کاملا درکت می کنم.منم اولا وقتی بعضی از این تاپیک ها را می خوندم که بعضی از آقایون به خاطر قیافه این جوری می شن؛یک همچین حسی داشتم.
اما الان که مطالعه کردم،فهمیدم نه بابا اصلا این جوریا هم نیست!!!
اتفاقا اگه تو این تالار بوده باشی می بینی چقدر مردا هستن که دنبال دختر پاک و نجیب می گردن!!!
یعنی براشون حیا و نجابت خیلی مهم تره.
می بینی چقدر مردا هستن که میان اینجا مطالعه می کنند که ببینن چه جوری باید یک زندگی را اداره کنند!!!
خیلی مردا هستن که براشون عاطفه و عشق مهمه!!!! جدی می گم ها!!! اصلا من خودم فکر می کردم مردا براشون خیلی عاطفه مهم نیست ولی تو این تالار چند تا تاپیک دیدم که مثلا یک مردی خانومش خوشگل و... بود اما دلش عاطفه و محبت می خواست.
ببین دختر خوب این حرفا را ما چون شنیدیم و هی به ما تلقین کردن،این جوری شدیم!!!
چند تا نکته بهت می گم که خیالت راحت باشه،همسرت عاشقت میشه و دیگه فکرش به این ور اون ور نمی ره:
1)ببین تو این تالار در مورد سیاست شوهرداری یاد بگیر.اصلا همینو یک سرچی بکن.اگه چم وخم مردا را بلد باشی یا به قول معروف رگ خوابشون را ،همسرت عاشقت می مونه!شک نکن!
2)من احساس می کنم الان تو؛ گذشته منه! من هم قبلا اصلا نسبت به رابطه ج حس خوبی نداشتم.یعنی فکر می کردم ازدواج نباید برای این دلایل باشه و....اصلا اطلاعی نداشتم.
خدا را شکر که اون موقع ازدواج نکردم!!!! نمی دونم اون موقع اگه ازدواج می کردم چه بلایی سر شوهر بدبخت میاوردم!!!! حتما حس می کردم این مردا همش نیاز ج دارن و ....
اما اینو بدون که مردا از همین نیاز جنسی به عشق می رسن و زنان از عشق به رابطه جنسی می رسن.
3)مطمئن باش اگه ازدواج کنی،بعد ازدواجت وقتی از همسرت عشق و محبت ببینی خودت دست همسرت را تو این مورد از پشت می بندی!!!!
خانم ها معمولا بعد از اولین تجربه تازه دوزاریشون میفته!!! و جالبه که بدونی اتفاقا لذت خانوما خیلی از آقایون بیشتره!!!ولی بیشتر مواقع بعد از تجربه عشق و.. اینو میفهمن
اصلا از اینکه مردا به قیافه و... اهمیت می دن ناراحت نباش.منم اولا این جوری بودم.اما پیش خودم که فکر کردم اصلا دیدم تو وجودم خودم خیلی خیلی دوست دارم که برای یکی خودم را خوشگل کنم.اصلا اگه براشون قیافه مهم نباشه،تو چه انگیزه ای برای پوشیدن لباس های قشنگ و آرایش های مختلف خواهی داشت؟
ببین من تو همین تالار یک جا خوندم که خانومی می گفت من وقتی آرایش می کنم اصلا همسرم متوجه نمیشه!اصلا ازم تعریف نمی کنه!خانومه خیلی ناراحت بود.
ما شاید الان اینو حس نکنیم.ولی بعد ازدواجت متوجه میشی که دوست داری همسرت به این چیزها علاقه نشون بده و ازت تعریف کنه.و اگه نسبت به این مسائل بی تفاوت باشه ناراحت می شی.
اون موقع خودت می ری همه چیو یاد می گیری و... وباید هم بری اینا را یاد بگیری !!!
4)اگه یک همسر باحیا انتخاب کنی،و اگه یک همسری که عاطفی باشه اصلا و اصلا هیچ وقت بعد از عاشق شدنش (که تو خودت باید سیاست داشته باشی تا عشقش واقعی بشه) بهت خیانت نخواهد کرد.حتی خیانت در حد چشم چرونی.......
اگه واقعا همسرت عاشقت باشه و انسان باشه،از اینکه به دختر یا زن مردم بخواد به چشم بوووووق نگاه کنه،خجالت می کشه!عذاب وجدان می گیره!!!!
5)اما این به یک شرطه ها!!!
اگه خودت واقعا دختر نجیب و باحیایی باشی.مثلا تو بیرون واقعا باحیا رفتار کنی ولی تو خونه برعکسش....
اگه یک مردی همچین زنی داشته باشه ولی بخواد به زن مردم یک همچین دیدی داشته باشه باید بره از عذاب وجدان بمیییییییییره!!!
اما اگه خودت باحیا و باحجاب رفتار نکنی اون چه دلیلی می بینه که خودش هم با حیا رفتار کنه و نگاهش را کنترل کنه؟
6)بعدش هم باید همیشه سعی کنی بین تو و همسر آیندت همیشه و همیشه یک مرز و احترامی باشه!نباید بذاری همه پرده ها پار بشه.من چقدر مورد تو این تالار خوندم که خانومه خودش باعث شده بود پرده احترام پاره بشه و خب اگه این اتفاق بیفته دیگه شوهر چرا خجالت بکشه و...باید همیشه یک ترسی داشته باشه که اکه خانوم من متوجه بشه من آبروم پیشش میره!!! این وقتی میسر میشه که همیشه بینتون احترام باشه!
من خودم دوست دارم همیشه با احترام با همسر آیندم برخورد کنم.جوری که همیشه یک حس رودرواسی کمرنگ بذارم.اگه کتاب ازدواج بدون شکست را بخونی متوجه حرف من میشی!
این اصلا درست نیست که به بهانه صمیمیت هیچ حریم و احترامی بین همسران نباشه!
اگه هیشه عزت و اقتدار مردت را حفظ کنی محاله که بخواد این مقام را پیش تو از دست بده. اونم با یک نگاه بووووق!!! چون برای مردا اقتدار و احترام خیلی مهمه!!!اصلا دوست ندارن آبرشون و ارزششون پیش زنشون از بین بره!
- - - Updated - - -
راستی گیسو جان اگه می خوای دلت بیشتر قرص باشه:
تو ازدواجت خیلی به قیافه اهمیت نده.بذار حداقل یک درجه همسرت قیافه اش از تو پایین تر باشه!!!
این جوری مردها بیشتر زیبایی خانومشون را درک می کنند.
من خودم برام خوشگلی یک مرد یک امتیاز منفی محسوب میشه!شاید برای بعضی ها خنده دار باشه.اما من اصلا دوست ندارم به هیچ وجه همسرم از این جهت مثل من باشه.حداقل باید یک درجه پایین تر باشه!این طوری زیبایی من بیشتر براش ارزش داره!
علاقه مندی ها (Bookmarks)