به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 مهر 94 [ 18:56]
    سطح
    20
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    43

تشکرشده 11 در 4 پست

Array

Laughing2 رفتار متناقض خانوم؟

سلام
    من 26 ساله هستم و با یه خانمی همکار هستم. هم اتاقی هستیم البته سر کار. حدود یه سالی میشه که همو میشناسیم و من نمیدونم چرا احساس کردم که بهم علاقه پیدا کرده. سعی کردم رابطمو کم کنم ولی منم بهش وابسته شدم.

بعد یه مدت یکی از دوستام رو انداختم جلو و ازش خواستگاری کردم. گفته که قصد ازدواج نداره و نه. من که شوکه شدم با خودم گفتم به جهنم که قصد ازدواج نداره.

گذشت و بازم با هم بودیم ولی بازم میاومد صحبت میکرد از خواستگاراش. کلی از پسره تعریف میکرد بعدش میگفت گفتم نه چون بداخلاق بود یا گفتم نه چون اختلاف فرهنگی داریم.

میاد مشورت میکنه که حالا که عمه جونش ازش خواستگاری کرده آیا خود پسر عمه میدونه یا نه؟ به نظرت چرا یه بار گفتم نه دوباره میان؟

آقا ما دوباره خر شدیم یه بار دیگه بهش گفتیم دوباره گفت نه. من مات موندم .اصلا له شدم . داغون. همه غرورم از دستم رفت. یه همکارام میگفت انقدر سبک شدی میترسم با ببردت. یه سنگ ریزه بزار توجیبت میری خیابون.
    کسی میدونه چرا اینجوریه؟ شنیده بودیم ملت تعادل ندارند ام نه دیگه اینقدر.

اگر کسی فهمید اینجا چه خبره به ما هم بگه.

2. 4 کاربر از پست مفید gol_pesar تشکرکرده اند .

kamr (یکشنبه 27 بهمن 92), khaleghezey (یکشنبه 27 بهمن 92), کاغذ بی خط (دوشنبه 28 بهمن 92), ستیلا (یکشنبه 27 بهمن 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 21 مهر 03 [ 03:24]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,932

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    سلام دوست عزیز،

به همدردی خوش آمدید.

هیچ اهمیتی نداره که چرا چنین کاری رو انجام داده. فراموشش کنید و در رابطه باهاش متانت بیشتری به خرج بدید که بازیاشو تموم کنه.

در ضمن شما سبک نشدید، فقط درخواستی رو دوبار مطرح کردید، همین.

موفق باشید.

هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...

4. 11 کاربر از پست مفید میشل تشکرکرده اند .

capitan (یکشنبه 27 بهمن 92), gol_pesar (یکشنبه 27 بهمن 92), kamr (یکشنبه 27 بهمن 92), khaleghezey (یکشنبه 27 بهمن 92), meinoush (یکشنبه 27 بهمن 92), فرهنگ 27 (یکشنبه 27 بهمن 92), کاغذ بی خط (دوشنبه 28 بهمن 92), آزرم (دوشنبه 28 بهمن 92), بی نهایت (یکشنبه 27 بهمن 92), ستیلا (یکشنبه 27 بهمن 92), شیدا. (یکشنبه 27 بهمن 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 بهمن 93 [ 16:12]
    سطح
    29
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 51
    دستاوردها:
    OverdriveTagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    536

تشکرشده 560 در 192 پست

Array
    بعد یه سری دخترخانما مثلا تو همین سایت میان میگن چرا یه دختر حق انتخاب نداره!!!!
    بهرحال بعضی دخترا از این مشکلات دارن واژه مریض اصلا برازندشون نیست کمه واسشون! ببین ایشون چون چراغ سبز بهت داده دیگه میشه گفت تقریبا کارت تمومه، به دو دلیل: یکی اینکه چون نشونه بهت میده الان دیگه میخواد جبران کنه آخ آخ اونم چه جبرانی، خانما بهشون برنخوره ولی تا به خودتو تمام اطرافیانت و همچنین خود دختر و همه فامیلهای دورو نزدیکشون اثبات نشه که ایشون چراغ سبز نداده و نگه که شما متوهم شدید دست بردار نیست. خانما بهشون برنخوره ولی ماشاالله یکی دوتا نیستن که!! خدایا این حق مثلا انتخابو(یه جوری میگن حق انتخاب دارید انگار از کالیفرنیا تا آنکارا میریم خواستگای) خواستگاری رو از ما بگیر، حداقل بتونیم به یکی بگیم قصد داریم ادامه تحصیل بدیم دلیل دوم هم اینه چون فکر میکنه خودش انتخاب کرده بعد از ازدواج بازم جبران میکنه !!!!!!!!!

