به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 اردیبهشت 93 [ 11:12]
    سطح
    1
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered
    تشکرها
    3
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array

Unhappy میشه راهنماییم کنید.. خیلی تنها و گیجم..

سلام. خیلی کوتاه مینویسم ولی امیدوارم کسی باشه که راهنماییم کنه..
    5ساله ازدواج کردم.. یه پسر 3ساله و یه جنین تو شکمم دارم.. ولی دیگه به بمبست خوردم.. حالم خیلی بده.. یه همسر سرد و نفهم.. تا حالا هم همچین حالمون خوب نبوده ولی الان دیگه مشکل مالی هم بهش اضافه شده...
    حالا مشکل بزرگم اینه که با وجود تحصیلات بالا و داشتن موقعیتهای زیاد برای پیشرفت و کار، از همون ابتدا به درخواست همسرم از همشون چشم پوشیدم و تا 2 سال برای خودش بدون حتی 1 ریال دستمزد و یا حتی بیمه کار کردم.. الانم 2-3 ساله بخاطر بچه تو خونه نشستم.. هیچ درآمدی حتی مختصر ندارم.. بسیار بسیار از نظر مالی در مضیغه(مضیقه؟) هستم... اونهم اصلا شارژم نمیکنه تا جایی که حتی برای انجام آزمایشهای روتین بارداری هم پولی ندارم.. بعد از ازدواج با وعده های واهی منو از خانوادم دور کرده و الان تو یه شهر دور از پدر و مادرم هستم و به نسبت رفت و آمدمون هم خیلی کمتر از معموله و به همین دلیل اونا هم هیچی از شرایط زندگیم و خصوصا جزئیات نمیدونن! .. اگه بدونن که منو میکشن چون پدرم از اول میگفت برو برای خودت سر کار و مستقل باش ولی من خر بودم و به هوای کمک کردن به کاسبی شوهرم الان هیچی ندارم.. هیچ پس اندازی تو این چند سال نداشتم و تمام خریدهای منزل هم باخودمه.. بارها از پولهایی که کم کم به عنوان کادو و عیدی از خونوادم گرفتم، برای خونه خرید کردم ولی کسی نفمیده تا آبروم نره....
    هیچ اطلاعی از مسائل حقوقی ندارم.. الان دیگه به تنفر و افسردگی رسیدم.. واقعا دوست دارم ازین باتلاق بیام بیرون ولی نمیدونم قانون چقدر ازم حمایت میکنه... من هیچی رو واسه روز مبادا نگه نداشتم و از اول ساده و خوشبین با شرایط کنار اومدم...
    اما الان چه کنم؟ برم دادگاه بگم نفقه نمیده؟ اونا برام چیکار میکنن؟.. اگه تقاضای طلاق کنم یا مهرمو بگذارم اجرا چی میشه؟ ...داغونم.... اگه کسی اطلاعات بیشتر داره راهنماییم کنه

2. 2 کاربر از پست مفید اشک؟ تشکرکرده اند .

khaleghezey (پنجشنبه 11 اردیبهشت 93), zendegiye movafagh (پنجشنبه 11 اردیبهشت 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 19 آذر 95 [ 01:34]
    سطح
    51
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    405

تشکرشده 1,144 در 414 پست

Array
    سلام

اگر از وضع موجود ناراضی بودید چرا اقدام به بارداری کردید؟!
    ممکنه بخشی از ناراحتیتون ناشی از تغییرات هورمونی دوران بارداری باشه.

قبل از اینکه دچار مشکل مالی بشین چه مشکلاتی داشتین؟

دعواهاتون بیشتر بر سر چیه؟

تا حالا درباره مشکلاتتون با کسی صحبت کردین؛ مثلا خونواده ایشون؟

تا حالا در مورد طلاق با همسرتون حرف زدین؟!
    مهم نیست دادگاه چقدر حمایت می کنه، خونوادتون در مقابل این موضوع چه واکنشی نشون میدن؟ چقدر حمایتتون می کنن، هدفتون جداییه یا مجبور کردن همسرتون؟

________
    راستی اگه میخواین مشاورا و بقیه متوجه مسئله تون بشن و بیان بخونن؛ باید عنوان گویا تری برای تاپیک انتخاب کنین.
    برای عوض کردن عنوان از اون علامت خطر! پایین پستتون استفاده کنید.

