منظور منو متوجه نشدید دوستان .. من اینقدر مشکلات بقیه رو میبینم نا امید میشم به این نتیجه رسیدم که آدم باید یکی از این دو راه رو انتخاب کنه:
1- ازدواج با کسی که عاشقه
2- ازدواج با کسی که معشوقشه
چون اکثر پسرا میگن ما بدمون میاد دختر به ما ابراز علاقه، یعنی شرایط طوریه که اگه دختری عاشق بشه هیچ وقت نباید ابراز کنه و تو دل خودش نگه داره و درصد کمی احتمال داره اون پسر بیاد سمتش و رابطه دو طرفه بشه ، که اگه پسر بفهمه که دختر عاشقشه ازش زده میشه ، کلا طوری شده که اکثر آقایون جنبه اینکه کسی دوستشون داشته باشه و عاشقشون باشه رو ندارن !!!!!! ( اینو یه مشاور تو مقالش نوشته بود که هرگز ابراز علاقه نکنید دخترا )
- - - Updated - - -
مشاور: دختری به من مراجعه کرد و گفت: پسری در دانشگاه است که به او علاقه دارم. فکر می کنم او هم مرا دوست دارد ولی نمی دانم چرا اقدامی نمی کند و نمی دانم با حالت انتظار بدی که دارم چه کنم. حس می کنم دو سال است که من را زیر نظر دارد، اما ابراز نمی کند. می خواهم به من کمک کنید. من اینجا ثبت نام می کنم و فقط می خواهم با او صحبت کنید.
این مشاور ادامه می دهد: دانشجوی مورد نظر را به دفتر دعوت کردیم و با او صحبت کردیم. از او پرسیدیم که به کسی علاقه دارد یا نه و او جواب مثبت داد و اشاره کرد که شخص مورد نظر یکی از همکلاسی هایش است.
ما به او توضیح دادیم که ازدواج بین یک دختر و پسر که به هم کشش و علاقه ای دارند و مشترکات گوناگونی بین آنهاست صورت می گیرد. طبق آنچه عرف است همیشه پسر از دختر خواستگاری می کند، اما این بار یکی از همکلاسان شما خواسته است ما واسطه شویم و از شما بپرسیم که به او علاقه مند هستید یا نه.
وقتی منطقی از ما خواست که او را معرفی کنیم و گفت که مشکلی با این موضوع ندارد ما نام او را فاش کردیم. وقتی نام او را گفتیم چهره اش سرخ شد و از عصبانیت کاغذی را که در دستش تاشده بود مچاله کرد و به هم فشرد. مدتی سکوت کرد و بعد گفت: نه من تمایلی ندارم با ایشان روبه رو شوم چه برسد به این که ازدواج کنم.
این مشاور ادامه می دهد: حس کردم این همان دختری است که او دوستش داشته بعد از مدتی صحبت گفت: این همان دختر است اما با این کار از چشمم افتاد. او می توانست کمی صبر کند خودم بالاخره از او خواستگاری می کردم. اگر او اینقدر کم طاقت و جسور باشد برای من گزینه مناسبی نیست. برای من سنت ها مهم هستند و می خواستم رفتارهای او را زیر نظر بگیرم و بدانم او گزینه مناسبی است یا نه، اما با این رفتاری که کرد ترجیح می دهم فکر او را از سرم بیرون کنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)