به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 دی 92 [ 09:06]
    سطح
    1
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

Gadid چطور به ارتباط م پایان دهم

سلام
    من بیش از دو سال است که با دختری به قصد آشنایی برای ازدواج ارتباط دارم
    ولی خب به علت اینکه شرایط ازدواجم آماده نیست این ارتباط طولانی شده
    هم من اون را دوست دارم و هم اون دختر من را دوست داره
    من بخاطر اینکه شرایط خودمو می دونم،مطمئنم اگه بخاد برای من صبر کنه ممکنه این ارتباط خیلی طولانی بشه و برا اون که دختره اذیت کننده باشه
    برا همین تا حالا چندبار بهش گفتم بیا از هم جدا باشیم که تو هم بتونی به بقیه خواستگارهات فکر کنی و اگر بهتر از من بودند تو انتخابت آزاد باشی و...
    ولی همیشه از این حرفم گریه ش میگیره و میگه من فقط تو را می خام
    .
    اصلا بعضی وقتا بهش میگم که ما اشتباه کردیم قبل ازدواج ارتباط ایجاد کردیم بیا ارتباطمون را قطع کنیم تا موقعی که به صورت رسمی ازدواج نیم ولی چون اون فقط من را می خاد این نظر من را هم قبول نمی کنه
    من نمی دونم چکار کنم
    لطفا راهنماییم کنید.

2. کاربر روبرو از پست مفید gggggg تشکرکرده است .

1234567 (جمعه 27 دی 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 آبان 95 [ 01:43]
    سطح
    40
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,507

تشکرشده 858 در 268 پست

حالت من
    Shad
    Array
    سلام
    سنتون چقدر هست؟
    چه شرایط و مشکلاتی دارید؟
    شما دختر مردم رو دو سال به خودتون وابسته کردید حالا میگید اشتباست بیا قطع کنیم؟که بره به خواستگارهاش فکر کنه؟
    کاملا درسته رابطه تون قبل از رسمی شدن اشتبا بوده،ولی چرا زودتر نگفتید و بعد از دو سال دارید شونه خالی میکنید؟؟؟
    من شرایط رو نمیدونم ولی اگه براتون مهم بود و تصمیمتون جدی بود تمام تلاشتون رو میکردید و رسمی قدم جلو میگذاشتید و فرصت میخواستید
    موفق باشید

4. 10 کاربر از پست مفید asemaneabi222 تشکرکرده اند .

ayda86 (جمعه 27 دی 92), kamr (پنجشنبه 26 دی 92), khaleghezey (شنبه 28 دی 92), maryam1363 (پنجشنبه 26 دی 92), sanjab (پنجشنبه 26 دی 92), simai (چهارشنبه 02 بهمن 92), toojih (پنجشنبه 26 دی 92), واحد (پنجشنبه 03 بهمن 92), دختر بیخیال (پنجشنبه 26 دی 92), شیدا. (پنجشنبه 03 بهمن 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    سلام

من نمیدونم شما چه تلاشی کردین یا اصن تاحالا تلاشی برای مهیا شدن شرایط کرین یا خیر.

حداقل کاری که میتونستین انجام بدین هم این بوده که موضوع و رسمی کنین و حداقل خانوادها رو درجریان بذارین.اگه این قدم و برداشتین که بازم خودش خیلی خوبه قدم های دیگه زندگیتونم با تلاشتون میتونین بردارین .اما اکه حتی خانواده شما و اون دختر خبر ندارن این خودش نشون میده اون دختر هنوز اونقدر ارزش نداشته که بتونین خانوادها رو درجریان بذارین..ا

اگه منظورتون از شرایط کار کردنه و مسایل مادی زندگیست خب میتونین بعنوان شروع کار و اینکه به اون دختر نشون بدین چقد وجودشون عزیزه و مهمه براتون کاری و هرچند سبک و کم پول شروع کنین. اینجوری هرکی هم ازجمله خانواده شما رو ببینن که برای بدست اوردن هدفتون که ازدواج با دختر مورد علاقتون است چقد تلاش میکنین مطمعنا میفهمن ارزش ایشون خیلی بالاست برای شما و خانوادها هم تو این راه بهتون کمکی میکنن. حتی شما مینونین نشون بدین چقد آدم با مسلولیتی هستین که این خودش خیلی مهمه که همچین ویژگی و مردی داشته باشه.