4. 2 کاربر از پست مفید mahasty تشکرکرده اند .

khaleghezey (پنجشنبه 11 اردیبهشت 93), اشک؟ (جمعه 12 اردیبهشت 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    سلام
    عزیزم این قدر غصه نخور به فکر کوچولوی تو وجودت باش
    اول از همه آرامشت رو حفظ کن
    فکر طلاق رو اصلا نکن این آخرین راهه نه اولین
    تو را پله دادگاه خوشبختی تقسیم نمی کنن . سعی کن مشکلتون رو خودتون حل کنید
    شغل همسرتون چیه ؟ آیا درآمد خوبی داره و به شما نمیده یا خودش با مشکل مالی روبرو شده ؟
    کار کردن با همسر خیلی سخته من تجربش رو داشتم ...

6. 3 کاربر از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده اند .

khaleghezey (پنجشنبه 11 اردیبهشت 93), اشک؟ (جمعه 12 اردیبهشت 93), شیدا. (پنجشنبه 11 اردیبهشت 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    لطفا عنوان را بر اساس مشکلي که داريد تغيير بديد.

دوستان تا وقتي عنوان گوياي مشکل کاربر نيست از گذاشتن نظرات خود داري کنيد

کاربر گرامي لطف کنيد از طريق تماس با ما (بالاي سايت) يا پايين کادر روي مثلث مشکي(کنار کلمه تشکر) کليک کرده و عنوان مناسب را به مديريت سايت اطلاع دهيد با سپاس

اينکار سه تا حسن داره يکي اينکه مديران و مشاورين سايت به تاپيک شما سر ميزنن
    دوم اينکه شما با فکر کردن و متمرکز کردن افکار خودتان دليل اصلي مشکل خود را بيان ميکنيد اينجوري متوجه مي شويد واقعا مشکل شما چيست و خودش خيلي به شما در حل جواب کمک ميکند
    و دليل سوم با مشخص شدن دقيق مشکل کاربران سايت بهتر مي توانند شما را راهنمايي کنند.

شما اگه در منزل هستید و فرزند دلبندتان را بزرگ میکنید در واقع دارید به کانون گرم خانواده جان میدید.اینکه در کنار شوهرتان مشغول بودید و همپای ایشون کار میکردید نشان از مسئولیت پذیری بالای شماست بانو

لطف از این به بعد به هیچ عنوان از پولهای خودتان خرج نکنید هیچی مطلقا هیچی حتی اگه در منزل هیچی برای خوردن نبود شما حق ندارید از پول خودتان خرج کنید

با سپاس از بانو زندگی موفق بعد جواب به سوال ایشون میشه لطف کنید و در مورد خصوصیات مثبت و منفی شوهرتان بنویسید(حداقل یک خط یا بیشتر توضیح بدید در مورد رفتار و خصوصیات اخلاقیش)
    منظور شما از سرد و بی احساس بودن شوهرتان چیست میشه چنتا مثال بزنید تا بهتر و بیشتر آشنا بشیم
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

8. 4 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

واحد (پنجشنبه 11 اردیبهشت 93), مدیرهمدردی (پنجشنبه 11 اردیبهشت 93), اشک؟ (جمعه 12 اردیبهشت 93), شیدا. (پنجشنبه 11 اردیبهشت 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    تشکرها
    3
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array
    سلام سلام دوست عزیز

اگر از وضع موجود ناراضی بودید چرا اقدام به بارداری کردید؟! روشی احمقانه برای امیدوار شدن به هدفمند بودن زندگی.. البته تلقین های اطرافیان هم بی تاثیر نبود راجع به تنهایی بچه اولم و البته هم حق دارند چون ما بی نهایت اینجا تنهاییم، نه دوستی، نه فامیلی، نه رفت و آمدی، کاملا منزوی و تنها و البته فرزندم هم بالطبع همین شرایط رو داره

ممکنه بخشی از ناراحتیتون ناشی از تغییرات هورمونی دوران بارداری باشه. البته ولی واقیت با تغییر هورمون که تغییر نمیکنه، میکنه؟

قبل از اینکه دچار مشکل مالی بشین چه مشکلاتی داشتین؟ قبلا هم دقیقا همین مشکلات رو فقط منهای بحث مالی.. موضوع اینه که الان دیگه از گول زدن خودم و خودمو به کوچه علی چپ زدن خسته شدم