6. کاربر روبرو از پست مفید capitan تشکرکرده است .

gol_pesar (یکشنبه 27 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    20
    دستاوردها:
    تشکرها
    43

تشکرشده 11 در 4 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط میشل نمایش پست ها
    هیچ اهمیتی نداره که چرا چنین کاری رو انجام داده. فراموشش کنید و در رابطه باهاش متانت بیشتری به خرج بدید که بازیاشو تموم کنه.

در ضمن شما سبک نشدید، فقط درخواستی رو دوبار مطرح کردید، همین.

موفق باشید.
    آخه عزیز من یه چی میگی. مگه فراموش کردن راحته؟ کی میتونه تمام طول روز با یکی باشه و فراموشش کنه. یه بار یکم باهاش سروسنگین شدم کلی از دستم ناراحت شد که چته و چرا دپرس شدی؟ نکنه عاشقی؟ بگو طرف کیه بریم خواستگاری؟

از طرفی تحمل دیدن ناراحتیش رو هم ندارم

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 21 مهر 03 [ 03:24]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,932

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط gol_pesar نمایش پست ها
    آخه عزیز من یه چی میگی. مگه فراموش کردن راحته؟ کی میتونه تمام طول روز با یکی باشه و فراموشش کنه. یه بار یکم باهاش سروسنگین شدم کلی از دستم ناراحت شد که چته و چرا دپرس شدی؟ نکنه عاشقی؟ بگو طرف کیه بریم خواستگاری؟

از طرفی تحمل دیدن ناراحتیش رو هم ندارم
    با توجه به اینکه به شرایط مسلط تر از ما هستید، راه حلی به ذهنتون میرسه که عملی تر باشه؟

+ منظورم این بود که مسئله ای که بینتون پیش اومده رو فراموش کنید، یعنی بی خیالش بشید و ذهنتون رو درگیرش نکنید.

هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...

9. 4 کاربر از پست مفید میشل تشکرکرده اند .

abi.bikaran (یکشنبه 27 بهمن 92), khaleghezey (یکشنبه 27 بهمن 92), بی نهایت (یکشنبه 27 بهمن 92), شیدا. (یکشنبه 27 بهمن 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 01 فروردین 98 [ 02:42]
    سطح
    65
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 137
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,478

تشکرشده 1,276 در 407 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط میشل نمایش پست ها

موفق باشید.
    واقعا این کلمه بهترین چیزیه که حرکات اون خانم رو توصیف میکنه. اون داره با شما بازی میکنه
    محل کار جایی نیست که یه خانم با همکارای مذکرش راجع به خواستگاراش مشورت کنه! بعضیا جایگاه همه چیزو با هم قاطی میکنن. بهتره با برخورد قاطعتون کاری کنین که اون خانوم حد و مرز خودش رو بدونه تا بیشتر از این با غرور و احساسات شما بازی نشه! خودتونو درگیر روابط مسخره به نام خواهر برادری هم نکنین.
    به نظر من بعد دو بار تلاش کردن فقط رفتار محکم شماست که این تناقض رو حل میکنه

11. 10 کاربر از پست مفید sara 65 تشکرکرده اند .

capitan (یکشنبه 27 بهمن 92), khaleghezey (یکشنبه 27 بهمن 92), shabnam z (یکشنبه 27 بهمن 92), toojih (یکشنبه 27 بهمن 92), فرهنگ 27 (یکشنبه 27 بهمن 92), کاغذ بی خط (دوشنبه 28 بهمن 92), میشل (یکشنبه 27 بهمن 92), آزرم (دوشنبه 28 بهمن 92), ستیلا (یکشنبه 27 بهمن 92), شیدا. (یکشنبه 27 بهمن 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,312

تشکرشده 1,508 در 444 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط gol_pesar نمایش پست ها
    یه بار دیگه بهش گفتیم دوباره گفت نه. همه غرورم از دستم رفت.

