیر 93), Mr.Anderson (شنبه 28 تیر 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    خودت باش
    باید اخرش با یه دختر ازدواج کنی

دو تا جمله ی خیلی مهم که دوستان بهت گفتن

تو باید خود خودت باشی. باید خودتو و ویژگی هاتو بشناسی تا حدی و اگه می خوای بهتر بشی باید خودی که هستی رو بهبود بدی. هیچوقت نخواه مثل یکی دیگه شی. تو خوبی. و خودتو هر روز بهتر کن.
    ضمن اینکه اخرش با یکی ازدواج می کنی. درک می کنم توجه دیدن خوبه ولی یه کمیش. نه خیلی. اگه یه مقدار با وجدان باشی فکر کن هی دخترا بیان عاشقت شن بیچاره ات می کنن که هی باید حس مسولیت کنی نسبت به کسایی که خودت دوسشون نداری. یا باید بی رحم باشی و یه روزی از اینم پشیمون میشی.

خودی که هستی رو هر روز بهبود بده. سلامت زندگی کن. فکرتو و جسمتو سالم نگه دار و سعی کن پیشرفت شغلی و کاری داشته باشی. با خودت راحت باش. وقتی خود واقعیت باشی و وقتی که هرروز سعی کنی خودی که هستی رو بهتر کنی اخرش یه روز می شی یه الماس تراش خورده و درخشان :) اما اگه ادم بخواد خودشو شبیه یکی دیگه کنه بی اینکه نگاه کنه ببینه استعداداش و روحیاتش چی هستن هیچوقت نمی تونه اونی بشه که خودش از خودش راضی باشه.
    وقتی که خود واقعیت باشی با خودت راحت باشی و روی بهتر شدن و پیشرفت همه جانبه ی خودت کار کنی احتمالا کسی هم همراهت میشه که متناسب با توو روحیاتت باشه.

موفق باشی

17. کاربر روبرو از پست مفید meinoush تشکرکرده است .

Mr.Anderson (جمعه 16 آبان 93)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)