سلام دوستان ميخواستم بدونم حكمت يعني چي؟ چه تعريفي داره هيچ وقت مفهوم اين كلمه رو نفهميدم چرا هر وقت به چيزي كه برايش زحمت فراوان ميكشيم وآرزوي رسيدن بهش رو داريم نمي رسيم ميگن حكمتي در كاره ؟ ممنون ميشم نظرتون رو بيان كنيد
تشکرشده 22 در 18 پست
سلام دوستان ميخواستم بدونم حكمت يعني چي؟ چه تعريفي داره هيچ وقت مفهوم اين كلمه رو نفهميدم چرا هر وقت به چيزي كه برايش زحمت فراوان ميكشيم وآرزوي رسيدن بهش رو داريم نمي رسيم ميگن حكمتي در كاره ؟ ممنون ميشم نظرتون رو بيان كنيد
bahare.tanha (سه شنبه 12 شهریور 87)
تشکرشده 85 در 57 پست
سلام عزيز دلم حكمت يعني چيزايي كه در پشت اون اتفاق نهفته هست و تو ازش بي خبري . مثلاً اينكه رسيدن به اون چيز در آينده تو رو از خدا دور كنه يا اون چيزي كه آرزوي رسيدن بهشو داري باعث بدبختي تو بشه اصولاً اگه چيزي تو اين دنيا حق تو باشه بهش مي رسي وگرنه بهتر از اون در انتظار توست.
و ما به چيزايي مي رسيم كه لياقتشو داريم نه آرزشو .
چه تنگنای سختی است ، یک انسان یا باید بماند یا برود
و این هر دو از معنی برایم تهی شده است و دریغ که راه سومی هم نیست ...
parmis08 (سه شنبه 12 شهریور 87)
تشکرشده 85 در 57 پست
خدايا تقديرم را زيبا بنويس
كمك كن آنچه را تو زود خواهي من دير نخواهم
وآنچه تو دير خواهي من زود نخواهم
تشکرشده 22 در 18 پست
آخه خيلي دردناكه هرچيزي از خدا بخواي و برا رسيدنش نهايت تلاشتو بكني و در دقيقه 90خدا از بالا بندازدت پايين خيلي سخته اون وقت خيلي ها اسمش رو حكمت ميذارن كاش 1يا 10 مورد بود نه همه زمينه ها
سرانجامش ميشه نااميدي درسته؟
bahare.tanha (سه شنبه 12 شهریور 87)
تشکرشده 85 در 57 پست
نه واقعاً اينطور نيست فقط بايد ديدتو عوض كني . من كه اينا رو ميگم خودم بارها و بارها از زندگي نا اميد شدم و آرزوي مرگ كردم ولي وقتايي كه خدا رو فراموش ميكردم . دليل نا اميدي ما اينه كه تعريف درستي از هدف زندگيمون نداريم. ما هدفمونو در اون چيزي كه تلاشمونو واسش كرديم خلاصه مي كنيم و وقتي بهش نمي رسيم احساس پوچي مي كنيم . توكل به خدا واسه ادامه زندگي تنها راه حله .نمي دونم تجربه كردي يا نه . ولي من وقتي توكل مي كنم رد پاي خدا رو به وضوح در زندگيم حس مي كنم. به نظر تو اينطور نيست؟
تشکرشده 22 در 18 پست
درسته با نظرتون موافقم اما چرا بايد چيزي كه انسان آرزويش رو داره دلش براش پر ميزنه در حسرتش بمونه بدليل حكمت
من خودم خيلي تجربه داشتم ولي هيچ گاه نفهميدم چرا ؟
به نظرم ظلمه بي عدالتيه كه با صفات خداوند جور در نمياد نمي دونم چطور خودمو آروم كنم دارم به كفر ميرسم رو همين قضيه حكمتي كه هيچ وقت نفهميدم
تشکرشده 85 در 57 پست
به همون دليل كه اول گفتم. آينده اي كه تو ازش بي خبري . تو دوس داري به يه چيزي كه دلت واسش پر مي زنه برسي و در آينده همون چيز باعث بدبختيت شه و اون زمان هيچ راه برگشتي نداشته باشي؟ خدا هميشه دوستت داره بايد يه كم ايمانتو قوي تر كني دوست گل و نازم
تشکرشده 22 در 18 پست
نميدونم چطور با وجود اين شرايط ميشه ايمان رو قوي كرد نميدونم ولي نمي تونم به خدا اعتماد كنم
تشکرشده 85 در 57 پست
ميشه بگي تو كدوم شهر زندگي مي كني ؟
تشکرشده 22 در 18 پست
پارميس عزيز خيلي ممنونم كه جواب ميديد اما درد من خيلي بزرگه كه به اين مرحله رسيدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)