ولی وقتی دوسال این دخترو الاف خودتون کردین چه بسا غیر از وابستگی زیاد ایشون خواستگارانی و تو این دوسال رد کردن که ممکنه خیلی خوب بوده باشن و دیگه مثه اونا بزاشون پیدا نشه. بعد این دوسال میگین حالا کات . این به اون دختر یه چیزی و میفهمونه اونم این ک اوقدری ارزش نداره واستون که حداقل یه اندک تلاشی واسشون بکنین. و اینکه شاید فک کنه تمام این مدت بازیچه قرار گرفته شده.اگه واقعا دوستشوون دارین پس نباید راضی بشین بدینش بکس دیگه ای که مطمعن نیستین چقدر میتونه خوب مراقبش باشه و اذیتش نکنه. خصوصا با جامعه بد الان.

پس بخاطر خودتونم شده بخاطر دل خودتونم شده سعی کنین اونی باشبن که همیشه فک میکرده و انتظار شو داشته. چون مطمعنن این دختر توواین دوسال از شما تو ذهنش بهترین شوهر و مرد دنیا و ساخته سعیتونو بکنین همین باشین نه بهترین اما کمی نزدیک به تصورشون باشین سخته اما شدینیه. یهو جا زدن ماله آدمای ترسو بزدله که مطمعنن شما اینطوری نیستین. مگه نه؟ شما دوستشون دارین. اونم یه دوست داشتن واقعی پس تمام تلاشتونو بکار میبرین تا بتونین حداقل رابطه رو رسمی کنین. نه اینکه یهو صورت مسله رو پاک کنین اگه قرار به پاک کردن بود همون دوشال پیش پاک میشد ااینکه رابطه دوسال طول کشیده نشون میده هنوز امیدی هست. و پاک کن نیازی نیس.
    ویرایش توسط دختر بیخیال : پنجشنبه 26 دی 92 در ساعت 10:27

6. 6 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (پنجشنبه 26 دی 92), ayda86 (جمعه 27 دی 92), kamr (پنجشنبه 26 دی 92), khaleghezey (شنبه 28 دی 92), فرهنگ 27 (پنجشنبه 26 دی 92), شیدا. (پنجشنبه 03 بهمن 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 مهر 93 [ 00:49]
    سطح
    32
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 54
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    884

تشکرشده 793 در 374 پست

حالت من
    Shad
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط gggggg نمایش پست ها
    سلام
    من بیش از دو سال است که با دختری به قصد آشنایی برای ازدواج ارتباط دارم
    ولی خب به علت اینکه شرایط ازدواجم آماده نیست این ارتباط طولانی شده
    هم من اون را دوست دارم و هم اون دختر من را دوست داره
    من بخاطر اینکه شرایط خودمو می دونم،مطمئنم اگه بخاد برای من صبر کنه ممکنه این ارتباط خیلی طولانی بشه و برا اون که دختره اذیت کننده باشه
    برا همین تا حالا چندبار بهش گفتم بیا از هم جدا باشیم که تو هم بتونی به بقیه خواستگارهات فکر کنی و اگر بهتر از من بودند تو انتخابت آزاد باشی و...
    ولی همیشه از این حرفم گریه ش میگیره و میگه من فقط تو را می خام
    .
    اصلا بعضی وقتا بهش میگم که ما اشتباه کردیم قبل ازدواج ارتباط ایجاد کردیم بیا ارتباطمون را قطع کنیم تا موقعی که به صورت رسمی ازدواج نیم ولی چون اون فقط من را می خاد این نظر من را هم قبول نمی کنه
    من نمی دونم چکار کنم
    لطفا راهنماییم کنید.
    آخی............ چه فداکار

8. 6 کاربر از پست مفید kamr تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (پنجشنبه 26 دی 92), khaleghezey (شنبه 28 دی 92), toojih (پنجشنبه 26 دی 92), دختر بیخیال (پنجشنبه 26 دی 92), ستیلا (پنجشنبه 26 دی 92), شیدا. (پنجشنبه 03 بهمن 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 19 بهمن 92 [ 13:56]
    سطح
    7
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 8
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    10

