سلام
واقعا شرایط سختی دارید.باید خیلی سیاستمدارانه رفتار کنید.
راستش شاید درست نباشه که بی مقدمه پیشنهادی بدم ولی الان یه چیزی به ذهنم خطور کرد که شاید به دردتون بخوره:
از یک مشاور ژنتیک کمک بگیرید.و با اون مشاور صحبت کنید که ریسک ازدواج فامیلی را توضیح دهد.
من چند سال پیش یه سریال تو تلویزیون پخش می شد دیدم که همین مشکل شما را داشتند.یعنی پسری دخترعمویش را نمی خواست و تو رودروایسی و...
اسم پسر معین بود. آخرای فیلم یک خانمی از آشناهاشون متخصص ژنتیک بود.الکی یک آزمایش ژنتیک گرفتند و گفتند شما اگر با هم ازدواج کنید نمی تونید بچه دار بشید و...
مشکلشون حل شد.نمی دونم این می تونه مشکل شما را حل کنه یا نه.ولی به ذهنم اومد.گفتم بگم.
اینم یه لینک در مورد ازدواج فامیلی:
می تونید پرینت بگیرید و بدین دخترعموتون :
بگید که در خانواده هایی که ازدواج فامیلی زیاد هست هر نسل که جلو تر می ره خطر در هر نسل جلو تر خیلی خیلی بیشتر می شه.
مثلا خانواده ای که ازدواج فامیلی نداشتند ولی حالا یک پسر عمو و دختر عمو ازدواج کنند مشکلشون کمتره.ولی تو خانواده ای که پدرها و مادرها یا پدر بزرگ و مادر بزرگ هم فامیل باشن و... خیلی ریسکش بالاست و هر نسل خطر خیلی خیلی زیاد میشه و احتمال قرار گرفتن ژن های مشابه کنار هم بیشتر میشه.ژن هایی که تنهایی مشکلی نداره ولی وقتی کنار یک ژن شبیه قرار بگیره موجب نقص می شه!!!ببینید تو ازدواج فامیلی چقدر احتمال قرار گرفتن ژنهای مشابه بیشتره!!!اونم فامیل شما که می گید مرسومه!
حقیقت داره و من اینو با علم به شما می گم.حتی اگر آزمایش ژنتیک ندین و اون دروغ هم نگید پیش یک مشاور ژنتیک خوب برید اینو بهتون می گه!!!
حتی اگر شما اون خانم را دوست داشتین؛ به نظر من این ازدواج صلاح نبود!!!
- - - Updated - - -
اینم بگم آزمایش ژنتیک فقط بعضی ژن ها را بررسی می کنه نه همه ژن ها را!!!
یعنی حتی اگر آزمایش ژنتیک خوب بود باز هم ریسکش بالاست!!! چون نمیشه که همه ژنها را بررسی کرد!!!و فقط ژنهایی که تو ایران احتمالش بیشتره مثل تالاسمی را نگاه می کنند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)