به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 خرداد 97 [ 10:51]
    سطح
    44
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 48.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    122

تشکرشده 156 در 48 پست

Array

چطور برای بچه دار شدن آماده بشم؟

من 29 سال و همسرم 32 سال داریم و 3.5 ساله که ازدواج کرده ایم. زندگیمون تا حدی به ثبات رسیده و هم از نظر مالی و هم ارتباطی شرایطمون مهیا برای بچه دار شدنه. مدتیه که همسرم خیلی ابراز تمایل می کنه برای اقدام. اما من نمی تونم خودم رو راضی کنم فعلا چند ماه ازش فرصت خواستم. اما چطوری می تونم خودم رو راضی کنم به مادر شدن. مشکلاتی که باعث میشه من خیلی از مادر شدن بترسم:
    1- بزرگترین ترسم اینه که با اومدن بچه علاقه و توجه همسرم معطوف به بچه بشه و از توجهش به من کم بشه. به خصوص که من واقعا رو این موضوع حساسم و مطمئنم بعد از اومدن بچه رفتارهای شوهرم رو زیر ذره بین خواهم گذاشت.
    2- می ترسم اندامم به هم بخوره و جذابیتم رو از دست بدم و نتونم بعد از زایمان به هیکل قبلیم برگردم.
    3- هیچ حس مادرانه ای در خودم نمی بینم و می ترسم علاقه ای به بچه ام نداشته باشم.
    4- احساس می کنم با اومدن بچه خیلی از کارهایی که قبلا می کردم دیگه نمی تونم. مثل سینما رفتن، سفر، کار کردن (البته الان مدتیه که بیکارم) و ...
    5- همسرم از الان حرف بچه دوم رو پیش می کشه که باعث میشه من حتی از آوردن یک بچه هم بترسم. من واقعا دوست ندارم بیشتر از 1 فرزند داشته باشیم و این و چندین بار بشور جدی به همسرم گفته ام. اما انگار باور نمیکنه و دائم بهم میگه بعدا راضیت می کنم به دومی و یا امیدواره که دوقلو داشته باشیم
    عاجزانه از کسانی که تجربه ای در این خصوص دارند می خوام که راهنماییم کنند
    ممنون

2. کاربر روبرو از پست مفید S.H.I.D.E.H تشکرکرده است .

khaleghezey (دوشنبه 28 بهمن 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود بانو شیده

همون اول بگم آی چقدی ما مردا شبیه همیم و چقدری آقاییم منم عاشق دوقلو بودم یکی دختر یکی پسر جنسمون جور بشه.خدا یه دختر خوشگل تپل و مپل شیطون نصیبمون کرده آی کیف میده ها میرم خونه تا یه کوچولو صداش میکنم هشا ماهشه سریع کلشو میاره بالا اینور و اونور ببینه کجام میاد بهم میچسبه تا بغلش کنم

1.نترسین اتفاقا بیشتر دوستون داره ولی من برعکس از یه چیزی میترسم بچتون دختر بشه و میدونین که دخترا هم بابایی هستن بهش حسودیتون بشه دخترتون همش بره بغلش اتفاقا من یکی خودم همسرمو الان خیلی بیشتر دوسش دارم چون یه دختر خوشگلم به جمع خانوادمون اضافه کرده الان خیلی بیشتر احساس خوشبختی میکنم و توجهم بهش بیشتر شده

2.هیچ اتفاق خاصی نمیوفته فقط یکم شیکم خانوم ها بزرگتر میشه که اونم بعد یکی دوسال برمیگرده تقریبا سر جاش( مگه شوهر شما یا بقیه ما مردا خانومامون رو برای هیکلشون دوس داریم که شما زنا اینارو مینویسین؟ خیلی زشته این حرف نه تنها شما بلکه بقیه خانوم ها هم همینو میگن

3.حسش میادش نترسین وقتی بچه بیادش.خواهر خانوم خودم مثل شما ولی الان باید بیاین ببین چقدری تغییر کرده مهدیه سادات رو با خودش تا خانومم میاد میبرتش توی اتاقش و باهاش همش بازی میکنه. باید بیاین خونشون ببینی چجوری باهاش بازی میکنن اخه نوه اوله