تشکرشده 3 در 3 پست

Array
    خوش به حالت!!
    منم نسبتا وضع تو رو دارم و همه سعیم رو می کنم ولی این میگه تا چند سال صبر کنیم شرایطت خوب بود می مونم، نبود می رم!! یعنی تریلی از روم رد بشه بهتره به خدااا

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 27 دی 92 [ 19:08]
    سطح
    1
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 26
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    11

تشکرشده 4 در 3 پست

Array
    سلام.
    منم یه جورایی این مشکل رو دارم. البته با این تفاوت که من خانم هستم و ما با هم دوست نیستیم. فکر کنم اشتباه از خود ماهاست که اجازه میدیم یه نفر بهمون وابسته بشه بدون اینکه بتونیم مسئولیتش رو قبول کنیم.
    شما که ایشون رو دوست دارین، اونم که شما رو دوست داره؛ پس چرا نمیرین خواستگاری. اگه به قصد ازدواج آشنا شدین یعنی دو سال پیش شرایطش رو داشتین؟! می تونین حداقل نامزد بشین.
    اگه هم واقعا دوستش ندارید خب بهش بگید، الکی وعده ندید. اینجوری حداقل تکلیفش مشخصه و اگه بخواد به دوستی ادامه تقصیر شما نیست.

11. کاربر روبرو از پست مفید only star تشکرکرده است .

شیدا. (پنجشنبه 03 بهمن 92)

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 726 در 247 پست

Array
    سلام رفیق توکلت به خدا باشه که صاحب زمین و آسمون ذات پاک خداست
    از این شرایط غم به دلت راه نده
    خود خدا توی قرآن گفته که از فقر نترسید و ازدواج کنید منم که روزی شما رو میدم
    یکم دقت کن ببین کی این حرفو زده
    همه از صفر شروع میکنن
    داداش من و یکی از دوستام دقیقا مثل شما بودن داداشم بعد از دوسال که دختری رو میخواست و دختر به پاش نشسته بود توی آزمون نفت قبول شد و رفت سر کارش حالا هردو خوشبخت هستند و زندگی ساختن که توی رویا هاشون نمیتونستن تصور کنن
    دوستم هم دیگه به آخرای خط رسیده بود و دیگه میخواست به دختری که یک سال و اندی به پاش نشسته بود بگه که نمیتونه ازدواج کنه اما بزرگی خدا رو اونجا بود که دیدم
    همینطوری یروز پاشد و با یکی از دوستاش رفتن کار یابی جالبه رفیقش برای خودش میخواست بره و این دوستم رو برد و همونجا برای رفیقم یه کار خوب پیدا شد و اونم عاقبت به خیر شد

به هردوتون تبریک میگم چه تو که انقدر با گذشتی و چه اون دختر یا بهتر بگم فرشته ای که شرایط تو رو درک کرده و صادقانه دوستت داره
    از خوندن متنی که نوشتی خوشحال شدم
    فقط دیگه انقدر نا امید نباش و تلاشتو بیشتر کن و بدون همه اینا امتحانیه که اونی که اون بالا نشسته ترتیب داده تا تورو امتحان کنه

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 21 شهریور 98 [ 12:22]
    سطح
    43
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 23
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 31 در 18 پست

Array
    دقيقا كسي كه ٢سال منو بخودش وابسته كرد و حتي خواستگاريمم اومد به دليل اينكه مشكل كاري براش پيش اومده بود رفت بااينكه پدرم هم بهش قول داده بود براش كار جور كنه

برادر من به نظر من اينا بهانست ادم كاري كه بخواد ميشه نخادم نميشه
    شما هم نميخواي
    اينجاهم اومدي خودت رو سبك كني تا عذاب وجدان نداشته باشي همونجور كه طرف من با خريد كادوهاي آنچناني براي من ميخواد از عذاب وجدانش كم كنه

14. 2 کاربر از پست مفید drfam تشکرکرده اند .

ayda86 (جمعه 27 دی 92), شیدا. (پنجشنبه 03 بهمن 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 27 مرداد 96 [ 02:11]
    سطح
    32
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 8
    دستاوردها:
    تشکرها
    94