دعواهاتون بیشتر بر سر چیه؟ زندگی ما با عشق شروع شد ولی متاسفانه + دروغ .. یا حداقل در بهترین حالت تفاوت عمیق فرهنگی!!.. تمام وعده ها و امیدهایی که باهاشون زندگیمو شروع کردم واهی از آب دراومد... با وعده سفر به خارج برای ادامه تحصیل شروع کردم، الان در یکی از شهرستانهای کشور زندگی میکنم، بسیار بسیار متفاوت بودن هرچی گفته شد و هرچی اتفاق افتاد..
    به ترتیب اولویت مشکلاتم:
    1- اول مسائل مالی باورتون میشه که به من یکبار قبل از عقد صراحتا گفتن ما در شهر خودمون پادشاهی میکنیم!! یعنی تا این حد بالا.. حتی بخشی از املاکشون رو به عنوان شو بهمون نشون میدادن.. ولی چیزی که حقیقت داشت یه خونواده ورشکسته با بدهی میلیادری به بانک بود!!!!! .. عمیقا متفاوت و البته برای من دردناک چون همسر منم هیچ منبع درآمد دیگه ای بجز همین کسب و کار فامیلی نداره و اتفاقا در اون هیچ سهمی هم از نظر حقوقی نداره و همه چیز به اسم پدرشونه و پدرشون هم اصلا و ابدا در مسائل مالی قابل اعتماد نیست.. کلا که خیلی پیچیدس! من دنبال ثروت نیستم .. از صمیم قلبم حاضر بودم کارمند باشیم ولی زندگیمون با حساب و کتاب و رو برنامه باشه.. اما الان علیرغم وعده ها و ارزوهایی که هر روز همسرم درمورد پیشرفت کارشون مطرح میکرد، حتی توانایی اداره یه زندگی بسیار ساده رو هم نداره.. باورتون میشه با اینکه میدونه من مطلقا هیچ درآمدی ندارم ولی بازهم با پررویی و وقاحت بار خرج خونه رو روی دوش من گذاشته و خودش رو کنار کشیده!
    2- همسرم یک انسان ورکهولیک(workholic) به معنای واقعی کلمس! متاسفانه هرگز از زندگی لذت نمیبره.. فقط کار میکنه و بی توجه مطلق به اطرافیان حتی بچه 3سالش!! از 7 صبح تا 11 شب ما کاملا تنها و بیکسیم... حتی در این بازه یک زنگ هم نمیزنه که حالمون روبپرسه.. مطلقا براش مهم نیست! بارها دراین مورد باهاش صحبت کردم - اوایل ازدواج دلیل اینکه مایل نیست جایی کارمند باشه رو اینطور عنوان میکرد که چون میخوام آزاد باشم نه سر ساعت برم و سر ساعت بیام، هر وقت خواستم سفر برم، خواستم تا ظهر تو رختخواب بمونم.... ولی دریغ که حتی تو این 5 سال یکبار منو به سفر ببره!! البته مسائل مالی هم هست تا حدی ذاتا (ژنتیک)خسیسه...
    3- به هیچ مناسبتی اعم از تولد، سالگزد ، عید، عزا.. هیچی توجه نمیکنه.. حتی بااینکه من همه مناسبتها رو تو جمع کوچیکمون جشن میگیرم ولی اون با پررویی همه رو به ریشخند میگیره.. (اینم از مواردی بود که قبل از ازدواج ازش قول گرفته بودم نسبت بهش حساس باشه ولی زهی خیال باطل)

تا حالا درباره مشکلاتتون با کسی صحبت کردین؛ مثلا خونواده ایشون؟ با اینکه اینجا شهر همسرمه و تمامی اقوام و خویشانشون اینجا هستند و ما خیلی از نظر مکانی به خانواده درجه یک ایشون نزدیکیم ولی خانواده ایشون بی نهایت بی تفاوت هستند و هیچ رابطه دوستانه ای بین من و اونا وجود نداره چون از اول منو به چشم یه خارجی دیدن و عقب افتادگیهاشونو با سختگیری و بدجنسی با من خواستن لاپوشون کنند... ضمن اینکه تفاوت فرهنگی هم اونقدر عمیقه که اصلا حتی زبون همو هم نمیفهمیم (چون اونا به زبون محلی صحبت میکنند) مادرشون سالهاست که دچار یک بیماری خیلی خیلی سخت و مزمنه و الان هم دیگه روزهای آخر زندگیشه و عملا سالهای ساله که نقش بزرگتری و مادری نداشته و فقط مثل برج زهرمار همه رو بخاطر عذابی که داره میکشه میرنجونه- اصلا به همین دلیل هم با هیچ کدوم از خانواده های اقوامشون سالهاست که رفت و امد ندارن- برادر خواهرها هم بسیار نسبت به هم بی مهر و ستیزه جو رفتار میکنند... عملا موضوع همفکری منتفی است...