4.کل لذت هایی که تا حالا بردی یکطرف صبح وقتی بچه ادم مخصوصا نوزادم باشه چند ماهه بیدار میشه یه طرف.بخدا خندشو میبینه آدم دست و پاهاشو میکشه( ببخشید باد شیکمشو خالی میکنه) اصلا واسه خودش دنیاییه من که یه روزشم دوس ندارم از دست بدم بعضی وقتا خانومم ظهر میرم خونه میگه ساکت بزار بخوابه ولی از قصد صداش میزنم بیدار شه نیگام کنه بخنده یکم بازیش کنم.تا وقتی مادر نشده آدم یا پدر نشدی نمیتونی حس کنی نوشته هامو

5. آی که منم دوقلو دوس دارم بزار اولیش بیاد همچین پوستتونه بکنه من یکی که یادم نرفته ماهی هشتاد فقط میدادم پول پوشک.خانومم به جای یارانه میگفتش ..رانه

ولی از من میشنوین امروز بهتر از دیروزه پشیمون میشی دیر عمل کنی. راستی فقط قبلش از الان جنسیت براتون مهمه البته تا 50% تاثیر داره برین دکتر تغذیه کمکتون میکنه

4. 2 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

paiize (پنجشنبه 01 اسفند 92), toojih (دوشنبه 28 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 خرداد 97 [ 10:51]
    سطح
    44
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 48.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    122

تشکرشده 156 در 48 پست

Array
    مرسی خاله قزی که جوابمو دادید
    راستش اتفاقا یکی از بزرگترین ترسام همینه که بچم دختر بشه. مطمئنم بهش حسودیم میشه. حتی وقتی که بزرگ و خوشگل بشه و من پیر بشم فکر کنم بیشترم بهش حسودیم بشه
    برای همین خودم بیشتر دوست دارم پسر داشته باشم.ولی نمی دونم شوهرم راضی بشه که برای پسر دار شدن اقدام کنیم یا نه. حدسم اینه که میگه هرچی خدا بخواد همون میشه. ولی از اونجایی که شوهرمو می شناسم و می دونم که عاشق اینه که با پسرش فوتبال بازی کنه یا پلی استیشن، اگه بشه خودم یواشکی یه کاری کنم پر دار بشیم خیلی بهتره. وگرنه که از الان باید به فکر دومی هم باشم

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    واااااااااااااااااااااااا

چجوری یواشکی یه کاری میکنین پسردار بشین میشه بگین؟

بعدشم والا من یکی ندیدم کسی دخترشو بیشتر از همسرش دوس داشته باشه.اتفاقا اینو بدونین مردا خیلی از اینکه همسرشون بچه دار شدن رو عقب میندازن یا دوس ندارن بچه دار بشن دل خوشی ندارن از ما گفتن بود تازشم دختر و پسر چه فرقی داره هر چی خدا بخواد بده اینکارو میکنه تا ببینیم قسمت چی باشه

7. کاربر روبرو از پست مفید khaleghezey تشکرکرده است .

paiize (پنجشنبه 01 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 24 تیر 94 [ 05:14]
    سطح
    37
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    517

تشکرشده 294 در 168 پست

Array
    ببخشیدا ولی خیلی دیوونه ای .

دختر برای مادرش میشه یه همدم

پیامبر میگه هرمادری که بچه اولش دختر باشه یعنی برای همسرش خیر و برکت فراوونی داشته

همون خدایی که بعد عقد مهر شوهرت و عشقش رو توی دلت انداخت مهر بچه رو هم بهت میده

در مورد تناسب اندام هم خانم دکتره میگفت تناسب اندام مربوط به رژیم دوران بارداری میشه نه خود زایمان . اگه رژیم خوب و درستی داشته باشی و بایدهاونبایدهارو رعایت کنی مشکلی نخواهی داشت

هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت نگو نمیخوام بچه داشته باشم . این یه موهبت الهی هست . از وقتی بترس که خدا موهبت و رحمتش رو ازت بگیره

مطمئن باش اگه واقعا عشقتون از صمیم قلبه با اومدن بچه مهر و محبتتون بهم صد برابر میشه و همسرت میفهمه که تو براش یه بچه ناز آوردی و قدرتو میدونه

9. 3 کاربر از پست مفید ساحل75 تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 16 فروردین 93), paiize (پنجشنبه 01 اسفند 92), S.H.I.D.E.H (سه شنبه 29 بهمن 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)