تشکرشده 76 در 26 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط drfam نمایش پست ها
    دقيقا كسي كه ٢سال منو بخودش وابسته كرد و حتي خواستگاريمم اومد به دليل اينكه مشكل كاري براش پيش اومده بود رفت بااينكه پدرم هم بهش قول داده بود براش كار جور كنه

برادر من به نظر من اينا بهانست ادم كاري كه بخواد ميشه نخادم نميشه
    شما هم نميخواي
    اينجاهم اومدي خودت رو سبك كني تا عذاب وجدان نداشته باشي همونجور كه طرف من با خريد كادوهاي آنچناني براي من ميخواد از عذاب وجدانش كم كنه
    سلام
    راستش من مدتی هست که خواننده خاموش این سایت هستم و از مطالبش استفاده می کنم اما با دیدن این پست شما واقعا زورم اومد که جوابی نداده باشم و عضو شدم
    ببین drfam عزیز هر پسر یا دختری که پیشنهاد داشتن ارتباط با جنس مخالفشو بدون ایجاد تعهد (مثل دوستی به قصد ازدواج یا موارد مشابه که همه میدونیم) قبول می کنه باید اینو بدونه که داره ریسک می کنه و هیچ تضمینی دقت کنید هیچ تضمینی وجود نداره که هر لحظه یکی از طرفین به هر علتی نزنه زیره همه چیز و منصرف نشه!! این یک چیزه کاملا واضح هست که تا زمانی تعهدی مثله عقد داده نشده دو طرف رو هوا هستن و ریسک بسیار زیاده پس دختر یا پسری که سره این میزه قمار میشینه خودش خواسته و باید احتمال باختن رو هم بده!!چیزی که زیاده گزینه های خیلی بهتر از قبلی برای طرفین و انسان هم زیاده خواه و جاه طلب و البته جایزالخطا!! پس تضمینی نیست که پسر یا دختر با دیدن شرایط بهتر یا دلایل دیگه پایبند طرف قبلیش بمونه همانطور که اگه برای شما یک خواستگار اوکازیون میومد بعید میدونم صبره ایشون رو می کردین!!
    بنابراین به نظره من پسری که با شما بوده و شاید الانم هست آدمه خوبیه که داره به قول خودتون با خرید کادوهای آنچنانی دلتونو به دست میاره یا حتی عذاب وجدان گرفته!! لزومی نداره این کارارو بکنه و خیلی منطقی میتونه بره دنباله زندگیش چون به هر دلیلی فهمیده شما کیسه مناسبش نیستی و اگه این ازدواج صورت میگرفتم چه بسا عواقبش بیشتر بود و دوامی هم نداشت!!
    پس به عقیده من دختر و پسری که با هم دوست میشن دارن یه جورایی با سرنوشتشون قمار می زنن و ممکنه شکست خورده از میزه قمار بلند شن!!
    برنده کسیه که به وعده های توخالی طرف مقابل اعتماد نکنه و دلشو مفت در اختیار نذاره و تا رسمی نشدن رابطه به پسر اجازه برقراری ارتباط عاطفی نده که اگه داد خودش مقصره و مستحقه هر بلایی هست!!
    خود کرده را تدبیر نیست
    ویرایش توسط nimaaa : شنبه 28 دی 92 در ساعت 04:12

16. 2 کاربر از پست مفید nimaaa تشکرکرده اند .

toojih (پنجشنبه 03 بهمن 92), فرهنگ 27 (پنجشنبه 10 بهمن 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 فروردین 96 [ 11:56]
    سطح
    62
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 171
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    از عنوان تايپيكتون مشخصه قصد پايان رابطه رو داريد .
    الان زمان اون رسيده كه يا اقدام رسمي كنيد و شرايطتتون رو بگيد يا مي پذيرن يا نمي پذيرن و تموم ميشه يا اينكه اصلا دوست نداريد اقدام رسمي كنيد به اون دختر خانوم بگيد تموم شده و منتظر شما نمونه.

18. 2 کاربر از پست مفید صبوری تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 28 دی 92), شیدا. (پنجشنبه 03 بهمن 92)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)