کسی میدونه چرا اینجوریه؟ شنیده بودیم ملت تعادل ندارند ام نه دیگه اینقدر.
    سلام، خیلی از رفتارهات رو من متاسفانه نمی پسندم. یعنی برازنده یک مرد ایرانی نیست.

به نظر من شما خیلی قبل از این غرورت از دست رفته بوده. وقتیکه به ایشون اجازه دادی بعد از رد کردن شما در حضورتون از اینجور حرفها بزنه و شما گوش بدی. و از اون بدتر وقتی با وجود این رفتارها تصمیم گرفتی دوباره ازش خواستگاری کنی.

شما دنبال این نباش که چرا ایشون این رفتار رو داره. ما فقط میتونیم مسئول رفتار خودمون باشیم. شما فقط باید ببینی در مقابل همچین رفتاری شما باید چه رفتاری داشته باشی.

13. 12 کاربر از پست مفید toojih تشکرکرده اند .

capitan (یکشنبه 27 بهمن 92), fariba s (شنبه 17 اسفند 92), khaleghezey (یکشنبه 27 بهمن 92), meinoush (یکشنبه 27 بهمن 92), noamooz (شنبه 02 فروردین 93), sara 65 (دوشنبه 28 بهمن 92), shabnam z (یکشنبه 27 بهمن 92), کاغذ بی خط (دوشنبه 28 بهمن 92), میشل (یکشنبه 27 بهمن 92), آزرم (دوشنبه 28 بهمن 92), برسرک (یکشنبه 27 بهمن 92), شیدا. (یکشنبه 27 بهمن 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 بهمن 93 [ 16:12]
    سطح
    29
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 51
    دستاوردها:
    OverdriveTagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    536

تشکرشده 560 در 192 پست

Array
    زبان دخترها: نه یعنی آره نمیخوام یعنی میخوام برو نرو کجا بیا نمیخوام تو خودتی چرا من کجا؟؟!!! واقعا راست میگن آدم ازدواج کنه مرد میشه، آخه یه پسر وقتی متاهل میشه یه زبون جدید یاد میگیره و آستانه تحملش 28 برابر زیاد میشه

آقای گل پسر آقای توجیه حرف اصلی رو زد منم میخواستم همینو بگم ولی از بس از این رفتار دخترا متنفرم یادم رفت بگم، شما نباید اجازه بدی بعد از جواب رد دادن بهت بیاد از این حرفا بهت بزنه. نمیخواد بهش بی احترامی کنی ولی باهاش سرسنگین باش.

15. 3 کاربر از پست مفید capitan تشکرکرده اند .

mercedes62 (دوشنبه 28 بهمن 92), noamooz (شنبه 02 فروردین 93), میشل (یکشنبه 27 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    20
    دستاوردها:
    تشکرها
    43

تشکرشده 11 در 4 پست

Array
    از همه رفقا ممنونم

شايد توي توصيفهام يه مقدار ناجوانمردانه عمل كردم. بابا اين دختر ما يه خوبي هايي هم داره . چيزي بهش نگين كه ناراحت ميشم. چرا يكي نميگه كه اون غير از من كسي رو نداره كه باهاش درد دل كنه. اونم تنهاست مثل من. شايد توي روياش چيزي دره كه با من نوعي متفاوته. خودم گاهي بهش حق ميدم. اون از من يه دوست ميخواد و من از اون يه همسر. من هدفم دوستي نبوده و نيست. نه ايشون و نه هيچ دختر ديگه اي.