تا حالا در مورد طلاق با همسرتون حرف زدین؟! به عنوان تهدید بارها گفتم.. میخنده و هربار میگه : تو که میدونی من چقدر بی تفاوتم و بودن و نبودن حتی عزیزترین کسانم هم اصلا برام مهم نیست و تو روحیه ام تاثیر نمیگذاره. و کاملا راست میگه چون تو یه دنیای ذهنی کاملا مجازی زندگی میکنه
    مهم نیست دادگاه چقدر حمایت می کنه، خونوادتون در مقابل این موضوع چه واکنشی نشون میدن؟ چقدر حمایتتون می کنن، هدفتون جداییه یا مجبور کردن همسرتون؟ خانواده من رسما دیوونه میشن و اگه سکته نکنن شانس آوردم. البته کاملا حمایتم میکنن ولی تصور اینکه بعدش دوباره بخوام تو خونه پدریم با نگاههای معنیدار زندگی کنم هم برام غیر ممکنه!
    هدفم هم واقعا رهایی ازین کسالت و مردن تدریجی بدون هیچ حاصلیست! من کسی بودم که بین تمام دانشجوهای دانشگاه همیشه از نظر معدل تو 10 نفر اول و از نظر جذابیت ظاهر تو 3 نفر اول دانشگاه اسمم ورد زبونها بود.. تا مدارج بالای تحصیلی با موفقیت در دانشگاههای سراسری تهران درس خوندم و در خیلی از امور جنبی ضمن تحصیل هم سرآمد بودم.. به راحتی میتونستم از دانشگاههای خارج از کشور برای مقطع دکترا بورس بگیرم... ولی الان یه زن چاق و دپرس و زشتم که هیچ چشم امیدی به آیندش نداره... میخوام عوض بشم .. میخوام برگردم به اونی که بودم.. ولی داغونم...

________
    راستی اگه میخواین مشاورا و بقیه متوجه مسئله تون بشن و بیان بخونن؛ باید عنوان گویا تری برای تاپیک انتخاب کنین.
    برای عوض کردن عنوان از اون علامت خطر! پایین پستتون استفاده کنید. حقیقتا هیچ نظری ندارم چیزی به عقلم نمیرسه.. عنوان رو چی بگذارم بهتره؟ شما راهنماییم کنید.

- - - Updated - - -

سلام سلام
    عزیزم این قدر غصه نخور به فکر کوچولوی تو وجودت باش خدا منو ببخشه بابت اینی که میگم ولی خیلی تو فکرش بودم که سربه نیستش کنم .. خدایا ببخش..
    اول از همه آرامشت رو حفظ کن
    فکر طلاق رو اصلا نکن این آخرین راهه نه اولین
    تو را پله دادگاه خوشبختی تقسیم نمی کنن . سعی کن مشکلتون رو خودتون حل کنید حرف زدن ما باهم فقط به توهین و تحقیر و گریه و آزدگی بیشتر ختم میشه..
    شغل همسرتون چیه ؟ پیرو جوابهای کامنت قبلیم: مردیست جذاب، خوشتیپ و تحصیل کرده تا مدارج بالای دانشگاهی دریکی از دانشگاههای معتبر و معروف تهران با آی.کیو بالا.. آیا درآمد خوبی داره و به شما نمیده یا خودش با مشکل مالی روبرو شده ؟ در حال حاضر مشکل مالی پیچیده ای داره ولی موضوع اینجاست که حق همه رو پایان ماه تصفیه میکنه و اگه کم بیاره بهشون چک میده، ولی تنها کسی که هیچ حقی نداره منم و هیچ وقت به اندازه زحمتها و ازخودگذشتگی هام برام چیزی رو جبران نمیکنه
    کار کردن با همسر خیلی سخته من تجربش رو داشتم ... اونم همسری که فقط مرد کاره و نه زندگی و هرچه براش زحمت بکشی، پشیزی در زندگی برات جبران نمیکنه و فقط ازت طلبکاره!