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    گل پسر پست خوبی توی تاپیک میشل نذاشتی. منم توی کوزه افتادم اما می بینی که این راهنمایی میشلو لایک کردم. بر اساس نوشته های این تاپیکت همونطوری که خودت می گی این خانم برات همسر نمیشه. پس ناچاری احساسی که بهش داری رو تعدیل کنی و همونطوری که میشل گفت بی خیال ایشون بشی. اولین قدمش هم پذیرشه. پذیرش اینکه این خانم برای همسری شما مناسب نیست.
    اگه واقعا اون دوستتون از این خانم خواستگاری کرده و یا خودتون به این خانم گفتین که می خواین همسرتون بشه و رد کردن، و بعد هم اومدن با شما در مورد خواستگاراشون صحبت کردن به این راحتی، یا ایشون فکر کردن که شما بهشون احساس خاصی ندارین. یا خیلی ادم بی ملاحظه و بی رحمی هستن. و یا اینکه ببخشید اینو می گم اما خیلی نفهمن که وجود یه ادم و احساساتشو نادیده گرفتن و هیچ مراعاتی نکردن. مورد دو و سه اگه باشه که ایشون به درد دوستی هم نمی خورن. مورد یک اگه باشه که یعنی اطلاعی از احساسات شما ندارن. یعنی یا دوستتون درست خواستگاری نکرده. یا خودتون نتونستین احساساتتونو برسونین.
    با توجه به اینکه توی یه اتاق هستین بعید می دونم نفهمیده باشن شما بهشون احساس علاقمندی دارین. بنابراین می مونه گزینه دو و سه. یعنی هر چه زودتر فکر ایشونو از دهنتون بیرون کنین.
    عشق هم ادم به ادم فرق می کنه. یکی تو دو سه ماه می تونه با احساساتش کنار بیاد. یکی ممکنه چندین سال طول بکشه.
    اون پستی هم که توی تاپیک میشل گذاشتی به نظر میاد که در واقع می گه شما خودت هم یه مقدار هنوز ناپخته ای و جوون. هنوز ازدواج واست زوده. چون سختته ادما رو درک کنی و سریع میای جواب حاضری می کنی :)
    عزیزی. گل پسری. امیدوارم که پستم برات مایه ازار نبوده باشه. چون قصدم کمک به کنار اومدن با احساساتته. موفق باشی عزیز.

- - - Updated - - -

گل پسر پست خوبی توی تاپیک میشل نذاشتی. منم توی کوزه افتادم اما می بینی که این راهنمایی میشلو لایک کردم. بر اساس نوشته های این تاپیکت همونطوری که خودت می گی این خانم برات همسر نمیشه. پس ناچاری احساسی که بهش داری رو تعدیل کنی و همونطوری که میشل گفت بی خیال ایشون بشی. اولین قدمش هم پذیرشه. پذیرش اینکه این خانم برای همسری شما مناسب نیست.
    اگه واقعا اون دوستتون از این خانم خواستگاری کرده و یا خودتون به این خانم گفتین که می خواین همسرتون بشه و رد کردن، و بعد هم اومدن با شما در مورد خواستگاراشون صحبت کردن به این راحتی، یا ایشون فکر کردن که شما بهشون احساس خاصی ندارین. یا خیلی ادم بی ملاحظه و بی رحمی هستن. و یا اینکه ببخشید اینو می گم اما خیلی نفهمن که وجود یه ادم و احساساتشو نادیده گرفتن و هیچ مراعاتی نکردن. مورد دو و سه اگه باشه که ایشون به درد دوستی هم نمی خورن. مورد یک اگه باشه که یعنی اطلاعی از احساسات شما ندارن. یعنی یا دوستتون درست خواستگاری نکرده. یا خودتون نتونستین احساساتتونو برسونین.
    با توجه به اینکه توی یه اتاق هستین بعید می دونم نفهمیده باشن شما بهشون احساس علاقمندی دارین. بنابراین می مونه گزینه دو و سه. یعنی هر چه زودتر فکر ایشونو از دهنتون بیرون کنین.
    عشق هم ادم به ادم فرق می کنه. یکی تو دو سه ماه می تونه با احساساتش کنار بیاد. یکی ممکنه چندین سال طول بکشه.
    اون پستی هم که توی تاپیک میشل گذاشتی به نظر میاد که در واقع می گه شما خودت هم یه مقدار هنوز ناپخته ای و جوون. هنوز ازدواج واست زوده. چون سختته ادما رو درک کنی و سریع میای جواب حاضری می کنی :)
    عزیزی. گل پسری. امیدوارم که پستم برات مایه ازار نبوده باشه. چون قصدم کمک به کنار اومدن با احساساتته. موفق باشی عزیز.

18. 11 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

capitan (یکشنبه 27 بهمن 92), fariba s (شنبه 17 اسفند 92), gol_pesar (دوشنبه 28 بهمن 92), hanie_66 (یکشنبه 27 بهمن 92), khaleghezey (یکشنبه 27 بهمن 92), sara 65 (دوشنبه 28 بهمن 92), toojih (دوشنبه 28 بهمن 92), کاغذ بی خط (دوشنبه 28 بهمن 92), میشل (یکشنبه 27 بهمن 92), روژان20 (سه شنبه 29 بهمن 92), ستیلا (یکشنبه 27 بهمن 92)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)