- - - Updated - - -

khaleghezey لطفا عنوان را بر اساس مشکلي که داريد تغيير بديد.

دوستان تا وقتي عنوان گوياي مشکل کاربر نيست از گذاشتن نظرات خود داري کنيد

کاربر گرامي لطف کنيد از طريق تماس با ما (بالاي سايت) يا پايين کادر روي مثلث مشکي(کنار کلمه تشکر) کليک کرده و عنوان مناسب را به مديريت سايت اطلاع دهيد با سپاس

اينکار سه تا حسن داره يکي اينکه مديران و مشاورين سايت به تاپيک شما سر ميزنن
    دوم اينکه شما با فکر کردن و متمرکز کردن افکار خودتان دليل اصلي مشکل خود را بيان ميکنيد اينجوري متوجه مي شويد واقعا مشکل شما چيست و خودش خيلي به شما در حل جواب کمک ميکند
    و دليل سوم با مشخص شدن دقيق مشکل کاربران سايت بهتر مي توانند شما را راهنمايي کنند. ,واقعا نمیدونم چی بنویسم و ایده ای ندارم.. مشکلم تلفیقیه.. واقعا گیجم... شما راهنمایی کنید در باره عنوان

شما اگه در منزل هستید و فرزند دلبندتان را بزرگ میکنید در واقع دارید به کانون گرم خانواده جان میدید.اینکه در کنار شوهرتان مشغول بودید و همپای ایشون کار میکردید نشان از مسئولیت پذیری بالای شماست بانو ممنون ولی چه سود

لطف از این به بعد به هیچ عنوان از پولهای خودتان خرج نکنید هیچی مطلقا هیچی حتی اگه در منزل هیچی برای خوردن نبود شما حق ندارید از پول خودتان خرج کنید بارها این قولو به خودم دادم ولی وقتی میبینم مثلا یک ماهه فرزندم گوشت نخورده و میدونم در سن رشده چه کنم؟ نمیتونم خودمو راضی کنم.. یا برای بچه ای که تو شکم دارم میترسم عقب افتاده بشه..

با سپاس از بانو زندگی موفق بعد جواب به سوال ایشون میشه لطف کنید و در مورد خصوصیات مثبت و منفی شوهرتان بنویسید(حداقل یک خط یا بیشتر توضیح بدید در مورد رفتار و خصوصیات اخلاقیش)

منظور شما از سرد و بی احساس بودن شوهرتان چیست میشه چنتا مثال بزنید تا بهتر و بیشتر آشنا بشیم
    پیشتر اشاره کردم.. دیگه اینکه انسان آرام و متفکری هستند... اهل مطالعه و تحقیق.. بسیار خشک و غیر منعطف در عقاید و باورها و لذا در بحث هرگز قانع نمیشن حتی اگر حق با ایشون نباشه.... آرمانگرا، مدیر، خلاق و سختکوش در محیط کار... در منزل هم تنها روابط زناشویی براشون اساسیه تا جایی که حتی در زمان قهر ، به زور و تهدید فیزیکی منو مجبور به تمکین میکنن! ولی در نفس عمل به طرف مقابل توجهی ندارن و صرفا هدف نهایی خودشون هستن

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    تشکرها
    3
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array
    انتظار داشتم بعداز چندین روز حداقل یه نفر به این تاپیک توجه کنن!!
    با اونهمه دقتی که من در پاسخ به سوالات دوستان به خرج دادم، اینهمه بی توجهی رنج آوره!
    از مدیر محترم درخواست اکید دارم که این تاپیک رو کلا پاک کنن چون من که ازینجا جوابی نگرفتم،حداقل اطلاعات شخصیم محفوظ بمونه...

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array
    با سلام

اعضاء همدردی طبق روند همدردی به تاپیکهایی که عناوین مبهم دارند و گویای مشکل مراجعه کننده نیست نباید پاسخ دهند . برای اینکه از راهنمایی دوستان برخوردار شوید لطفاً یک عنوان مناسب که گویای مشکل اصلی شما باشد را تنظیم کرده و از طریق مثلث پایین همین پست ارسال کنید تا جایگزین عنوان کنونی نماییم و سپس تاپیک شما برای ادامه باز شود .

با تشکر

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)